Sayfa 14 / 28 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 826 sonuç

Konu: Ada'yı sallayan yeşil dev 2015-2016

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Yeni yönetim geldi bu kadar istikrarsız yönetim mi olurya 7 ayda üç tane başkan
    gördüm.

Mangır var mı mangır Başkanı boşkoy

United ne yapmış öyle ya hemen çıkışta işini bitirelim Teknik Direktörün
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Hocam rica etsem kadronu koyabilir misin? As kadron ve yedekleri. Sayfalara baktım ya koymamışsın ya da ben göremedim. Bu arada şampiyonlar liginde çekilen kura çok iyi dişine göre. Dinamo ilgimi çekti nasıl tur atladıysa Barcelona kevgire çevirir herhalde.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Mangır var mı mangır Başkanı boşkoy

United ne yapmış öyle ya hemen çıkışta işini bitirelim Teknik Direktörün
    Ya bizim başkanlar hep yiyici , daha kuruş koklatmadılar, manchester maçı yüreğimde kanayan bir yara ona hiç girmiyom

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Hocam rica etsem kadronu koyabilir misin? As kadron ve yedekleri. Sayfalara baktım ya koymamışsın ya da ben göremedim. Bu arada şampiyonlar liginde çekilen kura çok iyi dişine göre. Dinamo ilgimi çekti nasıl tur atladıysa Barcelona kevgire çevirir herhalde.
    Kodrom aşşağıdaki gibi biraz sakatlık problemimiz var ama yoğun maç trafiğinde ingiltere gibi bir ligde normal karşılıyorum artık, dinamo'nun kadrosu fena değil çıktığı grup'da celtic ve hannover varmış çok süpriz olmamış yani çıkması ama seninde dediğin gibi barcelona kevgire çevirir messi ile falcao form'da olursa.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kadronun bazı bölgeleri gençleşmesi gerekiyor gibi

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    kadronun bazı bölgeleri gençleşmesi gerekiyor gibi
    Essien benim yaptığım yanlış transferlerden biri malesef ve 2016 yılına kadar'da kontratı var yüksek ücreti olduğu içinde kimseye satamıyorum haliyle düşük özellikli ve yaşlı bir oyuncuya kimse para vermiyor onuda anita'nın yedeği olarak tutuyorum genelde yedek takım için 45 dakika form'dan düşmesin diye oynatıyorum diğer yaşlıdan kastın sagna ise 1 sezon daha oranın yükünü çeker özelliklerinde henüz bir düşüş yok sakatlık problemi yaşamadı şuana kadar her maç 90 dakika'yı çok rahat çıkartıyor veriminden de memnunum ama her zaman takımımda tecrübeli bir kaç oyuncu bulundururum takımın şuan tek sıkıntısı orta saha'da gerekli rotasyonu yapamıyoruz Jetro'dan iyi bir para gelirse o bölgeye transfer şart.

Meksika liginde şöyle bir oyuncu var ama kulübü sıradışı fiyat çekiyor kabul etsekde o fiyatı çalışma izni aldıramıyoruz, şuanda çalışma izni şartlarını karşılamıyor.

Kodrom aşşağıdaki gibi biraz sakatlık problemimiz var ama yoğun maç trafiğinde ingiltere gibi bir ligde normal karşılıyorum artık, dinamo'nun kadrosu fena değil çıktığı grup'da celtic ve hannover varmış çok süpriz olmamış yani çıkması ama seninde dediğin gibi barcelona kevgire çevirir messi ile falcao form'da olursa.

Sanki geri 5'li hatta kale dahil 6'lı değişmesi gerekiyor gibi. Patlamaya hazır bomba duruyor orada. Hani Arsenal yenilgisi, Juventus yenilgisi ve Man Utd yenilgisi bunlara bağlı gibi. Durum şöyle ileri 5'li Barcelona geri 6'lı Granada takımı gibi. Tabi bütçe durumu sıkıntılı sanırım kulübün el değiştirmesi filan derken. Alaba transferi iyi olmuş sol bek mevkisi için. Sağlam stoperlerde bekliyoruz. Matt Hummels kapabilirsen Madrid'den Varane filan.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Sanki geri 5'li hatta kale dahil 6'lı değişmesi gerekiyor gibi. Patlamaya hazır bomba duruyor orada. Hani Arsenal yenilgisi, Juventus yenilgisi ve Man Utd yenilgisi bunlara bağlı gibi. Durum şöyle ileri 5'li Barcelona geri 6'lı Granada takımı gibi. Tabi bütçe durumu sıkıntılı sanırım kulübün el değiştirmesi filan derken. Alaba transferi iyi olmuş sol bek mevkisi için. Sağlam stoperlerde bekliyoruz. Matt Hummels kapabilirsen Madrid'den Varane filan.
    Güzel örnek vermişsin ileri 5 'li Barça geri 6 'li grana'da fikrine saygı duyuyorum ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum ligin şuan Cİty ile 16 golle en az gol yiyen takımıyız yediğimiz goller M united hariç juve ve arsenal maçları hava hakimiyetinden yediğimiz goller o kısııma daha çok önem veriyorum şuan shawcroos ile birlikte oynayan genç stoper emin ol 1-2 yıla matt hummels ayarında bi stoper olacak biraz şans vermek lazım madrideki varan'da o yaşlarda ve harikalar yaratıyor bir diğer konu mali durum az önce baktım alaba'dan sonra bırak transferi sezon sonuna kadar kiralık oyuncu dahi alamıyoruz Krul ise Fm 2012 'deki gib kova değil aksine çok maç kazandırdı bize alaba ile defansın çok daha güçlü olacağını düşünüyorum ama sezon sonu transfer bütçemiz açılınca hem orta sahaya hem stopere takviye yapacağım fikirlerin için teşekkürler.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 21. Hafta

Afrika kupası nedeni ile kısıtlı olan kadromuz iyice daraldı çok zorlu bir mücadeleden 3 puan almayı başardık ayrıca genç sol açığımızın maçı kurtarması ayrıca gurur vericiydi .

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 22. Hafta

Oyunda üstün oynayan taraf bizdik galip gelmek için herşeyi yaptık ama 1 puan'a razı olduk.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 23. Hafta

Bu maçın bu şekilde geçmesi arka arkaya zorlu maçlarda rotasyon yapamamam bazı radikal kararlar almama sebep oldu

Essien ve Demba ba 'nın Afrika kupasında olması ve takıma verdikleri katkıdan dolayı satış listesine konuldu

Demba ba 'ya Galatasaraya peşin 42 milyon TL verdi.

Essien'in yıllık ücreti çok olduğu için onu çok cüzzi bir rakaam önerdim oda takımdan gidici

Obertan takımda oynadığı mevkide çok fazla üstün rakibi var ben arfa ve valenicia boş yere takımda duruyordu onuda 17 milyon tl 'ye alıcısı çıktı ara transfer sezonunu bitmeden bu transferler sonlanırsa transferde aktif rol oynayacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Satmak istediğimiz transferlerde hayal kırıklığı

birtek obertan istediğimiz şekilde gitti essien gider ayakta taktı bize

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 24. Hafta

Hulk 'uda futbol'dan soğuttul rotasyon yapamıyoruz hala

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 25. Hafta ( Yeni bir hezimet )

Bu kez hezimeti haketmedik 1 . ile aramızda hala 4 puan var ama bu şekilde kesinlikle şampiyonluk gelmez

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

takımda rotasyon yapamıyorsun anlaşılan bunun faturası Chelsea maçından çıkmış... Rotasyona gidebiliyorsan git derim

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

takımda rotasyon yapamıyorsun anlaşılan bunun faturası Chelsea maçından çıkmış... Rotasyona gidebiliyorsan git derim
    Şuan ara transferin son günü Demba ba'yı da galatasaraya sattım en az 2 oyuncu almam lazım.

