Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
Resime bakarsanız yanılırsınız tabi. Pozisynu agır cekimde olmadan normal akışında izleyin![]()
Deniz Li Beşiktaş ın geLeceği değiLdir. İLhan heLe bu Lafı senden duydum ya çok şaşırdım. DenizLi yi en çok eLeştiren kişiLerden birisi de sendin
Beşiktaş ne ErtuğruL iLe ne de DenizLi iLe geLecek oLuşturamaz. Beşiktaş a ne yaptığını biLen, oyun okumayı biLen, yeri geLdiğinde sen yıLdızmışsın biLmem neymişsin dinLemeyen formsuz ise yanında otutturan bir adam Lazım. Ve masaya transfer döneminde yumruğunu vurup bana bu adamLarı aLacaksınız diyecek bir adam Lazım. Gerçi çok şey istedim gaLiba öyLe birisi yok gibi ama. Var biLen biLiyor. Pek te uzakta değiL..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İlhan abi ben Barış'ın yalnız kalmasını başka sağ kanat olmadan oynamamıza bağlıyorum![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hayrettin abi Denizli'nin oynattığı futbolu izlerken en azından zevk alıyorum. Zaten bu sezon Beşiktaş'ın başarılı olmadığı ortada, ama en azından TV'nin başına geçip maçı izlediğimizde maçın akabildiğini görmeliyiz diye düşünüyorum.
Denizli'nin 3'lü savunma sistemini halen beğenmiyorum ve başarısız bulduğumu da belirtiyorum ancak bu oyunun seyir zevkini pek de etkilemiyor.
Ben istikrardan yanayım. Sevmediğim bir adam olsa bile.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Niye koydun ki bunu?
Buna itiraz eden biri mi vardı?
Onu bulsam onu da koyardım![]()
bunu koyabilirim
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lr_NlUuYNdc[/youtube]
Lincoln topla bale yaptı adeta![]()
Delgado'nun atılışı yanlış. adam benim pozisyona sarı verdin diyordu. el kolla sarı kart istemedi yani. cüneyt çakır yine katletti bir derbiyi bence.
Lincoln'ün 2. penaltısı penaltı değil gibi duruyor ama Uğur ilk başta Lincoln'ü çekiyor, sonra da elini formadan bırakıyor ama Lincoln'den bırakmıyor. Penaltı verilmeyebilirdi ama o pozisyona penaltı vermemek için de çok katı bir hakem olunması lazım bence.
Tartışalım könk. Kırmızı kart pozisyonu bana verdin buna niye vermiyorsun diyo diyeceksin. Peki bu da bir kart istem biçimi degil mi? ki Cüneyt Cakır D10 un dilini biliyor mu bakalım ? Hakem eminim oradaki ele odaklandı sadece. ve kartı verdi. Bence doğru. İlk kartın tartışması olmaz zaten..
Gelelim penaltıya. Lincoln Uğuru gecti. İlerliyor, Uğur arkadan sarıldı. Bence net penaltı. İlk penaltı zaten tartışılmaz. Farkettiniz mi bilmiyorum. Rüştü hakeme gitmeden önce Holosko ve Arda ya soruyo pen mi diye? 2 si de evet deyince hakeme gitmiyor bile...
Buyur sen konuş simdi könk![]()
Hakemler peki neden Delgado'nun eline odaklanıyor.Orda adam bişey anlatıyor.İlla dilini bilmesine gerek yok, futbolda vücut dili diye bişey var.Ben bir kere yaptım hemen kartı gösterdin diyor.Yani sitem var , istek yok.O kart verilen pozisyonlarda ; kart isteyen adamlar ,düşer düşmez ellerini kaldırıp hakemden kart istiyorlar. Delgado usülü ile anlatıyor.
2. penaltı ise , Uğur lincolne sarılmıyor.Elini omzuna atıyor , aynısını lincoln de Uğur'a yapıyor.Basit bir ikili mücadele.Lincoln ise kurnaz ya, hazır ceza alanındayım atıyım kendimi yere diyor.
Valla katılmıyorum Kerem. Msn den de tartışırız. Burada uzatmayalım, ama "Bana verdin buna niye yok?" demek de benim persfektifimde kart istemedir.
Penaltı pozisyonunun %100 oldugunu da hala savunuyorum. Neyse uzatmayalım, msnden de konuşuruz. Gerci fikirlerimiz degişmez ama![]()
abi bu lafını kim görse güler (:
Kusura bakma ama sen burda sinir bir ve mağlubiyetin üzerinde etki ettiği şekilde konuşuyorsun.
yahu daha ne yapacak adam ceza sahasında tabi bırakacak işte futbol cambazı buna deniliyor, ama değil Cüneyt Çakır kim gelirse gelsin bu penaltıyı her türlü verirdi hemde tereddütsüz..
yahu ceza alanına topla girmek 1-0 ken 2-0 öne geçmek gibidir yapma gözün seveyim![]()
ohoo alican. Maç bitti üstüne 3-4 saat geçti... herkes yorumlarını yaptı. Çoğu yarın okul var diye çoktan yattı.
Felsefe'de bir kavram vardır. GERÇEK.
Gerçek herkes tarafından kabul edilen nesnel yargıdır.
DOĞRU ve YANLIŞ ise kişinin olay karşısındaki kendi YORUMUDUR. Yani sana göre doğru olan, bana göre yanlış olabilir. Çok kasmamak lazım. Sen yaşıyorsun şu an. Bu gerçektir. Lincoln kötü oynuyor. Bu yorumdur.
Tamam reis.![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !