Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Yobo Ingilterede boyle birsey emre bana solemedi diyor ama yobonun takim arkadasi oyle demiyor galiba oda yalan soluyor

Yobo bu olay üzerine basın toplantısına çıkıp Emre öyle bir şey yapmaz diyecek biri değil. Maç içinde yanlış duymuş olabilir. Ve dünden beri söylediğimiz gibi Emre demişse o amaçlı dememiştir.

Aklanmış ve bitmiş. Hala daha kaç sene öncenin konusunu gün yüzüne çıkarmanın sebebi nedir?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Aklanmış ve bitmiş. Hala daha kaç sene öncenin konusunu gün yüzüne çıkarmanın sebebi nedir?
    Ingiltere'deki sorusturmada Lescott ve Howard'in sozune karsilik Emre'nin sozu delil olarak sunuldugu icin Emre beraat etti. Emre'nin bunlari soylemedigi kanitlanmadi, yaptigina dair yeterince delil olmadigina karar verildi.

Bu olayda iyi kotu bir video goruntusu var. Dudak okumayi bilenler Emre'nin ne dedigini cikartabilir herhalde o goruntulerden. Eger o goruntulerden bir sey cikmazsa, zaten o dedi, bu dedi olayina doner ve Emre kariyerinde 3. defa irkcilik yapmaktan suclanmis ama ceza almamis olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ingiltere'deki sorusturmada Lescott ve Howard'in sozune karsilik Emre'nin sozu delil olarak sunuldugu icin Emre beraat etti. Emre'nin bunlari soylemedigi kanitlanmadi, yaptigina dair yeterince delil olmadigina karar verildi.

Bu olayda iyi kotu bir video goruntusu var. Dudak okumayi bilenler Emre'nin ne dedigini cikartabilir herhalde o goruntulerden. Eger o goruntulerden bir sey cikmazsa, zaten o dedi, bu dedi olayina doner ve Emre kariyerinde 3. defa irkcilik yapmaktan suclanmis ama ceza almamis olur.
    söylemediğinin kanıtlanması nasıl oluyor ? söylemişse ispat edersin yoksa söylememiştir.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    söylemediğinin kanıtlanması nasıl oluyor ? söylemişse ispat edersin yoksa söylememiştir.
    Hadi diyelim söylemiş nasıl ispat edeceksin yine ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Hadi diyelim söylemiş nasıl ispat edeceksin yine ?
    Basit, Zokora öncelikle suç duyurusunda bulunacak, sonra savunmalara bakacağız, önce Zokora'nın şikayet etmesi gerekiyor.

Disiplin Kurulu için de, hakem, temsilci, gözlemci raporlarında olay yer almadığı için şikayet mi gerekli yoksa şikayet olmadan da disiplin kurulu işlem yapabiliyor mu bilmiyorum? Ama yine de Disiplin Kurulu'na da bir önce başvurması lehine olur Zokora'nın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Basit, Zokora öncelikle suç duyurusunda bulunacak, sonra savunmalara bakacağız, önce Zokora'nın şikayet etmesi gerekiyor.

Disiplin Kurulu için de, hakem, temsilci, gözlemci raporlarında olay yer almadığı için şikayet mi gerekli yoksa şikayet olmadan da disiplin kurulu işlem yapabiliyor mu bilmiyorum? Ama yine de Disiplin Kurulu'na da bir önce başvurması lehine olur Zokora'nın.
    Derken Trabzonspor'un başvurusunu gördüm.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Bu dunyada hic bir tane suc isleyip, delil yetersizliginden beraat etmis insan yok yani. Ilginc.

Demek ki Al Capone sadece vergi kacirdi. Hic bir mafya baglantisi yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu dunyada hic bir tane suc isleyip, delil yetersizliginden beraat etmis insan yok yani. Ilginc.

Demek ki Al Capone sadece vergi kacirdi. Hic bir mafya baglantisi yoktu.
    söylemediğini nasıl ispat etmeliydi sizce merak ettim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003

söylemediğini nasıl ispat etmeliydi sizce merak ettim.
    Emre'nin soylemedigini ispat etmesi gerektigini yazmadim. Suclandi ama delil yetersizliginden ceza almadi yazmistim.

Sonucta hukuk boyle isliyor. Birisinin ceza almasi icin onemli olan gercekte ne oldugu degil, sucun yapildigina dair ortaya konulan deliller.

Mesaj Yetkileri