Football is simple,but Football Manager is not
Cihan'ım benden hızlı![]()
Yahu beni sayı ilgilendirmiyor. Ben ilk gördüğüm resmi paylaştım.
Bağdat Caddesi Yürüyüşünde basının kullandığı fotoğraf:
Aslında olan
Mynet'in resim uzantısına bakalım birde: "img5.mynet.com/ha6/f/fenev-kopru.jpg"
![]()
Döndük dolaştık yine bir şeyler yarıştırmaya devam ediyoruz. Her iki takıma da başarılar![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Uzatmanın anlamı yok. Ben protestoların çok önemli olduğu düşünüyorum. Dün verdiğim tepki tamamen emniyetin çifte standartı ile ilgiliydi. Yürüyen yürüdü, dün vaat edilen kalabalık insanlarda farklı bir algı uyandırdı. O yüzden bunun konuşmasının dönmesi doğaldır. Renkler ne olursa olsun İnce İnce çalışmalar olacağına böyle mertçe protestolar olur, şiddet içermeden ve şiddet görmeden tamamlanırsa da ne ala.
Boşverin abi laf anlatabilsek aylardır anlatırdık1 saat 15 dk sonra maç var hiç havasına giremedim ama gidip şimdiden izlemeye başlıyım maç öncesini falan
![]()
Al işte. Demirören AVM'ye meşale, torpil atılmış. Hiç yakışmadı, hiç.
Fenerbahceli "BAZI" arkadaslarda olmasa bizi guldurcek yokyuruyusu taraftarlarimiz yaptimi yapti ? hayir anlamadigim su sizene ? bizim sorunumuzdan cok siz ilgileniyorsunuz ya cok guzel oluyor
![]()
Önünde polis vardı bişey oldugunu zannetmiyorum.![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yuruyus ile ilgili tum resimleri videolari burda gorebilirsiniz.
http://onrmdnci.tumblr.com/
Takımın silkinip kendine gelmesi lazım. Bu kadar pozisyona girip 2 önemli maçlarda da değerlendirememek üzücü. Hala herşey bizim elimizde ama insanın içi acıyor bunca emeğe. Canları sağolsun.
Necati gereksiz maçta varsın,gerekli maçta yoksun be abi.Yakaladıklarını atsaydın Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında şu an şampiyonluk turu atıyordu takım.Neyse İnşallah kalan 2 maçta atarsın![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bilmediğimden soruyorum, puan eşitliğinde verdikleri buçuğu geri mi alıyorlar? Arkadaş söyledi de saçma geldi bana.
Terim umarım Beşiktaş maçında Necati'yi oynatmaz oda ders çıkarır böylece hatalarından...
Evet şu an puan farkı 3 ama normalde 2.5.Yani Fenerbahçe kazanınca 0.5 puan önümüze geçiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
rahat olun renktaslarim telaslanmaya gerek yok o takimin basinda "IMPARATOR" var ayaginizi denk alin yani![]()
haha nasıl bir ligdir ya işimiz buçuklara kalıyor![]()
Teşekkür ederim, keşke vermeselermiş o zaman yahu![]()