Mbia, Cavanda, NDoye ve Okay'ı bu maçta çok beğendim
Mbia, Cavanda, NDoye ve Okay'ı bu maçta çok beğendim
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Aynen katılıyorum. Süleyman Hurma keşke geçen sezon gelseydi de Halilhodzic'in harcattığı paralara nokta transferler yapabilirdi.
-Mbia geçen sezon ki en zayıf bölgemiz olan bölgeye transfer diyeceğimde o bölgede geçen sezon oyuncu bile yoktu.
-Cavanda aşırı hızlı bir oyuncu,Top kapması da iyi sayılır.
-NDoye nin alınmasını istemiyordum ama O da gelir gelmez iki maça da etki etti.
-Okay dan ise çok ümitliyim inşallah Mehmet Ekici geldiğinde Okay'ın yerine değilde Özer in yerine girer kadroya.
Karadeniz ekibi, Chelsea'nin oyuncularındanMarko Marin'i 1 yıllığına kiraladı.
Trabzonspor Kulübü Sportif Direktörü Süleyman Hurma, geçen sezon Anderlecht'te forma giyen, bonservisiChelsea'de bulunan hücum oyuncusu Marko Marin ile prensipte anlaştıklarını bildirdi.
Hurma, İstanbul'da görüştükleri futbolcuyla prensipte anlaşmaya vardıklarını belirtti.
Marko Marin'in kulübüyle kiralık olarak anlaştıklarını, satın alma opsiyonunun kendilerinde olacağını kaydeden Hurma, "Bu gece oyuncu Trabzon'a gelecek. Yarın da sağlık kontrolünden geçtikten sonra transferi resmiyet kazanacak" ifadelerini kullandı.
![]()
Marko Marin bir anda inanılmaz parlamış ve Chelsea'nin yolunu tutmuş benim de çok beğendiğim bir oyuncu. Onu da Süper Lig'de izlemek keyifli olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ekşi'de şöyle bir paylaşım var doğru mudur bilmiyorum![]()
https://eksisozluk.com/marko-marinin...lmesi--4895481
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Ekşi sözlükte baktım tekrar, düzeltme geçmişler haber doğru fakat devlet hastanesi değil, özel bir hastaneymiş, tabi hastanenin durumu içler acısı
Trabzonspor'un Kap'a yaptığı bildirimde şöyle denildi:
Profesyonel futbolcu Marko Marin'in bedelsiz ve satın alma opsiyonlu olarak ,1 yıllık (2015-16 futbol sezonu sonuna kadar) geçici transferi konusunda, Chelsea FC ve futbolcu Marko Marin ile anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre;
Profesyonel futbolcu Marko Marin'e ;
2015-16 futbol sezonu için 1.600.000.-EUR garanti ücret+10.000.-EUR maçbaşı ücret ödenecektir.
Kiralama süresi sonunda Kulübümüzün talebi doğrultusunda satın alma opsiyonunun kullanılması halinde,
Chelsea FC 'ye 4.000.000.-EUR sözleşme fesih bedeli ödenecektir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
İyi oynarsa 4 milyon fazla para değil.
ts ucuza kapatmis transferi süleyman hurma klasigi adam transferden anliyor.
ayrica bu devlet hastanesi olayina gelirsek varsayalim ki devlet hastanesine götürüldü ne olmus yani? almanyada özel hastane diye birsey yok orada zengin de fakir de devlet hastanesinde tedavi oluyor marko marin olaya tuhaf bakmamistir kesinlikle.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yeni transferi Trabzon'a getirdi
Trabzonspor anlaşmaya vardığı Dinamo Moskova oyuncusu Douglas' ı Trabzon'a getirdi.
Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı defans oyuncusu Douglas Teixeira, Trabzon'a geldi.
Transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, Rus ekibi Dinamo Moskova'nın Brezilyalı defans oyuncusu Douglas Teixeira'yı Trabzon'a getirdi.
Akşam saatlerinde özel uçakla Trabzon Havaalanı'na inen 27 yaşındaki oyuncunun yapılacak son görüşmenin ardından yarın sağlık kontrolünden geçeceği ve resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.
Puzzle tamamlandi sayilir, gidecekleride gorelim.
Son gun supriz gelebilir.
Basında hep çıkmış isimler geliyor Trabzon'a nedenini anlamadım. Herhalde bir piyasa var ve Hurma'da o piyasadan iyi faydalanıyor.
Bir ara Beşiktaş'ın gündemini uzun süre meşgul etmişti Douglas'lar birisi bu diğeri Dnipro'lu.
Hayırlı olsun Trabzonspor'a.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hayırlı Cumalar
- Douglas, geçtiğimiz sezon ise 33 maçta 3 kez fileleri sarsmayı başardı. 1.92 cm boyunda olan ve güçlü fiziği ile dikkat çeken 27 yaşındaki savunmacı için Trabzonspor'un Moskova'ya 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.
-Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye 2015/2016 futbol sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
-Trabzon'un satış listesine koyduğu Yatabare, Fransız ekiplerinden Montpellier'e transfer olmak üzere.
-