Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415
421 ile 447 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin ŞL'de çeyrek final oynadığı sezon başarıda en büyük payın Alex'e ait olduğunu hatırlatır, galibiyeti unutmak için, Hagi'yi göklere çıkarmak için Alex'i yerin dibine sokmaya gerek yok derim.. Yukarıda Kaptan'ın mesajına eklenecek bir şey yok aslında, gereksiz yere bir tartışma başlamasın, Hagi'ya laf söyleyen yok, Alex'i de yerin dibine sokmaya gerek yok övüyormuş gibi yaparak, çocuk değiliz amacınızı anlamayalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Fenerbahçe kazanınca rakipler hep kötüdür.
    Fenerbahçe kazanınca hep şanstır.
    Fenerbahçe kazanınca hep hakem bizim yanımızdadır.

Ne çabuk unuttu herkes burda 2006'daki şampiyonluğu. 90+6, 90+5 gollerini. "Kupa bizim, şampiyonluk sizin" laflarını.

Tebrik edin işte yendik. Ben kabul ediyorum dün Galatasaray Fenerbahçe'den daha iyi oynadı. Ama futbol bu işte. Olmayınca olmuyor.

Galatasaray için büyük önemi vardı maçın. Tüm sezon taraftarlarına kan kusturdular ve bu maç ile belkide bütün sezonu kurtarabilirlerdi. Olmadı.

Hakem'in daha önce yönettiği derbi maçlarını bir izleyin. Fener aleyhine ne kararlar vermiş bir görün. Zira hakem belli olduğu zaman inanılmaz üzüldüm çünkü bu hakemin Fener düşmanı olduğunu biliyordum. Neyseki fazla hatası yoktu.

Buda süper olmuş.
    Gazete süper olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'nin ŞL'de çeyrek final oynadığı sezon başarıda en büyük payın Alex'e ait olduğunu hatırlatır, galibiyeti unutmak için, Hagi'yi göklere çıkarmak için Alex'i yerin dibine sokmaya gerek yok derim.. Yukarıda Kaptan'ın mesajına eklenecek bir şey yok aslında, gereksiz yere bir tartışma başlamasın, Hagi'ya laf söyleyen yok, Alex'i de yerin dibine sokmaya gerek yok övüyormuş gibi yaparak, çocuk değiliz amacınızı anlamayalım.
    İmza atılır mı ? Atılır
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arjantin için Veron,Fransa için Zidane,İngiltere için Beckham neyse Romanya için de Hagi oydu. Yani oynadığı dönemde Dünyanın en iyi on numaraları sıralamasında kimse Hagi'yi ilk 10 sıranın dışına yazmıyordu. Siz hala çıkıpta Alex-Hagi kıyaslamayını istatistiklere dayandırıyorsanız o zaman sizin Alex gelmiş geçmiş en iyi oyuncular arasındaki Michael Laudrup, Ronaldinho, Bergkamp, Zidane ve R. Baggio'dan falan daha iyi
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Arjantin için Veron,Fransa için Zidane,İngiltere için Beckham neyse Romanya için de Hagi oydu. Yani oynadığı dönemde Dünyanın en iyi on numaraları sıralamasında kimse Hagi'yi ilk 10 sıranın dışına yazmıyordu. Siz hala çıkıpta Alex-Hagi kıyaslamayını istatistiklere dayandırıyorsanız o zaman sizin Alex gelmiş geçmiş en iyi oyuncular arasındaki Michael Laudrup, Ronaldinho, Bergkamp, Zidane ve R. Baggio'dan falan daha iyi
    Farkındaysan Arjantin - Fransa - İngiltere sonra Romanya

Hagi'yi küçümsemiyorum ama , Alex'e bu kadar laf atınca bende Hagi'ye sallamak istedim

Birde '' '' bunu kullanamdaki amaç dalga geçmek mi yoksa ?

Ek olarak Bırakalım Hagiyi Alexide tarihe nasıl geçtik onu konuşalım.Konu Fenerbahçe - Galatasaray maç konusu konuşulan konu Hagi - Alex

Evet dün gece TT Arena tarihine Fenerbahçe adı yazıldı !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alex Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yabancı oyuncusudur bana göre... Buna kimsenin itirazı yok zaten Ama bir oyuncunun bir takım için çok verimli yıllar geçirip ligde tonla gol atıp asistler yapması onu Avrupa düzeyinde en iyilerle kıyaslamak için yeterli değildir diye düşünüyoruz sadece. Hagi Galatasaray'da oynamasaydı da Hagi Alex'ten daha iyiydi dememiz lazım. Nasıl ki Juan Sebastian Veron Alex'ten daha iyi bir oyuncudur diyebiliyorsak , Hagi Alex'ten daha iyi oyuncudur da diyebiliyoruz. Çünkü arada siklet farkı var. Adam Galatasaray'a gelince küçülmedi. Biz o zaman İniesta'yı falan getirsek ve ligde Alex kadar gol ve asiste sahip olmazsa siz yine çıkıp Alex iyi dersiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex'in saydığın isimlerden daha iyi olduğunu iddia eden yok, herkes birilerinin iyi olduğunu iddia edebilir ve bunu da bazı şeylere dayandırarak yapar. İyi olduğunu iddia ettiği kişinin iyi olma sebeplerini açıklarken, diğerini yermez, benim tepkim bunadır.

Benden Hagi ya da Alex daha iyi lafı duydunuz mu? Hayır. Pek çok açıdan oyuncular birbirleriyle kıyaslanabilir, bu işin tek doğrusu olsa zaten futbol bu kadar populer olmazdı, futbolu böyle yapan çok çeşitliliktir bir yandan da. Herkesin futboldan aldığı şeyler farklıdır. Bu nedenle kendi efsanenizi överken bir başka efsaneyi kötülemeyelim ve bunu yaparken de alaycı tavır takınmayalım ki (hala yaptığınız gibi), kimse rahatsız olmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Evet, dün gece Fenerbahçe tarih yazdı. Daha dogrusu ismini tarih sayfalarına yazdırdı.

*Galatasaray'ı TT Arena'da ilk yenen takım : FENERBAHÇE
    * TT Arenada ilk derbinin galibi: FENERBAHÇE
    * 10 maç üst üste kazanan takım : FENERBAHÇE

hepsinden dolayı da tebrik ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir de Aykut Kocaman'ın şu Daum'un rekorunu kırmasını çok istiyorum. 3 maç kaldı, Daum'un da çıkıp canı sıkıldığında Aykut Kocaman'a sallamasına engel olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Anlamadığım aramızaki hangi F.Bahçeli ısrarla Alex'in dünyaca ünlü olduğunu iddia ediyor?

Yok kardeşim değil Alex Türkiye'de yıldız sadece. Alex bizim yıldızımız. Biz istemiyoruz Dünya çapında yıldız. O çaptaki adamlarda geldi geçti bizden ama hiç birisi "Türkiye Çapındaki" Alex'ten daha iyi olamadılar... Brezilya gibi bir takım da 49 maç oynamış adamı zaten futbolu bilen birisine sorarsanız rahatlıkla ismini cismini söyler. Ayrıca muhabbet dünya yıldızlarına girerse F.Bahçe'nin eline su dökemez hiç bir takım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Alex Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yabancı oyuncusudur bana göre... Buna kimsenin itirazı yok zaten Ama bir oyuncunun bir takım için çok verimli yıllar geçirip ligde tonla gol atıp asistler yapması onu Avrupa düzeyinde en iyilerle kıyaslamak için yeterli değildir diye düşünüyoruz sadece. Hagi Galatasaray'da oynamasaydı da Hagi Alex'ten daha iyiydi dememiz lazım. Nasıl ki Juan Sebastian Veron Alex'ten daha iyi bir oyuncudur diyebiliyorsak , Hagi Alex'ten daha iyi oyuncudur da diyebiliyoruz. Çünkü arada siklet farkı var. Adam Galatasaray'a gelince küçülmedi. Biz o zaman İniesta'yı falan getirsek ve ligde Alex kadar gol ve asiste sahip olmazsa siz yine çıkıp Alex iyi dersiniz
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Alex'in saydığın isimlerden daha iyi olduğunu iddia eden yok, herkes birilerinin iyi olduğunu iddia edebilir ve bunu da bazı şeylere dayandırarak yapar. İyi olduğunu iddia ettiği kişinin iyi olma sebeplerini açıklarken, diğerini yermez, benim tepkim bunadır.

Benden Hagi ya da Alex daha iyi lafı duydunuz mu? Hayır. Pek çok açıdan oyuncular birbirleriyle kıyaslanabilir, bu işin tek doğrusu olsa zaten futbol bu kadar populer olmazdı, futbolu böyle yapan çok çeşitliliktir bir yandan da. Herkesin futboldan aldığı şeyler farklıdır. Bu nedenle kendi efsanenizi överken bir başka efsaneyi kötülemeyelim ve bunu yaparken de alaycı tavır takınmayalım ki (hala yaptığınız gibi), kimse rahatsız olmasın.
    alaycılık yok asteğmenim neyse konu uzayıp kirlenmesin. Galip geldiniz, keyfini sürün... Adnan Polat demişti ama "Galatasaray'da hedefler bitmez,şampiyonu biz belirleyeceğiz" diye. Eğer bu belirlemek oluyorsa, evet belirledik

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben onu 1 önceki mesaj için yazmıştım. Keyfini sürüyoruz, ben gayet de çok iyi eğlenyorum 2 gündür, sadece canımı sıkıyor Alex ile dalga geçilmesi ama dalga geçilmesi, Hagi'nin Alex'ten daha iyi olduğunun yazılması değil, dikkat.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

cassio lincoln : 67 mac 16 gol 31 asist
    bu adamıda iyi harcamışız peh...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Alex bizim yıldızımız. Biz istemiyoruz Dünya çapında yıldız. O çaptaki adamlarda geldi geçti bizden ama hiç birisi "Türkiye Çapındaki" Alex'ten daha iyi olamadılar...
    bence sözün bittiği yer...

ve hagi den daha büyük oyuncularda geldi Türkiye'ye bana göre. Örneğin; Roberto Carlos..
    Last edited by sui generis : 19.Mart.2011 at 21:14 Reason: ek
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    cassio lincoln : 67 mac 16 gol 31 asist
    bu adamıda iyi harcamışız peh...
    Bırak allah aşkına ya. Tam sinirlerim yatışmışken yeniden tavan yapacak. Lincoln'ü mü biz mi harcamışız? Onun için Palmeiras'ta dakika başı kadro dışı kalıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi'nin Galatasaray'a verdiği katkı ile Alex'in Fener'e verdiği katkı kadar değildir ama Hagi bence daha iyi bir oyuncudur. Aradaki karşılaştırmada takıma katkıya göre mi oyuncunun kalitesine göre yapıldığı belirlenmediği için iki taraf da kendini haklı görüyor.
    Anelka ikisinden de kaliteli bir oyuncudur ama takıma pek katkısı yoktur, Tuncay'ın Fener'e daha faydalı bir adam olması onu Anelka'dan daha mı iyi yapar?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Konuyu Hagi-Alex kıyasına çevirmeyelim.Şu an Hagi GS Teknik Direktörü Alex ise Fenerbahçe futbolcusu.İkisinin futbolunu karşılaştırma yeri değil burası.Maçla ilgili konuşmaya devam edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fenerbahçem

Tarih yazmak güzel , bu maçı şu adamdan daha iyi yönetebilecek birini daha bilmiyorum

Bence üst düzey maç yönetti.Yardımcıları da gerçekten iyiydi.

Aykut Kocaman hatalarından ders almayı ve kendini geliştirmeyi biliyor sene başındaki ve şimdiki durum bunun göstergesi ayrıca Kazım'ın yaptığı o terbiyesizce harekete rağmen istifini koruması da takdirimi kazandı.Bir de kocaman'ı ilk defa bu kadar sevinirken ve sinirlenirken gördüm hoşuma gitti.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Maçtan önce Fenerbahçe soyunma odasına Yüksek Sesde Galatasaray marşı çalmışlar.

Aykut Hoca , Gözlemciyi çağırmış sesi kıstırmak için adam rapora yazacağım demiş gitmiş Sonrasında ise bizimkilerde hoparlörlerin fişlerini keserek veya çıkararak çözüm yolu bulmuşlar.

Galatasaray bundan dolayı da ufak bir ceza alabilir

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Maçtan önce Fenerbahçe soyunma odasına Yüksek Sesde Galatasaray marşı çalmışlar.

Aykut Hoca , Gözlemciyi çağırmış sesi kıstırmak için adam rapora yazacağım demiş gitmiş Sonrasında ise bizimkilerde hoparlörlerin fişlerini keserek veya çıkararak çözüm yolu bulmuşlar.

Galatasaray bundan dolayı da ufak bir ceza alabilir
    Almalıdır bence, rezillik

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Hagi'nin Galatasaray'a verdiği katkı ile Alex'in Fener'e verdiği katkı kadar değildir ama Hagi bence daha iyi bir oyuncudur. Aradaki karşılaştırmada takıma katkıya göre mi oyuncunun kalitesine göre yapıldığı belirlenmediği için iki taraf da kendini haklı görüyor.
    Anelka ikisinden de kaliteli bir oyuncudur ama takıma pek katkısı yoktur, Tuncay'ın Fener'e daha faydalı bir adam olması onu Anelka'dan daha mı iyi yapar?
    Hagi-Alex kıyaslaması için en kaliteli yorum bu olmuş bana göre.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Hagi-Alex kıyaslaması için en kaliteli yorum bu olmuş bana göre.

Hagi İle Alex'i Kıyaslanıyosa Tabiki Hagi Daha İyi Bir Oyuncudur Tabiki Alex'in Fener'e Verdiği Katkı Daha Fazla Bide Şöyle Bir Şey Var Hagi Galatasaraya 31 Yaşında Geldi Alex 27 Yaşında Geldi Bu Yüzden Hagi Daha Yaşlıydı Zaten Galatasaray Hagi'nin Döneminde Aldığı Kupayla Herşeyi Ortaya Çıkıyor Alex'te Fenerbahçeye Çok Şey Kazandırdı Ama Benim Görüşüm Alex Avrupa Maçlarında Toptan Kaçıyo Eğer Kıyaslamak Gerekiyosa Hagi Alex'ten İyi Bir Oyuncudur Ama Alex Fenerbahçeye Daha Fazla Katkı Sağlamıştır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Hagi İle Alex'i Kıyaslanıyosa Tabiki Hagi Daha İyi Bir Oyuncudur Tabiki Alex'in Fener'e Verdiği Katkı Daha Fazla Bide Şöyle Bir Şey Var Hagi Galatasaraya 31 Yaşında Geldi Alex 27 Yaşında Geldi Bu Yüzden Hagi Daha Yaşlıydı Zaten Galatasaray Hagi'nin Döneminde Aldığı Kupayla Herşeyi Ortaya Çıkıyor Alex'te Fenerbahçeye Çok Şey Kazandırdı Ama Benim Görüşüm Alex Avrupa Maçlarında Toptan Kaçıyo Eğer Kıyaslamak Gerekiyosa Hagi Alex'ten İyi Bir Oyuncudur Ama Alex Fenerbahçeye Daha Fazla Katkı Sağlamıştır.
    Alex bir çok avrupa kupası maçında ön plana çıktı, asistleri ve golleriyle. Hatta çeyrek final oynadığımız sene asist kralı olmuştu. İnter maçında harika ötesi oynamıştı, öncesinde de bir çok avrupa kupası maçında ön plana çıktı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

10'un yeri her zaman farklı ..

* Alex Dedikleri şuan Real Madrid'in transfer listesinde

* Canının istediği futbolcuyu alan Real Bu Alex'i Alamadı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    10'un yeri her zaman farklı ..

* Alex Dedikleri şuan Real Madrid'in transfer listesinde

* Canının istediği futbolcuyu alan Real Bu Alex'i Alamadı

bu adam da olimpiyat stadında kadeh fırlatan bi anlayışın eseri
    işi gücü fitne fesat

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Tamam Hagi Real Madrid,Barcelona'da oynadı o ayrı mevzuu ama Galatasaray'a o kupaları tek başına kazandırmadı.O zaman Galatasaray her bölgesiyle eksiksiz bir takımdı.
    Alex'e gelirsek adam geldiği zamandan beri yıllardır eksiksizi bırak iş görecek bir kadroyla bile oynayamadı ki...
    Gerçi en dengeli,eksiksiz'e yakın sezon bu sezon ve bu koşullar altında Alex'in de neler yaptığı ortada
    Orta saha bulsan forvet olmuyor.Forvet buldum diyorsun Kanatlarını kaybediyorsun.Kanat getirdim diyorsun aaa Defans evlere şenlik aha Defans'ı tamamladık Ee nerede o eski orta saha.Orta saha'ya 1 adam buluyorsun diğeri yok yarım yamalak idare eder diyorsun aha bu seferde bek yok.Bek buldun o yok onu buldun bu yok vs vs...
    Puzzle gibi ama hiç bütün parçaları bir araya getiremiyorsun bi yerden açık veriyorsun.
    Bu arada bu performans'a rağmen hala Alex'siz bir Fenerbahçe isteyen bir Fenerbahçe taraftarıyım.
    Ama istediğim şeyin olabilmesi için eksiksiz takım şart!
    Yoksa sadece Alex'i çıkar ama hala eksiklerin olsun Alex'li günleri mumla ararsın

Sheriff Misafir

Hagi ile Alex aslında Aynı mevkinin oyuncuları olmalarına rağmen pek benzemezler. Hagi daha cesur oynardı, Alex daha garantici oynuyor, Hagi maçın tamamına ağırlığını koyan bir oyuncuyken Alex çoğu maçta zaman zaman kaybolup zaman zaman çıkıyor, Hagi çok fazla şut denerdi ama Alex daha çok pas deniyor. Hangisi daha iyi diye tartışmaya gerek yok, Galatasaraylıların kahramanı Hagi Fenerbahçelilerin kahramanı Alex. Diğer takımları tutanlar da genelde Hagi der. Çünkü Hagi 4 yıl arka arkaya kazanılan şampiyonlukta ve Uefa kupasının kazanılmasında büyük rol oynadı. Fenerbahçe böyle bir başarıya ulaştığı gün diğer takımları tutanların bir kısmı Alex'in iyi olduğunu söyleyebilir. Yıllardır süre gelen bir tartışmadır ve sonucu herkesçe bellidir(yukarıda yazdığım gibi). Tekrar tekrar tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Sayfa 15 / 15 İlkİlk ... 5131415

Mesaj Yetkileri