Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yobo'nun dediğine dikkat edilmeli; böyle bir şey olmuş olsaydı Zokora maçtan sonra bana söylerdi ama tek kelime bile etmedi. demek ki; birilerinin baskısıyla buna itildi Zokora.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yobo'nun dediğine dikkat edilmeli; böyle bir şey olmuş olsaydı Zokora maçtan sonra bana söylerdi ama tek kelime bile etmedi. demek ki; birilerinin baskısıyla buna itildi Zokora.
    Onu bırak Yobo; Zokora benim arkadaşım dedi. Adam böyle bir şey olmuş olsa neden katılsın basın toplantısına. Hatta İngiltere'deki olayı bile açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    o ne kadar doğru bilemiyorum beşiktaşlı bi arkadaşım yazmış banada onu
    Doğru değildir muhtemelen, menajerinin böyle bir açıklama yapması, Zokora'nın böyle bir açıklama yapması demek, o nedenle uydurmadır.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bu önemli, ırkçılık kabul edilebilecek bir şey değil, o nedenle Yobo'nun dedikleri önemli. Kendi aralarında en azından bunu konuşabilirler, bir zenciye bu yapıldığında diğeri de onun yanında olur, takım arkadaşının değil bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri