Sayfa 144 / 149 İlkİlk ... 4494134142143144145146 ... SonSon
4,291 ile 4,320 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Malouda'yı gönderdiniz, Colman da giderse 1 yabancı alabilirsiniz orta sahaya. Forvet de mutlaka gerekli. Cardozo olmadığında gol atıp maçı getirecek yeterlilikte bir forvetiniz yok.
    8 yabancı sınırı olarak bakarsak alabiliriz ama saha da 5 yabancı olacağını düşünürsek sıkıntı çıkar.

Bence Cardozo olmadığında gol atması için değil de Cardozo'ya partner olacak üst düzey bir forvet almalıyız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben sadece ortasaha alınması taraftarıyım. Yarışacağımız kulvarlar için Cardozo, Deniz ve Emre üçlüsünü yeterli görüyorum. Klübün mali durumunu zorlamamakta fayda var.

Tuttomercatoweb'e göre kulübümüz, Lazio'nun 23 yaşındaki Angola asıllı sağ beki Luis Cavanda ile ilgileniyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçen sezon ki grup maçlarından biliyiorum Cavanda'yı. Çok çok etkili bir oyuncu ama Bosingwa varken yabancı sağ beke gerek olduğunu düşünmüyorum.

Turgut Dogan'ı Kayserispor'a vermiş Trabzon haberleri dolanıyor

Şener'i almak istiyormuşuz. Bursaspor ve Şener ile anlaşmışız ama Şenol Hoca, Şener'i takımında görmek istiyormuş.

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Turgut Dogan'ı Kayserispor'a vermiş Trabzon haberleri dolanıyor
    Turgut PTT'ye gitmek istemez.

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Şener'i almak istiyormuşuz. Bursaspor ve Şener ile anlaşmışız ama Şenol Hoca, Şener'i takımında görmek istiyormuş.

Turgut PTT'ye gitmek istemez.
    Sefa transferinden 500bin € indirim yapacakmış Kayseri Turgut gelirse ki bence gidecek

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Tuttomercatoweb'e göre kulübümüz, Lazio'nun 23 yaşındaki Angola asıllı sağ beki Luis Cavanda ile ilgileniyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçen sezon ki grup maçlarından biliyiorum Cavanda'yı. Çok çok etkili bir oyuncu ama Bosingwa varken yabancı sağ beke gerek olduğunu düşünmüyorum.
    Bosingwa da gönderilebilir. Geçende Malouda'nın gönderildiğini okumuştum. Cavanda'yı tanımıyorum; fakat bu bölge kritik bir bölge. O bölgede çift yönlü ve hızlı oyuncu gerekiyor. Şener savunma konusunda Bosingwa'dan iyi değil. O da hücuma dönük bir oyuncu.

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Bosingwa da gönderilebilir. Geçende Malouda'nın gönderildiğini okumuştum. Cavanda'yı tanımıyorum; fakat bu bölge kritik bir bölge. O bölgede çift yönlü ve hızlı oyuncu gerekiyor. Şener savunma konusunda Bosingwa'dan iyi değil. O da hücuma dönük bir oyuncu.
    Bosingwa'nın iki yönü de harika, hızı da çok iyi. Allah nazarlardan saklasın. Şener'i Bosingwa'nın yedeği olsun diye almaya çalışıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne Sener ne baskasi

Suanlik gereksiz olur.

O bolgeyi goturebilecek oyuncular kadroda mevcut.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ne Sener ne baskasi

Suanlik gereksiz olur.

O bolgeyi goturebilecek oyuncular kadroda mevcut.
    Bosingwa'nın yedeği yok. Zaman zaman sakatlanıyor, zaman zaman orta saha da, zaman zaman stoper oynayacak. Bosingwa'nın yokluğunda kim oynayacak oraya? Zeki? Salih? Akbaş? Osmanpaşa? Hepsi yetersiz.

Başkan canlı yayında transfer yapmayı düşünüyoruz dedi. Hoca stoper ve forvet istiyor dedi. Colman'ı bugün, yarın şutlarız dedi. Başka gideceklerde olacak dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Başkan canlı yayında transfer yapmayı düşünüyoruz dedi. Hoca stoper ve forvet istiyor dedi. Colman'ı bugün, yarın şutlarız dedi. Başka gideceklerde olacak dedi.
    Amma da çok şey 'dedi.' Colman'ı bizimkiler almasa bari, zira ismi geçmişti gün içinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hala ne stoperi ya? Orta sahada oyun kuracak adam yok ama hiç lafı bile edilmiyor.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Amma da çok şey 'dedi.' Colman'ı bizimkiler almasa bari, zira ismi geçmişti gün içinde.
    Biraz üşendim, yarım yamalak cümleler kurdum Ondan öyle oldu

Bilic istemez heralde Colman'ı.

Trabzonspor, Bourceanu'yu bedelsiz olarak 1 yıllığına Steaua'ya kiraladı. (Lig TV)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Colman ile anlasilamadi demek.

Ahh Senol Gunes ahhh

Zamaninda sattirmadin su adami Benficaya
    Ustune bide sezon sonu kactiginda geri cagirdin affetin.

Boş yere göndermesinler adamı. Transfer sezonunun bitmesine bir gün kalmış. Nerden bulucaz Bourceanu gibisini. Fener maçına yetişecekmiş zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor Lovers ‏@TS_Lovers şimdi
    Can Karyağdı: "Mustapha Yatabaré'nin yanında 1 defans, 1 de santrafor olmak üzere Trabzonspor 2 yabancı daha alacak."

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdide Ligtv diyorki, dun 1,250,000 isteyen Colman bugun 250bine razi olmus. Her an gidebilir bence

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Simdide Ligtv diyorki, dun 1,250,000 isteyen Colman bugun 250bine razi olmus. Her an gidebilir bence
    Can Karyağdı sallıyor

Milan Badelj ile görüşüldüğü söyleniyor. Bourceanu'nun gönderilmesini affetmem için böyle bir transfer yapmaları lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bourcenau 1 yıllığına Stea Bukreş'e kiralanmış

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Boşu boşuna Bourceanu yu göndermez değil mi. Yeni oyuncular alacaklardır,almaları lazım.

Bourceanu'nun yerini ya çok çok iyi bir stoper alıp, Medjani'yi ön libero yaparak doldurabiliriz ya da Badelj gibi çok iyi bir ön libero şart.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

En başta gitmesi gereken Bourceanu kiralık olarak gitti güzel bir karar

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    En başta gitmesi gereken Bourceanu kiralık olarak gitti güzel bir karar
    Bunu rakip takım taraftarı bakış açısıyla mı söylüyorsun? Yani rakibimizin iyi oyuncusu gitti gibisinden mi yoksa Trabzonspor taraftarı bakış açısından mı?

Profesyonel futbolcumuz Turgut Doğan Şahin'in, Kayseri Spor Kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Kayserispor kulübü, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 250.000.-EUR+KDV ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

----------------------------------------------------------------------------------------------

İyi kurtulduk. Bedavaya aldık, hiç oynatmadık, parayla sattık.

Mitroglou Olympiakos'a gitmiş. Üzülmedim açıkcası.

Coktan yazmistim gidecegini

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Napalim bizfe Yumlu yazdiririz formaya

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bunu rakip takım taraftarı bakış açısıyla mı söylüyorsun? Yani rakibimizin iyi oyuncusu gitti gibisinden mi yoksa Trabzonspor taraftarı bakış açısından mı?
    Benim izlediğim maçlarda Trabzonsporda oynamayacak kalitede biri olduğunu düşündüğüm için söyledim,gittiği hayırlı oldu

Mesaj Yetkileri