Sayfa 14 / 41 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

http://www.galatasaray.org/beylerbeyi/haber/1268.php

Serdar Keşçi, Fatih Sercan Ekinci, Gür Ege Gürel ve Mehmet Düz Beylerbeyi İle 1'er Yıllık Sözleşme İmzalamışlar.. Beylerbeyi Kulubu Galatasarayın olduğu için galatasaray istediği zaman bu topcuları geri alabilecek, öğrenmek istediğim şey oyunda bu oyuncular kiralık olarak mı görünecekler ve Fatih Serkan Ekinci İle Gür Ege Gürel Bu durumda Profesyonel Sözleşme imzalamış mı oluyorlar? Saygılar

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Ümit Karan yavaş bir oyuncu değil ki hızı iyi bence...
    Ben de Umit Karan yavas yazmadim zaten.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by goodnightkiss View Post
    http://www.galatasaray.org/beylerbeyi/haber/1268.php

Serdar Keşçi, Fatih Sercan Ekinci, Gür Ege Gürel ve Mehmet Düz Beylerbeyi İle 1'er Yıllık Sözleşme İmzalamışlar.. Beylerbeyi Kulubu Galatasarayın olduğu için galatasaray istediği zaman bu topcuları geri alabilecek, öğrenmek istediğim şey oyunda bu oyuncular kiralık olarak mı görünecekler ve Fatih Serkan Ekinci İle Gür Ege Gürel Bu durumda Profesyonel Sözleşme imzalamış mı oluyorlar? Saygılar
    Serdar ile Mehmet Duz zaten prof'du yanilmiyorsam.

Sercan ve Gur Ege'nin oyuna eklenmesi gerekecek.

Beylerbeyi ile kontratlari ne ise (gecici sozlesme ise kiralik), transfer ise bonservisleri Beylerbeyinde olarak yapilir.

Ancak tabii Beylerbeyindeki oyunculara sifir bonservis odeyip, herhangi bir oyuncularinin bonservisini alma hakkiniz var zaten oyunda (8.0.2'de boyle idi).

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

omer abı cok soru soruyorum belkı ama ardanın pa aynımı kalıcak degısecekmı evt veya hayır tarzında bı cevap yeterlı olur

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    omer abı cok soru soruyorum belkı ama ardanın pa aynımı kalıcak degısecekmı evt veya hayır tarzında bı cevap yeterlı olur
    Degisti bile.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ümit karan bencede hızından ve çevikliğinden kaybetti..Hız 12-13 hızlanma 12 olabilir..Birde barış özbekin dengesinin kötü değilde sportmenlik özelliğinin düşük olduğunu düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ümitin top surmesı 10-11 olabılırr hız konusunda onurap katılıyorum

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ümit karan bencede hızından ve çevikliğinden kaybetti..Hız 12-13 hızlanma 12 olabilir..Birde barış özbekin dengesinin kötü değilde sportmenlik özelliğinin düşük olduğunu düşünüyorum..
    Baris'in sportmenlik zaten dusuk. Ama pek dengeli de degil ayni zamanda. Yere dusmeler sadece kendisini yere atma degil. Yere pek saglam basmiyor Baris.

ümit karan hep ilk sezon gol kralı olup 2. sezon her maçta oynatmama rağmen 5-6 golle bitiriyo ligi. başka takımlara gittiğimde Türk ligini takip ediyorum hep aynı sonuç. bunun nedeni ne olabilir?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustafayasar View Post
    ümit karan hep ilk sezon gol kralı olup 2. sezon her maçta oynatmama rağmen 5-6 golle bitiriyo ligi. başka takımlara gittiğimde Türk ligini takip ediyorum hep aynı sonuç. bunun nedeni ne olabilir?
    8.0.2 den kaynaklanan oyuncuların erken yaşlanması yani erkenden özelliklerinin düşmesi etki olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    8.0.2 den kaynaklanan oyuncuların erken yaşlanması yani erkenden özelliklerinin düşmesi etki olabilir..
    sebep kesinlikle bu.oyunu oynanamaz hale getiren bi olay bu.SI önceki versiyonlarda 30 yaş üzeri oyuncuların özellikle fiziksel özelliklerinin yavaş düştügünü düşünüp 8.0.2 için biraz kırpmayı uygun bulmuş ama ayarı kaçınca sonuç skandal oldu.Dünya capında 32 yasında bir oyuncu senede neredeyse 30 ca kaybederek 1-1.5 sene içinde mahalle topçusu oluyor FM 2009 için yeni düzenleme yapılcak ama umarım yeterli olur yoksa bu oyun oynanmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet, Hakan Şükür gerçekte 37 yaşında rekor kırıyorsa, bunu oyundada yapması gerekir ama bir bakıyorsun Hakan yürüyemiyor oyunda
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla bende 8 maçta 10 gol attı ama ömer abi oyunda hakan gerçekteki kadar ortalığı birbirine katmıyor reputasyonu tatşılma özelliklerini falan çok çok üst seviyelere çekmek gerekir

bide şöyle bişey olmuyormu oyunda kralla sözleşme imzalamayınca takım içinde olay çıksın mesela
    yada heykelini diksinler falan yani hakan şükürün rolünü çok arttırmak gerekiyor oyunda
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

arda yı baya geliştirmek gerek. 170 pa hakediyor sanırım. servet bildiğimiz gibi arkasına atılan her topta sorun yaşıyor. türkiye ligi topçusu. ayrıca yeri gelmişken söyleyeyim, bence türkiye deki bütün defans oyuncularının ilk temas,pas vs hepsi maksimum 6-7 olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Valla Hakan Sükürün national reputation'ı 190 hatta 200 gercek hayatta ama oyunda nsl oluyorsa cok daha düşük seviyelerde oldu hep.Neyse bu saatten sonra bi anlamı yok zaten zamanında yapılmalıydı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Evet, Hakan Şükür gerçekte 37 yaşında rekor kırıyorsa, bunu oyundada yapması gerekir ama bir bakıyorsun Hakan yürüyemiyor oyunda
    Gerçek hayatta da yürüyor mu sanki?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by extensor View Post
    valla bende 8 maçta 10 gol attı ama ömer abi oyunda hakan gerçekteki kadar ortalığı birbirine katmıyor reputasyonu tatşılma özelliklerini falan çok çok üst seviyelere çekmek gerekir

bide şöyle bişey olmuyormu oyunda kralla sözleşme imzalamayınca takım içinde olay çıksın mesela
    yada heykelini diksinler falan yani hakan şükürün rolünü çok arttırmak gerekiyor oyunda
    Sinan çok şey istiyorsun sen
    Last edited by Cengo : 12.Haziran.2008 at 01:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cengiz şu adam hakkında şöyle konuşmasak be dostum türkiye liglerinin gelmiş geçmiş en büyük santraforu böyle bahsetmen beni bile üzüyor bide sen fenerbahçe araştırmacısı olduğun için hiç hoş gözükmüyor hani okuyanların antipatisi olabilir sana karşı neyse üstad ukalılık etmiyorum yanlış anlama rica sadece
    mesela ben beşiktaş araştırmasında gökhan zana bile biraz ağır laflar ettim koray haklı olarak tepki gösterdi sonra anladım yanlış olduğunu hakikatten böyle konuşmamak lazım

neyse çok uzattım hakana tartışılma özelliği 20 verilmeli adam tualete gitse tartışılıyor hakan tualete gittimi? şok şok
    medya sadece hakandan geçiniyor mesela tabi normal şeyler bunlar mesela benim oyunda hakanla sözleşme imzalamadım adam gitti sakaryaspora falan ne basın tartışıyor ne durumum riske giriyor acaba oyunun önümüzdeki sürümlerinde bunlar yapılabilirmi mesela gerard 80 milyon dolara reale gitse de liverpool taraftarları idmanı bassa
    bu tip şeyler düşünülebilir sanırım
    Fikirlerim burada

Siteye fazla yazan biri değilim fakat Araştırmaları izliyorum çoğu oyuncular harika yapılmış fakat Arda Turan da biraz aksaklık olduğunu düşünüyorum belki Pa sı veya Ca sı verilmiş olabilir ama Arda söylenenlere göre daha da fazla Olması gerektiğini düşünüyordum örneğin İspanyol basınında ki Arda yazısı:

Öte yandan İspanyol basını, maçın uzatma dakikalarında Türkiye'nin galibiyet golünü atan Arda'ya övgüler yağdırdı. “Maçın başaktörü” olarak gösterilen Arda, attığı golle “Türkiye'ye hayat veren” futbolcu olarak gösterildi. Barcelona ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı olan İniesta'ya atıfta bulunularak “Arda: Türk İniesta” ifadesini öne çıkaran La Vanguardia gazetesi, Arda'nın genç yaşına rağmen Milli Takım'da sorumluluğu üzerine aldığını yazdı.

“21 yaşında lider oldu” denilen Arda için yapılan yorumlarda şu ifadeler kullanıldı:

“Yıldız olmak için gelecek vadeden genç bir futbolcunun farkı, onun teknik kapasitesi, oyun vizyonu, hızı veya kaleye şut çekişi değildir. Hiç şüphe yok ki bunlar gereklidir, ama esas farkı yaratan bu kişinin yaşıdır. Sorumluluk sahibi olabilme kapasitesi ve ihtiyaç duyulduğunda takımını sırtlayabilmesidir. İniesta, bu şarttan dolayı bu kadar değerli bir futbolcu oldu. Türkiye de Avrupa Kupası'na diğer genç yıldız futbolcuların yolunu izleyecek yeni bir çocuğu getirdi. Henüz 21 yaşındaki Arda, taraftarların hoşuna giden bir oyun sergileyen yaratıcı bir orta saha oyuncusu. Futbolcu olarak son yıllarda kayda değer bir gelişme gösterdi ve Avrupa Kupası onun için iyi bir vitrin olacak. Açık bir şekilde zafer kazanana ve takımının kaptanı olana kadar Türkiye'den ayrılmak istemediğini söyledi, ama Avrupa'daki büyük liglerdeki takımlardan bazıları onun fikrini değiştirmeye çalışmalı.”

AA

Bu yazı bile Ardanın geleceğini biraz olsun anlatılıyor Avrupa da ki çok fazla ouncu Arda dan kötü olmasına rağmen oyunda harika gösteriliyor en büyük örnek mesela Mehmet Topuz 2. yılında Avrupaya Transfer olurken Arda da öyle birşey yok.

Sadece düşüncelerimi söylemek istedim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ardanın öncedende belirttiğim gibi luka modric kadar pa ve caya sahip olması gerek dün bunu gördüm modricin ardadan hiç bir üstünlüğü yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Arda'nın yabancı takımların ilgisini cekmemesi biraz da düşük girilmiş world reputation'a da baglı.Ayrıca bir maçlık performansla şunun ca'sı artsın bunun pa'sı artsın diyenlere tepki gösteririm genelde ama Arda konusunda sessiz kalıcam Arda apayrı bir konu,çok önemli bi degerimiz.Onlarca Arda'mız yok.Zamanında Volkan Arslan'a ne PA'lar verildigini biliyorum.Arda'ya karşı daha bonkör olmalıyız.Aman ya abartıya kaçarsak diye düşünüp olabileceginden kötü göstermeyelim!!FM09 için nsl yapıldı bilmiyorum ama umarım iyi düşünülmüştür üzerinde çalısırken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeşim sen öyle dedikten sonra modriçe dikkat ettim hakikatten ardadan daha güçsüz dayanıklılığı arda dan daha kötü arda ondan daha iyi savunma yapıyor
    ve modric amc oynatılıyor arda aml ancak modricte kanatlarda daha etkili olabilir
    Fikirlerim burada

Bencede modric ve arda hemen hemen ayni ozelliklerde olmali hatta Arda modrice gore devamliligi olan dayanikli ve savunma ozelligi fazla.. Modric ten yola cikilarak Arda gelistirilebilir...
    Ugur Ucar savunma ve hizlanma olayinda biraz gelistirilmeli...
    Topal Linderoth ile mucadele edecek seviyeye gelmeli. Yani oyunda linderoth bank olmamali bu ozellikleriyle kesinlikle topali oynatamiyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Ardanın Modricten tek eksiği hızı.Ardanın karakteride müsait gelişmek için.Bencede Ardaya pa verilirken esnek olmakta fayda var.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

arda ne kadar ıyı oyuncu oldugunu sorumluluktan kacmadıgını maca ne kadar ıyı konsantre olabıldıgını gosterdı dun.....sampıyonada arda dıkkatle ızlenmelı modrıcten daha sadece hız konusunda modrıc ustun o kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

21 yaşınsasın, avrupa şampiyonasındaki ilk maçın ve daha 20. saniyede attığın çalımlara bakarsan bu ardanın kendine ne kadar çok güvendiğinin resmidir dk. 90+2 defanstan çıkacaksın orta sahanın ilerisinde topu alacaksın sonra da iyi bir şut çekeceksin(gittiği yer değil şiddeti) bu da Ardanın fiziksel özelliklerinin ne kadar değiştiğinin göstergesidir. Bunu daha önce de çok söyledim important match özelliği 14tü değişmiştir heralde ama bu çocuk gerçektende bu tür maçlarda farklı oynamaya çalışıyor ve genelde başarıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ayrıca 21 yaşında olmasına ragmen Liderlik özelliği de oldukca fazla ve hiçbir sorumluluktan kacmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

son 10 yılda hıc bı oyuncu benı bu kadar heyecanlandırmadı....ne emre belezoglu ne baskasıı ardanın konsantrasyon calısma oranı artırılmalı kararlılık ve karar almada buyuk artıs beklıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ardayla nihat arasında da 34 c.a. fark bulunması bence sakandal.ardanın kesinlikle c.a. artmalı.p.a. 170 lerde olabilir mesela 172.

ayrıca arda nın bir alex kadar önemli maç özelliği yokmu.ardanın artmalı diye düşünüyorum.tanınırlığı da artmalı bence.

Arda dün gerçekten çok iyi bir oyun oynadı ama arkadaşlar Uğur Boral'ın Sevilla maçlarındaki performansıyla yaşanan tek maçlık üstün performansa göre yorumlar şekillenmesin. Dikkat.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by onurphaned View Post
    Arda dün gerçekten çok iyi bir oyun oynadı ama arkadaşlar Uğur Boral'ın Sevilla maçlarındaki performansıyla yaşanan tek maçlık üstün performansa göre yorumlar şekillenmesin. Dikkat.
    Arda bunları her zaman yapıyor hatta daha iyilerini yapıyor.

Sayfa 14 / 41 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri