Sayfa 144 / 483 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
4,291 ile 4,320 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Trabzonspor ŞL'de inşallah her türlü yere basvururlar .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Acıbadem'le yolların ayrılması da manidar, ŞL'ye giderken sorun yok, aleyhine kararda ilişkiyi kes..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Acıbadem ile yollar ayrıldı...
    Haber resmileşti sanırım. Fener MAA ya neden tepki gösteriyor ki ? Onun aldığı bir karar yok. UEFA'nın verdiği emri yerine getirdi. Tepki gösterecekse UEFA'ya göstermeli.

Gerçi tepki göstermesi benim için daha iyi. Belki bi umut baskılar sonunda istifa eder
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bu da ayrı bir fıkra olmuş.
    Hangi açıdan ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Acıbadem'le yolların ayrılması da manidar, ŞL'ye giderken sorun yok, aleyhine kararda ilişkiyi kes..
    Bundan daha doğal ne var afedersiniz? çok merak ediyorum bundan daha doğal ne var? İnsanlar ya da kurumlar haksızlığa uğradıklarını düşünürlerse tepki gösterirler.Yeter yahu herkes bi garip!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

MAA: UEFA Eğer Fener aklanırsa biz gerekli tazminatı öderiz dedi.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hangi açıdan ?
    senlik bir durum yok burak, direk uefa ile alakalı

yoksa dediğine katılıyorum. uefa hukukla ilişkisini kesmiştir bu işle.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu saatten sonra Fenerbahçe'nin yapacakları ile ilgili anlam aramak mantıklı değildir.Bize yapılanlar ne kadar anlamlı ise bizim yapacaklarımız da o kadar anlamlı olmalı...
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

uefa tazminat ödeyecek ama yerle bir olan (hatta kalmayan) prestijimizi nasıl geri verecek?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Saha kapatmayacağız dedi, İLk vukuatta saha kapattı.
    LigLer zamanında başLayacak dedi, bir gün sonra 1 ay öteLedi.
    Somut deLiL yok dedi, Fenerbahçe nin ŞL ye gitmemesine göz yumdu.
    PLay-off sistemi zaten ayrı bir komedi.

Off FutboLdan nefret ediyorum. İngiLtere Premier Ligi üyeLiği aLdım dün gece. Artık Everton un maçLarını takip edeceğim. Nefret ediyorum Türkiye Liginden.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bundan daha doğal ne var afedersiniz? çok merak ediyorum bundan daha doğal ne var? İnsanlar ya da kurumlar haksızlığa uğradıklarını düşünürlerse tepki gösterirler.Yeter yahu herkes bi garip!
    Sakin. Galiba ilişkiyi kesen Fenerbahçe değil, Acıbadem grubu. Ben diyorum ki ne alakası var ? O zaman başkan olduğunda kesilmeliydi bu ilişki çok alakalıysa. Federasyonun başkanın sahip olduğu grup Fenerbahçe'ye sponsor, bu da saçma.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    senlik bir durum yok burak, direk uefa ile alakalı

yoksa dediğine katılıyorum. uefa hukukla ilişkisini kesmiştir bu işle.
    Yok aga üstüme alınmadım zaten, hakikaten uefa'nın ikinci hamlesi bir garip. Benim aklım almadı. Ellerinde çok net bir şeyler olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    uefa tazminat ödeyecek ama yerle bir olan (hatta kalmayan) prestijimizi nasıl geri verecek?
    Tazminat konusunda UEFA TFF'yi kandırdı bana kalırsa.Resmi olarak kararı TFF aldı yani tazminat gibi bir durum ortaya çıkarsa bu TFF'ye kalacaktır.

Buraya yazıyorum o tazminat günü gelecek ve şimdi fenerbahçe düştü diye burda sevinenler,"o kadar yüklü tazminatı TFF nasıl ödesin türk futbolu düşmanı mısınız?" diye çığırtkanlık yapacaklar o gün geldiğinde.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

hakikaten uefa'nın ikinci hamlesi bir garip. Benim aklım almadı. Ellerinde çok net bir şeyler olması lazım.
    MAA açıkladı onu. Gazetedki haber bile UEFA için yeterliymiş.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

m.ali aydınlar uefa'nın kanıtlara göre değil, medyaya göre karar verdiğini söyledi fatih altaylı karşısında.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Peki trabzonun uefa hakkı ne olacak oda kayseriye verilmeli o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tazminat konusunda UEFA TFF'yi kandırdı bana kalırsa.Resmi olarak kararı TFF aldı yani tazminat gibi bir durum ortaya çıkarsa bu TFF'ye kalacaktır.

Buraya yazıyorum o tazminat günü gelecek ve şimdi fenerbahçe düştü diye burda sevinenler,"o kadar yüklü tazminatı TFF nasıl ödesin türk futbolu düşmanı mısınız?" diye çığırtkanlık yapacaklar o gün geldiğinde.
    Ve o vakit gelirse TFF yüklü tazminat ödeyeceği için kulüplere payını vermeyecek. Bu sefer yine suçlu Fenerbahçe olacak.
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ha Medya demek yarın çıksa Türkiye Liginde Artvin Hopa Spor şike yaptı dese, onu da düşürecek demek sayın MAA.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

uAburak89

kardeşim o tepki sana değil fenerbahçe tepki gösteriyor diye saçma sapan konuşan herkeseydi.

Sponsorluk olayı hukuki olarak yasak olması aslında ama futbol ve voleybol aynı değil gibi saçma bir yöntemle devam ediyordu sanırım.Zaten hukuki olsa bile etik değildi, bi şekilde bitmesi doğru oldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sakin. Galiba ilişkiyi kesen Fenerbahçe değil, Acıbadem grubu. Ben diyorum ki ne alakası var ? O zaman başkan olduğunda kesilmeliydi bu ilişki çok alakalıysa. Federasyonun başkanın sahip olduğu grup Fenerbahçe'ye sponsor, bu da saçma.

Yok aga üstüme alınmadım zaten, hakikaten uefa'nın ikinci hamlesi bir garip. Benim aklım almadı. Ellerinde çok net bir şeyler olması lazım.
    Şaka gibi, Mehmet Ali Aydınlar'ın dediğine göre Polis öyle diyorsa vardır birşey, basında yazılıyorsa yanlış olmaz tarzı şeyler söylemiş UEFA'dan gelen müfettiş. Bunun üzeirine mi men ediliyor Fenerbahçe. Şaka gibi gerçekten
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Medyaya göre karar mı ? Öyle saçma şey mi olur, Trabzonspor'un da adı geçti bu süreçte. Ya Aydınlar saçmalıyor, ya da hakikaten dünya tersine dönüyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

MAA az önce canlı yayında "Gerekli tazminatı UEFA ödeyecek" dedi. Söz ağızdan çıktı. TFF değil UEFA ödeyecek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Ve o vakit gelirse TFF yüklü tazminat ödeyeceği için kulüplere payını vermeyecek. Bu sefer yine suçlu Fenerbahçe olacak.
    orası ayrı bir komedi. "uefa tazminat veririz dedi." imiş... lafa bak hizaya gel.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ligten çekilme gerçekleşiyor galiba. Bütün menejerler kulübe çağrılmış diye haber varmış.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

uAburak89

kardeşim o tepki sana değil fenerbahçe tepki gösteriyor diye saçma sapan konuşan herkeseydi.

Sponsorluk olayı hukuki olarak yasak olması aslında ama futbol ve voleybol aynı değil gibi saçma bir yöntemle devam ediyordu sanırım.Zaten hukuki olsa bile etik değildi, bi şekilde bitmesi doğru oldu.
    Eyvallah, ben de diyorum ben ne dedim de kızdırdım bu kadar.

İlk hamle doğruydu ancak bu Trabzonspor olayını oturtamıyorum. Aydınlar dışında birisi çıkıp şu işi bir anlatsa ne güzel olacak, her kafadan ayrı ses var federasyon başkanı sürekli boş konuşuyor. Fenerbahçeli arkadaşlara sabır diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    MAA az önce canlı yayında "Gerekli tazminatı UEFA ödeyecek" dedi. Söz ağızdan çıktı. TFF değil UEFA ödeyecek.
    yapma kardeşim sen galatasaraylısın MAA'ın sözlerine mi inanır oldun Resmi olarak kararı TFF vermişse tazminatı da TFF ödemek zorunda kalacak demektir.Söze değil resmi evrağa bakar böyle işler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

MAA diyorki beşiktaş kupayı iade ettiği için UEFA mest olmuşta o yüzden onlara bişey olmamış, hadi ordan be adam çocuk oyuncağı mı bu? 10 yaşında çocuğu kandırdığını zannediyor galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bu ligten nefret ediyorum. Aynı düzende başlarsa bile izlemeyi düşünmüyorum. benim spormax'im var. Oturur Lpool maçlarını izlerim. Bu ülkedeki artık futbol değil.

Ayrıca bir kulübün kaderiyle bu kadar oynanmaz. Daha öncede dedim zamanında ceza verilmeliydi bu düşmede olabilir puan silme de somut delil yoksa aklamalıydı bizi TFF. Ama işin suyunu çıkardılar. Bi gün öyle bi gün böyle. Olmaaz. Ben en çok bu kulübe yapılan zulme üzülüyorum.
    acaba bu oyuncular ne halde hiç düşünen var mı?

Başkanı tutuksuz yargılanan bir takımında sütten çıkma ak kaşıkmışcasına şampiyonlar ligine alınması çook garip.

Fenerbahçe yıkılmaz ! 104 yıllık tarihi olan kulübümüz insan ırkı sürdükçe yaşamaya devam edecektir. Kimsenin gücü bizi yıkmaya yetmez. Bu olaylardan daha da güçlenerek çıkıcaz inşallah. Toparlanmamız 10 yılda sürebilir belki daha da fazla ama kulübümüze desteğimiz artarak sürecektir.

Herkes unutur Fenerbahçe taraftarı unutmaz , bunu da kimse unutmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına izin vermeyen TFF'nin Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın grup başkanlığını yaptığı Acıbadem Sağlık Grubu ile Bayan Voleybol Takımının sözleşmesini fesh etti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Şaka gibi, Mehmet Ali Aydınlar'ın dediğine göre Polis öyle diyorsa vardır birşey, basında yazılıyorsa yanlış olmaz tarzı şeyler söylemiş UEFA'dan gelen müfettiş. Bunun üzeirine mi men ediliyor Fenerbahçe. Şaka gibi gerçekten
    aynen böyle şaka gibi. soruşturma hani gizliydi kimse bilgilendirilmiyordu ya da fenere savaş açan savcıyı dinleyerek mi karar verdi uefa. yazıklar olsun!

ligden çekilme kararı yarına kalmamalı! bu gece açıklanmalı!

Bir soru arkadaslar? Fener ligden cekilirse oyunculari ne olacak?

Mesaj Yetkileri