Usta transfere feci para harcamışsın bence artık bi premier lig şampiyonluğu yada şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanma vaktin geldi

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Usta transfere feci para harcamışsın bence artık bi premier lig şampiyonluğu yada şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanma vaktin geldi
    Çok zor şuan hatta imkansız 3 oyuncu sattım 1 tane bile transfer yapamadım eğer hulk sakatlanırsa bittiğimizin resmidir.

Çok zor şuan hatta imkansız 3 oyuncu sattım 1 tane bile transfer yapamadım eğer hulk sakatlanırsa bittiğimizin resmidir.
    Şu an lider değilmisin bence o kadarda zor değil Hulk, Nasri, Valencia, Ben Arfa hücum hattın bence premier ligin en iyisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

oooo çok kötü dikkat etmen lazım

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Şu an lider değilmisin bence o kadarda zor değil Hulk, Nasri, Valencia, Ben Arfa hücum hattın bence premier ligin en iyisi

Yok lider değilim liderle aramda 7 puan var, ilk 11 olarak kadrom üst düzey ounculardan kurulu fakat sığ bir kadromuz var malesef.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

oooo çok kötü dikkat etmen lazım
    Valla hulk sakatlanmasın da kim sakatlanırsa sakatlansın ,herkesin alternatifi var onun yok

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 26.Hafta

Artık gücümüzü ne kadar ekonomik kullanırsak o kadar iyi maç öncesi takım toplantısı yaptık çok olumlu geçti maça hızlı başladık 3-0 önede geçtik 2. yarı as orta saha oyuncularımın yerine iki tane yedek orta saha yı oyuna aldık ve 55 .dakikada Hulk'un yerine başka bir yedek oyuncu aldık Nasri forvet'e geçti hiç birşey yapamasada zaten bu saatten sonra yapacak birşeyde yok.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Puan Durumu

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Newcastle Saha dizilişi ve yedek kadro

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 27. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligde o kadar da umutsuz olma, son haftalara doğru City süpriz yenilgiler alacaktır mutlaka, göreceksin, sen kendi formunu kaybetme yeter ki.. Hava toplarında zayıf kalan adamlar takım geriye çekildiğinde Alaba ve Anita. Alaba'nın markaj özelliği de çok düşük. Ama komple oyuncu olarak profilleri oldukça iyi, Alaba'nın çok genç olmasını da düşünürsek 2-3 yıla alır başını gider. Shawcross maşallah 1.96 iile tek başına kuş uçurtmaması lazım normalde, bu arada Vlcek'in hava toplarında durumu en bilmiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

EPL 28. Hafta

M. City - N.United

İlk 11'ler

Jack rodwell'in city'den kiralık olması sebebiyle bu maçta oynatamıyoruz alaba'yı orta saha ya çektik maç bizim için tamam mı ? devam mı ? niteliğinde

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ligde o kadar da umutsuz olma, son haftalara doğru City süpriz yenilgiler alacaktır mutlaka, göreceksin, sen kendi formunu kaybetme yeter ki.. Hava toplarında zayıf kalan adamlar takım geriye çekildiğinde Alaba ve Anita. Alaba'nın markaj özelliği de çok düşük. Ama komple oyuncu olarak profilleri oldukça iyi, Alaba'nın çok genç olmasını da düşünürsek 2-3 yıla alır başını gider. Shawcross maşallah 1.96 iile tek başına kuş uçurtmaması lazım normalde, bu arada Vlcek'in hava toplarında durumu en bilmiyorum.
    City ile deplasmanda kritik bir maça çıkıyoruz mağlubiyet alırsak işimiz biter şampiyonlar ligine odaklanırız vlcek 1.85 boyunda alaba'nın gelmesiyle sol tarafı güçlendirdik eskisi kadar oradan orta yemiyoruz şuan o yönden durumumuz eskisine nazaran daha iyi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alaba oyunda en iyi sol beklerden, bana göre çok iyi iş yapmışsın transfer ederek. 12 sezon solbeki kapatmış diyebiliriz. City maçı şimdi mi?

Sayfa 14 / 28 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri