anlatımın mükemmel abi
İnşallah bu sezon Avrupa Kupalarına gideceğiz![]()
anlatımın mükemmel abi
İnşallah bu sezon Avrupa Kupalarına gideceğiz![]()
Canım Kardeşim Ayrı Gayrı Bıraktığım İçin Özür Dilerim Bir Türlü Fırsat Bulamadım Hocam Ya İşler Karışık Valla
Yalnız Hocam Çok Hızlı Gidiyosun Abicim Ya Beni de Bekle Canım![]()
Şuana Kadar Değerlendirmeleri Yaparsak Gençlerle Bayağı Bir Fark Oluşmuş Gençlerin Oyundaki Durumunu Düşünürsek Kolay Kolay Takılmayacağı Ortada Kendi Maçlarında Çok Az Kayıp Yapman Lazım Yoksa Avrupa Biraz Zor Hocam
Fener Maçında Nefesin Yetmemiş Hocam Süre Olsa Baskıdan Bir Gol Daha Bulabilirdin Ama Lig Liderine Karşı Güzel Oynamışsın:
Trabzona Gelince Biraz Sönük Kalmış Oyunun Hakimiyeti Ama Yinede Deplasmanda Normal Bi Sonuç
Hocam Kendi Sahasında Puan Kaybetmemelisin Artık Deplasmanlardan da Yenilmeden Ayrılman Avantajına Ama Rakiplerini Saf Dışı Etmen Lazım Kocaeli ve Gençler Maçından 6 Puan Şart Görünüyor.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ne demek kardeşim, senin işlerin yolunda gitsin önemli olan o. Biz buralardayız her zamanama genede fazla özletme kendini
Valla takımda işler rayına oturdukça oyunun zevki artıyor o yüzden hızlı gidiyorum biraz
Gençler-Kocaeli-Bursa. Dediğin gibi bu takımlarla yapacağım maçlar önemli ve diğer maçlarda da bu takımlardan daha az puan kaybetmeliyim. Son dönemdeki formumuz devam ederse (ss'ler geliyor) avrupa umudum var. avrupada bişe yapacağımızdan değil, tamamen duygusal
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
.
24.HAFTA
İDÇ ZAYIF RAKİBİ KARŞISINDA RAHATTI !
Ligde son 8 maçında gol dahi atamayan Hacettepe karşısında rahat bir galibiyet alan İDÇ, avrupa kupalarına katılma yolunda çok önemli bir 3 puan daha aldı.
Konuk ekip maçın son bölümünde 2 kırmızı kartla 9 kişi kaldı.
Bu arada İskenderun DÇ bu maçla birlikte üstüste tam 24 maçtır gol atarak önemli bir başarı gösterdi.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İDÇ'de WEEKS ŞOKU !
Ligin ikinci yarısıyla birlikte forma şansı bulmaya başlayan ve oynadığı maçlarda çok başarılı bir performans sergileyen orta saha oyuncusu Theo Weeks'in Hacettepe maçında ayağı kırıldı ve sezonu kapattı.
Maçın 37.dakikasında acılar içinde kalan genç yıldızın yaklaşık 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor.
Kendisine acil şifalar diliyor ve bir an önce yeşil sahalara dönmesini umut ediyoruz.
Ligin ilk yarısında 8 yabancı sınırlamasından dolayı forma giyemeyen Weeks, ligin ikinci yarısında ise teknik direktörü Gabi Huri'nin verdiği şansı iyi değerlendirdi ve ilk 11'in değişmez ismi oldu. Oynadığı 8 karşılaşmada da çok istikrarlı ve başarılı bir performans gösteren Liberyalı oyuncu İDÇ adına önemli bir kayıp oldu.
Last edited by Walter Sakana : 22.Temmuz.2009 at 08:45
TÜRKCELL SÜPERLİG
Son dakika: Lİgde çok kötü bir performans gösteren ve puan tablosunun dibine demir atan Hacettepe'de son İskenderun DÇ mağlubiyeti sonrası teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görevine son verildi.
Rıza Çalımbay'dan boşalan koltuk içinse adı geçen ilk isim İDÇ teknik direktörü Gabi Huri !
Bu söylentiler sonrası bir açıklama yapan Gabi Huri "Böyle bir resmi teklif gelmedi, ama gelse de İskenderun Demirçelikspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok ve burda çok mutluyum." dedi.
Söylentiler sonrası İDÇ yönetimi de bir açıklama yaparak "Gabi Huri'den çok memnun olduklarını ve kesinlikle bırakmayacaklarını" açıkladı.
25.HAFTA
İDÇ İSTEDİĞİNİ ALDI !
Ligde sıkıntılı günler geçiren Sivasspor karşısında 90 dakika boyunca savunma yapan İskenderun DÇ, maçtan istediği 1 puanla ayrıldı.
İDÇ Kalesini gole kapadı !
İskenderun DÇ bu maçla birlikte son 4 maçtır gol yemiyor.
Ligin en golcü takımlarından olan ancak attığı kadar yemesiyle de dikkat çeken İskenderun Demirçelikspor, ligin ikinci yarısında kalesini daha iyi savunmaya başladı.
Hacettepe Bende Güçlü Sende Güçsüz Var Bi Tuhaflık Ama NeyseGüzel Sonuç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Senin 2 Oyuncu Hacette Biri Ali Diğeri Şuan Aklımda Değil Hocam
Last edited by BaGa TaRKaN : 22.Temmuz.2009 at 09:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi Kocael'yi yenersin inşl..Bu sene iyi gidiyosun.
26.HAFTA
İDÇ DURDURULAMIYOR !
12 puanlık maç !
Ligin ikinci yarısında büyük bir çıkış yakalayan İskenderun DÇ kritik maçtan farklı galibiyetle ayrıldı. Fatih'in 2 asistle kilidi açtığı maçta Sylla'da 2 golle maça damgasını vurdu.
İDÇ İÇİN ŞANSLI HAFTA !
İskenderun Demirçelikspor bu maçta aldığı galibiyetin önemini diğer sonuçları öğrendikten sonra daha iyi anladı.
Bu hafta maçlar tamda İDÇ'nin istediği sonuçlarla tamamlandı.
Bu maçlar sonrası 26.haftada puan durumu şu şekilde oluştu:
Fatih Atik bu maçtaki 2 asisti sonrası bir sezonda en çok asist yapan oyuncu olarak klüp tarihine geçti.
İDÇ'nin yeni transferleri sınıfı geçti !
Ara transferde takıma katılan oyuncularından çok iyi bir verim alan İskenderun Demirçelikspor ligin ikinci yarısında bu oyuncuların katkısıyla müthiş bir çıkış yakaladı.
Özellikle Erdi Bakırcı şu ana kadarki performansıyla taraftarların büyük beğenisini topladı.
Kritik bir maç daha !
BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR
Bu hafta deplasmanda yapacağımız bu maç öncesi önemli eksiklerimiz var.
Tam 7 oyuncumuz milli takımlarda oldukları için forma giyemeyecekler.
Bu isimler:
Hakan, Caner, Necip, Gofurov, Kokoev, Ali ve Terho
Ayrıca Weeks'te sakat olduğu için yok.
Bu önemli eksiklere karşın biraz moralimizi yükselten gelişmelerde var.
5 puan önümüzdeki Gençlerbirliği gene yenildi ve eğer kazanırsak farkı 2'ye indireceğiz.
1 puan gerimizdeki Bursaspor'da berabere kalarak puan kaybetti.
Maç öncesi bir başka detay da, rakibimizi bugüne kadar yenemedik.
Umarım bugün Büyükşehir Bld.'ye karşı ilk galibiyetimizi alırız.
abicim çok detaylı anlatıyorsun
oyunu yaşıyorsun resmen.
ligde durumun iyi, uefaya kalabilirsin.
en büyük 3 rakibin gençler, bursa ve trabzon.
eğer onlarla maçın varsa o maçlar kaderini belirler heralde.
edit: derken hem kocaeli'yi yenmişsin hem de rakiplerin puan kaybetmiş. çok karlı hafta![]()
Oooo kardeşim benim hoşgelmişsin
hiç sorma yaw kaptırdık baya
Trabzonla oynadıkta Bursa ve Gençlerle maçım var. O maçları alırsam uefa şansım artar baya.
Şimdi İBB maçı var yenilmemem lazımda kadro kuramıyoz bütün oyuncular milli takıma gitmiş yaw
Bu arada Tromso kariyerini baştan sona okudum, uçmuşsun maşallahyorum yazmadım ama takipteyim yani haberin olsun
.
27.HAFTA
PUANLARI PAYLAŞTILAR !
beraberlik kötü olmuş kazansan süper olacaktı ama sağlık olsun daha 7 hafta var![]()
28.HAFTA.
İDÇ'NİN ŞANSLI GÜNÜ !
Zorlu mücadelede ilk yarı tek kale oynayan Gençlerbirliği bir çok kez gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. İkinci yarıda İDÇ oyuna biraz denge getirse de 90 dakika boyunca maçın kontrolünü elinde tutan konuk ekip galibiyete yakın taraftı.
Bu sonuçla İskenderun DÇ çok önemli bir şansı kaçırmış oldu.
Gençlerbirliği ters geliyor !
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maalesef olmadıGençler çok ters geliyor yaw oynatmadılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler kardeşim, inşallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla bu sene katılırsak iyi olacak biraz para gelir en azından.
Avrupayı sallayacağına şüphem yok gidişattan belliKadronada baktım genede iyi transferler yapmışsın. Hatta bi kaç tanesine göz koydum sezon sonuna kadar kiralasana bana
![]()
Last edited by Walter Sakana : 22.Temmuz.2009 at 16:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
HACETTEPE'DEN BÜYÜK BAŞARI !
Başkent temsilcisi bitime 6 hafta küme düşmeyi garantiledi.
Bu sezon ligdeki istatistikleri ise alkışı! hakediyor
28.HAFTA PUAN DURUMU
Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz
Çok kritik bir maç olacak mutlaka kazanmak lazım.İnşallah kazanırsın abi
kariyerini okudum abi çok iyi gidiyorsun inşallah sezon sonuna kadar hep kazanırsın
son durum nedir ? benim ligi bitirmeme 2 maç kalmıştı gece...oyunu açacagım şimdi... 4. , 5. ya da 6. sırada bitirecez sanırım ama kesin değil dahaSen ne yaptın ?Avrupa bileti aldın mı?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Önemli bir şans kaçırdım son 2 maçta. O iki maçı alsaydım 4. sıradaydım şimdi.
6 maç kaldı benimde, kalan maçlar:
Kayseri, Bursa, Konya hepsi zor deplasmanlar. Bursa bu sene coştu zaten, Kayseri altlarda ama kadroları iyi bide bana ters geliyolar 4-2-3-1 oynuyorlar. Kendi sahamdaki maçlarda kolay değil, şansımız yaver giderse avrupa bileti alırız inşallah.
4-2-3-1 oynayan takımlara karşı 4lü defans,2 ön libero, 1 mc, 1amr ,1 aml ve sc şeklinde dizilişi öneririmeğer oyuncu kadronda buna uyacak adamlar varsa ve risk olur demezsen bir dene istersen
aml ve amr'ler ileri koşuyla savunma arkasına sarkarak gol buluyorlar genelde...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
O dizilişi Galatasaray deplasmanında denedim ilk ve o maçı 1-0 kazandım. Hatta o maçın ekran görüntülerinede koymuştum maça çıktığım taktik diye. Onlarda 4-2-3-1 oynuyordu. O maçta taktik o kadar güzel işledi ki sonra ona güvenerek Beşiktaş ve Trabzon deplasmanlarında da denedim ama çok kötü ezildim
Dediğini uygulayacağım bu maçta, kadrom gayet uygun. Son haftalarda her maç ayrı stres yaw![]()
İnşl. son maçlarda başarılı sonuçlar alırsın.Hacettepe şow yapmış
![]()
Last edited by Walter Sakana : 22.Temmuz.2009 at 17:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Valla sorma... ben de şimdi Bursa ile oynadım ve kazanarak 4. sıraya yükseldim 33. haftadason hafta bolu'ya gidiyoruz... adamlar ligde kalmak için bizi mutlaka yenmeliler
![]()
Hadi Bakalım Hocam İyi Bişeyler Bekliyoruz Ama Son Maçlarda Takımın Kilit İsimlerinin Sakat Olması Gerçekten Moral Bozucu Olmuş Yinede O Kadar Eksiğe Rağmen Puanlar Çıkartmışın Hepsininde Rakiplerinle Oynayacağın Maçlara Gelmeside Ayrı Bir Şanssızlık Tabi
Fazla Bir Fark Yok Sıralamada Ama Oynayacağın Çok Önemli Kritik 2 Deplasman Kayseri ve Bursa ve Gs Maçları Var Bunları Kayıpsız Atlatırsan Avrupa Vizesi Alırsın Abicim![]()
Hacetin Düşmesi Bence İyi Oldu Çünkü Napacağı Belli Olmuyor Maçlarda Çok Dengesiz Bir Takım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Arada Hacetin Oyuncularına Bi Bak Derim Hocam SaldırEtkili İsimlerini Katmaya Çalış İyi Oyuncuları Var Kontratı Bitenler ve Asistanın Raporu Doğrultusunda Bi Kaç Oyuncusuna Bir Göz At Asistan Fiyat Konusunda Çok Yardımcı Oluyor Oyuncuyu Ne Kadara Katabileceğin ve Ne İstediğini Anlıyosun O Bakımdan Bu Özelliği Çok İyi
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 22.Temmuz.2009 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sorma ya her maç önemli eksikler oluyor. Kayseri maçında da defansı toparlayan Erdi cezalı şimdiDediğin gibi kritik maçlar var ama gene oyuncularda baskı başladı. Sylla'nın profilde yazıyor baskıdan etkileniyor diye, boş kaleye atamaz oldu son haftalara girerken.
Ben her sene düşen takımların kadrolarına bakarım hemen, dediğin gibi bazen iyi oyuncuları ucuza kapatma şansı oluyor. Gerçi Hacettepe dağılmış gibi pek işe yarar bi oyuncusu yoktu hatırladığım kadarıyla.
Hocam Uğur Demirok Kimdeyse Mutlaka Kadroya Kat 91 de de 93 de Süper Oyuncu Çok Ama Çok İş Yapıyor Ne Yap Ne Et Kadroya Kat Sana Tavsiyem Özelliklerinden Kat Kat Süper Oynuyor Şiddetle Katmanı İsterim![]()