Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
391 ile 420 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Böyle bir şey ile rastlaşan oldu mu ? 48 ay'da 1,5 M € ile önerdim Zenit böyle teklif ile geldi.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post

Böyle bir şey ile rastlaşan oldu mu ? 48 ay'da 1,5 M € ile önerdim Zenit böyle teklif ile geldi.
    İşler Güçler'deki Sezai'nin kıraathanedeki Sat ... sat sat sat repliği geldi aklıma bir anda

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post

yalnız dikkatini cekerim. oyuncuyu sattıgın zaman 3.5 milyon euroluk maasını sen karsılayacaksın öyle bir madde var 3 yıllık sözleşme olsa 10.5 milyon euro zararın var bu transferden.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    yalnız dikkatini cekerim. oyuncuyu sattıgın zaman 3.5 milyon euroluk maasını sen karsılayacaksın öyle bir madde var 3 yıllık sözleşme olsa 10.5 milyon euro zararın var bu transferden.
    Bu yüzden mi 4.7 teklif edildi acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Her sene olduğu gibi gittik yine aldık oyunu. Büyük beklentilerim yoktu açıkcası ama bu kadar kötü olacağını da beklemiyordum.

1- Rakibin ceza sahanıza paralel, yerden yaptığı ortaların %80'i gol oluyor.
    2- Ceza sahasına çapraz bölgelerden kullanılan serbest vuruşların çoğu gol veya penaltı oluyor.
    3- Çoğu üst düzey kalecinin kariyeri boyunca 1-2 kere yiyebileceği şanssız golleri senede 1-2 kez yiyor kaleciniz.
    4- Hızlı başlayıp 2-0 hatta 3-0 öne geçtiğim maçların çoğu ızdırap oluyor, rakip kim olursa olsun illa gol veya goller buluyor.
    5- Sakatlıklar konusunda hala bişey yapılmamış özellikle önemli maç trafikleri öncesi veya bir yarı final&final maçı öncesi illa çok önemli bir oyuncunuz gidiyor. Hatta biri sakat veya cezalıysa o pozisyonun rotasyon oyuncusunun başına geliyor nedense bu sakatlıklar. İlk senemde 5-6 hafta 23A'da oynayan, top toplayıcı yapmayacağım adamı koymak zorunda kaldım kaleye.
    6- Oyuncuların kulüpten ayrılma istekleriyle uğraşmaktan resmen takımı toparlayamıyorsunuz.
    7- Taktiklerden verim almak daha zor bir hale gelmiş. Özellikle DMC'siz taktikler uzun vadede pek başarılı olamıyor (üst düzey bir takım değilseniz veya o duruma gelmemişseniz)
    8- FIFA17'yi full ayarlarda online oynamama rağmen FM17'de maç esnasında az da olsa takılmalar hissediyorum, daha düşük sistemlerde sıkıcı olabilir.

diye uzar gider, geçen seneyi de yorumlasam bunları yazardım muhtemelen seneye de bunları yazıcaz ama tabi ki yine alıcaz oyunu çünkü FM benim gibi bir çok insan için bir oyundan fazlasını ifade ediyor.

Artıları yok mu? Tabi ki var;

1- Sosyal medya olayını sevdim, her maçtan ve transferden sonra yorumları okumak keyifli oluyor, ileriki serilerde bu özelliğin daha çok gelişeceğini düşünüyorum.
    2- Transfer ücretleri eski seriler gibi çok uçuk değil. Kulüplerle anlaşmak daha kolay, özellikle kiralık oyunculara opsiyon koymak daha kolay hale gelmiş.
    3- Çoğu oyuncu menejerinin maaş görüşmesinden önce kariyer görüşmesi yapması hoş olmuş.

Dediğim gibi çok büyük beklentilerim yoktu zaten oyunla ilgili lakin 10 üzerinden puanlamak gerekirse şimdilik puanım 6/10 o da güzel günlerin hatırına

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

DMC'siz dörtlü ile savunma taktiği yapabilen varsa tebrik ederim. Daha denemedim ama bu serinin taktiği bana göre 3-5-2 gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    DMC'siz dörtlü ile savunma taktiği yapabilen varsa tebrik ederim. Daha denemedim ama bu serinin taktiği bana göre 3-5-2 gibi duruyor.
    Hücum oynarken savunma yapmak zorlaşmış bu seride..

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Foruma girmeyeli baya süre geçti, özlemişim, zamanında çaylak olanlar büyümüş :P
    2017 izlenimim şöyle; 2. sene yani 17/18 sezonunda Beşiktaş haricinde Galatasaray ve Fenerbahçe büyük düşüş yaşıyor, Galatasaray şampiyon olmasına rağmen transfer yapamadı, kiraladığı oyuncular benim Denizlispr'dakinden de vasat, şuan 9. sırada mesela, Fenerbahçe de 6. sırada (nedir bu Fenerin 6 sevdası ) Başakşehir ligi domine ediyor, Beşiktaş da kadroyu koruduğu için iyi, Adanaspor kök söktürüyor.

Kiralama konusuna da değineceğim, Denizlispor'da 1. Lig'de devre arası ilk sezonda maaş ödemeden İngiltere, Almanya ve İspanya'dan çok iyi oyuncuları kiraladım ve 1. Lig'in kalitesi düşük olduğu için çok iyi maçlar çıkarp hemen üst lige yükseldim. Aynı oyuncuların kiralama sürelerini belki uzatabilirim diye teklif yaptım, anlaşma süresine dikkat etmemişim, hepsi 2 veya 3 yıllık kiralık ve maaş ödemeksizin kiralandı Leverkusen'den Pohjanpalo var örneğin, harika bir forvet, 1. lig ve süper ligde kiralandı bana ve bunun gibi yıldız sayabileceğim veya olabilecek oyuncular, hem de ücretsiz ve maaşsız, ayrıca uzun vaadede. Bence bu tamamiyle olmasa da biraz düzeltilmesi gereken bir olay.

Ek olarak, antrenör alımı çok kısıtlanmış, bir bakıma doğru buluyorum, oyunda önceden antrenörleri dolduruyorduk, ki bizim ligimizde 3-4 antrenörü geçmez takımlardaki sayı.

Bir de aşırı derecede her maçta ortalar doğrudan kaleye gidiyor, hem kendimin hem de rakip takımın. Bu artık düzeltilmeli diye düşünüyorum.

Her maç aşırı derecede sarı ve kırmızı kartlar havada uçuşuyor, gene iki yönlü, sakatlıklar azaltılmış, bu güzel.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Şirket haricinde evde olursam belki kariyeri paylaşabilirim.

İyi oyunlar cümlenize.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    Foruma girmeyeli baya süre geçti, özlemişim, zamanında çaylak olanlar büyümüş :P
    2017 izlenimim şöyle; 2. sene yani 17/18 sezonunda Beşiktaş haricinde Galatasaray ve Fenerbahçe büyük düşüş yaşıyor, Galatasaray şampiyon olmasına rağmen transfer yapamadı, kiraladığı oyuncular benim Denizlispr'dakinden de vasat, şuan 9. sırada mesela, Fenerbahçe de 6. sırada (nedir bu Fenerin 6 sevdası ) Başakşehir ligi domine ediyor, Beşiktaş da kadroyu koruduğu için iyi, Adanaspor kök söktürüyor.

Kiralama konusuna da değineceğim, Denizlispor'da 1. Lig'de devre arası ilk sezonda maaş ödemeden İngiltere, Almanya ve İspanya'dan çok iyi oyuncuları kiraladım ve 1. Lig'in kalitesi düşük olduğu için çok iyi maçlar çıkarp hemen üst lige yükseldim. Aynı oyuncuların kiralama sürelerini belki uzatabilirim diye teklif yaptım, anlaşma süresine dikkat etmemişim, hepsi 2 veya 3 yıllık kiralık ve maaş ödemeksizin kiralandı Leverkusen'den Pohjanpalo var örneğin, harika bir forvet, 1. lig ve süper ligde kiralandı bana ve bunun gibi yıldız sayabileceğim veya olabilecek oyuncular, hem de ücretsiz ve maaşsız, ayrıca uzun vaadede. Bence bu tamamiyle olmasa da biraz düzeltilmesi gereken bir olay.

Ek olarak, antrenör alımı çok kısıtlanmış, bir bakıma doğru buluyorum, oyunda önceden antrenörleri dolduruyorduk, ki bizim ligimizde 3-4 antrenörü geçmez takımlardaki sayı.

Bir de aşırı derecede her maçta ortalar doğrudan kaleye gidiyor, hem kendimin hem de rakip takımın. Bu artık düzeltilmeli diye düşünüyorum.

Her maç aşırı derecede sarı ve kırmızı kartlar havada uçuşuyor, gene iki yönlü, sakatlıklar azaltılmış, bu güzel.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Şirket haricinde evde olursam belki kariyeri paylaşabilirim.

İyi oyunlar cümlenize.
    Denizlispor konusundaki tavsiyeleri aldım abi,25 oyuncu sınırını gördükten sonra hemen Alman liglerine kaçtım,ben de denerim artık kiralıkları. Forumdaki yamayı mı kullandın bu arada?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Denizlispor konusundaki tavsiyeleri aldım abi,25 oyuncu sınırını gördükten sonra hemen Alman liglerine kaçtım,ben de denerim artık kiralıkları. Forumdaki yamayı mı kullandın bu arada?
    Ozzy Sen Yaşıyon mu Yav

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ozzy Sen Yaşıyon mu Yav
    Dedecim görmemişim,bildirim de gelmiyor nedense ama okulun izin verdiği sürece yaşıyoruz.

Bir canavar sahibi oldum galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post

Selamlar Ozzy'm, herhangi bir yama kullanmadım, kendi update'i. 1. ligde iken belki hemen ilk transfer döneminde başaramayabilirsin ancak 2. transfer dönemi 4 süper oyuncuyu bedavaya kiraladım. Almanya ve İngiltere bu konuda başı çekti. Pohjanpalo, Bennacer, gerrit holtman ilk aklıma gelenler. Adamların normal değeri 6.5 milyon-17.5 milyon euro arasında değişiyor mesela. Özlendin len

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    Selamlar Ozzy'm, herhangi bir yama kullanmadım, kendi update'i. 1. ligde iken belki hemen ilk transfer döneminde başaramayabilirsin ancak 2. transfer dönemi 4 süper oyuncuyu bedavaya kiraladım. Almanya ve İngiltere bu konuda başı çekti. Pohjanpalo, Bennacer, gerrit holtman ilk aklıma gelenler. Adamların normal değeri 6.5 milyon-17.5 milyon euro arasında değişiyor mesela. Özlendin len
    İlk senemde orta sıralara oynamayı hedefledim de MC kısmı taşıyamıyor,Barış veya Sankoh sakatlanınca bitiyor takım. Hem Anıl'ın yüksek maaşı büyük sorun. 2. yılda büyük değişim gerekiyor zaten takımda da ilk seneyi çıkartmak çok çileli oluyor.

Abi sürekli başkan değişiyor,gelen üzerine biraz daha borç alıyor takım her an batacak gibi hissediyorum. Ben de oturup Denizlisporlu birisiyle konuşmayı özledim,şehrimizde bile sık yapamadığımız bir şey artık.

özel yetenekle alakalı olarak şöyle bir gözlemim var. özel yeteneği yüksek oyuncuların pas yüzdesi aynı özelliklere sahip diğer oyunculara göre çok düşük oluyor. (muhtemelen topuk pası vs şekiller deniyorlar) buda pas yüzdesini büyük oranda etkiliyor. özellikle orta saha ve gerisinde ki pozisyonlar için kötü bir durum özel yeteneğin yüksek olması.
    birde oyun handikapı olarak şu var. eğer ki bir oyuncunun zayıf ayak skili 9'un üzerindeyse ve bu oyuncuda "zayıf ayağını kullanmaktan kaçınır" tercihi varsa, yapay zeka oyuncuyu zayıf ayağını kullanmaya zorlamıyor ve oyuncu bir çok aktivitesini (pas şut) güçlü ayağıyla daha isabetli olarak gerçekleştirebiliyor.
    Last edited by onry : 17.Kasım.2016 at 14:22

ayrıca gizli liberoyla, defansif orta saha(defend) arasında oyuncu talimatları kısmında hiç bir fark görünmüyor. bu iki rol arasında bizim göremediğimiz hangi farklar var oyuncu talimatlarında? varsa neden göremiyoruz?

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Oyunda bazi kelimeler hala ingilizce
    Very determined, The On Numara ve aklima gelmeyen bi kaci. Oyun orijinal ve güncel!

Selam Arkadaşlar

İspanya liginde bulunan bazı takımların isimleri değişik yazıyor. Bir de INTER büyük harflerle yazılmış durumda. Bu bir sorun mu yoksa hepimiz de aynı mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Oyunun lisans problemleri nedeniyle o şekilde görüyorsun. Problem yok
    Link < İstersen şurdan Brezilya Ligi harici bütün isimleri orjinale çevirebilirsin.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Eyvallah SacrificeGGTC.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ynssym View Post
    Selam Arkadaşlar

İspanya liginde bulunan bazı takımların isimleri değişik yazıyor. Bir de INTER büyük harflerle yazılmış durumda. Bu bir sorun mu yoksa hepimiz de aynı mı ?
    Hocam sortitoutsi diye bi site var oraya gir aradığın herşeyi bulabilirsin. Brezilya ligi dahil tüm takım isimleri düzeliyor yaptıkları yamayla. Milli takımlarda dahil.

Belki daha önce paylaşılmıştır ama, şöyle bir şeye denk geldim ve baya bir güldüm. Çok gerçekçi bir inceleme olmuş 2017 için.

Dip Not: Mevcut link içerisindeki uzun yazı da, belli kısımlarda küfür ve argo kullanılmıştır. Lütfen dikkatli olalım

http://steamcommunity.com/id/justici...mended/482730/

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Tim Duncan21 View Post
    Belki daha önce paylaşılmıştır ama, şöyle bir şeye denk geldim ve baya bir güldüm. Çok gerçekçi bir inceleme olmuş 2017 için.

Dip Not: Mevcut link içerisindeki uzun yazı da, belli kısımlarda küfür ve argo kullanılmıştır. Lütfen dikkatli olalım

http://steamcommunity.com/id/justici...mended/482730/
    Küfür etmese iyiymis ama adam dogrulari yazmis! oyunun üzerine yazmalari lazim dikkat, bu oyun insani kansere etme potansiyeline sahibtir diye

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılı olmak için illa pas oyunu mu oynamak lazım merak ediyorum,pas oyunu oynayınca çoğu takımı rahatlıkla ekarte edebilirken kısa pas kaygımız olmadan tempolu oyun oynayınca saçma sapan goller yiyip yeniliyoruz.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılı olmak için illa pas oyunu mu oynamak lazım merak ediyorum,pas oyunu oynayınca çoğu takımı rahatlıkla ekarte edebilirken kısa pas kaygımız olmadan tempolu oyun oynayınca saçma sapan goller yiyip yeniliyoruz.
    illa pas oyunu oynatman gerekmiyor hızlı bir takımın varsa dikine paslarla tempolu bir oyun oynayabilirsin ki takımın iyiyse topla oynama yüzden yine yüksek olur

Genel olarak oyun alınır mı sizce? FM 2016'nin güncel kadrolarıyla devam mı edeyim yoksa FM 2017 mi alayım? Bir de öğrenci olduğum için oyunu uygun fiyata, vade farksız taksitle alabileceğim bir yer arıyorum.

Oyunda 2 senedir futbol kural hatası var
    korneri paslasarak kullanmak isterseniz rakip futbolcu dibinize kadar geliyor

Nvidia GEForce Experience'a geldi FM 17 optimize edebilirsiniz ( gerçi bi işe yarıyo mu bilmem ama)

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

Ya şu transferde istenilen para saçmalığını biri açıklayabilir mi ? Leverkusen'de Atakan isimli oyuncu almak istiyorum. Fm Genie 525 yere diyor. Bende satıştan sonra kar payıyla teklif ediyorum. Adamlar kabul etmiyor, Ne istiyorsunuz diyorum 37m sterlin diyor. Bu nedir Allah aşkına. Fm 2016 sırf bu yüzden soğudum. Bu normal mi yahu. Başlamadan oyunu bıraktım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Selam millet Yıllar sonra bir aradayız. Evet ilk izlenimler nasıl alınır mı oyun? yorum kasın

Sayfa 14 / 16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon

Mesaj Yetkileri