Ya utanın be...!!
Yenilmemizin tek sebebi Gokhan Zan ve Toraman'mıydı ? Diger 11 naptıki söyleyin bunu bana...
Milli takım Beşiktaş'ın oyuncularına muhtac isterse almasın kendileri bilir.Madem yenilince tek suclu Zan ve Toraman ikilisi oluyorsa ben bişey demiyorum.Alsın ortaya Can ve Yasin Çakmak'ı birde o zaman görelim.Orta sahadan yardım gelmezse defans napsın.
Egemen madem Edu'yu Milan istiyodu.Gökhan Zan'ıda baya bir süre Arsenal izledi eger sakatlanmasaydı Arsenalde top oynuyodu.Toraman'ında bircok Avrupa kulupleri peşinde.
İbrahim Üzülmez konusunda katılıyorum topları öldürüyo.Volkan Yaman daha iyi...
Milan'ın Edu'yu isteme olayı yalan. Perpetua açıklamıştı Resmi Araştırma Bölümü'nde.!
Maçta ikinci yarıda oyun oynamadık ama oyun oynamamız gol yememiz anlamına gelmiyor sonuçta golleri bireysel hatalardan yedik.İ.Toroman penaltı yaptırıyordu topu kaptırdıktan sonra adam düşmedi iyiki.Gökhan Zan'ı Arsenal'in istediğini anca Arsene Wenger açıklarsa inanırım ben
sözün özü kötü oynadık işte
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
İnşallah Beşiktaş'Tan hiçbir oyuncu Milli takıma alınmaz İnşallah hayatta en buyuk temennim budur...
Dogrudur Gokhan Zan'ı hiçbir takım beleşe almaz hatta üstüne para versekte almaz.Varsın almasınlarLugano'yu Madrid Edu'yuda Barca alcakmıs.
artık romanyayla da böyleysek
Gökhan Zan'ı Arsenal istedi, İbrahim Toraman'ı da Avrupa kulüpleri istedi?
Orada havalar nasıl?
Lugano ile ilgili yabancı kaynak da gösterdim, R.Madrid sportif direktörü açıklama yapsa yine inanmazsın sen! İşine gelmediği için...
Milan kulübü "Elimizden kaptınız" dedi Edu için... Sen ister inan ister inanma ama gerçeği değiştiremezsin.
MiLLi takımı biLe adam gibi tartışamıyoruz.Yine konu kLüpLere kaymış.Biz miLLi takımı dahi tartışamaz iken Avrupa da ne başarı bekLiyoruz ki![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Umutsuzluğum artıyor.Yunanistan maçından beri adam gibi futbol oynayamadık.Grubumuz rahatlıkla çıkabileceğimiz grup ama işi zora sokuyoruz.Neyse ki avantajımız var.Bosna ve Yunanlarla evimizde oynayacağız.En azından 1 puanı garanti görüyorum.Ama belli olmaz tabiki..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Çok yazmayacağım.Zan-Toraman tartışmasına falanda girmeyeceğim.
Takım olarak kötüydük.Bir tane iyi oynayan adam yoktu.Zaten futbol takım oyunu bir kişinin oynaması ile hiç bir şey olmaz.Ortada taktiksel bir varyasyon falanda yoktu.Herhalde Fatih hoca bu maçta bir şey denemek istedi ama tutmadı.Umarım milli takımımız grup maçlarında daha etkili bir oyun sergiler.
So what?
Saike
Soncuta bir hazırlık macı ve eksiklerimiz görmek için bir mac oldu..Ayrıca termde acıkladı bazı mevkilerde oyuncuları görmek istededim diye....Karamsar olmayın.
Ya şemsicim neyi deniyor aLLah aşkına futboLda önLiberosuz başarıLı oLabiLmiş bir takım var mı örnek.Neyin arayışına giriyor onu anLamadım ben.Hadi normaL bir sistemLe çıkarsın oynarsın bişeyLer yaparsın o zaman dersin tamam bişeyLer denedik bu oLur yada oLmaz.Ama ne oLduğu beLLi bişey deneyince yorum yapmakta yersiz kaLıyor artık.Bu seferde Avrupa Şampiyonasına gidemezsek çok yazık oLur çok büyük çöküşe doğru gideriz.BunLarın farkına varıLmaLı artık..
Ömer üründül bütün eksikliklerimiz öyle güzel söylediki...Önlibero ile oynarız korkmayın..
ÖnLibero iLe oynayacağımızı bende biLiyorum.AnLamadığım böyLe gereksiz şeyLere ne gerek var.Bu kadar insanı ümitsizLiğe karamsarLığa düşürmeye ne gerek var.Ben meseLa şu anda pek ümitLi değiL miLLi takımımızdan![]()
Hayrettin abi sonuçta bu bir hazırlık maçı oyuncuları denedi.Tutmadı.Grup maçlarında daha iyi bir 11 le çıkarız.
So what?
Saike
Her zaman ki kötü oyundan sonra söyLediğimiz gibi bir daha ki sefere böyLe oLmayacak..Ve yine inşaLLahLar diyoruz.BakaLım öyLemi oLucak yoksa ...