Teşekkürler cevap için. Bunları denedim ama istediğim sonuca ulaşamadım maalesef ve o yüzden sordum.
Adam hala kanat oyuncusu gibi duruyor sahada. Evet içeriye kat ediyor ama o kadar. Southampton ile oynarken Barca maçım vardı. Messi AMR olarak gözüküyor ama adam sürekli benim ceza yayım çevresinde. Bildiğin AMC hatta ST oynuyor. Ortalama pozisyon ekranından da baktım AMR gözüken Messi ST ile önlü arkalı gözüküyor. IF(S) ya da AP(S) olduğu aşikar ama aynen Messi örneğinde olduğu gibi kanatta oynattığım bir adamı nasıl bu şekilde kullanabilirim? Bunun için oyuncuya hangi özel rolleri vermem gerekir? Hatta takım komutlarından hangisini kullanırsam bu sonuca ulaşırım? Bunun MC de oynayan oyuncularla bir alakası var mı? sorular... sorular....
Ayrıca bu kanatta oynatacağım oyuncunun içeriye girmesi neticesinde arkasındaki bekin de aut çizgisine kadar topla inip içeriye sık sık orta kesmesini yada topsuz olarak taç/aut çizgisi köşesinde pas alternatifi olmasını nasıl ayarlayabilirim? Şuan adam gidiyor sonra saçma sapan bir şekilde pas atmaya çalışıyor halbuki orta açsa yada geriden ceza alanına giren adama pas çıkartsa olay bitecek...
Konuyla ilgili yardımlarını beklerim