Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon şampiyonlar liginde ne yaparız ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkamayız

1 6.67%
  • 2.Tur elemede eleniriz

0 0%
  • Çeyrek Finalde eleniriz

4 26.67%
  • Yarı Finalde Eleniriz

3 20.00%
  • Finalde Eleniriz

4 26.67%
  • Şampiyon Oluruz

3 20.00%
Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
451 ile 480 arası toplam 673 sonuç

Konu: Ath. Bilbao: Takım Basklı Gençlere Emanet.. [6. Sezon]

Hybrid View

20.HAFTA

İnanılmaz bir galibiyet daha ...Barçayı geçmek işimizi çok kolalaştırdı .....Takım büyük bir birliktelikle oynuyor umarım böyle devam eder

Yedeklerle çıktığımız maçta deplasmandan 2-2 lik skorla döndük ve tur için ufakta olsa bir avantaj yakaladık

21.HAFTA

2 kez öne geçmemize rağmen rakip hep beberliği yakaladı ve maç nitekim berabere bitti..Skora baya üzülürken Real ve Barça nın da berabere kaldığı haberlerinin gelmesi üzerine üzüntümüz bir nebze azaldı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İç dış, hiç bir yer fark etmiyor..

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İç dış, hiç bir yer fark etmiyor..
    Aynen ...

35.HAFTA

1-0 geriye düştük ama Villareal o golü attığına pişman oldu sonuç ortada ....

36.HAFTA

Barça ile oynayacağımız Kral kupası finali öncesi genç takımla çıktık ve rezil olduk

Normal süresi 1-1 biten maçı uzatmalarda 3-1 kaybettik ve double yapma şansını kaçırdık..Ligde son 2 haftaya girerken 3 puan önde liderliğimiz devam ediyor

şimdiye kadar takip ettiğim en güzel kariyer.

yalnız biraz daha olaylara hakim olarak gidebilirsen daha güzel olabilir.

mesela kulüp bütçesini paylaş her devre, zengin kulüpler sıralamasını görelim.
    o sene uygulayacağın stratejiyi paylaş,
    taktiğinde yaptığın değişiklikleri nedenleriyle görsel olarak sun.
    ligde dikkat çeken başka oyuncuları paylaş.
    gibi bir sürü dinamik var...

ve çok önemli , 5. sezondasın, hangi gençleri yetiştirdin ? bilbao ile oynarken gençlere maç içerisinde şans vermek gerekiyor. önemsiz maçlara ful genç çıkmaktan ziyade yedeklerinde mutlaka 1-2 genç olsun skor garantisi durumlarda oyuna sok ki gelişsinler.. 3 ayda bir maçla gelişmezler.

güzel kariyer için tekrar teşekkürler.

(ben de bilbao ile oynuyorum ama kariyere dökecek kadar vaktim yok malesef,, aslında şu screeshot ın hızlı bir yöntemi olsa paylaşırım ama, ss alıp bilgisayara kaydediyorsun. sonra netten update edip foruma linki ekliyosun falan inanılmaz uzun yani.)

Quote Originally Posted by hikmet61 View Post
    şimdiye kadar takip ettiğim en güzel kariyer.

yalnız biraz daha olaylara hakim olarak gidebilirsen daha güzel olabilir.

mesela kulüp bütçesini paylaş her devre, zengin kulüpler sıralamasını görelim.
    o sene uygulayacağın stratejiyi paylaş,
    taktiğinde yaptığın değişiklikleri nedenleriyle görsel olarak sun.
    ligde dikkat çeken başka oyuncuları paylaş.
    gibi bir sürü dinamik var...

ve çok önemli , 5. sezondasın, hangi gençleri yetiştirdin ? bilbao ile oynarken gençlere maç içerisinde şans vermek gerekiyor. önemsiz maçlara ful genç çıkmaktan ziyade yedeklerinde mutlaka 1-2 genç olsun skor garantisi durumlarda oyuna sok ki gelişsinler.. 3 ayda bir maçla gelişmezler.

güzel kariyer için tekrar teşekkürler.

(ben de bilbao ile oynuyorum ama kariyere dökecek kadar vaktim yok malesef,, aslında şu screeshot ın hızlı bir yöntemi olsa paylaşırım ama, ss alıp bilgisayara kaydediyorsun. sonra netten update edip foruma linki ekliyosun falan inanılmaz uzun yani.)
    Düşüncerlerin için teşekkürler ve önerilerini dikkate alacağıma emin olabilirsin

Zaten dediğin gibi her maç 1-2 genç oyuncuyla oynuyorum..Malaga maçında kimse yorulmasın diye tüm takımı çıkardım..

Bundan sonrada yorumlarınla eşlik edersen sevinirim

37.HAFTA

VE ŞAMPİYONLUK GELDİ ...BARÇA NIN REAL İ YENMESİYLE SON HAFTA ÖNCESİNDE LİDERLİĞİ GARANTİLEDİK VE ÜST ÜSTE 2. KEZ LA LIGA ŞAMPİYONLUĞUNU KAZANDIK..

38.HAFTA

Son maça yine genç takımla çıktık ve bu sene takıma katılan yeni genç oyuncularımız borja ve nieto nun golleriyle maçı kazandık...Şampiyonluğu perçinledik..

xabi prieto yu nasıl almıştın zamanında. 3. senemdeyim adama yalvarıyorum resmen oralı olmuyor.

xabi prieto yu nasıl almıştın zamanında. 3. senemdeyim adama yalvarıyorum resmen oralı olmuyor.
    Hala Real Sociedad da oynuyorsa o yüzden alamamışsındır..Rakip takım oldukların için hiç bir oyuncu diğerine gitmek istemiyor ..Ben Atl madrid den almıştım 28 M tL karşılığında...Başka takıma giderse kaçırma direk al çok faydalı oluyor

Şok bir mağlubiyet aldık..Ama gruptan çıkmayı başardık

Rakip Almanya ...

Erken final niteliğindeki maçı Torres in harika iki golüyle kazandık..Bu büyük mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetti..Sıradaki rakip Ukrayna ...

Nazar değdi ve Llorente 4 hafta sahalarda yok

3.HAFTA

Rakip 10 kişi kalana kadar kilidi açamadık ancak rakibin 10 kişi kalmasıyla farka gittik

merhaba,

bilbao ile 3. sezonumu inanılmaz bir performans ile tamamladım. müthiş bir taktik buldum. lig şampiyonluğu lig kupası ve şampiyonlar liginde final oynadım manchaster e kaybettik.

paslarla rakibin başını döndürüyorum. barca ya bile üstünlük sağladım. madrid barcayla 15 e yakın maç yaptım bu sezon (lig, kupa, şamp.) çoğunu kazandım hatta barcayla son 3 maçım 5-0 4-0 5-1..

kesinlikle hiçbir hile kullanmadım açıkçası ben bile inanamadım bu sonuçlara. küçük takımlara karşı zorlandım ama barca ve madridi paramparça etmem oyunu zevkli bi hale getirdi.

taktiğimi paylaşabilirim istersen. çok sayıda pas yapıyorum. oyuncuların hepsi kendilerini aştılar. özellikle susseta bu yıl 20 gol 20 asist e yakın iş çıkardı. kalecim inanılmazdı. ve 11 as iyi oyuncumun dışında yedekte 2 tane iyi oyuncum var, geri kalan tüm adamlar 16-17 yaşında gençler. FM scout la adamlara bakıyorum (hile sayılırmı ram bilmiyorum ama) 183 PA lık 17 yaşındaki genç oyuncumu o kadar iyi hazırladım ki seneye as takımda oynatmayı düşünüyorum. bir de martinezin yerine birini hazırlıyorum 182 lik o da bi sene sonra hazır olur. oyun 3. senemde yeniden başladı nerdeyse.

ayrıca sen neden maddi sıkıntı çektin bilmiyorum. bilbao da 11 as oyuncun olacak. 2-3 tane yedek as olacak gerisi full genç oynatacaksın. dolayısıyla aburcubur transfer yapmıyorsun ve hem bonservis ödemiyorsun hem maaşlar azalıyor hem de elindeki kazmaları satarak kadroyu şişirmiyorsun. şu an kulüp kasasında 110 milyon dolar a yakın para var. ayrıca kadronu 18 kişiden fazla tutmak kesinlikle zararlı. gerekirse oyuncuyu alakasız bölgede oynat ama yinede kadroyu şişirme. benim oyundaki tüm başarılarım dar kadrolarla olmuştur.

bilbao ile 3. senem inanılmaz geçti gerçekten. hiç beklemiyordum bende.

merhaba,

bilbao ile 3. sezonumu inanılmaz bir performans ile tamamladım. müthiş bir taktik buldum. lig şampiyonluğu lig kupası ve şampiyonlar liginde final oynadım manchaster e kaybettik.

paslarla rakibin başını döndürüyorum. barca ya bile üstünlük sağladım. madrid barcayla 15 e yakın maç yaptım bu sezon (lig, kupa, şamp.) çoğunu kazandım hatta barcayla son 3 maçım 5-0 4-0 5-1..

kesinlikle hiçbir hile kullanmadım açıkçası ben bile inanamadım bu sonuçlara. küçük takımlara karşı zorlandım ama barca ve madridi paramparça etmem oyunu zevkli bi hale getirdi.

taktiğimi paylaşabilirim istersen. çok sayıda pas yapıyorum. oyuncuların hepsi kendilerini aştılar. özellikle susseta bu yıl 20 gol 20 asist e yakın iş çıkardı. kalecim inanılmazdı. ve 11 as iyi oyuncumun dışında yedekte 2 tane iyi oyuncum var, geri kalan tüm adamlar 16-17 yaşında gençler. FM scout la adamlara bakıyorum (hile sayılırmı ram bilmiyorum ama) 183 PA lık 17 yaşındaki genç oyuncumu o kadar iyi hazırladım ki seneye as takımda oynatmayı düşünüyorum. bir de martinezin yerine birini hazırlıyorum 182 lik o da bi sene sonra hazır olur. oyun 3. senemde yeniden başladı nerdeyse.

ayrıca sen neden maddi sıkıntı çektin bilmiyorum. bilbao da 11 as oyuncun olacak. 2-3 tane yedek as olacak gerisi full genç oynatacaksın. dolayısıyla aburcubur transfer yapmıyorsun ve hem bonservis ödemiyorsun hem maaşlar azalıyor hem de elindeki kazmaları satarak kadroyu şişirmiyorsun. şu an kulüp kasasında 110 milyon dolar a yakın para var. ayrıca kadronu 18 kişiden fazla tutmak kesinlikle zararlı. gerekirse oyuncuyu alakasız bölgede oynat ama yinede kadroyu şişirme. benim oyundaki tüm başarılarım dar kadrolarla olmuştur.

taktiğini çok merak ettim yayınlayablilirsen sevinnirim.

merhaba,

Merhaba kardeş yorumların için sağol..Bu takımın en büyük kozu zaten +90 squad hormony ..Tatil nedeniyle biraz ara verdim kariyer devam edecek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lige güzel bir başlangıç olmuş.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Usta Saborit hakkında ne düşünüyorsun Fenerde oynarmı ?

Quote Originally Posted by morukderki View Post
    Usta Saborit hakkında ne düşünüyorsun Fenerde oynarmı ?
    Çok oynatmadığım için gelişmedi...İlk sezonda belki ama sonrası için düşünme bence ..Daha iyi alternatifler bulursun

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Çok oynatmadığım için gelişmedi...İlk sezonda belki ama sonrası için düşünme bence ..Daha iyi alternatifler bulursun
    Valla 300 bin $ a aldım Özgür'e yedek olur

Quote Originally Posted by morukderki View Post
    Valla 300 bin $ a aldım Özgür'e yedek olur
    Hadi bakalım hayırlı olsun...Sezon sonu ss sini koyarsın

6.HAFTA

Granda engelini kolay geçtik ve yolumuza devam ediyoruz

Zenit beraberliği kötü olmuş ya.

Quote Originally Posted by muzoadux View Post
    Hadi bakalım hayırlı olsun...Sezon sonu ss sini koyarsın
    koyarım.

Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon

Mesaj Yetkileri