Sayfa 15 / 28 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://vimeo.com/90208027

Burdan dinleyebilirsiniz.

3:06 dan sonra Hakan Fidan'ın söylediklerine bakın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence kaydı buradan paylaşmayın.Çatır çutur site kapatıyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gündem degistirmek için kahramanlık gösterisi için savaş çıkartmaya çalışıyor adam resmen. Alsın % 50 si ile savassin.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Şu kaseti dinleyip de "suç teşkil eden hiçbir şey yok" diyenlerin "Türkiye" sevgisinden şüphe ederim ki zaten karşı taraf da bizim dinimize, dilimize, ırkımıza karışmayı, laf söylemeyi çok sevdikleri için bu ettiğim şüpheyi fazla önemsemeyeceklerinden eminim.

Mide meselesi tabii. Benim midem kaldırmaz bu kaseti dinledikten sonra "kasette suç teşkil eden hiçbir şey yok" demeyi. Tebrikler mideli kardeş.

sakary Ali Misafir

Şimdi tamamını dinlemiş oldum. Fazla da bir şey demeyeceğim. Aa bak 4 adam göndereceklermiş, ulan yolsuzluğu Suriye'ye ile savaş çıkartarak kapatacaklar diyebilirsiniz. Sizin fikrinize de bunlar gider zaten.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Şimdi tamamını dinlemiş oldum. Fazla da bir şey demeyeceğim. Aa bak 4 adam göndereceklermiş, ulan yolsuzluğu Suriye'ye ile savaş çıkartarak kapatacaklar diyebilirsiniz. Sizin fikrinize de bunlar gider zaten.
    Bizim fikrimizi boşver de senin fikrin nedir?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Bizim fikrimizi boşver de senin fikrin nedir?
    Herhalde daha büyük kaset bekliyordunuz, o yüzden konuşmaları manipüle etme peşinde olduğunuzu düşünüyorum. Ya da ne çıkarsa kardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Herhalde daha büyük kaset bekliyordunuz, o yüzden konuşmaları manipüle etme peşinde olduğunuzu düşünüyorum. Ya da ne çıkarsa kardır.
    Arkadaş, ülkede savaş çıkartmak istendiğinin, bunu isteyenin akp'nin adamlarının olduğu bir kaset ortaya çıkıyor, sen gelmiş bana "daha büyük kaset bekliyordunuz" diyorsun.

Vicdanınızı, aklınızı, mantığınızı kullanmanız için bir şeyler bekleyen sizsiniz. Biz değil.

Ortada sanki dallı budaklı bir konu var da onu manipüle edeceğiz. Apaçık ortada her şey. Cidden daha ne lazım size?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Oraya 8 tane füze atarım,buraya 4 adam gönderirim savaş gerekçesi bulunur söylemi sizin için suç teşkil etmeyip rahatsız etmiyorsa söyleyecek fazla bir şey yok.Bu dinlemeleri yapanlarda bulunup yargılanmalı en kısa zamanda onlarda suçlu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bana Kuzey Avrupa ülkelerinden birinden vatandaşlık ayarlayabilecek var mı gençlik. Bu gündem yordu beni artık sakin bir memlekette yaşamak istiyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Bana Kuzey Avrupa ülkelerinden birinden vatandaşlık ayarlayabilecek var mı gençlik. Bu gündem yordu beni artık sakin bir memlekette yaşamak istiyorum
    Norveç, İsveç, Danimarka, Kanada, İsviçre... Buralara gitmek lazım vallahi.

Geçen İsviçre'ye gitmiş bir arkadaş anlattı. 3-4 sene yaşamış diyor ki insanlar kavga nedir bilmiyor. Çok saflar. Bi mahalleyi rahatlıkla haraca bağlarsın demişti.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Vallahi ben gidiyorum zaten. Türkiye 40 yıl daha kendine gelemez. Alayim yanıma uçağın bagajında gidersin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Norveç, İsveç, Danimarka, Kanada, İsviçre... Buralara gitmek lazım vallahi.

Geçen İsviçre'ye gitmiş bir arkadaş anlattı. 3-4 sene yaşamış diyor ki insanlar kavga nedir bilmiyor. Çok saflar. Bi mahalleyi rahatlıkla haraca bağlarsın demişti.
    Güzel sistem valla gidelim şöyle 3-5 kişi o zaman
    Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Vallahi ben gidiyorum zaten. Türkiye 40 yıl daha kendine gelemez. Alayim yanıma uçağın bagajında gidersin
    Soğuk oluyor kargo bölümü, dayanılmaz
    Screw you guys, I'm goin' home

14. Default

Takım tutar gibi parti tutuluyor bu ülkede. Bu kadar kayıtlara rağmen hala o koltuklarda oturmaları bunun bir kanıtıdır.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu savaş sonunda "insanlar" canından olacak. Bak "insan" diyorum. Yemişim partisini, şusunu, busunu. İnsan diyorum. Ve kalkmış "daha büyük bir şey bekliyordunuz" diyorsun.

Yazık. Cidden yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ortada savaş çıkarma yok
    ihtimaller tartışılıyor
    bu da çok normal bunu manupule etmenin anlamı yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın

"oraya 4 adam gönderir iki füze attırırım" lafına adamlar tepki vermiyor ve hatta tam tersi hala savunuyorlarsa sen daha niye soru sorup polemiğe giriyorsun ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aydın

"oraya 4 adam gönderir iki füze attırırım" lafına adamlar tepki vermiyor ve hatta tam tersi hala savunuyorlarsa sen daha niye soru sorup polemiğe giriyorsun ki?
    ortadaki hainliği konuşmak yerine güvenlik ihtimallerinin tartışıldığı toplantı konuşuluyorsa hakkaten soru sorup polemik yapmaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ortadaki hainliği konuşmak yerine güvenlik ihtimallerinin tartışıldığı toplantı konuşuluyorsa hakkaten soru sorup polemik yapmaya gerek yok
    Sizin eve hırsız girdi diyelim, ev kayıtları var elinde kameralar falan var. Sonra bunu siz nete yaydınız ve insanlar izledi. Senin anlayışına göre hırsız haklı ve bunu yayınlayanlar haksız. Bu mudur?

Edit: siz değil başkaları koydu nete. Yanlış yazmışım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sizin eve hırsız girdi diyelim, ev kayıtları var elinde kameralar falan var. Sonra bunu siz nete yaydınız ve insanlar izledi. Senin anlayışına göre hırsız haklı ve bunu yayınlayanlar haksız. Bu mudur?

Edit: siz değil başkaları koydu nete. Yanlış yazmışım.
    verdiğin benzetme mantıktaki kıyas ilkesine aykırı
    birileri senim evini yakmaya çalışıyor
    sen evini nasıl korurum diye ailenle konuşuyorum
    birileri de bu konuşmayı kaydedip düşmanlarına ifşa ediyor

birileri memleketi yakmaya çalışıyor
    bana neden hükümeti destekliyorsun demeyin
    kibriti tutanlar hükümete düşman oldukları için destekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    verdiğin benzetme mantıktaki kıyas ilkesine aykırı
    birileri senim evini yakmaya çalışıyor
    sen evini nasıl korurum diye ailenle konuşuyorum
    birileri de bu konuşmayı kaydedip düşmanlarına ifşa ediyor

birileri memleketi yakmaya çalışıyor
    bana neden hükümeti destekliyorsun demeyin
    kibriti tutanlar hükümete düşman oldukları için destekliyorum
    Evi yakmaya çalışan o evin ahalisinden birisi. İşte göremediğiniz bu.

sakary Ali Misafir

Konuşmanın hiçbir yerinde "hadi beyler bir şey olsun da Suriye'ye savaşa girelim " anlamı çıkan bir yer yok. Sen kalkıp "bak 4 adam yollar füze atarız savaş çıkartalım" dediler diyorsan bu konuşmayı manipüle ettiğinin en net göstergesidir bence.

Suriye konusunda son günlerde bir olumsuzluk var. Bu toplantının da bu son günlerdeki olaylara bir önlem olarak yapıldığını düşünüyorum.

Ancak bu kadar kritik bir konuyla alakalı, bu kadar kritik bir toplantının, muhtemelen "siyasi emelleri" yüzünden kamuoyuna servis etmek nasıl bir ihanettir, nasıl bir namussuzluktur çözemiyorum.

edit @Aydın

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu ''Esadist'' diyen şahıs internette o meşhur özgürlük savascılarının videolarını izlememis.İzleyipte hala onları savunabildigini düsünmüyorum.Tırlardaki silahlar ha El Kaide'ye göndermis ha onlara ne fark eder ? Suriye açık açık PKKlılara yardım etse tırla silah gönderse üstüne sınırdan gelin kardeş diye her geceni alsa tepkiniz nasıl olurdu çok çok merak ediyorum.Şimdi diyeceksiniz ''durum farklı orda Esad sevilmiyor'' size yansıtılan o.Hani meşhur dış mihrakların yansıttıgı o.Milyon kisiye miting yaptı gecenlerde Esad.Sizin su meshur lafınızla sandıkta cıkıyor mu cıkıyor o zaman kimsenin isyan yapmaya hakkı yok degil mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım şuan bunun çok anormal bilinmedik birşeymiş gibi konuşulması . Bunu ne yazık ki her devlet yapıyor. Örn ikiz kuleler saldırısı alakasız ırağa girilmesi gibi. Önemli olan burada bana kalırsa savaşa sokulmanın yapılış şekli. Maalesef dünyamızın hali bu arkadaşlar böylede gidecek. Kendini düşün ve bunun için savaş.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

O toplantıyı servis eden ve bu toplantıdaki konuşmaları yapanlar, bunu planlıyanlar vatan hainliğinden yargılanmalı bence.

yolcu, hainlik demişsin. doğru söylüyorsun. atladığım bir hainlik var. bu konuşmayı yayınlayanların yaptığı hainlik. ama ne olursa olsun, bu konuşmayı dinledikten sonra "ne var bunda yiea" diyenler cidden insanlığından utanmalı.

manipüleymiş, ihtimalmiş, fasa fiso bunlar.

hiç yoktan savaş çıkartmak isteyen birinin yangına körükle gitmesine, kendi askerlerine saldırı düzenleme "ihtimaline" için cız etmiyorsa, dediğim gibi sağlam mideniz var.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hiç yoktan yere savaş çıkarılacağını zannetmiyorum . Ama dediğin gibi kendi askerlerine saldırı gerçekten mide gerekli.

Del Piero_10 Misafir

Hiç yoktan yere savaş çıkarılacağını zannetmiyorum . Ama dediğin gibi kendi askerlerine saldırı gerçekten mide gerekli.
    Boş alanların bombalanmasından söz ediliyor. Askerler vurulacak demek en hafif tabirle halüsinasyondur.

Bu sızma da hayırlara vesile olsun diye umalım. Diğer illegal dinlemeler ile zaten ahlaksızlığın dibine vurmuşlardı, bu sonuncusu cami duvarına yapmak oldu. Artık kimse 'bu paralelciler bu kadarını da haketmedi' diyemeyecek.

Mit tırının durdurulması ve bu son sızdırma affedilemez, dünyanın hiçbir yerinde affedilmez.

Bilerek görmezden gelinen bir gerçek var. Savaş artık kapımızda, etraf yangın yeri. Kapımızı bacamızı örtüp alevlerin binaya sarmasına haliyle izin vermeyeceğiz. Ne tesadüftür pyd, işid gibi örgütler Suriye'nin kuzeyini ele geçirdiği sırada 'görün bakın kimlerle komşu oluyoruz, hükümet göz yumuyor' diye höykürenler, onlara karşı yapılacak operasyona da karşı çıkıyor.

Hesap başka, mesele bağcıyı dövmek.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Bilerek görmezden gelinen bir gerçek var. Savaş artık kapımızda, etraf yangın yeri. Kapımızı bacamızı örtüp alevlerin binaya sarmasına haliyle izin vermeyeceğiz. Ne tesadüftür pyd, işid gibi örgütler Suriye'nin kuzeyini ele geçirdiği sırada 'görün bakın kimlerle komşu oluyoruz, hükümet göz yumuyor' diye höykürenler, onlara karşı yapılacak operasyona da karşı çıkıyor.

Hesap başka, mesele bağcıyı dövmek.
    Bu dediğine katılıyorum. Zaten yorumumdada belirttim boş yere savaş çıkarmak istemiyor. Şahsen bende girilmesi taraftarıydım. Erdoğan iyi bir lider fakat ekibi kötü. Şuan bu durumda olmamızın tek nedeni var oda inanılmaz dış politika yanlışları. Ak parti sandıktan lider olarak çıkmalı fakar oran düşmeli ki burnu sürtsün yoksa dahada felaketler bizi bekliyecek . Diğer bir arkadaşın dediği gibi bekleyip görmedkten başka şansımız yok.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Bu dediğine katılıyorum. Zaten yorumumdada belirttim boş yere savaş çıkarmak istemiyor. Şahsen bende girilmesi taraftarıydım. Erdoğan iyi bir lider fakat ekibi kötü. Şuan bu durumda olmamızın tek nedeni var oda inanılmaz dış politika yanlışları. Ak parti sandıktan lider olarak çıkmalı fakar oran düşmeli ki burnu sürtsün yoksa dahada felaketler bizi bekliyecek . Diğer bir arkadaşın dediği gibi bekleyip görmedkten başka şansımız yok.
    İşte bu yorumu alkışlarım! Erdoğan bana göre iyi bir lider fakat her liderin yanında destekleyen ve yönlendirici akıl verebilen birileri olmalı fakat bu bizde yok! Erdoğan ekibiyle bütünleşse bile kötü bir ekip ile iyi işler çıkarmanız zordur. Dış politikayı geçtim iç olaylarda bile zararsız çıkamıyoruz ta ki adam gibi bir ekip getirip kendilerini yenilerse o zaman ülke azda olsa rahatlayabileceğini düşünüyorum.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.ntvmsnbc.com/id/25323806

Ben bu konuşmayı cemaatin yayınladığını düşünmüyorum.Bunu yayınlayan farklı bir güç bence.Cemaate karşı operasyona haklı bir sebep için ortaya atılmış olabilir.

Eğer bu konuşma dinlenmiş ve cemaat tarafından ortaya atılmışsa zaten Mit Müsteşarı bıraksın gitsin.Ulan İstihbarat servisinin başı kendisini dinletecek kadar beceriksiz mi?Eğer öyleyse kendisi ulusal güvenliği daha çok tehdit ediyor.

Konuşma içeridekilerden birinden sızmışsa orada daha büyük hesaplar dönüyor demektir.

Sonuç olarak bu konuşmayı yapanlar da dinletip yayınlatanlar da yargılanmalı.

Sayfa 15 / 28 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Mesaj Yetkileri