Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Capital Cup'u Chelsea almış Millwall gidememiş çünkü Capital cupta finale çıkan değil alan kişi gidiyor dolayısıyla Chelsea Ligde zaten 2.olarak kendisi avrupada CL yi garantilemiş o açıdan ülkeler örneğin 6 takım avrupaya takım yolluyosa ve ilk 6 dan bi takım capital cupayı almışsa 7.sıradaki takım avrupaya gidiyor manU 7.olduğu için o gitmiş.
    Fa Cupta ise capitaldan farklı olarak almana gerek yok finale çıkman yeterli hatta yarı finale bile çıksan olur FA Cupu Arsenal almış sen finale çıkmışsın yarı finallerde tottenham-liverpool elenmiş , Arsenal,Senin takım(Crystal Palace),Tottenham kendisi ligdeki sıralamada avrupayı garantilediği için Liverpool gitmiş avrupaya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    avrupa Duy Sesimizi ! Bu Crystal'in Kızlarının Raks Sesi !
    Arkadaş ne kızlarmış ya herşeyin önüne geçti kıskanıyorum başarılarımızı gölgeliyorlar
    Quote Originally Posted by RaFFa View Post
    Capital Cup'u Chelsea almış Millwall gidememiş çünkü Capital cupta finale çıkan değil alan kişi gidiyor dolayısıyla Chelsea Ligde zaten 2.olarak kendisi avrupada CL yi garantilemiş o açıdan ülkeler örneğin 6 takım avrupaya takım yolluyosa ve ilk 6 dan bi takım capital cupayı almışsa 7.sıradaki takım avrupaya gidiyor manU 7.olduğu için o gitmiş.
    Fa Cupta ise capitaldan farklı olarak almana gerek yok finale çıkman yeterli hatta yarı finale bile çıksan olur FA Cupu Arsenal almış sen finale çıkmışsın yarı finallerde tottenham-liverpool elenmiş , Arsenal,Senin takım(Crystal Palace),Tottenham kendisi ligdeki sıralamada avrupayı garantilediği için Liverpool gitmiş avrupaya
    Herşey iyide liverpool yarı final oynadığı için gitmedi avrupa ligini aldılar Lig kontejyanından giden takım manu, Liverpool ekstra kendi kredisiyle gidiyorlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Arkadaş ne kızlarmış ya herşeyin önüne geçti kıskanıyorum başarılarımızı gölgeliyorlar
    Takip edilmicek gibi değil ki , yeni videolar bekliyoruz yokmudur yeni sezon için

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Takip edilmicek gibi değil ki , yeni videolar bekliyoruz yokmudur yeni sezon için
    Yeni sezona başlarken sanırım bi kurguyla gelicem ama bu gece muhabbet dösün istiyorum yani fikir alışverişi şeklinde birazdan tam olarak otururum pcye şuan şöyle bi bakayım dedimde ekip gelmiş (:
    Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Avrupa'da elle tutulur başarılar bekliyoruz hocam.Gözümüzü kara çıkarma.
    Yüzümün olmasın Önce gruplara bi kalalım sonra form tutarız tabi kura şansımızın çok iyi olmadığını şimdiden bildireyim
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Yıldız oyuncu transfer edebilirsin diye düşünüyorum
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Yıldız transferi istiyoruz
    Dürüst olmak gerekirse takıma transfer yapmayabilirim (: Ayrıca takımı görseniz transferi sizde istemezsiniz. Gençlerimiz güzel gelişti çocuklar serpilmeye başladı. Ama transfer dönemi transfersiz geçmez illa 1-2 oyuncu alırız. Yıldız olur mu bilmiyorum çok para hacamaya alışkın değilim (:

Bence yaşı 27-30 arasında, tecrübeli ve kaliteli, takımında istenmeyen adam olmuş, satılık listesine konmuş yıldızları almayı deneyebilirsin. En azından 2 isim. Genç oyuncuların gelişimine ve takımın zor zamanlardan çıkmasına yardım edeceklerdir. Misal Almanya'da mental özellikleri uçmuş çok oyuncu var. Bunları incelemeni tavsiye ederim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bence yaşı 27-30 arasında, tecrübeli ve kaliteli, takımında istenmeyen adam olmuş, satılık listesine konmuş yıldızları almayı deneyebilirsin. En azından 2 isim. Genç oyuncuların gelişimine ve takımın zor zamanlardan çıkmasına yardım edeceklerdir. Misal Almanya'da mental özellikleri uçmuş çok oyuncu var. Bunları incelemeni tavsiye ederim
    Şuan forvetlerim müthiş gelişim içindeler ama Finne genç maupay oldukça genc zaza ise tökezlemeye başladı. Eğer kelepir denk getirirsek bulduğunu atan birini Sassaya partner yapmak isteriz. Ama yıldız oyuncuda yıllık ciddi meblalar istiyor bizim manu city gibi ekiplerle baş etmemiz mümkün değil bu konuda. Şuan benim takımın maksimum kazananı 1.5 milyon o bile genele bakınca çok geliyor. Ama başarı için vites yükseltmek şart dedğin gibi.
    İlk hedefim sağlam bir forvet. Takımda inanın mevkilere trasfere gerek yok ama şunu yapabilriz gençleri kiralayıp yerine daha iyilerini alabiliriz.Sonra uygun fiyata satıp kiralık gençleri monteleyebiliriz. Transferi inanın siz isitoyosunuz diye yapıcam

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    crystal palace avrupaya gidiyo mu gidiyo boşverin diğerlerini
    Olurmu ya bu sene büyük düşünüyoruz. Manu potansiyel rakip :F

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Şuan forvetlerim müthiş gelişim içindeler ama Finne genç maupay oldukça genc zaza ise tökezlemeye başladı. Eğer kelepir denk getirirsek bulduğunu atan birini Sassaya partner yapmak isteriz. Ama yıldız oyuncuda yıllık ciddi meblalar istiyor bizim manu city gibi ekiplerle baş etmemiz mümkün değil bu konuda. Şuan benim takımın maksimum kazananı 1.5 milyon o bile genele bakınca çok geliyor. Ama başarı için vites yükseltmek şart dedğin gibi.
    İlk hedefim sağlam bir forvet. Takımda inanın mevkilere trasfere gerek yok ama şunu yapabilriz gençleri kiralayıp yerine daha iyilerini alabiliriz.Sonra uygun fiyata satıp kiralık gençleri monteleyebiliriz. Transferi inanın siz isitoyosunuz diye yapıcam

Olurmu ya bu sene büyük düşünüyoruz. Manu potansiyel rakip :F
    son 16 ya kadar ya manu nun ya da senin biletinin keserler benden söylemesi kavuşturmazlar bu iki takımı

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Herşey iyide liverpool yarı final oynadığı için gitmedi avrupa ligini aldılar Lig kontejyanından giden takım manu, Liverpool ekstra kendi kredisiyle gidiyorlar
    AL de şampiyon olan takım seneye direk katılamıyor diye biliyorum ben bu sadece ŞL için geçerli çok karışmış ortalık (=

Mesaj Yetkileri