Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 512 sonuç

Konu: EURO 08 | Yarı Final | Almanya - Türkiye

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün o kadar iyi oynadık ki Michael Ballack'ın ismi bile duyulmadı.

Maçın isviçreli hakemi Busacca ve yardımcıları, yarı finale yakışmadı. Almanya'nın mutlak sarı kartlık pozisyonlarını görmezden gelip, Türkiye'nin çoğu atağını ofsayt ile kesti. Maçın yan hakemi, tarafalılığını, öylesine abarttı ki, Türkiye'nin ikinci golünde kurallar gereği orta sahaya doğru koşması gerekirken, üzüntüden yerinde dondu kaldı.

Rıdvan Dilmen'in gözünden kaçmayan bu olumsuz ve yanlış kararlar hakemin karşılaşmaya gölge düşürdüğünün adeta kanıtıydı. İşte Dilmen'in açıklamalarından satırbaşları:

Rıdvan Dilmen: Yan hakem bütün toplarımızı kesti. Bütün ataklarımızın önüne geçti. Senelerdir futbol oynuyorum böyle bir hakem görmedim. Hareketleri hep kastiydi. Böyle bir hakem görmedim, bu hakem futboldan silinmeli. Türkiye'deki hakemlere şükretmeli. Kendi hakemlerimizi eleştiriyoruz ama onlar faul yapınca kart yok, bize gelince ilk gösterilen şey kart. Olacak şey değil!
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bence hakem iyiydi, maçın skoruna tesir edecek bir düdük çalmadı. İki tarafın da birer penaltısını vermediği söylenebilir belki, ama aynı hatayı iki tarafa da yaptı. Yan hakem kötüydü bence, önünde olan pozisyonlarda hiç müdahale etmedi.

Hamit'i beğenmeyenler olmuş ama ben Hamit'i beğendim, hiç mücadele etmediği kadar mücadele etti orta sahada, çok savaştı. Almanya'ya karşı oynadığı için sanırım 2 kat daha fazla özveriyle oynadı, bence iyiydi.

Rüştü milli takımı bıraktığını açıklamış, bence en doğru kararı vermiş. Milli takım performansı çok kötüydü hem bu turnuvada, hem de eleme maçlarında. Artık eldiveni asmanın zamanı gelmişti, bizi resmen yaktı. Galatasaray'ın, şampiyon takımın kalecisi Aykut bu kadroda mutlaka olmalıydı Tolga Zengin yerine, belki Terim için bir alternatif olurdu da Rüştü yerine o oynardı.

Terim'in yolu açık olsun, gitmesine sevindim, bu maç hariç iyi oynamadık maçlarda zaten, buraya gelmemiz başarıdır, kendisine teşekkür ederiz. İnşallah gider İtalya'ya, ki gidecek gibi görünüyor.

fatih terim milli takımı bırakacakmış.bırakması bence iyi oldu,ayrıca yaşattıkları için teşekkür ederim.umarım onun yerine yabancı,iyi bir sistem hocası gelir.takıma belli bir karakter kazandırır.defanstakilere pas yapmayı öğretir.her zaman böyle son dakika çeviremeyiz.elimizde de iyi bir genç jenerasyonu var ve bunu iyi kullanan bir hoca bulursak dünya kupası için umutlarımız artar.

ayrıca hakeme de değinmeden geçemeyeceğim.resmen art niyetli bir hakem vardı sahada. lahm ım ilk yarıda kazım a ve ikinci yarıda hamit e yaptığı bariz sarı kartlı faullere kart vermedi.kazım a yapılan penaltıyı vermedi.özellikle 2-1 geriye düştüğümüzde yardımcı hakemin de üstün gayretleriyle aleyhimize saçma fauller vererek ve lehimize fauller vermeyerek şevkimizi kırdı.bu gibi küçük şeyler özellikle bizim gibi gazla çalışan takımlarda çok büyük etkiler yaratabiliyor.ve bu adama final yönettirecekler.tuncay ın hava topuna cıkarken gördüğü kart hala gözümün önünde.fjortfeldt,rosetti,busacca ve diğerleri geç de olsa emellerine ulaştılar.

Oslo'da 1-0 yenik durumdan Basel'de Yarı Final oynadık Almanlar ile nerden nereye Avrupa futbolunda kuvvet haline döndük yine v bunu kaybetceğimizi sanmıyorum yeterki domenech,donadoni tarzı isimler sarılmasın Milli Takımın ßaşıNa...

Teßrikler TÜRKİYE ...

Bu performansımızla ve bu turnuvaya kattığımız renkle Konfederasyonlar Kupası'na büyük ihtimalle davet ediliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Son 2 turnuvamızda yarı finale çıktık.Artık bundan sonra bütün turnuvalara katılmamız gerekiyor.

mgokalparslan'a katılıyorum.Çok iyi bir yabancı hoca ile anlaşmalıyız.Fıratcan'ada katılıyorum.Gidip saçma sapan isimlerle anlaşmamalıyız.

Bu arada Semih'in golde Sabri'nin çalımı süperdi..

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bu performansımızla ve bu turnuvaya kattığımız renkle Konfederasyonlar Kupası'na büyük ihtimalle davet ediliriz.
    Şampiyon olan takım çağrılmıyor mu? Dünya kupasından sonra çağrıldığımız konfederasyon kupasında Finale çıkan Almanya katılmak istemediği için Avrupayı temsilen biz katılmıştık çünkü o kupada Avrupa takımları arasında 2.olmuştuk.Bildiğim kadarıyla bu sebeble katılmıştık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Şampiyon olan takım çağrılmıyor mu? Dünya kupasından sonra çağrıldığımız konfederasyon kupasında Finale çıkan Almanya katılmak istemediği için Avrupayı temsilen biz katılmıştık çünkü o kupada Avrupa takımları arasında 2.olmuştuk.Bildiğim kadarıyla bu sebeble katılmıştık.
    ewet şampiyonlar katılıyor fakat onur konugu oluyor 1 tane.

Cnn'de duydum kulislerde ertuğrul sağlam'ın ismi geçiyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok guzel oynadi bizimkiler, ama bu futbol iste. Her zaman iyi oynayanlar kazanmiyor.

Yabancı hoca da olabilir, yerli hoca da fark etmez ama ben yabancı da olabilir kanaatindeyim. Bugün görüyoruz Rusya'yı, olağanüstü oynuyor.

Bence TFF yabancı hoca için bazı isimlerle görüşmeli, bence şu isimlerden biri gelirse süper olur: Hiddink, Zico, Lucescu, Del Bosque, Daum, Camacho, Trapattoni.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Hala hakeme leke süremeyeen arkadaşlar mı var? Maçtan sonra Uğur'un açıklamalarını dinlemediniz galiba , adama hakem gardımızı düşürdü dedi , benim ekran başımda gardımız düşürdü o sahada olsaydım varyaaaa, onların penaltı pozisyonunu 100 kere gösterdiler bizimkileri hiç göstermediler nerdeyse ! hem penaltı değil bişey değil akabinda kazımı çekmesini lahmın es geçti ve penaltımızı vermedi , hala takılı kaldığı için onların penaltı itirazlarına semihe kart gösterdi , almanlar hakemlerle finale kaldılar ! Artık Avrupa da bizim de bi hakem atamalrında lobimiz olma zamanı geldi , sevgili Şenez Erzik' e sesleniyoruz bırak artık bu polliannacılığı basbayağı adil yönetmiyorlar !
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Semih bugün iyiydi gerçekten.
    Last edited by eGowiCh : 26.Haziran.2008 at 04:52

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gerçekten de aklıma takıldı yakın çevresiyle övünen Şenes Erzik ne işe yarar!?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

hala takılı kaldığı için onların penaltı itirazlarına semihe kart gösterdi
    Bilgi yanlışlığı var.Semih faul yaptığı için sarı kart gördü.İtirazdan dolayı değil.Maçında tek sarı kartıydı sanırım.Hakem baya abarttı bu faul,kart kararlarını..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bilgi yanlışlığı var.Semih faul yaptığı için sarı kart gördü.İtirazdan dolayı değil.Maçında tek sarı kartıydı sanırım.Hakem baya abarttı bu faul,kart kararlarını..
    Yok şemsi hakem faulden dolayı verdi ama kartlık bişey değildi, sonra da almanlar zaten semihin üzerine oynamaya kalktı, hakem güzel futbolun önüne elbetteki geçemez ama gerçekten maçı izlerken sinir krizi geçirdim çifte standartlığın bu kadarı olabilirdi anca , almanlar hakemi çok ii baskı altına almasını bildiler .. Bir de dikkatimi çeken bize yapılan fauller ya da bizim pozisyonlarımız tekrar gösterilmedi ama onlarınki maşallah 3-5 kez gösterildi , bu yayını yayıncı kuruluşumuz mu yoksa başkalarımı hazırlıyor?
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ı bırakmaz, Beşiktaş da onu bırakmaz ama ikisini birden çalıştırması mümkünse olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ertuğrul Sağlam çok yanlış bir seçim olur diye düşünüyorum.

Egemen seninle bu konuyu daha öncede konuştuk.Düşüncelerine saygı duyuyorum ama seninle farklı düşünceler içerisinde olduğumuda bir kez daha belirtmek istiyorum.Bu turnuvada bariz hakem hataları olmuştur bizim aleyhimize kasıtlı yada değil..
    So what?
    Saike

böyle üst düzey bir turnuvada hakemler oyuna direkt etki etmez.çünkü sonuçta onların da hedefleri var ve maçlardaki kararları geleceklerini ektiler.

sonuçta hakemler de insan hata yapabilir,penaltı verebilir,saçma sapan kararlar verebilir.ama insiyatifinin olduğu pozisyonlarda bu kadar bariz kararları verirse ve bunlar genelde bize olursa biraz kıllanırım.herşeye komplo teorisi gözüyle bakmak istemem ama hakemler arasındaki tutarsızlık,hatta aynı maçta hakemin kendi tutarsızlığı beni düşündürüyor.yardımcı hakemin özellikle 2-1 den sonra bastırdığımız zamanlardaki üst üste verdiği kararları sizi düşündürmedi mi?oyunu etkileyen bazı olaylar vardır.bunların bazıları çok gözükmeyen ama önemli şeyler olabilir.önceden de yazdığım gibi bazı bilinçli kararlar oyuncuların hevesi kırabilir,hele ki bu takım türkiye'yse.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bi 2002'de Brezilya'ya kaybettiğimiz yarı final maçından sonra bide bu maçtan sonra bu kadar üzüldüm.Tek kelimeyle müthiş bir futbol oynadık.Milli takımımız sahada yapılması gereken herşeyi yapmıştık ama her zaman yanımızda olan şans bu sefer yanımızda değildi.Ayrıca hakem bozuntusu da maçı katletti.Haemde işi bilmiyor Almanları tuttuğunu o kadar belli etmemeliydi..

Neyse sonuçta güzel bir turnuva geçirdi.Bu turnuvadan sonra finale çıkan Almanya değil biz akıllarda kalacağız.Mutluyum ancak bir o kadarda üzüntülüyüm.Bu turnuva böyle bitmemeliydi..

Son olarak; Almanya maçındaki bu oyun tarzımızı, sistemimizi devam ettirirsek ve üstüne bişeyler katarsak bizde bir ekol bir turnuva takımı kesinlikle oluruz.O kapasite bizde var..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Hakem beni maçta çıldırttı resmen.Güzel oynadığımız maçta öne geçtik yenik duruma düştük ve tekrar beraberliği sağladık ama olmadı.Bu turnuvada 2. kez yenilgiyi tattık hemde hiç haketmemişken...

Yensende Yenilsende Kalbim Hep Senle Türkiye!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şenes Erzik'ten daha ne bekliyoruz maçları ayarlamasını falan mı öyle bir şey olsa İsviçre-Fransa final oynardı

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Hakem beni maçta çıldırttı resmen.Güzel oynadığımız maçta öne geçtik yenik duruma düştük ve tekrar beraberliği sağladık ama olmadı.Bu turnuvada 2. kez yenilgiyi tattık hemde hiç haketmemişken...

Yensende Yenilsende Kalbim Hep Senle Türkiye!!!

aynen hakemi öldürecektim ama yılmadık...
    Almanya'dan 1000 kat daha iyi oynadık ne yazıkki yenildikdik hakeetmedik

YENSENDE YENİLSENDE KALBİM HEP SENİNLE

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle hakemler kasıtlı olarak yanlı davranırsa Türk futbolunun geleceği yer bu kadar..Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklardan sonra şimdi de milli takımımıza yapılıyor.Bu hakeme karşı müthiş oynadık gerçekten.Onlar utansız vallahi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bence hakem iyiydi, maçın skoruna tesir edecek bir düdük çalmadı. İki tarafın da birer penaltısını vermediği söylenebilir belki, ama aynı hatayı iki tarafa da yaptı. Yan hakem kötüydü bence, önünde olan pozisyonlarda hiç müdahale etmedi.

Hamit'i beğenmeyenler olmuş ama ben Hamit'i beğendim, hiç mücadele etmediği kadar mücadele etti orta sahada, çok savaştı. Almanya'ya karşı oynadığı için sanırım 2 kat daha fazla özveriyle oynadı, bence iyiydi.

Rüştü milli takımı bıraktığını açıklamış, bence en doğru kararı vermiş. Milli takım performansı çok kötüydü hem bu turnuvada, hem de eleme maçlarında. Artık eldiveni asmanın zamanı gelmişti, bizi resmen yaktı. Galatasaray'ın, şampiyon takımın kalecisi Aykut bu kadroda mutlaka olmalıydı Tolga Zengin yerine, belki Terim için bir alternatif olurdu da Rüştü yerine o oynardı.

Terim'in yolu açık olsun, gitmesine sevindim, bu maç hariç iyi oynamadık maçlarda zaten, buraya gelmemiz başarıdır, kendisine teşekkür ederiz. İnşallah gider İtalya'ya, ki gidecek gibi görünüyor.
    Pardon abicim ama bize her düdükte sarı kart vardı onlara yoktu..En azından 3 tane sarı kart gösterseydi onlara bakalım o kadar sert oynayabilecekler miydi? Temkinli davranıp sonunda da hata yapacaklardı..Hırvatistan maçında da aynısını yaptı bize hakem.Baştan gösterdi kartları kitledi bizim ön liberoyu..Ondan sonra adamlar oynamaya başladı..Hakem gerçekten felaketti.Hamit'in yaptığı bir harekete faul bile dedi yani o derece..(son dakikalardaydı)
    Last edited by Revolution : 26.Haziran.2008 at 11:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Pek önemi yok ama Avrupa Şampiyonalarında 3.-4. neye göre belirleniyor.Elenen takımı eleyen takım kupayı alırsa o mu 3.sayılıyor?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Pek önemi yok ama Avrupa Şampiyonalarında 3.-4. neye göre belirleniyor.Elenen takımı eleyen takım kupayı alırsa o mu 3.sayılıyor?
    3. falan belirlenmiyor. İki takımda yarı finale çıkmış sayılıyor, son 4'e kalmış sayılıyor.

Umarım 2010'da da çeyrek final, yarı final oynarız. Bu başarının sürekliliği en önemlisi ama böyle bir mağlubiyetten sonra insan 2010'u nasıl bekler?

Kötü oynayıp yenilsek bu kadar koymazdı ama şimdi çok üzülüyorum ya üff.

Germany - Turkey
    3 Goals scored 2
    0 Yellow card 2
    0 Red card 0
    3 Shots on goal 11
    4 Shots wide 6
    14 Fouls committed 15
    2 Corners 8
    0 Offsides 1
    27' 34'' Ball. Poss. (time) 32' 59''
    45% Ball. Poss. (%) 55%

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HaLa öyLe zoruma gidiyor ki yeniLmiş oLmamız, bu oyunLa finaLde biz değiLde hiç bir şey yapmayan bir takım oLucak. GönüLLerin ŞampiyonLuğu kesmiyor beni, bu takım kupayı da sonuna kadar hakediyor ama işte sadece haketme iLe oLmuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi başladık maça baştan sona mükemmel oynadık sanırım ilk golü atmamız şansımızı kırdı Gerçekten çok üzgünüm final elimizden kaçtı hemde en iyi futbolu oynarken semih maçı 2-2 yapınca yenilmemizi aklımın ucundan bile geçirmiyordum..Tüm eksikliklere rağmen yerinde oynayanlar mükemmel oynadı..Semih,uğur, ve özellikle kazım harika oynadılar..Ama olmayınca olmuyor ilkdefa bi avrupa kupasını almaya bu kadar yaklaşmışken çok kötü oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Hiç bişey değilde sonuna kadar haketteğimiz bir maçı bireysel hatalar yenilmek üzüyor beni

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de hala içten içe sindiremiyorum bu mağlubiyeti.Bu oyunla Final hatta Kupayı hakediyorduk.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

rüştüyü bu turnuvaya almak hataydı zsaten iyi olsaydı beşiktaş o kadar gol yemezdi aykut varken rüştü de kim ya bu adam hırvatistan maçında hata yaptı gol yedik burda yaptı maçın içine etti

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by efe24 View Post
    rüştüyü bu turnuvaya almak hataydı zsaten iyi olsaydı beşiktaş o kadar gol yemezdi aykut varken rüştü de kim ya bu adam hırvatistan maçında hata yaptı gol yedik burda yaptı maçın içine etti
    Öyle diyorsun da Rüştü kaç senedir Türk futboluna, Tük Mİlli Takımı'na yıllarca katkıda bulundu. Dünya Kupası'nda 3. olmamızda en büyük katkısı olanlardan biriydi. Hırvatistan maçında da o kadar top çıkardı. Adam bir hatalı gol yedi diye "kim" oluyor. Her ne kadar hatalı gol yesede kendisine saygı duymalısınç Rüştü Türkiye'nin sayılı oyuncularından.

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri