Sayfa 14 / 22 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    3. yılımın devre arasında chealse ömer toprağı satış listesine koymuştu 22.5 milyon tlye aldım. Alper Potuk, Emre Can, Veysel Sarı,Musa çağıranı alabilirsin.
    Emre Can'ı yetiştirmek gerek, Salih'i yetiştiriyorum yanına hazır adam lazım. Alper neyse de diğerleri sıradan futbolcular, Alper'i alabilirim.
    2 yönlü orta saha oynatırsan iyi oynar.
    Zaten öyle oynatıyorum, hatta sırf çift yönlü diye aldım. Belki bu sene iyi oynar deneyelim oynayamazsa seneye Alper'i alırım.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Emre Can'ı yetiştirmek gerek, Salih'i yetiştiriyorum yanına hazır adam lazım. Alper neyse de diğerleri sıradan futbolcular, Alper'i alabilirim.

Zaten öyle oynatıyorum, hatta sırf çift yönlü diye aldım. Belki bu sene iyi oynar deneyelim oynayamazsa seneye Alper'i alırım.
    Emre Can çabuk gelişen bir oyuncu, direk 11e koyabilirsin. Veysel Sarı beni 1.5 yıl götürdü çift yönlü orta saha olarak jemin yanında. Ucuza da alınıyo.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yorumun icin sagol.. bu arada juan i 16 milyon euroya sattim yerine 19 a aymen abdennouru aldim.. orta sahaya kayseriden okay yokusluyu aldim.. kadro bu senelik yeter heralde birde iyi bir yedek türk defans bulabilirsem 1 defans transferi daha yapmayi düsünüyorum

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    yorumun icin sagol.. bu arada juan i 16 milyon euroya sattim yerine 19 a aymen abdennouru aldim.. orta sahaya kayseriden okay yokusluyu aldim.. kadro bu senelik yeter heralde birde iyi bir yedek türk defans bulabilirsem 1 defans transferi daha yapmayi düsünüyorum
    Kemal Tokak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bilindik isimlere yönelmiyorum genelde daha az bilinen isimlerle oynamak daha zevkli geliyor bana ne bileyim bu arada oyun crash dump verdi nazar degdi yahu oyunuma adam maheri manchester serbest kalma maddesini ödeyerek aldi 42 milyon euroya onun yerine flash bir transfer yapmayi planliyordum elimde olsa satmazdim ama sözlesme yenilerken tutturdu serbest kalma maddesi diye zar zor kontratini uzatabilmistim sezon ortasinda

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bilindik isimlere yönelmiyorum genelde daha az bilinen isimlerle oynamak daha zevkli geliyor bana ne bileyim bu arada oyun crash dump verdi nazar degdi yahu oyunuma adam maheri manchester serbest kalma maddesini ödeyerek aldi 42 milyon euroya onun yerine flash bir transfer yapmayi planliyordum elimde olsa satmazdim ama sözlesme yenilerken tutturdu serbest kalma maddesi diye zar zor kontratini uzatabilmistim sezon ortasinda
    Ben orhan şamla takas edip bedavaya almıştım tokakı. Takas yöntemini kullan.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Komple forvet olarak oynatıyorum, kıymetini bilin beyler.
    Last edited by Kaka Leite : 02.Mart.2013 at 19:24

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Komple forvet olarak oynatıyorum, kıymetini bilin beyler.
    Resim tam yüklenmiyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Resim tam yüklenmiyor.

Şimdi yükleniyor mu abi ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yeni güncellemede ülkedeki tüm takımların itibarı düşürülmüş. FB'ye düzgün koç bulamıyorum neredeyse. As takımı bir şekilde hallettik ama arkadaşlar altyapıya kaliteli hocalar arıyorum bilen var mı? aynı zamanda gençlik geliştirme sorumlusu.

Yeni güncellemede ülkedeki tüm takımların itibarı düşürülmüş. FB'ye düzgün koç bulamıyorum neredeyse. As takımı bir şekilde hallettik ama arkadaşlar altyapıya kaliteli hocalar arıyorum bilen var mı? aynı zamanda gençlik geliştirme sorumlusu.
    Kesinlikle 199K transfer bütcesi ve 1M€ maaş bütceside de cabası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cengiz abi gg ? Tamam herkes düşmüş de gg bu sezon çok iyi. Düşecekse bile 5 puan birden fazla olmuş sanki. Kötü bir sezon geçiren eboue ile aynı düşüşü yaşamış .
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Cengiz abi gg ? Tamam herkes düşmüş de gg bu sezon çok iyi. Düşecekse bile 5 puan birden fazla olmuş sanki. Kötü bir sezon geçiren eboue ile aynı düşüşü yaşamış .
    Gökhan'ın düşüşü fiziğine bağlı oldu. Herkeste düşüş var, tüm ligin seviyesini indirdik. Gökhan'ın bence eski atletizmi yok, sakatlığı çok etkiledi uzun süre ama yine fiziği gayet iyi. Şu özellikleri dahi hiç vasat değil, oldukça iyi. 140 CA her ikisi için de iyi değerler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Oyuncular sürekli sakatlanıyor hem de 6-7 hafta. Böyle giderse oynatacak oyuncu kalmayacak. Emre'nin ve Beykan'ın hızı çok düşük geldi bana sadece. Beykan neyse de Emre sanki biraz daha hızlı değil mi? Egemen bile Emre'den hızlı olmuş.

Oyuncular sürekli sakatlanıyor hem de 6-7 hafta. Böyle giderse oynatacak oyuncu kalmayacak. Emre'nin ve Beykan'ın hızı çok düşük geldi bana sadece. Beykan neyse de Emre sanki biraz daha hızlı değil mi? Egemen bile Emre'den hızlı olmuş.
    Yaşa bağlı olarak hız düşüyor ama bence de emrenin hızı en az 13 olmalı, adam zaten 4 kg verrmiş ispanyada. Geçen sene de hızı iyiydi(gerçekte) bu sene daha da iyi 4 kg vermesine bağlı olarak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türkiye liginde orta sahalar genelde yavas oldugundan emre hizli gibi geliyor.. normalinde emrede yavas bir ortasaha..

Fenerbahçe için önerdiğiniz taktik var mı ? bir türlü taktik uyduramadım şu takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Geçen sene mr hugh diye bi taktik vardı denemenizi tavsiye ederim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

4-4-2 ve Grid taktiğindeki diziliş iyi işliyor. Ben şu ana kadar memnunum, ama daha iyisi elbet vardır.

http://www.fm-base.co.uk/forum/footb...-versions.html

hocam burdakı counter taktıgını tavsiye ederim inanılmaz sonuc veriyor fenerbahce nin oyuncu yapısına en uygun taktik diyebilirim...

Avrupa'da başarı gelmeyince taktiğimde değişiklikler yapmaya karar vermiştim ve taktiğimi 4-3-1-2'ye çevirmiştim. Şahsen bu taktikle Avrupa takımlarını dize getirdim desem yeridir. Alternatif arayan arkadaşlara şiddetle öneririm

Cristian Baroni için ofansif orta saha mevkisinde serbest oyuncu rolü verdim. Mevcut profilinin karşılayacağını düşünüyordum ve yanılmadım. Sekiz karşılaşmada üç gol iki asist yapan ve 7.41 ortalama yakalayan Baroni biraz önce iki-üç ay boyunca sakatlandı. Onun yerini doldurmak çok zor Sezer Öztürk ve Emre Belözoğlu'nun çeşitli karşılaşmalarda deneyeceğiz bakalım.

Mehmet Topal için defansın ortasında standart stoper görevi verdim. Kafa vuruşlarında zafiyet yaşayacağını ve olumsuz sonuçlar doğuracağını düşünürken, toplam yedi maçta iki gol bir asist yapan Topal 7.70 ortalama yakaladı. Attığı gollerin kafayla olması ise bana verdiği bir mesajdı adeta.

Son güncellemeden sonra Stoch'u ilk on sekize almıyorum bile. Zihinsel açıdan çok verimsiz bir profili var ve hiç haz etmiyorum öyle oyunculardan. Bu yüzden Caner'i ofansif orta sahanın sağında kanat oyuncusu olarak değerlendirdim. Sekiz maçta bir gol üç asist kaydetti ve 7.45 ortalama yakaladı. Son haftalarda fiziksel olarak düşüş yaşamasına rağmen karar verme yeteneğinin artması inanılmaz güzel.

Size de tavsiye ederim bu tür değişik varyasyonları. Oyuna zevk katıyor, transfer konusunda acele etmeden elde ki oyuncularla bir şeyler yapmak. Şu an kısa listede bir tek Alex var, o da gelmek isterse son yıllarını bizde geçirsin diyorum.

Düzenleme: Bu sekiz maçlık periyot içinde iki tane GS derbisi, iki tane Lille karşılaşması gibi ciddi müsabakalar mevcuttur.

christian ı satmak ıstıyorsanız 5.5 mılyon a porto ya kaptırabılıyorsunuz

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    christian ı satmak ıstıyorsanız 5.5 mılyon a porto ya kaptırabılıyorsunuz
    Cristianı satabilen ilk oyuncu ödülünün sana verilmesini teklif ediyorum. Ben hiç satamadım da

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cristianı satabilen ilk oyuncu ödülünün sana verilmesini teklif ediyorum. Ben hiç satamadım da
    Ben her oyunumda sattım, ama hiçbir zaman oyun başında değil. 1 veya yarım sezon oynattıktan sonra en kötü 4 milyona satabiliyorsun. Hatta güncellemeden önce aynı şekilde Bienvenu de 4-5 civarı bir fiyata satılabiliyordu.

Futbolun tanrısını tanıştırayım size

yuh özellikleri messi den bile iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Baroni'yi sattığımız zaman kural gereği paranın %33'ü A.Paranaense'ye, %33'ü Flamengo'ya gidiyor. Bu transfer kuralı gerçekte var mı ? 300 bin €'luk adamı 5 milyon €'ya alarak tarihi kazığı zaten yemiştik bir de böyle kuralları koymayız herhalde ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Baroni'yi sattığımız zaman kural gereği paranın %33'ü A.Paranaense'ye, %33'ü Flamengo'ya gidiyor. Bu transfer kuralı gerçekte var mı ? 300 bin €'luk adamı 5 milyon €'ya alarak tarihi kazığı zaten yemiştik bir de böyle kuralları koymayız herhalde ?
    Aykut Kocaman'ın sportif direktörlük macerası ...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bildigin hile ya o adam ona yakin bir oyuncuda bende cikti ama onun kadar yok henüz..

Sayfa 14 / 22 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri