Sayfa 151 / 218 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201 ... SonSon
4,501 ile 4,530 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Ben Fikret Orman'ın bu koltukta kalmasından yanayım şuan takımda TD dahil hiçbirşey değişmemeli. Hepsinin ağzında bir kelime var "Önemli olan Beşiktaş'ın menfaatleri" diye. Eğer gerçekten öyle düşünüyorlarsa başkan adaylarının tümü tek bir yönetimde toplansın. Parasal ve yönetimsel sıkıntı yaşamayız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orası öyle tabii. Beşiktaş'ı yukarıya taşıyacak kişi kimse Allah onu başkan yapar inşallah. İsimler önemli değil sonuçta, önemli olan takımımızın başarısı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fırat Günayer ‏@firatgunayer şimdi Serdal Adalı başkan adaylığını resmen açıkladı...
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

listesinde kim olursa olsun Serdal adalıyı desteklemek Fikret ormana yapılan büyük bir ihanettir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adali baskanligi açiklamis.

Adalı: 'Beşiktaşımızın,FB-GS'nin içinde bulunduğu rekabet ortamının dışında kalmamasını hedefliyorum.'' Yıldız transferi yapacağım..

firat gunayer soledi demin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adalı'nın adaylığı iyi oldu. Şimdi Fikret Orman'ın da güçlü bir yönetim kurması lazım. Kazanan Beşiktaş olacaktır, hadi hayırlısı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman koskoca 1 yılı Beşiktaş için çabalayarak geçirdi. Gecesini gündüzüne kattı iflasın eşiğindeki kulübün borçlarını kısmen kapattı , tamamiyle sisteme soktu. Bunca şey yapmışken Serdal Adalı'nın yaptığı hazıra konmak olur mu olmaz mı karar vermekte zorlanıyorum açıkçası. Fikret Orman kalırsa sevinirim , giderse üzülürüm. Serdal Adalı çok güçlü bir şekilde geliyor , ondan dolayı sevinmiyorum da diyemem.

Garip bir hal içindeyiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O FEDA dedi, Ben de şimdi VEFA diyorum

Kimse kusura bakmasın ben rengini belli edenlerdenim. Tüm diğer takım taraftarlarının sinirlenip izlememe ihtimaline karşı her dizimde Beşiktaşlılığımı ortaya koydum.
    Kızanlar da oldu, küfür edenler de.

Pişman mıyım, aslaBen Beşiktaşlıyım.

Şimdi kongrede de açık ve net olarak Fikret ORMAN diyorum

ÇÜNKÜ

Herkes tüyerken o ve arkadaşları çıktı ve elini taşın altına koydu.

Herkes kulübe haciz gelecek derken, o takımı şampiyonluk potasına soktu.

Yeni stat için izin aldı.

Borçları ödeyip Avrupa izni almak için canla başla çalıştı.

Boynumuzun bükük olacağını tahmin ettiğimiz bir sezonda gurur duyacağımız bir takım yarattı.

Seçimin sonucu ne olur kimse bilemez.

Beşiktaş'ın başkanı kim olursa olsun bizim Beşiktaşlılığımızda azalma olmaz. Yeni Başkanın emrine gireriz. Aşkımızda azalma olmaz.

Ama benim bir oyum var o da Fikret ORMAN ve arkadaşlarına

O FEDA dedi, ben de şimdi VEFA diyorum..

Birol Güven / HABER1903

Kısa ama güzel bi yazı olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fikret Orman koskoca 1 yılı Beşiktaş için çabalayarak geçirdi. Gecesini gündüzüne kattı iflasın eşiğindeki kulübün borçlarını kısmen kapattı , tamamiyle sisteme soktu. Bunca şey yapmışken Serdal Adalı'nın yaptığı hazıra konmak olur mu olmaz mı karar vermekte zorlanıyorum açıkçası. Fikret Orman kalırsa sevinirim , giderse üzülürüm. Serdal Adalı çok güçlü bir şekilde geliyor , ondan dolayı sevinmiyorum da diyemem.

Garip bir hal içindeyiz
    Aynen bende Fikret Orman'in kalmasindan yanayim ama Adali'ya da hayir demem. Adali'nin yildiz alacagiz demesi beni korkutuyor yalniz öyle sirf yildiz diye oyuncu almasin takima uymali.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Orman çok iyi başkanlık yapıyor bence yakışıyor da başkanlığa,Adalı da yakışır hayırlısı olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Serdal Adalı'ya herkes gel başkan ol dediğinde o kendini geri plana almayı tercih etti,şimdi gelip başkan olmak istemesi yüzsüzlüktür,valla Fikret Orman'da,Serdar Adalı'da Beşiktaş'a iyi şeyler katabilir ancak ben Fikret Orman'ın başkanlığı daha çok hak ettiğini düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Kulüp üyesi var mı burada?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Kulüp üyesi var mı burada?
    Atkılılar var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burada çok önemli bir nokta var dikkatinizi çekmek istiyorum.

Birisi var ki bu güne kadar elini taşın altına koyup takımı diriltti ve (bana göre) inanılmaz gelecek vaadediyor, yani Fikret Orman, diğer yanda ise "Büyük bir yıldız transfer edeceğim" diyen bir Serdal Adalı.

Açıkça konuşayım, istersen listesinde Altınsay olsun ben yine de istemiyorum Adalı'yı. Artık transfer yapmak, yıldız oyuncu almak bir marifet değil. Kulüp yönetimini bilen bir başkan bizim için en hayırlısı. Umuyorum ki Fikret Orman kazansın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Burada çok önemli bir nokta var dikkatinizi çekmek istiyorum.

Birisi var ki bu güne kadar elini taşın altına koyup takımı diriltti ve (bana göre) inanılmaz gelecek vaadediyor, yani Fikret Orman, diğer yanda ise "Büyük bir yıldız transfer edeceğim" diyen bir Serdal Adalı.

Açıkça konuşayım, istersen listesinde Altınsay olsun ben yine de istemiyorum Adalı'yı. Artık transfer yapmak, yıldız oyuncu almak bir marifet değil. Kulüp yönetimini bilen bir başkan bizim için en hayırlısı. Umuyorum ki Fikret Orman kazansın.
    Sirf kötü günde elini tasin altina koydugu için degil de(bu duygusallik olur) külübü iyi yönettigi için arkasinda durmak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Sirf kötü günde elini tasin altina koydugu için degil de(bu duygusallik olur) külübü iyi yönettigi için arkasinda durmak lazim.
    Demek istediğimde zaten o. Sadece kötü günde elini yaşın altına koymak marifet değilki. Bu süre zarfında yaptığı işler önemli. Adam binbir türlü şey yaptı bir yılda. Düşünsenize Fikret Orman'ın 8 sene önce Demirören'in yerine seçildiğini. Hey gidi..
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Demek istediğimde zaten o. Sadece kötü günde elini yaşın altına koymak marifet değilki. Bu süre zarfında yaptığı işler önemli. Adam binbir türlü şey yaptı bir yılda. Düşünsenize Fikret Orman'ın 8 sene önce Demirören'in yerine seçildiğini. Hey gidi..
    (DÜŞÜNEMEDİLER)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıllardan beri beklediğimiz yeni stadyum projesi bu sene faaliyete geçiyor. Futbolcuların maaşları düzenli olarak veriliyor. Futboldan pek fazla anlamadığını kabul edip Önder Özen gibi futbol bilgisi olan, futbol piyasasını bilen bir isimle anlaşıldı. Adalı'yı severim ancak Fikret Orman devam etmeli.
    Canım FEDA olsun sana !

19. Default

Adalı gelirse guti'ye kulüpte görev vereceği konuşuluyor doğrumu acaba duyan oldumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hiç duymadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende duymadım ama Guti gibi bir tecrübenin kulübede bile oturması takıma ayrı hava katar, geri dönmesini isterim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Seçim sonunda kazanan sadece BEŞİKTAŞ olsun, başka bir isteğim yok. Bunu da, bütün Beşiktaşlıların istediğine eminim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu sene forma yenileyecek miyiz ? Annemler forma almış doğum günüm için ona göre değiştirmeyi düşünüyorum birde geçen sezon formasıyla yeni sezonu değişikliği olur değil mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

110. yıla özel formalar yapılacak bu yüzden değiştirmen daha iyi olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    110. yıla özel formalar yapılacak bu yüzden değiştirmen daha iyi olur.
    Etiket felan duruyor değişiklikte sorun çıkarmı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Bilmiyorum maalesef.
    Canım FEDA olsun sana !

27. Default

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    faturası varsa etiketide sökülmediyse götür geri sorun olmaz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Annem 1veya 2 hafta içinde değiştirebilirsin dedi ama tüketici hakları 6 ay diyor sanırım formalar ne zaman çıkacakmış ona göre birşeyler yapayım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Temmuz'un ortasında çıkar en geç bence.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri