Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Merhaba yeri mi bilmiyorum ama FM16'da Rakip takım analizi genel kısmına tıklayınca tam sayfa çıkıyordu kare kare bilgi veriyordu.
    En fazla yenilen gol pas. En fazla atılan gol türü orta vs. Fm17'de genel ekranı bulamadım. Genele tıklayınca sadece yazı ile olumsuz ve olumlu yönleri yazıyor. Acaba bu ekran artık böyle mi olacak yoksa ben mi bulamadım. ?

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by cilqin View Post
    Merhaba yeri mi bilmiyorum ama FM16'da Rakip takım analizi genel kısmına tıklayınca tam sayfa çıkıyordu kare kare bilgi veriyordu.
    En fazla yenilen gol pas. En fazla atılan gol türü orta vs. Fm17'de genel ekranı bulamadım. Genele tıklayınca sadece yazı ile olumsuz ve olumlu yönleri yazıyor. Acaba bu ekran artık böyle mi olacak yoksa ben mi bulamadım. ?
    takım raporu / istatistikler ekranında bulabilirsin kardeşim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Hocam bu şekilde çıkıyor eskiden daha farklıydı daha anlaşılırdı değişti mi acaba artık ?

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam bu şekilde çıkıyor eskiden daha farklıydı daha anlaşılırdı değişti mi acaba artık ?

aslında eskiden daha sadeydi suan daha detaylı oldugu için gözümüze aşina gelmiyo daha etkili bence.

5. Default

Peki Hocam Onuda satın mı almak gerekiyor. Eğer gerekmiyorsa nasıl yükleyebilirim.

Aradığım şey aslında bu. Dediğinizden anladığım artık bu olmayacak doğrumdur hocam ?

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by mursittuna84 View Post
    Peki Hocam Onuda satın mı almak gerekiyor. Eğer gerekmiyorsa nasıl yükleyebilirim.

satın alman gerekiyor. 12 tl

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Aradığım şey aslında bu. Dediğinizden anladığım artık bu olmayacak doğrumdur hocam ?

aynı ekran fakat yeniliklerden biri..

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    aynı ekran fakat yeniliklerden biri..

İlgi alakanız için teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İlgi alakanız için teşekkür ederim.
    Rica ederim.

11. Default

Steam mağazada bakıyorum şuan 69,90 diyor touch modu için bahsettiğiniz fiyata nasıl alabilirim.

İlginiz için teşekkürler şimdiden.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by mursittuna84 View Post
    Steam mağazada bakıyorum şuan 69,90 diyor touch modu için bahsettiğiniz fiyata nasıl alabilirim.

İlginiz için teşekkürler şimdiden.
    Ön siparişle aldıgım için bende aktif görünüyo suan.. kütüphaneye bak bir.. kütüphanen de olması lazım steam'de

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Demekki edgar takımın kimyasına uymamış anlaşılan bu fakat bir çok yabancı oyuncunun uyum sıkıntısı ligimizin en belirgin özelligi örnek vermek gerekirse ligimize gelipte tutunamayan yıldızlar Misimovic, Jo, Dos santos, Revivo fenerde müthiş işler yaptı fakat cimbomun kimyasına uymadı, yada diğer ligleri baz alınca alvaro negredo gibi örnekler var önemli olan takımında ki konumu ve oyuncularla uyuşması diye düşünüyorum.

Ahmet konusuna gelince gerçekte elime fırsat geçse pano ya ilk onu yazarım neden dersen önde baskı yapan takım oyunu oynayınca en büyük örnegi elmander 2 sezonda 20 golü bile bulamadı fakat adamın yorulmak bilmez presi en sevilen oyunculardan olmasını sagladı. koşan ve rakibi pressle boğan oyuncuyu her menacer sever o yüzden adansporda yıllardır rahatlıkla oynuyor diye düşünüyorum. en azından benim fikrim bu.
    Edgar olayı doğrudur.Daha önce ne izledim ne de fikrim vardı.Sadece Adanaspor'da oynayan bir oyuncu olarak yorum yapıyorum Belki başka bir takımda çok iyi oyunlar sergileyecektir.O konuda birşey diyemiyorum.

Ahmet konusunda cidden çok farklı düşünüyoruz.Ahmet konusunda teknik direktör Jurcic'de benim gibi düşünüyor olsa gerek ki git gide Ahmet'in süreleri azalıyor.Hatta geçen hafta ilk 18 e bile alınmadı.Geçen hafta Rize ile 2-2 berabere kaldığımız maçta Edgar'da yedekler arasında olmasına rağmen o da oyuna alınmadı.Jurcic sezon başında geldiğinde takımı hiç tanımıyordu.O yüzden,zaten son dakika geldi transfer yapamadı.Ben son sırada olsak bile hocanın taktik anlayışını çok sevdim.Nadiren önde olduğumuz maçlarda bile takımı hiçbir zaman geriye yaslandırıp,savunma yaptırmaya çalışmadı.Şayet ki Bayram Akgül engeline takılmadan transferleri istediği gibi yaptırırsa artık Ahmet Dereli için ilk 18 in dışı daha da sağlamlaşacaktır. İnan bana Ahmet koşuyor pres yapıyor ama boş koşuyor. Umarım Ahmet Dereli en kısa sürede Şanlıurfa'ya sizin takımınıza gelir

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

İnş. gelir.. önde basan oyuncu sıkıntımız mevcut zaten bu sene en azından efor sarf eden oyuncumuz olur

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Sözleşme saçmalığı artarak devam ediyor.Çok uçuk rakamlar var yine

Celta Vigo ile oynuyorum. Üst üste 3 maçta saçma sapan skorlardan maç döndürüyor rakipler. Önce osasuna karşısında 3-0 öne geçtiğim bir maçta osasuna 3-3 çevirdi. Sonrasında Genk ile Avrupa Ligi maçında 4-1 önde kapattığım devreden sonra maç 4-4 bitti. Trajikomik uzaktan ve çapraz goller. Son olarak lig sonuncusu Leganes deplasmanında ilk yarıyı 2-0 önde kapamama rağmen maçı 3-2 ye döndürdü rakip.

Bu maç motoru bana hayal kırıklığı yaşattı.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Sıfıra inip ön direğe yapılan ortaların hepsi gol oluyor. Rakip istediği zaman bu şekilde kolayca atıyor, motor o senaryoyu yazıyor heralde.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Böyle bir şey ile rastlaşan oldu mu ? 48 ay'da 1,5 M € ile önerdim Zenit böyle teklif ile geldi.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post

Böyle bir şey ile rastlaşan oldu mu ? 48 ay'da 1,5 M € ile önerdim Zenit böyle teklif ile geldi.
    İşler Güçler'deki Sezai'nin kıraathanedeki Sat ... sat sat sat repliği geldi aklıma bir anda

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Sözleşme saçmalığı artarak devam ediyor.Çok uçuk rakamlar var yine
    kardeşim. konuşmada belirgin zam özelligini kaldır kilit yerine as yada rotasyon u kabul ettirirsen mütevazi paralara geliyo elemanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Sıfıra inip ön direğe yapılan ortaların hepsi gol oluyor. Rakip istediği zaman bu şekilde kolayca atıyor, motor o senaryoyu yazıyor heralde.
    Cizgiye inmeden yerden yakın direk yada merkeze diye komutlandırırsan cok daha fazlası oluyo kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post

yalnız dikkatini cekerim. oyuncuyu sattıgın zaman 3.5 milyon euroluk maasını sen karsılayacaksın öyle bir madde var 3 yıllık sözleşme olsa 10.5 milyon euro zararın var bu transferden.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Cizgiye inmeden yerden yakın direk yada merkeze diye komutlandırırsan cok daha fazlası oluyo kardeşim.
    Atma konusunda değil de yeme konusunda sıkıntım var benim
    Bekleri hiç çıkartmasam, defansı tamamen geri çeksem bile adamlar bi şekilde çalımı atıp orta yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Atma konusunda değil de yeme konusunda sıkıntım var benim
    Bekleri hiç çıkartmasam, defansı tamamen geri çeksem bile adamlar bi şekilde çalımı atıp orta yapıyor.
    beklerini defansif bek yap .. bak farkı görürsün.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

yalnız dikkatini cekerim. oyuncuyu sattıgın zaman 3.5 milyon euroluk maasını sen karsılayacaksın öyle bir madde var 3 yıllık sözleşme olsa 10.5 milyon euro zararın var bu transferden.
    Bu yüzden mi 4.7 teklif edildi acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Her sene olduğu gibi gittik yine aldık oyunu. Büyük beklentilerim yoktu açıkcası ama bu kadar kötü olacağını da beklemiyordum.

1- Rakibin ceza sahanıza paralel, yerden yaptığı ortaların %80'i gol oluyor.
    2- Ceza sahasına çapraz bölgelerden kullanılan serbest vuruşların çoğu gol veya penaltı oluyor.
    3- Çoğu üst düzey kalecinin kariyeri boyunca 1-2 kere yiyebileceği şanssız golleri senede 1-2 kez yiyor kaleciniz.
    4- Hızlı başlayıp 2-0 hatta 3-0 öne geçtiğim maçların çoğu ızdırap oluyor, rakip kim olursa olsun illa gol veya goller buluyor.
    5- Sakatlıklar konusunda hala bişey yapılmamış özellikle önemli maç trafikleri öncesi veya bir yarı final&final maçı öncesi illa çok önemli bir oyuncunuz gidiyor. Hatta biri sakat veya cezalıysa o pozisyonun rotasyon oyuncusunun başına geliyor nedense bu sakatlıklar. İlk senemde 5-6 hafta 23A'da oynayan, top toplayıcı yapmayacağım adamı koymak zorunda kaldım kaleye.
    6- Oyuncuların kulüpten ayrılma istekleriyle uğraşmaktan resmen takımı toparlayamıyorsunuz.
    7- Taktiklerden verim almak daha zor bir hale gelmiş. Özellikle DMC'siz taktikler uzun vadede pek başarılı olamıyor (üst düzey bir takım değilseniz veya o duruma gelmemişseniz)
    8- FIFA17'yi full ayarlarda online oynamama rağmen FM17'de maç esnasında az da olsa takılmalar hissediyorum, daha düşük sistemlerde sıkıcı olabilir.

diye uzar gider, geçen seneyi de yorumlasam bunları yazardım muhtemelen seneye de bunları yazıcaz ama tabi ki yine alıcaz oyunu çünkü FM benim gibi bir çok insan için bir oyundan fazlasını ifade ediyor.

Artıları yok mu? Tabi ki var;

1- Sosyal medya olayını sevdim, her maçtan ve transferden sonra yorumları okumak keyifli oluyor, ileriki serilerde bu özelliğin daha çok gelişeceğini düşünüyorum.
    2- Transfer ücretleri eski seriler gibi çok uçuk değil. Kulüplerle anlaşmak daha kolay, özellikle kiralık oyunculara opsiyon koymak daha kolay hale gelmiş.
    3- Çoğu oyuncu menejerinin maaş görüşmesinden önce kariyer görüşmesi yapması hoş olmuş.

Dediğim gibi çok büyük beklentilerim yoktu zaten oyunla ilgili lakin 10 üzerinden puanlamak gerekirse şimdilik puanım 6/10 o da güzel günlerin hatırına

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

DMC'siz dörtlü ile savunma taktiği yapabilen varsa tebrik ederim. Daha denemedim ama bu serinin taktiği bana göre 3-5-2 gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    DMC'siz dörtlü ile savunma taktiği yapabilen varsa tebrik ederim. Daha denemedim ama bu serinin taktiği bana göre 3-5-2 gibi duruyor.
    Hücum oynarken savunma yapmak zorlaşmış bu seride..

Aslında buna benzer bilgiyi, takım raporu/goller bölümünden bulmak mümkün. Mesela aşağıdaki görselde Akhisar'ın en fazla asist yaptığı tip ara pası olarak belirtilmiş. Görselin sağ tarafında gol ve asist bölgelerini de inceleyebiliyoruz.

30. Default

Hocam teşekkürler sağol. Eve gidip kendi pc de steam yüklü olduğu için ordan girdim ve kütüphane buldum.

Yükleyince hızlı modda oynayabiliyorum şuan.

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri