Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Genel Olarak Sezon Hazırlıkları Kampı Çok İyi Geçmiş Takım Uyumu Kısa Sürede İyi Seviyeye Gelir Yeni Asistan Hocam Takıma Çok Şey Verecektir Eminim Bundan.
    Sezon Değerlendirmesini Harikulade Müthiş Yapmışsın Gerçekten Takımı Yaşamışsın Çok Güzel Başarılar Göreceğiz Abicim Bundan Son Derece Eminim Takımdaki O Havayı Öyle Bir Yansıtmışınki Kendimi Canlı Gazete Okuyorum Sandım Tek Kelimeyle Şahane Süper Ötesi Başka Söyleyecek Kelime Bulamıyorum.
    Fikstür Çok Ama Çok Şanssız Gelmiş Dediğin Gibi Sıfırdan Kurulan Bir Takım Bu Fisktürü Zor Kaldırır Trabzon Galibiyeti Bu Fikstürde Künefe ve Bici Bici Tadında Olmuş
    Ligde de Gerçekten Çok İyi Oyuncular Gelmiş İyi Oyuncuların Olduğu Lig Heyecanlı Geçer Zevkini Çıkarmaya Bak Canım Kardeşim
    Karabük Maçında da Vasat Olmuş Takımda Hala Sorun Var Bu Arada Fatih Tekkenin Karabükte Ne İşi Var Onu Anlamış Değilim

Yeni Sezon Açılışı Tatsız Başlasada Güçlü Rakipleri Aradan Çıkarttığın İçin Artık Daha İyi Oynarsın Hocam 10.Haftadan Sonra Takımda Gözle Görülür Bir Değişme Olacağı Şüphesiz Çünkü Çok İyi Bir Takım Bu Takım Rahat Orta Sırada Bitirir Bu Sezon Avrupaya Bile Giderse Şaşırmam Kupada da Biraz Bu Sezon Asılmanı İstiyorum Hocam Sonuna Kadar Gidebildiğin Yere Kadar Git
    Bizim Kalede Bank Asyada Ara Ara İyi Giderse Takım Hakkında Bilgi Bekliyorum Senden Hocam Güzel Haberlerini Bekliyorum Seneye Belki Süper Ligde Rekabet Yaşarız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kupada Gruplar Garanti Ters Bişey Olmazsa İyi
    Denizli Maçı Biraz Kısır Olmuş Ama Yine 1 Puan İyidir

İlk haftaları biraz kötü de olsa atlattık sonunda. Ben takım toparlanamaz diye korkuyordum, Squad Harmony hala vasat ama neyse ki son maçlarda biraz toparladık. İnşallah bu form devam eder bi süre yenilmezlik serisi yakalarsak ligi ilk 8 de bitirme şansımız artar.

Dediğin gibi lig zevkli geçiyor, takımlar çok güzel transferler yapıyorlar. Buda hem zorluğu hemde oyunun zevkini arttırıyor.

Kupada ise ne olur bilemem, sezon başında kupa primini en düşük yaptım gene, oyuncular lige asılsın diye. Gruplara kaldık, bi GS var grupta güçlü olarak, çıkma şansımız yüksek bi terslik olmazsa.

Kırıkkale Bank Asya 1.ligde, şimdilik iyi gidiyorlar gibi. Senin için ekran görüntüsü aldım
    İnşallah çıkarlar, sayende gönül bağımız oldu Kırıkkale ile

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Fenerbahçeye 2-0 dan maç vermek çok kötü olmuş.Karabük maçda felaket ama toparlanmanı bekliyoruz.Denizli maçı toparlanma yolunda güzel bir maç olacak inşallah
    Bak aynen dediğin gibi oldu Denizli maçı ile bi çıkış yakaladık bakalım. İnşallah devamını getirebiliriz. Desteğin ve yorumların için sağolasın

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Anlatımın çok güzel hocam .
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Abi Sivas maçı çok iyi olmuş .Çok güzel kariyer anlatımın var gerçekten tebrik ederim

Valla ilaç gibi oldu Sivas maçı, onuda kaybetseydik zor toparlardık. Teşekkür ederim, siz yorum yazdıkça dahada iyi bir anlatım yapmaya çalışıyorum

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi yerdesin, takım uyum sağladıkça özellikle içeride maç kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Sen de o istatistiklerde zirveye geleceksin bir gün inanıyoruz.
    Teşekkürler, İnşallah dediğin gibi olacak, şu ilk yarıyı bi atlatırsak en az kayıpla, ligide iyi bir yerde bititrebiliriz tahminimce. İstatistiklerde fazla gözüm yok, şampiyon olalım yeter tabi daha erken, şampiyonluğu seneye düşünmeye başlayabiliriz ancak.
    Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 07:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG

10.HAFTA KARŞILAŞMASI

İDÇ'ye yakışmadı !

FORTİS TÜRKİYE KUPASI - B GRUBU MAÇI

İyi direndik !

TÜRKCELL SÜPERLİG

11.HAFTA KARŞILAŞMASI

Kötü oynadık ama kazandık !

12.HAFTA KARŞILAŞMASI

Sylla kendine geldi !

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

hocam Ligde Gercekten Cok İyi Gidiyosun Sezon Sonunu Merakla Bekliyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCEL SÜPERLİG PUAN DURUMU

SÜPERLİGDE SON GELİŞMELER :

- Fenerbahçe 47 maç sonra yenildi !

Türkcell Süperligde muhteşem bir grafik sergileyen ve 47 maçtır yenilgi yüzü görmeyen sarı lacivertliler Galatasaray deplasmanında 2-0 mağlup oldular ve uzun süre sonra ilk kez yenilgiyi tattılar. Geçen sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan sarı kırmızılılar bu sezona iyi başladılar ve lider Beşiktaş'la birlikte şu ana kadar yenilmeyen iki takımdan birisi olarak yollarına devam ediyorlar.

- Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın görevine son verildi !

Güçlü kadrosuna karşın bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen ve son olarak Bursaspor'a yenilen Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın görevine son verildi. Yanal'dan boşalan koltuk için en büyük aday olarak takımın efsane oyuncularından Hami Mandıralı gösterilirken, Ertuğrul Sağlam, Engin İpekoğlu ve Gabi Huri'de adları geçen diğer isimler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    hocam Ligde Gercekten Cok İyi Gidiyosun Sezon Sonunu Merakla Bekliyorum
    Şimdilik iyi bir seri yakaladık ama her maç ayrı bir stres yaw bi rahat kazanamadık

Bende merak ediyorum valla, bakalım nasıl bitirecez. Zevkli geçiyor ama
    Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 08:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bazı Detaylar:

Geçtiğimiz sezondan bu yana diğer teknik direktörlerle aramı iyi tutmaya çalıştım hep. Bizim gibi düşük bütçeli takımlarda bildiğiniz üzere transfer daha da zor. Diğer teknik direktörlerle aranız iyi olursa bir oyuncularını almak istediğinizde size transferde zorluk çıkarmıyorlar. Ama kötü olursa bazen astronomik tekliflerinizi bile reddediyorlar. Dolayısıyla bizim için her kuruş değerli olduğundan şimdilik kimseyle didişmiyoruz

İyi ilişkiler içinde olduklarımız:

Gördüğünüz gibi baya bir arkadaş edinmişiz Tabi daha henüz tavlayamadıklarımızda var

Akıl oyunlarıyla bizi alt etmeye çalışanlar:

Ama sonuçta kimseyle aram kötü değil, buda bir avantaj. Para olmasada bazen deniyorum, oyuncuları için yaptığım teklifleri genelde kabul ediyorlar.

Keşke kadromda olsa dediğim oyuncular:

Ligde izlediğim ve takip ettiğim bazı oyuncular var. Şuan için transfer edebilmem çok zor, hem para yok hemde onlar gelmez. Ama bir kaç favorimi paylaşmak istiyorum.
    Mesela Ali Helvacı daha önceki oyunumda bu kadar gelişmemişti. Tam orta sahaya aradığım oyuncu.

Oyuncular gibi benim profilimde zaman geçtikçe gelişiyor. Bazı özelliklerim artarken bazıları da düşüyor.

İşte profilimin son hali:

Son olarak şu ana kadar oynadığımız maçların toplu sonuçları ve gelecek fikstürümüz.

Oynadığımız maçlar ve goller:

9 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladık, umarım devamını getirebiliriz.

Gelecek maçlarımız:

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

FORTİS TÜRKİYE KUPASI - B GRUBU MAÇI

İDÇ pes etmedi !

İskenderun DÇ, gol duellosu şeklinde geçen muhteşem maçta 2 kez 2 farktan beraberliği buldu.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

SÜper Hocam 90+2de hayat buLMussun

Bizim Takım Sürpriz Yapmış Yahu O Kadroyla Nasıl Öyle Ben İlk Aldığımda Onların Çoğunu Şutlamıştım Hocam
    Bu Arada Dediğim Gibi Canım Çabuk Atmışız Üzerimizdeki Toprağı Süper Gs ve Kayseri Maçları Harika Syyla Biraz Kendine Gelmiş İyi Değerini Artırsın Kerata İyi Paraya Gitsin
    Büyükşehir Maçı Kötü Olmuş Hocam O Maçdan 3 Puan Çıkarmak Lazımdı.
    Genel Olarak Toparlanma Çok Güzel Hocam Büyük Maçları Hallettik İyi Oldu
    Oyunculardan Serkan ve Ali Dediğin Çok İyi Oyuncular Bende de Listede Ben Katmaya Çalışıyorum İnşallah İkimizde Katarız Hocam Çok İyi İkiside

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

sakary Ali Misafir

İnşallah ligte Avrupa Kupalarına gidebilecek bir pozisyon yakalrsın abi başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

finans kontrolün çok kötüymüş ytahu parayı çarçur mu ettin ? ligde gidişatın güzel... başarılar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG

13.HAFTA KARŞILAŞMASI

BURSA 3 PUANI 90+5'TE ELİNİN TERSİYLE İTTİ !

14.HAFTA KARŞILAŞMASI

ZORLU DEPLASMANDA GALİBİYETİ KAÇIRDIK !

15.HAFTA KARŞILAŞMASI

FUTBOL TANRILARI İSTEMEDİ !

16.HAFTA KARŞILAŞMASI

GÜZEL FUTBOL VE 3 PUANLA MORAL TAZELEDİK !

17.HAFTA KARŞILAŞMASI

GALATASARAY - İSKENDERUN DÇ

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİK BİLGİLER

14 Maçtır yenilmeyen ve 8 maçtır gol dahi yemeyen Galatasaray'la deplasmanda karşılaşıyoruz. Rakibimiz aynı zamanda kalesinde sadece 5 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı.
    Biz ise ligin en çok gol atan takımlarındanız ama aynı zamanda çokta gol yiyoruz.

Galatasaray kendi sahasında ASLAN !

İSKENDERUN DÇ'DEN MUHTEŞEM BİR TAKTİKSEL ZAFER !

Ligin namağlup tek takımı Galatasaray karşısında müthiş bir taktik disiplin içinde oynayan İskenderun DÇ oyuncuları unutulmaz bir zafere imza attılar.

Fenerbahçe'nin 47 maçlık yenilmezliğine son veren rakibimize bu sezon ligdeki ilk yenilgisini tattırdık !

İşte bu maç için kullandığımız taktik dizilim.

Ve güçlü rakibimizi eze eze (maalesef ) yendik !

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TÜRKCELL SÜPERLİG

İLK YARI SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU

Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 12:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam güzel gidiyoruz az daha kendimizi sıkarsak avrupa kupalarına katılacaz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ARA TRANSFER DÖNEMİ

İSKENDERUN DÇ ARA TRANSFERE HIZLI BAŞLADI !

1. BOMBA

GÖKDENİZ KARADENİZ İDÇ'DE

Ara transferin ilk gününde İskenderun DÇ sürpriz bir transfere imza attı. Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen 31 yaşındaki milli oyuncu GÖKDENİZ KARADENİZ artık İDÇ forması için ter dökecek.

62 kez milli formayı giyen yıldız oyuncunun transferi kentte büyük coşku yarattı.

2. BOMBA

DAVID OBUA İDÇ'DE

İskoçya'da Hearts forması giyen Obua'da artık İDÇ için ter dökecek. 27 yaşındaki Uganda'lı yıldız sözleşmesinin resmi bitiş tarihi 8 ocakta İskenderun'da olacak.
    35 kez giydiği Uganda milli takımı formasıyla 10 golü bulunan David Obua'nın İDÇ'ye transferi sonrası Hearts taraftarları klüp binasını basarak oyuncunun elden kaçırılmasına büyük tepki gösterdi.

Oyuna iyi konsantre olması ve soğukkanlılığıyla tanınan Obua ayrıca uzaktan etkili şutları ve frikikleriyle de son derece faydalı olacağa benziyor.
    Hem defansif hem ofansif özellikleri yüksek olan Ugandalı tam bir joker oyuncu.

3. BOMBA

ÖZBEKLERİN DÜNYA FUTBOLUNA SUNDUĞU YILDIZLARI

ERKIN GOFUROV İDÇ'DE

Gofurov'un en büyük avantajı yerli oyuncu statüsünde oynayacak olması.

GELECEĞE YATIRIM

ROMENLERİN YENİ CHIVU'SU SANDOR JURCA

İDÇ DAHA DA İLERİYİ DÜŞÜNÜYOR

RUBEN

İSPANYOL YILDIZ 1 SENE SONRA TAKIMA KATILACAK

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bizim Takım Sürpriz Yapmış Yahu O Kadroyla Nasıl Öyle Ben İlk Aldığımda Onların Çoğunu Şutlamıştım Hocam
    Bu Arada Dediğim Gibi Canım Çabuk Atmışız Üzerimizdeki Toprağı Süper Gs ve Kayseri Maçları Harika Syyla Biraz Kendine Gelmiş İyi Değerini Artırsın Kerata İyi Paraya Gitsin
    Büyükşehir Maçı Kötü Olmuş Hocam O Maçdan 3 Puan Çıkarmak Lazımdı.
    Genel Olarak Toparlanma Çok Güzel Hocam Büyük Maçları Hallettik İyi Oldu
    Oyunculardan Serkan ve Ali Dediğin Çok İyi Oyuncular Bende de Listede Ben Katmaya Çalışıyorum İnşallah İkimizde Katarız Hocam Çok İyi İkiside
    Ölü toprağı attıkta hala yeterince iyi değiliz. İkinci yarı daha zor ama son transferler iyi oldu.
    Sylla'yı artık ömür billah satmam yaw adam oynadımı izlemeye doyum olmuyor, olmayacak golleri atıyor nasıl satayım ben onu

neyse ikinci yarıya gene aynı zorlu fikstürle başlıyoruz, bakalım inşallah bu sefer daha iyi sonuçlar alırız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    İnşallah ligte Avrupa Kupalarına gidebilecek bir pozisyon yakalrsın abi başarılar
    teşekkürler canım kardeşim, zor ama inşallah başarabiliriz
    Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 13:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    finans kontrolün çok kötüymüş ytahu parayı çarçur mu ettin ? ligde gidişatın güzel... başarılar...
    finansı hiç sorma yaw bu maaş bütçesinden hep, yoksa balans iyi 3 milyon civarı bütçe var.

ligde gidişat iyi derdikte senin kariyere bakınca tadımız kaçıyor, kardeşim hemen daha ilk sezonda dur. ne diye başarı çıtasını yükseltiyosun. bizde fena gitmiyoz diye sevinirken moralimiz bozuluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hocam güzel gidiyoruz az daha kendimizi sıkarsak avrupa kupalarına katılacaz
    valla bundan dahada fazla sıkarsak suyumuz çıkacak
    eskiden burun kıvırdığım rakip oyuncular şimdi bana Pele gibi geliyor. GS de Özgürcan'ı antrenmana bile almazdım şimdi her maç nasıl durduracam diye göbeğim çatlıyor

neyse takım umut veriyor bu sene olmasada seneye bir patlama bekliyorum bende.
    Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 13:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

olur hocaM er yada geç o patlamayı yapacaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Devre arası iyi transferler yapmışsın, ilk yarıdan daha çok puan toplayacağına eminim. Özbeklerden de amma yıldızlar çıkıyor ha.
    "YÜCE ATATÜRK"

Abi Naptın Ya Bu Ne Hız Bu Ne Şidde Son Maçlar Kontrolü Elimize Almışız Galatasaray Maçıda Üzerine Krema Gibi Olmuş Son Maçların Üstüne İlk Yarı Güzel Toparlamışız Hocam Transferde Bombayı Patlatmışın Artık Gelmiyor Dediklerin Adamların Alası Geliyor Çok İyi Bu
    Yalnız Hocam Ya Beni Bekle Son Sürat Gazlamışsın Kardeşini Yarı Yolda Bırakma Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Hocam cok guzel gidiyorsun. Basarilarinin devamini diliyorum. Regenlerin Cok guzel. Gökdeniz Transferi CUK oturmus.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

olur hocaM er yada geç o patlamayı yapacaz
    İnşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Devre arası iyi transferler yapmışsın, ilk yarıdan daha çok puan toplayacağına eminim. Özbeklerden de amma yıldızlar çıkıyor ha.
    Evet bu sefer nokta atışı yaptık gibi. Bide kaleci buldummu bu iş tamamdır. Avustralyalı kalecim zırt pırt milli maçlara gidiyor, ötekide tecrübesiz çok komik goller yiyor.

Valla ben ilk kez bi Özbek aldım, yerli statüsünde oynadıklarını bilmiyodum iyi oldu potansiyeli sağlam gibi, asistan iyi yıldız veriyor
    Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam Transferler Bomba Gibi Müthiş bir anlatımın var okudukça okuyası geliyor insanın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Abi Naptın Ya Bu Ne Hız Bu Ne Şidde Son Maçlar Kontrolü Elimize Almışız Galatasaray Maçıda Üzerine Krema Gibi Olmuş Son Maçların Üstüne İlk Yarı Güzel Toparlamışız Hocam Transferde Bombayı Patlatmışın Artık Gelmiyor Dediklerin Adamların Alası Geliyor Çok İyi Bu
    Yalnız Hocam Ya Beni Bekle Son Sürat Gazlamışsın Kardeşini Yarı Yolda Bırakma Hocam
    Valla bende anlamadım ne çabuk bitti ilk yarı. Kendime senin takımı kriter alıyorum, geçen sezon 5.bitirdin ya toplam 7 mağlubiyetin vardı. Demek ki bende avrupa kupaları için en fazla 7-8 mağlubiyeti aşmamalıyım yani bu bağlamda ilk yarıdaki 5 mağlubiyet pek iyi olmadı.
    Ama geçen sezona nazaran sevindirici bir gelişme olarak artık deplasmanda da kazanabiliyoruz.

transferde sezon başındaki hataya düşmek istemiyorum, az ve öz oyuncu almaya çalışıyorum eksik bölgelere. seneye kadro çok daha iyi olmalı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hocam cok guzel gidiyorsun. Basarilarinin devamini diliyorum. Regenlerin Cok guzel. Gökdeniz Transferi CUK oturmus.
    teşekkür ederim, inşallah daha iyiye doğru gideriz. regenler konusunda şanslıyım hem çok iyi hemde bir sürü regenler çıkıyor benim oyunda. Gökdeniz ve Obua inşallah beklediğimiz katkıyı yaparsa sezonu iyi bitirebiliriz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Hocam Transferler Bomba Gibi Müthiş bir anlatımın var okudukça okuyası geliyor insanın
    Eyvallah sağolasın böyle yorumlar geldikçe daha iyisini nasıl yaparım diye düşünmeye başlıyor insan
    Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 22:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Daha İyisine ne gerek anlatımını kastediosan en üst seviyede bayıldım vallahi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler çok iyi .Ligin 2.yarısı zirveye oynarsın inşl.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TRANSFER GÜNDEMİ

İDÇ'den 3 İmza daha

Kadroya yerli oyuncu takviyeleri.

1- Onur Kıvrak

Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Onur Kıvrak 14.000 euro karşılığında kaleci sıkıntısı çeken İskenderun Demirçelikspor'a transfer oldu.
    Bu sezona 2 genç kaleciyle başlayan İDÇ, ligin ilk yarısında geleceği parlak ama henüz tecrübesiz olan genç kalecilerinin hatalarından puanlar kaybetti. Yabancı hakkının birini kaleciden yana kullanmak durumunda kalan İDÇ teknik direktörü bu transfer sonrası bu hakkı yeni transfer Obua'dan yana kullanacak.

24 yaşındaki file bekçisi İskenderun DÇ'ye 3 yıllık imza attı.

2- Erdi Bakırcı

Fenerbahçe altyapısından yetişen Erdi klübü tarafından serbest bırakılmıştı. İDÇ teknik direktörü Gabi Huri, asistanı Massimo Neri'nin tavsiyesi doğrultusunda genç savunma oyuncusunun transferine onay verdi. Erdi ile de 3 yıllık anlaşma imzalandı.

3- Ibrahim Al-Dossary

Geleceğe yönelik transferleriyle dikkat çeken İDÇ'nin kadrosuna kattığı son yetenek Suudi Arabistan'lı genç file bekçisi Ibrahim Al-Dossary oldu.
    18 yaşındaki kaleci eğer milli takımlarda forma giymezse 3 sene içinde Türk vatandaşlığı alacak ve yerli statüsünde oynayacak. Al-Dossary'nin önümüzdeki 2 sezon boyunca diğer klüplere kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DÇ'de diğer gelişmeler:

İskenderun DÇ ile 4.sezonum ve bu dönem boyunca altyapıdan ilk kez işe yarar bir oyuncu çıktı. Sağ bek için alternatif eksiğimiz vardı. Koray artık A takımda forma giyecek.

Bildiğiniz gibi antrenmanlarda çok önemli. Doğru antrenman programı verilen, doğru mevkide oynatılan ve sürekli forma şansı bulan genç oyuncular, potansiyelleride iyiyse kendilerini sürekli geliştiriyorlar.

İşte sizlere birkaç örnek. Asistanımın 7 yıldız verdiği Vill Terho'nun gelişimi müthiş !

İşte bu 3 genç yıldız iyi çalışmalarının karşılığını maçlarda yüksek performans göstererek alıyorlar. Takımın son dönemdeki en istikrarlı oyuncuları bunlar.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Görsel anlatımınla kariyerin daha hoş bir hale gelmiş.
    Tebrikler ve başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

OYUNCU TAVLAMA SANATLARI

Uzun süreden beri kadroma katmak istediğim defans oyuncusu Deniz'i transfer edebilmem için para olmasa da ilk fırsatta alabilmek için zemin hazırlama çalışmalarım başladı.

Öncelikle oyuncunun yüksek olduğunu düşündüğüm potansiyelini överek tepkisini bekledim.

Ardından olumlu tepki alınca da kendisini mutlaka kadromda görmek istediğimi açıkladım.

Bir anda oyuncunun favori kişisi olduk bile

Kendisini kadromda görmek istediğime dair açıklamamdan sonra da iyice gaza geldi, beni etkilemek istiyormuş

Peki bu kadar almak istediğim bu oyuncu kim? İşte profili:

Tabi birde ava giderken avlanmak var

Allahtan oyuncum fazla etkilenmedi, teklif gelirse düşünürüm deyip geçiştirdi. Ama teklif gelirde geri çevirirsem o zaman mutsuz olma ihtimali var ki bu oyuncunun potansiyeli tahminimce en az 170-190 arasıdır. Yani hiç bırakmak istemediğim bir oyuncum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BolivyaliSero View Post
    Görsel anlatımınla kariyerin daha hoş bir hale gelmiş.
    Tebrikler ve başarılar.
    Teşekkürler
    Last edited by Walter Sakana : 19.Temmuz.2009 at 10:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

SAĞ BEKLERKEN SOL YEDİK

BU OYUNCU SATILIRMI YAW

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

YENİLMEDEN ELENME SANATLARI !

Oyuncu tavlama sanatının ardından, kupada yenilgi almadan nasıl elenilir onu göstereyim

Fortis Türkiye kupası B grubunda daha önceki iki maçımızda hatırlarsanız - Galatasaray ile 1-1, Bursaspor ile ise 4-4 berabere kalmıştık.

Devre arası olduğundan 8 yabancı hakkımı ligin ilk yarısında oynamayan oyunculara verdim, böylelikle pek önem vermediğim kupa maçlarında onları oynatıp durumlarını görme şansım oldu. Antalya maçına tamamen yedek kadroyla çıktık.

Etimesgut Şekerspor maçına da aynı şekilde çıktık. Zaten Antalya beraberliği sonrası Galatasaray ve Bursaspor gruptan çıkmayı garantilemişti.

Fortis Türkiye Kupası - B Grubu Puan Durumu:

Kupa maçlarımızın toplu sonuçları:

Evet, böylelikle ikinci dersimizi de noktaladık
    Artık sizde yenilmeden nasıl elenilir biliyorsunuz

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

sakary Ali Misafir

Aslında FTK'ya önem verseydin abi UEFA Kupasına katılbilme şansın vardı ama ligtende inşallah katılırsın

Sayfa 15 / 25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri