Ben sadece ortasaha alınması taraftarıyım. Yarışacağımız kulvarlar için Cardozo, Deniz ve Emre üçlüsünü yeterli görüyorum. Klübün mali durumunu zorlamamakta fayda var.
Tuttomercatoweb'e göre kulübümüz, Lazio'nun 23 yaşındaki Angola asıllı sağ beki Luis Cavanda ile ilgileniyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Geçen sezon ki grup maçlarından biliyiorum Cavanda'yı. Çok çok etkili bir oyuncu ama Bosingwa varken yabancı sağ beke gerek olduğunu düşünmüyorum.
Turgut Dogan'ı Kayserispor'a vermiş Trabzon haberleri dolanıyor
Ne Sener ne baskasi
Suanlik gereksiz olur.
O bolgeyi goturebilecek oyuncular kadroda mevcut.
Başkan canlı yayında transfer yapmayı düşünüyoruz dedi. Hoca stoper ve forvet istiyor dedi. Colman'ı bugün, yarın şutlarız dedi. Başka gideceklerde olacak dedi.
Hala ne stoperi ya? Orta sahada oyun kuracak adam yok ama hiç lafı bile edilmiyor.
Trabzonspor, Bourceanu'yu bedelsiz olarak 1 yıllığına Steaua'ya kiraladı. (Lig TV)
Colman ile anlasilamadi demek.
Ahh Senol Gunes ahhh
Zamaninda sattirmadin su adami Benficaya
Ustune bide sezon sonu kactiginda geri cagirdin affetin.
Boş yere göndermesinler adamı. Transfer sezonunun bitmesine bir gün kalmış. Nerden bulucaz Bourceanu gibisini. Fener maçına yetişecekmiş zaten.
Trabzonspor Lovers @TS_Lovers şimdi
Can Karyağdı: "Mustapha Yatabaré'nin yanında 1 defans, 1 de santrafor olmak üzere Trabzonspor 2 yabancı daha alacak."
Simdide Ligtv diyorki, dun 1,250,000 isteyen Colman bugun 250bine razi olmus. Her an gidebilir bence
Bourcenau 1 yıllığına Stea Bukreş'e kiralanmış
Boşu boşuna Bourceanu yu göndermez değil mi. Yeni oyuncular alacaklardır,almaları lazım.
Bourceanu'nun yerini ya çok çok iyi bir stoper alıp, Medjani'yi ön libero yaparak doldurabiliriz ya da Badelj gibi çok iyi bir ön libero şart.
En başta gitmesi gereken Bourceanu kiralık olarak gitti güzel bir karar
Profesyonel futbolcumuz Turgut Doğan Şahin'in, Kayseri Spor Kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Kayserispor kulübü, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 250.000.-EUR+KDV ödeyecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
----------------------------------------------------------------------------------------------
İyi kurtulduk. Bedavaya aldık, hiç oynatmadık, parayla sattık.
Mitroglou Olympiakos'a gitmiş. Üzülmedim açıkcası.
Coktan yazmistim gidecegini![]()
Napalim bizfe Yumlu yazdiririz formaya