Sayfa 143 / 149 İlkİlk ... 4393133141142143144145 ... SonSon
4,261 ile 4,290 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan: Türkiye'de bir kulüp bizim talip olduğumuz futbolcuya talip oluyor.

Yakup Aslan: Birileri bizimle yarışa girmeye çalışırlarsa biz Allah'a şükür her türlü ekonomik manevra yapabiliriz.

Yakup Aslan: Hiç tahmin etmedikleri bir şekilde talip oldukları oyuncuları ellerinden alabiliriz ama bu etik bir davranış değil.

Yakup Aslan: Mevlüt için fiyat yükseltiyorlar ve paranın yabancılara gitmesini sağlıyorlar. Para Mevlüt'e de gitmiyor.

Yakup Aslan: Mevlüt ile ilgili planlarımız var. İlle de alacağız dersek alamayacağımız oyuncu yok Allah'a şükür bu sene.

Yakup Aslan: Mevlüt Erdinç için 5 Milyon €'yu aşan rakamlar gündemde.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bamba'yi cok dusuk bir rakama yollamisiz, helal olsun yonetime.

Sadri Sener Bamba'ya 5 senelik sozlesme yapmisti, keske ayni sozlesme surelerini Selcuk Inana yapabilseydi.

Cardozo'nun yanına hareketli forvet transferi şart oğlu şart. Forvet alınırsa 4-1-3-2, alınmazsa 4-3-3 oynayacağız gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Cardozo'nun yanına hareketli forvet transferi şart oğlu şart. Forvet alınırsa 4-1-3-2, alınmazsa 4-3-3 oynayacağız gibi gözüküyor.
    Deniz Yılmaz, Gökhan Karadeniz'den n'aber? Bence işin cılkı çıktı artık. Daha da transfer yapılmaması lâzım. Kadro laçka oldu.

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Deniz Yılmaz, Gökhan Karadeniz'den n'aber? Bence işin cılkı çıktı artık. Daha da transfer yapılmaması lâzım. Kadro laçka oldu.
    Gökhan'ın asıl mevkisi orta ofans ve sağ kanat. 4-3-3 oynarsak kanatlarda, 4-1-3-2 oynarsak Cardozo'yu tamamlayacak forvetin yedeği olur. Bence her türlü forvet ihtiyacımız var. 4-3-3 oynarsak yerli yedek forvete, 4-1-3-2 oynarsak Cardozo'yu tamamlayacak üst düzey forvete ihtiyacımız var. Bosingwa'nın yedeği de yok. Sağ beke de bir yedek gerekli.

4-1-3-2 forvet hattı: Cardozo - Cardozo'nun partneri - Deniz - Gökhan
    4-3-3 forvet hattı: Cardozo - Deniz - Yerli yedek forvet

Ayrıca söylentilere göre Mitroglou kiralık olarak, Van Der Vaart bonservisiyle alındı diye haberler var. Bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Son transfer Van Der Vaart diyorlar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Van Der Vaart çok gereksiz transfer olur. İyi bir oyuncu değil. Alınmaması yararınıza olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Cardozo-Mevlüt iyi gider.

Aykut Demir'i, Gs ve Bjk istiyormuş. Bence iyi bir miktar karşılığında satılmasında bir sakınca yok. 5 milyon euro gibi bir rakam uygundur. Gs takas isterse Koray Günter + 1 milyon euro'ya verebiliriz. Bjk takas isterse Oğuzhan'ı versinler, üstüne de biz 2 milyon euro verelim. Diğer türlü satılmasına karşıyım. Piyasa da yerli stoper olmadığını düşününce söylediğim rakamlar gayet uygun.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aykut'a Koray takası yapabilirler ama Oğuzhan takası asla yapmazlar bence Aykut iyi oyuncu kalsa Trabzon için daha iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Artık bir an önce forvet ve birde orta saha alıp şu transfer işine bir son vermeliyiz. Zaten uyum sorunu yaşıyoruz geçen her gün bu süreyi uzatmak anlamına geliyor.

Colman ve Malouda'yıda yollayıp maaş yükünden kurtulmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Haftaya macimiz olmayacak buyuk ihtimalle. Oyleki dahada haraketli bir hafta geciririz diye dusunuyorum.

Yabanci yanina bide yerli alinacakmis simdide.

Tolga Cigerci veya Tarik diyorlar.

Forvette gelecektir yabanci ben halen Mitroglou umidimi koruyorum . Kimseye imza atmadi ve kadroya almiyorlar

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Aykut'a Koray takası yapabilirler ama Oğuzhan takası asla yapmazlar bence Aykut iyi oyuncu kalsa Trabzon için daha iyi olur
    Büyük ihtimal ideal tandemimiz Medjani- Yumlu olucak. Aykut ve Belkalem yedekleri olucak. Hoca Belkalem'i daha önde görüyor zaten. Yani şuan 4. stoper durumunda. İyi bir bonservis gelirse satılmasında sakınca yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Büyük ihtimal ideal tandemimiz Medjani- Yumlu olucak. Aykut ve Belkalem yedekleri olucak. Hoca Belkalem'i daha önde görüyor zaten. Yani şuan 4. stoper durumunda. İyi bir bonservis gelirse satılmasında sakınca yok.
    Öyle görünüyor ama Mustafa'dan kat ve kat iyi bir oyuncu bana kalırsa

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Öyle görünüyor ama Mustafa'dan kat ve kat iyi bir oyuncu bana kalırsa
    Mustafa'ya hakettiği değer hiç verilmiyor. Hem Trabzonspor taraftarından hem de milli takımdan hakettiği değeri görmüyor. Çok underrated bir oyuncu. Bana göre ligin en iyi yerli stoperi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kesinlikle Mustafa hak ettigi degeri gormuyor taraftarimizdan. (Gerci onlar hic bir seye pek deger vermiyor)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bencede mustafa cok iyi stoper ben begeniyorum son yillarda kendini baya gelistirdi.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Kesinlikle Mustafa hak ettigi degeri gormuyor taraftarimizdan. (Gerci onlar hic bir seye pek deger vermiyor)
    Şota ilk geldiği zamanlar 7 maç üst üste her maç 1 gol atmış. Yani 7 maç 7 gol istatistiği yakalamış. Bizim taraftarlar bu adam niye bir maç da 2 tane birden atamıyor diye eleştiriyorlarmış.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Şota ilk geldiği zamanlar 7 maç üst üste her maç 1 gol atmış. Yani 7 maç 7 gol istatistiği yakalamış. Bizim taraftarlar bu adam niye bir maç da 2 tane birden atamıyor diye eleştiriyorlarmış.
    Hic sasirmadim.

Futbolu en iyi bilen sehir yakistirmasi yapiliyor, bence en buyuk dusmanimizda bu soylemdir. Millete gaz veriyor, sonra herkes taktik uzmani kesiliyor basimiza.

Baskan transfere baslamadan o sadece "konusan" taraftarlar, baskan transfer yaptimiki forma ile kombine alalim diyorlardi.

Okadar transfer yapildi, simdide cikarmislar baska bir mazeret. Passolige hayir maclara gelmiyoruz.

Oyle seyler okuyorumki gercekten hayret ediyor insan.

Passolige destek veriyorum, hatta hic maca gitmeyecegim halde basvurdum almak icin. Olay cikaran taraftarlarin fislenmesi bakimindan cok iyi bir uygulama, her sezon 3-4 maci sinek viziltisi ile izlemek zevk vermiyor bizlere. Karaborsacilar bitecek bu uygulama ile.

biraz Trabzonspor sohbet alanina cevirdik sanki

Vahid Hoca'nın yardımcılarından birisi Hamburg-Köln maçını stad da seyretmiş. Bu maç da Van der Vaart maçın adamı seçilmiş ve 12 kilometre civarı koşmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Van der Vaart`in menajeri Trabzonspor ile gorusuyoruz demis.

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t...la-gorusuyoruz

v.der vaart sneijder'den aşağı kalmaz. çok büyük iş olur trabzon için.

şampiyonluk getirir. o kadar iddialı konuşuyorum.

Transfer döneminin bitmesine 1 hafta kaldı. Hala daha eksiklerimiz var. Bir forvet ve bir yedek yerli sağ bek ihtiyacımız var. Gitmesi gereken bir sürü oyuncu var. Colman ve Malouda yabancı sınırını iyi kullanıyorlar, gitmiyorlar. Gitmek için çok yüksek paralar istiyorlar. Yerlilerden gitmesi gereken çok oyuncu var. Bu kadar işi 1 hafta da halledebilir miyiz? Sanmıyorum.

Kulübümüz, Florent Malouda’nın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sonlandırmıştır.

Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu, Malouda’nın sözleşmesinin sonlandırılması hakkında “ Dramatik hale getirecek bir durum yok. Malouda ve Trabzonspor kendileri için en iyi olanı yaptı. Malouda ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Bundan sonraki futbol yaşantısında kendisine başarılar dilerim” dedi.

Florent Malouda ise “Geçen sezon benim için müthiş bir deneyimdi. Ancak yoluma devam etmenin zamanı geldi. Henüz ne yapacağıma karar vermedim. Sözleşmemin bitmesine bir yıl kalmıştı ancak bu şekilde sonlandırmanın doğru olduğuna karar verdik. Kulüp yönetimine, çalışanlarına, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kulübümüz, Malouda ile yaptığı görüşmede, Malouda ile Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic arasında yaşanan gerginliğin bir daha gündeme gelmemesi konusundaki hassasiyetini ortaya koymuştur.

Kamuoyuna saygılarımızla.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Bu zamana kadar İHO, Malouda'ya her türlü kıyağı yapmıştı. Bu sefer de Malouda bir kıyak yaptı ve sözleşmesini fesh etti. Kap bildirimi geldiğinde fesih ücreti ödeyip ödemediğimizi anlarız ama resmi sitenin açıklamasından anlaşılan o ki fesih bedeli ödemedik.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mitroglou umidim devam ediyor

2 yabancı alabiliriz, gerekirse Colman +1'de bekler. Bir aksilik olmazsa 1 yabancı kesin gelir, duruma göre 2 yabancı da olabilir.

Gelecek oyuncu forvet olmalı. Mitroglou gibi biri uygun değil bence. Hareketli, hızlı, mücadele gücü yüksek, pasör - özellikler artırılabilir- bir forvet almalıyız.

Bosingwa'nın yedeğinin Salih ve Zeki olduğunu düşünürsek yerli yedek sağ bek de almalıyız. Piyasa da Tarık ve Şener var. İkisinden biri alınmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

2 yabancı alabiliriz, gerekirse Colman +1'de bekler. Bir aksilik olmazsa 1 yabancı kesin gelir, duruma göre 2 yabancı da olabilir.

Gelecek oyuncu forvet olmalı. Mitroglou gibi biri uygun değil bence. Hareketli, hızlı, mücadele gücü yüksek, pasör - özellikler artırılabilir- bir forvet almalıyız.

Bosingwa'nın yedeğinin Salih ve Zeki olduğunu düşünürsek yerli yedek sağ bek de almalıyız. Piyasa da Tarık ve Şener var. İkisinden biri alınmalı.
    Kendin diyorsun işte, 3 sağ bek var. Gerek yok bence sağ beke. Bosingwa Avrupa'da, Salih ligde yeterli. Size orta sahanın ortasına ve forvete birer adam lazım. Başka da transfer gerekmiyor bence.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kendin diyorsun işte, 3 sağ bek var. Gerek yok bence sağ beke. Bosingwa Avrupa'da, Salih ligde yeterli. Size orta sahanın ortasına ve forvete birer adam lazım. Başka da transfer gerekmiyor bence.
    Zeki'yi kovalarız. Salih'de öylesine durur takımda, pek bir yıllık ücreti yok zaten. Salih'in de Zeki'nin de çok yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bosingwa'nın zaman zaman orta saha da zaman zaman stoper de görev alacağına düşünürsek sağ bek de Salih'in ya da Zeki'nin bulunması gücümüzü düşürür.

Orta saha alınmasını bende isterim. Ama yabancı sınırı var, piyasa da kaliteli yerli orta saha yok. Mehmet Ekici'ye güvenmek zorundayız.

Profesyonel futbolcumuz Florent Malouda ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, futbolcuya, 150.000.-EUR'su hakediş bedeli ve 600.000.-EUR'su erken fesih bedeli olmak üzere toplam 750.000.-EUR ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

150 bin euro bu sezon takımda bulunduğu 1,5 ayın ücreti. 600 bin euro fesih bedeli.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Malouda'yı gönderdiniz, Colman da giderse 1 yabancı alabilirsiniz orta sahaya. Forvet de mutlaka gerekli. Cardozo olmadığında gol atıp maçı getirecek yeterlilikte bir forvetiniz yok.

Mesaj Yetkileri