Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
421 ile 450 arası toplam 454 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    :P speaker yanindaki adamda diyordu adini unuttum defanstakiler napsin onlibero yok falan romanya topu kapinca bizim kaleye dogru gidiyordu orta sahada bunlari durduracak adam yoktu. adam 1 gelir 2 gelir ... 10 gelir sonra da golu yeriz
    Birader Hollanda'nin neresindensin?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Bence gelecegi parlak, benim icin yasi önemli degil oynadigi oyuna bakarim ben. Seneye 4 büyüklerden birisine transfer olabilir.
    Ne alaka ya

O zaman her iyi oynayan futbolcuya yaşına bakmaksızın geleceği parlak mı diyeceksin?Tugay Kerimoğlu'nun geleceğide çok parlak gerçekten...

Aydın Toscalı 3 büyüklere transfer olamaz.Ama Trabzonspor'u bilemem...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ne alaka ya

O zaman her iyi oynayan futbolcuya yaşına bakmaksızın geleceği parlak mı diyeceksin?Tugay Kerimoğlu'nun geleceğide çok parlak gerçekten...

Kardesim Tugay'in bir gelecegi olmadigini sende biliyorsun 38 yasina girmis Aydin daha 27 yani kafadan bi 5 senesi daha var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Kardesim Tugay'in bir gelecegi olmadigini sende biliyorsun 38 yasina girmis Aydin daha 27 yani kafadan bi 5 senesi daha var.
    27 yaşına kadar parlasa zaten çoktan parlardı.Bu saatten sonra parlasa ne olacak.Tipik bir Anadolu takımı futbolcusu.Daha ileriye gidemez.Olay bundan ibaret...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya utanın be...!!

Yenilmemizin tek sebebi Gokhan Zan ve Toraman'mıydı ? Diger 11 naptıki söyleyin bunu bana...

Milli takım Beşiktaş'ın oyuncularına muhtac isterse almasın kendileri bilir.Madem yenilince tek suclu Zan ve Toraman ikilisi oluyorsa ben bişey demiyorum.Alsın ortaya Can ve Yasin Çakmak'ı birde o zaman görelim.Orta sahadan yardım gelmezse defans napsın.

Egemen madem Edu'yu Milan istiyodu.Gökhan Zan'ıda baya bir süre Arsenal izledi eger sakatlanmasaydı Arsenalde top oynuyodu.Toraman'ında bircok Avrupa kulupleri peşinde.

İbrahim Üzülmez konusunda katılıyorum topları öldürüyo.Volkan Yaman daha iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Milan'ın Edu'yu isteme olayı yalan. Perpetua açıklamıştı Resmi Araştırma Bölümü'nde.!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Milan'ın Edu'yu isteme olayı yalan. Perpetua açıklamıştı Resmi Araştırma Bölümü'nde.!
    Evet biliyorum ama hala övünüyo yalan yanlış haberlerle övünsün dogrudur istemişdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçta ikinci yarıda oyun oynamadık ama oyun oynamamız gol yememiz anlamına gelmiyor sonuçta golleri bireysel hatalardan yedik.İ.Toroman penaltı yaptırıyordu topu kaptırdıktan sonra adam düşmedi iyiki.Gökhan Zan'ı Arsenal'in istediğini anca Arsene Wenger açıklarsa inanırım ben

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Ya utanın be...!!

Yenilmemizin tek sebebi Gokhan Zan ve Toraman'mıydı ? Diger 11 naptıki söyleyin bunu bana...

Milli takım Beşiktaş'ın oyuncularına muhtac isterse almasın kendileri bilir.Madem yenilince tek suclu Zan ve Toraman ikilisi oluyorsa ben bişey demiyorum.Alsın ortaya Can ve Yasin Çakmak'ı birde o zaman görelim.Orta sahadan yardım gelmezse defans napsın.

Egemen madem Edu'yu Milan istiyodu.Gökhan Zan'ıda baya bir süre Arsenal izledi eger sakatlanmasaydı Arsenalde top oynuyodu.Toraman'ında bircok Avrupa kulupleri peşinde.

İbrahim Üzülmez konusunda katılıyorum topları öldürüyo.Volkan Yaman daha iyi...

arsenal gökhan zanı badavaya almaz iddaa ederim.o haber de fostur.bunlarla övünmeyelim.

Nesil
    2007
    Yer
    34

sözün özü kötü oynadık işte
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah Beşiktaş'Tan hiçbir oyuncu Milli takıma alınmaz İnşallah hayatta en buyuk temennim budur...

Dogrudur Gokhan Zan'ı hiçbir takım beleşe almaz hatta üstüne para versekte almaz.Varsın almasınlar Lugano'yu Madrid Edu'yuda Barca alcakmıs.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by lucho View Post
    arsenal gökhan zanı badavaya almaz iddaa ederim.o haber de fostur.bunlarla övünmeyelim.
    Edit......

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bak bak. Ama Edu haberinin yalan olduğu ortaya çıkmasına rağmen hala savunuyorsunuz. Sanki dünyada hiç bir futbolcu bireysel hatalar yapmıyor sadece bizim oyuncular yapıyor öyle mi? Sanki sizin o çok iyi futbolcu dediğiniz Lugano hiç hata yapmıyor! Edu desen zaten komedi. Frankurt maçında yediğiniz golleri gördük. Ama orada son dakikalarda maçı kurtardığınız için hiç konuşulmadı.

Arkadaş Galatasaray lı

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Arkadaş Galatasaray lı
    Feci bir karışıklık yaptım, bozuldum editliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

İşte bir insan ancak bu kadar kendisini rezil edebilir. Galatasaray'lı değilim. Bilip bilmeden konuşmanın sonu budur. İnsanları takımına göre sınıflandıran zihniyetten ne beklersin ki zaten?
    o sana galatasarayli demedi ki Lucho'nun Galatasaray'li oldugunu söyledi.

artık romanyayla da böyleysek

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ne alaka ya

Anilto kardeşim Aydını bu sezon gs istemiş bunu kendisi söyledi servetten önce ama buna hem kayserispor izin vermemiş hemde kendisi daha gitmem diyor ayrıca aydın 25 yaşında

Gökhan Zan'ı Arsenal istedi, İbrahim Toraman'ı da Avrupa kulüpleri istedi?

Orada havalar nasıl?

Lugano ile ilgili yabancı kaynak da gösterdim, R.Madrid sportif direktörü açıklama yapsa yine inanmazsın sen! İşine gelmediği için...

Milan kulübü "Elimizden kaptınız" dedi Edu için... Sen ister inan ister inanma ama gerçeği değiştiremezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gökhan Zan'ı Arsenal istedi, İbrahim Toraman'ı da Avrupa kulüpleri istedi?

Orada havalar nasıl?

Lugano ile ilgili yabancı kaynak da gösterdim, R.Madrid sportif direktörü açıklama yapsa yine inanmazsın sen! İşine gelmediği için...

Milan kulübü "Elimizden kaptınız" dedi Edu için... Sen ister inan ister inanma ama gerçeği değiştiremezsin.
    Perpetua Edu haberinin yalan olduğunu açıkladı. Lugano konusuna da açıkladı.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    [B]

Not: Lugano'yu Real Madrid Wanderley Luxemburgo zamaninda transfer etmeyi dusunmustu. Luxemburgo kim? Brezilyali teknik direktor. Geldigi yil takima kimleri katti? Pablo Garcia, Diogo, Robinho, Baptista. Bu oyuncular simdiye kadar ne kadar basarili oldu? Pablo Garcia ve Diogo postalandi. Baptista kendisine verilen parayi hak edecek bir performans gosteremedi. Iclerinden bir tek Robinho tutunabildi. Evet Lugano'yu Real Madrid dusundu ama Luxemburgo Avrupa futbolundan haberdar olmadigi icin Lugano'yu dusundu.

Edu'ya ise Milan'dan teklif gelmedi. Italyan bir girisimci onu Milan'a satmaya calisti ancak Milan hic bir zaman Cruzeiro'ya bir teklif yapmadi. Yapacak olsa da zaten bu bir Italyan girisimci uzerinden degil Leonardo uzerinden olurdu.

Bir oyuncunun kontrati bitmesine yakin menajerlerin ne gibi hikayeler cikarttigini en iyi bilmeniz gerekir. Gecen sezon sonunda Milan, Barcelona vs. gibi takimlar Tuncay ile ilgileniyordu cikan haberlere gore. Sonra Tuncay bunlardan cok farkli capta bir takima gitti. Bilmem anlatabildim mi?
    Bu cevaplar yeterli olmuştur umarım.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by remake View Post
    Birader Hollanda'nin neresindensin?
    arnheme yakin biyerde

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MiLLi takımı biLe adam gibi tartışamıyoruz.Yine konu kLüpLere kaymış.Biz miLLi takımı dahi tartışamaz iken Avrupa da ne başarı bekLiyoruz ki
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Umutsuzluğum artıyor.Yunanistan maçından beri adam gibi futbol oynayamadık.Grubumuz rahatlıkla çıkabileceğimiz grup ama işi zora sokuyoruz.Neyse ki avantajımız var.Bosna ve Yunanlarla evimizde oynayacağız.En azından 1 puanı garanti görüyorum.Ama belli olmaz tabiki..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    arnheme yakin biyerde
    Bende Rotterdam.

Bir ara Fm yapalim ya seninle .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok yazmayacağım.Zan-Toraman tartışmasına falanda girmeyeceğim.

Takım olarak kötüydük.Bir tane iyi oynayan adam yoktu.Zaten futbol takım oyunu bir kişinin oynaması ile hiç bir şey olmaz.Ortada taktiksel bir varyasyon falanda yoktu.Herhalde Fatih hoca bu maçta bir şey denemek istedi ama tutmadı.Umarım milli takımımız grup maçlarında daha etkili bir oyun sergiler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Soncuta bir hazırlık macı ve eksiklerimiz görmek için bir mac oldu..Ayrıca termde acıkladı bazı mevkilerde oyuncuları görmek istededim diye....Karamsar olmayın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya şemsicim neyi deniyor aLLah aşkına futboLda önLiberosuz başarıLı oLabiLmiş bir takım var mı örnek.Neyin arayışına giriyor onu anLamadım ben.Hadi normaL bir sistemLe çıkarsın oynarsın bişeyLer yaparsın o zaman dersin tamam bişeyLer denedik bu oLur yada oLmaz.Ama ne oLduğu beLLi bişey deneyince yorum yapmakta yersiz kaLıyor artık.Bu seferde Avrupa Şampiyonasına gidemezsek çok yazık oLur çok büyük çöküşe doğru gideriz.BunLarın farkına varıLmaLı artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ömer üründül bütün eksikliklerimiz öyle güzel söylediki...Önlibero ile oynarız korkmayın..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖnLibero iLe oynayacağımızı bende biLiyorum.AnLamadığım böyLe gereksiz şeyLere ne gerek var.Bu kadar insanı ümitsizLiğe karamsarLığa düşürmeye ne gerek var.Ben meseLa şu anda pek ümitLi değiL miLLi takımımızdan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayrettin abi sonuçta bu bir hazırlık maçı oyuncuları denedi.Tutmadı.Grup maçlarında daha iyi bir 11 le çıkarız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Her zaman ki kötü oyundan sonra söyLediğimiz gibi bir daha ki sefere böyLe oLmayacak..Ve yine inşaLLahLar diyoruz.BakaLım öyLemi oLucak yoksa ...

Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon

Mesaj Yetkileri