Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Volkan'a yapılanlarlar kabul edilebilirmiydi? Ölüm riski geçirtecek rakı şişesini atan veya atanlar nerede. İleride CL finali oynanacak bir stadta o şişeyi atanın bulunamaması akla aykırı bir durum. Acaba bilmediğimiz neler var?
    biz ilk maca gore yorumluyoruz , ilk mac kufur duydunuzmu , ilk mac boyle seyler yaptimi gs taraftari hakan baltanin gol sevincinde adamin gozu kor olcakti bunun hesabini kim vercekti h.baltaya resmen o bayraklarin sopalarini attilar. yine diyorum ilk maca gore ilk mac kesinlikle boyle birseyler yoktu ha bu macdan sunu anladikki kimseye iyi niyetli olmucan.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

harbi okula aldığımda da ilk 15 dk izleyememişler. burdan uyaralım milleti, digitürk play kesinlikle almayın. Yayında sürekli kopmalar oluyor. Maç öncesi bir türlü siteye girememiş bizimkiler, ilk 15 dk hiç izleyememişler.Yani fiyat olarak dünkü maç 26 liraydı yani çok uygundu ama dediğim gibi hizmet sunulmuyor. Verin 5 lira,gidin paşa paşa izleyin bence biryerde
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by furkan58 View Post

2 Temmuz sabahına geri dönebilsek o kadroya birde iyi orta saha eklendiğinde oluşabilicek kadro hem Şampiyonlar Liginde iyi bir başarı hemde ligde 10-15 puan farkla önde olurdu . Bu hallere getirenlere zamanında iyi laf etmişizdir zaten o yüzden şimdilik susuyorum .
    yahu vazgeçin artık şu ağlama işinden.Görende kadronuzda Messi ve Ronaldo vardı,onların yerine Amatör topçular geldi sanacak.

Niang-Emenike-Lugano-Santos gidenlerden göze batanlar

Ziegler-Sow-Serdar Kesimal-Orhan Şam-Sezer gelenler...

Sow'un Niang'dan kalır yanı yok. Ziegler desen bence Santos'tan çok daha iyi savunmacı ama hücuma belki onun kadar katkısı yoktur. Lugano yerinde oynayan Serdar belki yerini dolduramamış olabilir. Sadece Emenike yerine futbolcu alınmadı. Ayrıca gidenlerden Lugano ve Santos takımlarında yedek kulübesinde oturuyorlar bildiğim kadarıyla. Öyle bir abarttınızki bu kadro zayıflatma işini sanki Sizin takım Avrupa yıldızlarıyla doluydu da şimdi amatörlere teslim edildi. Hem madem sonuçtan bu kadar emindi sizin yöneticiler satmasalardı Niang,Lugano ve Santos'u. Hadi Emenike şike iftirası atıldı ve yıprandı diyelim. Diğer adamları satmasaydı yöneticileriniz.Maçları kazanınca "en büyük fener, biz her şekilde büyüğüz" , maçlarda 2 tökezleyince "işte bizi siz bu hale getirdiniz, 2 temmuzdaki kadro olsa 10-15 puan fark olurdu" Zaten Galatasaray kadrosunda da amatör topçular varya, hemen her maçta yenilecektik biz size.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    biz ilk maca gore yorumluyoruz , ilk mac kufur duydunuzmu , ilk mac boyle seyler yaptimi gs taraftari hakan baltanin gol sevincinde adamin gozu kor olcakti bunun hesabini kim vercekti h.baltaya resmen o bayraklarin sopalarini attilar. yine diyorum ilk maca gore ilk mac kesinlikle boyle birseyler yoktu ha bu macdan sunu anladikki kimseye iyi niyetli olmucan.
    O sopa göze geldi diyelim kör oldu Allah korusun . O şişe Volkanın kafasına gelse ne olcak ? Ölücek . Allah korusun . Bazen sorgulamadan önce yaptıklarınıza bakmanız gerekiyor . 2007'de sulu maçı unutmadık
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu vazgeçin artık şu ağlama işinden.Görende kadronuzda Messi ve Ronaldo vardı,onların yerine Amatör topçular geldi sanacak.

Niang-Emenike-Lugano-Santos gidenlerden göze batanlar

Ziegler-Sow-Serdar Kesimal-Orhan Şam-Sezer gelenler...

Sow'un Niang'dan kalır yanı yok. Ziegler desen bence Santos'tan çok daha iyi savunmacı ama hücuma belki onun kadar katkısı yoktur. Lugano yerinde oynayan Serdsar belki yerini dolduramamış olabilir. Sadece Emenike yerine futbolcu alınmadı. Ayrıca gidenlerden Lugano ve Santos takımlarında yedek kulübesinde oturuyorlar bildiğim kadarıyla. Öyle bir abarttınızki bu karo zayıflatma işini sanki Sizin takım Avrupa yıldızlarıyla doluydu da şimdi amatörlere teslime dildi. Hem madem sonuçtan bu kadar emindi sizin yöneticiler satmasalardı Niang,Lugano ve Santos'u. Hadi Emenike şike iftirası atıldı ve yıprandı diyelim. Diğer adamları satmasaydı yöneticileriniz.Maçları kazanınca "en büyük fener, biz her şekilde büyüğüz" , maçlarda 2 tökezleyince "işte bizi siz bu hale getirdiniz, 2 temmuzdaki kadro olsa 10-15 puan fark olurdu" Zaten Galatasaray kadrosunda da amatör topçular varya, hemen her maçta yenilecektik biz size.

Sow devre arasında takıma katıldı . Ziegler Santos'un yanında amatör topçusudur . Serdar Kesimal Lugano'nun verdiği katkının en fazla %50 sini verir . Luganonun kafa toplarındaki etkinliğini hepimiz biliyoruz . Orhan Şam ve Sezer yedek oyuncular zaten . Emenike ve Niang ikilisinin ne kadar etkili olabileceğini siz düşünün artık . Bu kadro "Türkiye Ligi" için fazla bir kadroydu ve çok rahat domine edebilirdik ligi takım oturmuştu . Siz amatör topçularınız yoktu ama 13 senedir olduğu gibi içerde yenerdik Arada tökezlesekte dışardada yendiğimiz gibi o kadroyla çok rahat galibiyetler alırdık .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Olmayan şampiyonluğa seviniyosunuz daha bu sene eskiye gitmeye gerek yok
    Geleceği görmek o kadar da zor değil Ama tabi bazı hatalar olabiliyor.Maçtan önce ezeriz,4 atarız,5 atarız dediğiniz gibi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Geleceği görmek o kadar da zor değil Ama tabi bazı hatalar olabiliyor.Maçtan önce ezeriz,4 atarız,5 atarız dediğiniz gibi
    Ben demiyorum galatasaraylı arkadaşlar diyor 5-6 yeriz diye korktuk diye ama futbol işte naparsın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben demiyorum galatasaraylı arkadaşlar diyor 5-6 yeriz diye korktuk diye ama futbol işte naparsın
    Haklısın futbol işte 70 dk ezmenin bedeli 1 puan oldu.En az 4-5 atmamız gerekiyordu o oyuna

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ilk maç ile bu maçın atmosferi aynı değildi. maçların sırası yer değiştirmiş olsa bizim takımda aynı tepkiyi arena da alırdı. bu taraftar ilk devre trabzonspor maçında birşey yapmadı, yine ilk devre olsaydı galatasaray maçı bir şey olmazdı. maçlara girerken oluşan durumlar farklıydı..

oluşacak kadromuza laf atanlar olmuş, onlara sadece gülüyorum. Ömer Temelli nin Gökhan İnler ve Lass Diarra anlaşmıştık sözlerini hatırlatırım. ve ne Ziegler bir Santos olabilir, ne Sow bir Emenike bir Niang olabilir ne Serdar bir Lugano ne de Cristian bir Gökhan İnler bir Lass Diarra olabilir. artık fanatizm gözleri kör etmiş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Haklısın futbol işte 70 dk ezmenin bedeli 1 puan oldu.En az 4-5 atmamız gerekiyordu o oyuna
    Evet ilk 15 dakikadan sonra tutuştunuz 6 mı geliyo diye ama işte naparsın En az 4-5 atardınız 4-5 tane atıcak pozisyona girseydiniz Gene 13-14 yılda 2 puan topladınız iyisiniz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam yahu artık sakin olalım.Geçmişe bakarak varsayım yapmak hiç bir şeye yarar sağlamaz.O kadro bozulmasaydı şu olmasaydı ya da play-off olmasaydı diye.Hepsi oldu o kadronun bozulmasından neden şimdi bahsediyorsunuz da 10-15 puan fark atardık diyorsunuz.Hepsi geçmişe yönelik varsayım.Artık bırakalım şu işleri.Akşam bende biraz saçmaladım o da derbiden yeni çıkmış olduğumuzdan dolayı.Bugün düşününce gereksiz şeyler söylediğimi fark ettim.Biraz yorumlarınıza yönelik öz eleştiri yapın ben yaptım çokta pişman oldum söylediklerime.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Volkan-Lugano-Yobo-Santos-Gokhan-G.inler-Lass-Emre-Stoch-Alex(Dia)-Niang

Bu kadro olucaktı 3 temmuz olmasaydı beyler omer temelli lass ve gokhan ile anlasmıştık demişti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

2000'li yıllarının kadrosu olsaydı , domine derdik dünyayı falan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Evet ilk 15 dakikadan sonra tutuştunuz 6 mı geliyo diye ama işte naparsın En az 4-5 atardınız 4-5 tane atıcak pozisyona girseydiniz Gene 13-14 yılda 2 puan topladınız iyisiniz
    2 senedir bizi yenemiyorsunuz kendi sahanızda siz onu düşünün

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Volkan-Lugano-Yobo-Santos-Gokhan-G.inler-Lass-Emre-Stoch-Alex(Dia)-Niang

Bu kadro olucaktı 3 temmuz olmasaydı beyler omer temelli lass ve gokhan ile anlasmıştık demişti
    Varsayımlar varsayımlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Olsaydılar başlamış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben olsaydılar falan demiyorum sadece o kadro küçümsenmiş. bir de Aygün geçen sene TTArenada yenildiğiniz ilk maçı hatırlatmak isterim sadece sana ama
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

burda soylene seylerin yuzde 80 i varsayım sizin sampiyonluk sozlerinizde buyuk bir varsayım mesela

arkadas 2 senedir evinizde yenemiyorsunuz demiş ne guzel demiş sanki 13 senede gs deplasmanından 2 puan çıkaran biziz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 Temmuz bizim belimizi kırdı, iki büklüm bıraktı, bir spor kulubünün yaşayacağı en kötü şeyi yaşadık. Bu kadar medya linci, böyle bir organizasyon dünya üzerinde olmamıştır buna adım gibi eminim. Çünkü Bir "devlet" operasyonuna sahne oldu bu 9 aylık süreç.

ama

Dünkü maçın ve bu sezonda belli maçların kesinlikle ve kesinlikle bahanesi olmamalı. Dünkü çıkan kadro en az Galatasaray kadrosu kadar iyi bence daha iyi bir kadro. Biz rakibin aksine takım olma kimliğimizi yitirdik. Korkak bir teknik adam Korkak futbolcularla buraya kadar. 3 Temmuz bahanesi dünkü rezilliğin üstüne örtmemeli. Başta Aykut Kocaman olmak üzere tüm futbolcular ciddi eleştiri yapmalı.

Fenerbahçe defansif oynayabilir ama geri çekilemez, 70 dakika geri çekilemez! Bunun bahanesi yoktur. Utandım sadece utandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dündendir bütün alanlarda yorumları takip ettikçe Aykut Kocaman'a olan tepkim büyüyor. 2 maçtır rakibe altın tepside baklava sunup hiç ummadıkları bir durumu bu hale getirdin ya adam helal olsun Ordunun derelerini bile yukarı aktırabilirsin o derece yani.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o degilde terime ve hasan sas"a yapilanlari medya yazmadi çok ilginc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

niye yazsınlarki medyanın istedigi oldu şayet maç 2 1 bitseydi sen o zaman görürdün tarafsız medyamızı

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Aynen sana katılıyorum. Herkesin bir bahanesi var. Birde o son güler iyi güler durumunu en çok Fenerbahçeliler bilir. 2 defa aynı durumu yaşadılar. Birde şey var ''İlk 20 dakika aklınıza 6-0 geldi'' e atsaydınız kardeşim , gelmesi normal durum benimde aklıma geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şaka maka bu arada Hakan Balta'nın Gökhan ile kafa kafaya çarpışmasından sonra birşeyler oldu , bindirmeler falan üstelik şutuda attı gol oldu. Kafaya darbe yaradı herhalde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

ben yazacaktım tam . Temmuz ayındaki kadroyu yazanlar var hala. Hayallerle yaşanacaksa biz de "UEFA kupasını alan kadromuz bozulmasaydı ve 2-3 tane de yıldız üstüne koysaydık şu anda Şampiyonlar Ligi'nde çok rahat çekret final ya da yarı final görür, Süper ligde 34'te 34 yapardık" deriz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ben yazacaktım tam . Temmuz ayındaki kadroyu yazanlar var hala. Hayallerle yaşanacaksa biz de "UEFA kupasını alan kadromuz bozulmasaydı ve 2-3 tane de yıldız üstüne koysaydık şu anda Şampiyonlar Ligi'nde çok rahat çekret final ya da yarı final görür, Süper ligde 34'te 34 yapardık" deriz
    12 yıl önceyle 8 ayı bir tutuyorsanız sizle futbol bile konuşmak yanlış Ayrıca biz bozmadık kadromuzu bozdurttular oyun oynadılar . Size dava açıldı mı haksız yere ? Haksız yere CL hakkı alındımı elinizden ? Anlamak istemiyosunuz bazı şeyleri . Geçen yıl 17/16 yapmış bir takımı bozdular o takım bu yıl 34/34 yapardı belkide .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

12 yıl önceyle 8 ayı bir tutuyorsanız sizle futbol bile konuşmak yanlış Ayrıca biz bozmadık kadromuzu bozdurttular oyun oynadılar . Size dava açıldı mı haksız yere ? Haksız yere CL hakkı alındımı elinizden ? Anlamak istemiyosunuz bazı şeyleri . Geçen yıl 17/16 yapmış bir takımı bozdular o takım bu yıl 34/34 yapardı belkide .
    furkancigim kadroyu kimse bozmadi bahaneler arkasina siginmayin oyunculariniz kendi gitti , hadi dicen mali krizden gitti ozman niye transfer yaptiniz , lugano , emenika , tarzi oyunculari elinizde tutamadiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sana göre haksız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aradaki fark şu
    fenerbahçe de olaylar fenerbahçenin isteği dışında gelişti ayrıca temmuz ayındaki kadronun daha kırk fırın ekmek yemesi lazımdı ben şahsen bu sene avrupada öyle ahım şahım bibaşarı beklemiyordum ama öyle kolay yutulur bi takımda olmayacağımız kesindi
    2000 li yıllara gelince sen uefa ve süper kupa almışsın üstüne takımı daha ileriye götüreceğine daha da geriye götürdün günden güne elinde o fırsat o popülarite varken neden o takım dağıldı hala bi anlam veremiyorum ben

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

uefa ve süper kupa almışsın üstüne takımı daha ileriye götüreceğine daha da geriye götürdün günden güne elinde o fırsat o popülarite varken neden o takım dağıldı hala bi anlam veremiyorum ben
    katiliyorum gercekci olmak gerekirse , faruk suren galatasarayi yedi bitirdi.

Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri