Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 14 / 44 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Kalan maçlarda puan kaybetmezsek süper olur.

Talking

Son dakika gol yiyince

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

35.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

36.Hafta

37.Hafta

Tottenham maçından sonra dediğim gibi Cl için inancım kalmamıştı. Nitekim rakipler puanda kaybetmediler. O yüzden rahattık. Bir ara newcastle arsenali geçer ve manuda bizi geçerse riski oluştu yine Al korkusu vardı ama şimdi oda ortadan kalktı. Son city maçında Arsenal finalini düşünerek rotasyonlu kadroyla çıktık. Şimdi gözümüz finalde

Haydi bastır hocam, işten çıkmadan Şampiyonlar Ligi biletini görmek istiyorum

Edit: Tam ben bastır derken tutmadı sanırım şansımız, olsun, avrupa ligi çok iyi başarı ilk sene için

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Başarılar güveniyoruz takımımıza
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar güveniyoruz takımımıza
    Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Başarılar. Kupa inşallah bizim olur.
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Saldırın Durmadan Bu Taraftar Arkanızda Her zaman
    Maça giriyorum inş alırız Arsenalden kupayı heriflerde zaten bolca kupa var Wenger amcamdan maç öncesi köşede kıstırıp rica edicem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maçtan önce düzenlenen basın toplantısında birçok soruya cevap vermezken takındığımız cool tavır gözlerden kaçmadı

Maça şimdi girmeyeceğim kafa olarak hazır değilim 1-2 saat içinde yapabiliriz inş. Farkda yiyebiliriz lakin 11 deliğanlu çıkıp yüreğini ortaya koyacak ve kolay pes etmeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın

Başarılar. Kupa inşallah bizim olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Saldırın Durmadan Bu Taraftar Arkanızda Her zaman

Canlı anlatım var mı hocam?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Canlı anlatım var mı hocam?
    Aslında aklımdaydı ama bu saatte kimse olmaz diye düşündüm (:
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Yakıştırırız Her Halükarda
    Eyv (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Final

Şans bu sezon hatta geçen sezonda dahil hiç bizim yanımızda olmadı. Hep koşarak uzaklaştı. Maçın başında 1-2 net pozisyon kaçırdık direkte patlayan topumuz vardı Sassa %1500lük topu direğe vurdu. Öne geçebilsek çok daha farklı olabilirdi. Takımın gizli golcüsü ve sağlam stoper çokda iyi bir maç çıkaramadı ve bizim 1-2 kilit oyuncumuzuda iyi kitlediler yada günlerinde değillerdi. Dolayısıyla kaybettik kupayı.

Bu sene final, seneye kupa çok iyi bi sezon oldu, çalsın sazlar oynasın Crystal Kızlar!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bu sene final, seneye kupa çok iyi bi sezon oldu, çalsın sazlar oynasın Crystal Kızlar!
    Seneye hedef şampiyonlar ligine gidebilmek ve avrupa ligindende kura şansımız yaver giderse iyi bişiler düşürmenin peşinde olacağız.
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Baştan sona okudum takip ettim kardeşim kariyerini güzel bi kariyer oluyor Arsenal maçının sonucunu bekliyordum bende olsun ora kadar gelmende bi başarı inşallah seneye hedef ilk 4 olur
    Eyv kardeşim. Ama şunu gördük ki biraz daha gayret edersek şampiyonluğu bile kovalayabiliriz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kupayı alsak fena olmazdı statta kızlar falan varsa ondan konsantre olamamıştır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kupayı alsak fena olmazdı statta kızlar falan varsa ondan konsantre olamamıştır
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    İlk sene Final seneye inş şampiyon oluruz.
    Sağlık olsun hocam.
    eyv (: Soru netmiyoruz önümüzdeki sezonlar bu kupaların pek önemi kalmayacak Peguy arkadaşın dediği gibi (: Sadece basamak olarak kullandık. para yardımı ve avrupayı garantilememizi sağladı
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Önemli olan avrupaya gitmekti tabi ki bu kadar yaklaşmışken FA'yı almak güzel olurdu ama ilerleyen senelerde pek sallayacağın bir kupa olmayacak FA , inanıyorum (=
    Arkadaş biz kendimizi boşa kasmışız milwall gitmedi avrupaya manu gitti..ingilterede alt ligden takım göndermiyolar mı nedir çözemedim biz finalistken garantilemistik yani yazısı falan geldi ama lig bitti bi baktık manu gidiyo :F
    Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Sonunda açıldı şu dalga
    İlk senelerden final oynamak bile güzeldi , seneye daha da güçlenip intikamını alırız
    Gözümüz aydın hg (:

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Baştan sona okudum takip ettim kardeşim kariyerini güzel bi kariyer oluyor Arsenal maçının sonucunu bekliyordum bende olsun ora kadar gelmende bi başarı inşallah seneye hedef ilk 4 olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dürüst olmak gerekirse oyuncularımın hiç bir kabahati yok. Takımı finale hazırlayamadık. Maç öncesi morallerini yükseltip sahaya sürebilirdik. Ayrıca maç önce güzel bi konuşmada yapmadık. burdan anlaşılacağı üzere maç içinde de pek konsatre olamadık kopuk kopuk izledik müdahalelerde bulunmayıp oyunculara küstüm. Bunların başındaki en önemli sebep ise sanırım niyetli olmamdı. Beyne kan gitmiyor (: Siz siz olunca önem derecesi yüksek maçları kafanız çalışırken oynayın. Şuan akşama iyice yaklaşınca iyice enerjim düştü. ve deli gibi susadım (:

Şimdi sezonu bitirip inş akşam güzel bir muhabbet çeviririz. Hem sezonu değerlendirir hem oyunculardan tavsiyeler ve profiller koyarız hemde bahsini ettiğim birkaç hususa değiniriz

İlk sene Final seneye inş şampiyon oluruz.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Önemli olan avrupaya gitmekti tabi ki bu kadar yaklaşmışken FA'yı almak güzel olurdu ama ilerleyen senelerde pek sallayacağın bir kupa olmayacak FA , inanıyorum (=

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Sonunda açıldı şu dalga
    İlk senelerden final oynamak bile güzeldi , seneye daha da güçlenip intikamını alırız

Sağlık olsun hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

38.Hafta

Ligi 5.bitirip daha fazla para ve Avrupa Liginde daha üst turlardan başlamak istedik lakin newcastle evinde Chelseayi mağlup edince 6.lık ile yetindik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Puan Durumu ve Oyuncu verileri

ŞampiyonlarLigi ve Avrupa Ligi Sahipleri
    Spoiler: Avrupadan Kupalar 

Capital One Cup ve Fa Cup Sahipleri
    Spoiler: İngiltereden Kupalar 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve ödüller

avrupa Duy Sesimizi ! Bu Crystal'in Kızlarının Raks Sesi !

Capital Cup'u Chelsea almış Millwall gidememiş çünkü Capital cupta finale çıkan değil alan kişi gidiyor dolayısıyla Chelsea Ligde zaten 2.olarak kendisi avrupada CL yi garantilemiş o açıdan ülkeler örneğin 6 takım avrupaya takım yolluyosa ve ilk 6 dan bi takım capital cupayı almışsa 7.sıradaki takım avrupaya gidiyor manU 7.olduğu için o gitmiş.
    Fa Cupta ise capitaldan farklı olarak almana gerek yok finale çıkman yeterli hatta yarı finale bile çıksan olur FA Cupu Arsenal almış sen finale çıkmışsın yarı finallerde tottenham-liverpool elenmiş , Arsenal,Senin takım(Crystal Palace),Tottenham kendisi ligdeki sıralamada avrupayı garantilediği için Liverpool gitmiş avrupaya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

avrupa Duy Sesimizi ! Bu Crystal'in Kızlarının Raks Sesi !
    Arkadaş ne kızlarmış ya herşeyin önüne geçti kıskanıyorum başarılarımızı gölgeliyorlar
    Quote Originally Posted by RaFFa View Post
    Capital Cup'u Chelsea almış Millwall gidememiş çünkü Capital cupta finale çıkan değil alan kişi gidiyor dolayısıyla Chelsea Ligde zaten 2.olarak kendisi avrupada CL yi garantilemiş o açıdan ülkeler örneğin 6 takım avrupaya takım yolluyosa ve ilk 6 dan bi takım capital cupayı almışsa 7.sıradaki takım avrupaya gidiyor manU 7.olduğu için o gitmiş.
    Fa Cupta ise capitaldan farklı olarak almana gerek yok finale çıkman yeterli hatta yarı finale bile çıksan olur FA Cupu Arsenal almış sen finale çıkmışsın yarı finallerde tottenham-liverpool elenmiş , Arsenal,Senin takım(Crystal Palace),Tottenham kendisi ligdeki sıralamada avrupayı garantilediği için Liverpool gitmiş avrupaya
    Herşey iyide liverpool yarı final oynadığı için gitmedi avrupa ligini aldılar Lig kontejyanından giden takım manu, Liverpool ekstra kendi kredisiyle gidiyorlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Arkadaş ne kızlarmış ya herşeyin önüne geçti kıskanıyorum başarılarımızı gölgeliyorlar
    Takip edilmicek gibi değil ki , yeni videolar bekliyoruz yokmudur yeni sezon için

Sayfa 14 / 44 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri