singapore lions iyiymiş ama tabiki desteklediğim takım DARUL TAKZIM![]()
singapore lions iyiymiş ama tabiki desteklediğim takım DARUL TAKZIM![]()
Kusura bakma Rodi ama malezya denince akla Darul Takzim gelir![]()
Süper Lig 2. Hafta
Spoiler: Detaylar
Buldozer gibi ezdik rakibimizi. Ceza sahasına bile doğru dürüst giremediler, hatta kaleyi bulan şutları bile yok. Ama ne yazık ki yine sakat verdik.
Süper Lig 3. Hafta
Şov yaptık şovMaç öncesi raporlarda rakibimizin genel olarak 3lü defans ile oynadığını görünce maça direk Zero Sea's taktiğimizle çıktım. 30 dakikada 5 golle çektik adamların fişini, daha sonra önlem aldılar ama artık çok geçti
ama bilin bakalım ne oldu, yine sakat verdik
Bu sakatlık ilerki maçalrda Zero Sea's kullanmamızı zora soktu.
Süper Lig 4. Hafta
Maça çoğunlukla olduğu gibi Asimetrik Buldozer ile başladık ama takım çok tutuk oynadı ve kaçınılmaz olarak 2 gol yedik. 2. yarı Dikine Pas taktiğine geçiş yaptım. Takım biraz toparladı ve 2 gol buldu ama bir türlü galibiyet golünü atamadık. Ayrıca 3 günde bir maç yapmak takımı çok yoruyor, performans düşüklükleri var.
Bu arada kadro derinliği olması açısından ve sakatların yerini kısmen doldurmak için 2 genç oyuncuyu denemeye aldık. Nasıl olsa denemedeki oyuncuları oynatabiliyoruzSağ bek olanı çok iyi oldu, as bekimiz gelene kadar idare edecektir. Birde kiralıklardan birini geri yolladık.
Spoiler: Breno - Sağ Bek/Kanat
Spoiler: Locas Macedo - Forvet
Süper Lig 5. Hafta
Önemli bir rakiple oynadık, onlar 2. biz 3. idik. Bu yüzden maça Zero Sea's ile çıktım ve eze eze yendik. Fark daha da açılabilirdi ama maç içinde forvetlerimden biri sakatlandı, yerine yokluktan ofansif orta saha almak zorunda kaldım. Sezon başında bu taktiğe göre kadro oluşturmadığım için bu taktikten verim alsak da çok sık kullanamıyorum.
5 Hafta Sonunda Puan Durumu
Güzel gidiyorsun güzel![]()
Takzim kötü başlamış bu yıl, Macedo'da az biraz bitiricilikte olsaymış 11'i zorlarmış
Çok iyi gidiyoruz![]()
Hocam yinede iyi başlamışsın. Şu garyy bende olsa çoktan fişini çekmiştim.
Sezon ortasında bari taktiğe göre oyuncu bulda zero sea taktiğini kullan.
Eyvalalh hocam
Macedo deneme diye duruyor , yoksa takıma katmayı düşünmüyorum. Zaten yabancı olduğu için forma şansı bulamadı. Ama Breno yoklukta iyi iş görüyor, belki takıma katabilirim, ama onudna yaş sıkıntısı var 17 yaşında.
TEşekkürler
Gary oynadı mı takır takır atıyor ama her sezon istisnasız sezon başı sakatlanıyor 2-3 ay, sezon zaten 5-6 aySırf Malezya pasaportu olduğu için duruyordu takımda ama bu sezon sözleşme yenilemeyeceğim. Şuanda maaş durumunda eksi 25 bindeyiz, o yüzden yeni oyuncu almamız zor görünüyor.
En buyuk CELTİC![]()
bu garyy benimde gözüme çarptı pusat hocam söleyince bendeki mördak gibi adam 2 ayda bir sakatlanıyor düzenli olarak
Kuantan iyi başlamış da bizim takım 9 puan az olmuş ya lider olmamız lazımdı![]()
Süper Lig 6. Hafta
Son maçtan sonra 14 günlük bir ara girdi, bu arada takım kondisyonunu toparlayınca bu maça Sero Sea's ile çıktım. Üstün bir oyun ile kazanmasını bildik.
Süper Lig 7. Hafta
Bu maçın neresini anlatayım bilmiyorum, istatistiklere bakınca yine biz baskın gözüküyoruz ama son vuruşlar da yine çok kötüydük. 3 Gün sonra Darul Takzim maçı olunca yorgun olan takımı daha fazla yormayım diye biraz rotasyon yaptım ve Asimetrik Buldozer ile sahaya çıktım. Üstün taraf bizdik ama adamların kaleyi bulan tüm şutları gol olunca pek de birşey söylenmiyor. Bi de sakatımız var tabi...
Süper Lig 8. Hafta
Bu maç içimizdeki Darulcülere hediye olsunTakım yorgun olmasına rağmen ve sezon başında Zero Sea's a göre transfer yapmama rağmen, taktik yine yanıltmadı. Darul'ün kendi evinde içinden geçtik. İlk yarı 0-2 öne geçtik, ikinci yarıya hızlı başladılar ve başımın belası Johnathan ard arda ceza sahası dışından Sneijder vari 2 gol attı ama birkaç oyuncu değişikliği ile takımın direncini tekrar artırdık. Sonuç 2-4
Puan Durumu
Ah o Sime Darby maçından da en azından 1 puan alaydık süper olurdu, neyse sağlık olsun biz önümüze bakalım.
Bu arada oyuncularıma ve bana ödüller gelmeye devam ediyor.
Yalnız ligde 8. maçları oynadık, daha Konfederasyon Kupasından haber yokŞuan 2018 şubat ayındayız, büyük ihtimalle önümüzdeki ay fikstür belli olur Konf. Kupası için. Bir an önce başlasa da bizde uluslararası arenada boy göstersek
![]()
Zaten az takım var takvim neden bu kadar sıkışık yav?
Fultbolcuların bu arada genelde senin sahanda düşüp bir yerlerini incitiyorlar.Saha zemini çok mu kötü?
Helal olsun Kuantan'a Darul Takzim'i fena dağıtmış![]()
Takzim maçı dışında herşey güzelYanlız Takzimi fena ezmişsin deplasmanda
Slime Darby'i de yensek zirvede yalnız olacaktık neyse sağlık olsun![]()
Gary Steven'dan kurtuluyoruz diye sevinmiştim ama beyefendi ilgilenen takımın önerdiği maaşı beğenmedi. tabi burada rahat , yattığı yerden yıllık 20 bin avro alıyor.
Feshet gitsin![]()
Öyleyse en buyuk Kelantan![]()
Süper Lig 9. Hafta
Zero Sea's ile oynadım. Rakipten çok üstün değildik, maç dengeliydi ama biz bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirince galibiyet ile ayrıldık. Ancak yine sakatlık olması çok canımı sıktı. Her maç 1-2 oyuncu sakatlanıyor.
Yönetim yine para sağladı. Başkan gömü falan buldu herhalde
Kiralık oyuncumuzu geri yolladık.
Veeeeee Konfederasyon Kupası yani reeldeki AFC Kupası. Uzun süredir bekliyorduk, sonunda gruplar belli oldu. Gruplar belli olduktan 1 gün sonra maçımız var, bu nasıl bir mantıktır onu hala çözemedimAma hazırlıklıydım, geçen sene bizim ligden katılan takımının fikstürünü kontrol etmiştim fikir edinmek için
Ayak bastı paramızı da aldık
Takımlar hakkında en ufak bir fikrinizin olmaması normal çünkü benim de yokUfak bir incelemeden sonra kısaca grubu değerlendireyim:
- Bihn Duong, yaklaşık olarak bizim ligdeki Darul Takzim ve ya Selangor gücünde bir Vietnam takımı. Gruptaki en güçlü rakibimiz ama sıkı bir çalışmayla onları da yeneriz evelAllah
- Global, ortalama bir Filipinler takımı, pek bir bilgim yok. Çok zorlayacaklarını düşünmüyorum ama kapalı bir kutu ne olacağı belli olmaz, dikaktli olmakta fayda var.
- Zeyar Shwe Myay, ortalama bir Myanmar takımı , takribi olarak dieğr rakibimiz Global'a denk, Global içni dediklerim bu takım için de geçerli.
Kısacası; ilk 2 çıkacağına göre gruptan rahat çıkabileceğimizi düşünüyorum