Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Hocam rica etsem kadronu koyabilir misin? As kadron ve yedekleri. Sayfalara baktım ya koymamışsın ya da ben göremedim. Bu arada şampiyonlar liginde çekilen kura çok iyi dişine göre. Dinamo ilgimi çekti nasıl tur atladıysa Barcelona kevgire çevirir herhalde.
Kodrom aşşağıdaki gibi biraz sakatlık problemimiz var ama yoğun maç trafiğinde ingiltere gibi bir ligde normal karşılıyorum artık, dinamo'nun kadrosu fena değil çıktığı grup'da celtic ve hannover varmış çok süpriz olmamış yani çıkması ama seninde dediğin gibi barcelona kevgire çevirir messi ile falcao form'da olursa.
![]()
kadronun bazı bölgeleri gençleşmesi gerekiyor gibi![]()
Essien benim yaptığım yanlış transferlerden biri malesef ve 2016 yılına kadar'da kontratı var yüksek ücreti olduğu içinde kimseye satamıyorum haliyle düşük özellikli ve yaşlı bir oyuncuya kimse para vermiyor onuda anita'nın yedeği olarak tutuyorum genelde yedek takım için 45 dakika form'dan düşmesin diye oynatıyorum diğer yaşlıdan kastın sagna ise 1 sezon daha oranın yükünü çeker özelliklerinde henüz bir düşüş yok sakatlık problemi yaşamadı şuana kadar her maç 90 dakika'yı çok rahat çıkartıyor veriminden de memnunum ama her zaman takımımda tecrübeli bir kaç oyuncu bulundururum takımın şuan tek sıkıntısı orta saha'da gerekli rotasyonu yapamıyoruz Jetro'dan iyi bir para gelirse o bölgeye transfer şart.
Meksika liginde şöyle bir oyuncu var ama kulübü sıradışı fiyat çekiyor kabul etsekde o fiyatı çalışma izni aldıramıyoruz, şuanda çalışma izni şartlarını karşılamıyor.
Sanki geri 5'li hatta kale dahil 6'lı değişmesi gerekiyor gibi. Patlamaya hazır bomba duruyor orada. Hani Arsenal yenilgisi, Juventus yenilgisi ve Man Utd yenilgisi bunlara bağlı gibi. Durum şöyle ileri 5'li Barcelona geri 6'lı Granada takımı gibi. Tabi bütçe durumu sıkıntılı sanırım kulübün el değiştirmesi filan derken. Alaba transferi iyi olmuş sol bek mevkisi için. Sağlam stoperlerde bekliyoruz. Matt Hummels kapabilirsen Madrid'den Varane filan.
Güzel örnek vermişsin ileri 5 'li Barça geri 6 'li grana'dafikrine saygı duyuyorum ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum ligin şuan Cİty ile 16 golle en az gol yiyen takımıyız yediğimiz goller M united hariç juve ve arsenal maçları hava hakimiyetinden yediğimiz goller o kısııma daha çok önem veriyorum şuan shawcroos ile birlikte oynayan genç stoper emin ol 1-2 yıla matt hummels ayarında bi stoper olacak biraz şans vermek lazım madrideki varan'da o yaşlarda ve harikalar yaratıyor bir diğer konu mali durum az önce baktım alaba'dan sonra bırak transferi sezon sonuna kadar kiralık oyuncu dahi alamıyoruz Krul ise Fm 2012 'deki gib kova değil aksine çok maç kazandırdı bize alaba ile defansın çok daha güçlü olacağını düşünüyorum ama sezon sonu transfer bütçemiz açılınca hem orta sahaya hem stopere takviye yapacağım fikirlerin için teşekkürler.
EPL 23. Hafta
Bu maçın bu şekilde geçmesi arka arkaya zorlu maçlarda rotasyon yapamamam bazı radikal kararlar almama sebep oldu
Essien ve Demba ba 'nın Afrika kupasında olması ve takıma verdikleri katkıdan dolayı satış listesine konuldu
Demba ba 'ya Galatasaraya peşin 42 milyon TL verdi.
Essien'in yıllık ücreti çok olduğu için onu çok cüzzi bir rakaam önerdim oda takımdan gidici
Obertan takımda oynadığı mevkide çok fazla üstün rakibi var ben arfa ve valenicia boş yere takımda duruyordu onuda 17 milyon tl 'ye alıcısı çıktı ara transfer sezonunu bitmeden bu transferler sonlanırsa transferde aktif rol oynayacağız.
takımda rotasyon yapamıyorsun anlaşılan bunun faturası Chelsea maçından çıkmış... Rotasyona gidebiliyorsan git derim
Usta transfere feci para harcamışsın bence artık bi premier lig şampiyonluğu yada şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazanma vaktin geldi
EPL 26.Hafta
Artık gücümüzü ne kadar ekonomik kullanırsak o kadar iyi maç öncesi takım toplantısı yaptık çok olumlu geçti maça hızlı başladık 3-0 önede geçtik 2. yarı as orta saha oyuncularımın yerine iki tane yedek orta saha yı oyuna aldık ve 55 .dakikada Hulk'un yerine başka bir yedek oyuncu aldık Nasri forvet'e geçti hiç birşey yapamasada zaten bu saatten sonra yapacak birşeyde yok.
Ligde o kadar da umutsuz olma, son haftalara doğru City süpriz yenilgiler alacaktır mutlaka, göreceksin, sen kendi formunu kaybetme yeter ki.. Hava toplarında zayıf kalan adamlar takım geriye çekildiğinde Alaba ve Anita. Alaba'nın markaj özelliği de çok düşük. Ama komple oyuncu olarak profilleri oldukça iyi, Alaba'nın çok genç olmasını da düşünürsek 2-3 yıla alır başını gider. Shawcross maşallah 1.96 iile tek başına kuş uçurtmaması lazım normalde, bu arada Vlcek'in hava toplarında durumu en bilmiyorum.
Alaba oyunda en iyi sol beklerden, bana göre çok iyi iş yapmışsın transfer ederek. 12 sezon solbeki kapatmış diyebiliriz. City maçı şimdi mi?