Zaten gazetelerin çoğuna göre Gordon Strachan şuan Trabzon'da Sadri Şener'le görüşüyor.Artık doğruluk payı nedir bilemicem.![]()
Zaten gazetelerin çoğuna göre Gordon Strachan şuan Trabzon'da Sadri Şener'le görüşüyor.Artık doğruluk payı nedir bilemicem.![]()
Iskocyada bi bakim Ingilterenin TrabzonuKendisi cok agresif bi teknik adam, taviz vermez hic bir futbolcuya.
Celticte gecen sezon sanirim kendi evlerinde tum sampionlar ligi grubundaki takimlari yenmistiler
Belki Celtic'ten 1-2 adam getirir.Nakamura falan..![]()
Alanzinho
Tony Sylva
Tjikuzu
Cale
Colman
Yattara
Isaac
Song
Papy
Bruls
Bukadar yabanci oyuncu var. Isaac , Song ve Papy gitiginde bi yabancilik yer kalcak oda Atiba olcak heralde. Peki biz stopere kimi alcaz ? ? Yonetim baska bi yabanciyi gozden cikardi bana gore. Buyuk ihtimal Cale.
Ferhat aratmaz Caleyi bana gore. Ama yedek bi solbek kesinlikle gerekli olur, oda Karadenizden Ismail olur heralde.
Yattara, Isaac, Song
Bu 3'ü gözden çıkarıldı diye biliyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz bu konuyu.
Papy, Bruls
Bu oyuncularda bu sene kiralık verilirler bir kulube heralde. Karadenizspor 1. Lige çıkabilseydi Trabzonspor için çok iyi olacaktı.
Cale satılmamalı .. hatta sağ beke Cale gibi sağlam bir oyuncu alınmalıdır. Sağ bek yine sorun olacak yoksa.
Song
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Msjlar niye editlenemiyor yahu ? Song yazdım kaldım öylenEyse..
Song'un durumu belli değil ben kalmasından yanayım fakat gönderilecekse yerine Stepanov diyorum.
Last edited by shamur1 : 21.Haziran.2009 at 20:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yok Yattara nin turk vatandasligini bekliyor yonetim galiba hesaplarda ona gore yapiliyor
Cunki bu takima yedek bi forvete lazim tabi Turk oyuncularin degerleri bu aralar fazla fazla oldugu icinyabanci olmasi gerekiyor.
Ferhat'la Cale arasında dağlar var.Cale bu sene kesinlikle satılmamalı.Gelecek sene dünya kupası var.Hırvatistan'la orada oynarsa değeri çok daha fazla artar.3.5 milyon euroya falan satmak çok yanlış bi karar olur.Ayrıca sağ bek alınacağını sanmıyorum.Serkan'la sözleşme yenilenerek bunun mesajı verildi bence..
Caleyi ben satmiyorumama dusuncemi belirtiyorum, yonetim bizim gibi dusunmuyor heralde, teklifler degerlendirilcek. Bende kalmasindan yanayim, istikrari ile Hirvatistan milli takiminada secildi cok daha buyuk paralar kazanabiliriz.
Cale olmasa Colman, orta sahanin ortasina yapildi transferler. Atiba gelirse Colmanada gelen teklifler vardi diye haberler vardi bence o gozden cikarilcak
Colman'da satılmamalıYahu uzun zamandır Cale,Colman gibi sorunsuz adamlar bulmuşuz satmakta nerden çıkıyor.
Valla gelen iyi teklifleri degerlendircez dedilerTjikuzu ve Atibada Colmanin yerine oyniyabilcek oyuncular. Kontenjani acmak icin bu oyuncular gozden cikarilabilir
![]()
Atiba ile Colman birbirine benziyor fakat Tjikuzu ile Colman çok farklı oyuncular.
Colman ve Cale'nin satılma gibi bir olasılıkları yok.2-3 tane kaliteli futbolcu alıp, Hüseyin'i de sepetledikten sonra transferi kapatırız.Yıllardır ön libero vasfı altında sahada boş boş gezinen bu adamdan kurtulmamız bize çağ atlatır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzonspor muradına erdi
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, Belçikalı teknik direktör Hugo Broos ile prensipte anlaşma sağlandığı ve teknik adamın Türkiye'ye davet edildiği bildirildi.
En son Yunanistan'ın Panserraikos takımını çalıştıran 57 yaşındaki Belçikalı teknik direktörün öğleden sonra İstanbul'da olacağı ve kulüp başkanı Sadri Şener ile son bir görüşme yapacağı öğrenildi.
Herhangi bir sorun çıkmaması halinde ise Belçikalı çalıştırıcının gece saatlerinde Trabzon'a geleceği ifade edildi.
Broos'un Belçika'nın Molenbeek, Club Brugge, Excelsior Mouscron, Anderlecht ve Genk takımlarında da görev yaptığı kaydedildi.
22.06.2009
Kaynak : AA
niye bu kadar ısrarla yabancı teknik direktör arandı?
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bu ismi ilk defa duydum bakalım nasıl bir teknik direktörmüş.
Hugo Boss'u alsaydık
tam komedi oldu vallahi..
İlk defa duyuyorum ama Samet Aybaba bundan daha iyi gibi geliyor bana
Broos Aybaba'dan iyidir..Kariyere bakarsak..en azından Anderlecht ve Club Brugge'de şampiyonluklar yaşamış..Sadece beklentiyi bu kadar yüksek tutup böyle bir hocayla anlaşılması sukût-u hayal'e ugratmıştır taraftarı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Panserraikos Serres;(16.12.08) 2008-2009 Sezon Sonuna kadar
KRC Genk; 2005-2008
Rsc Anderlecht; 2002-2005
Mouscron; 1996-2002
Club Brügge; 1991-1996
Rwd Molenbeek; 1988-1991
Last edited by Fietra 10 : 22.Haziran.2009 at 17:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
4 defa kupa,4 defa süper kupa kazanmış..4 defa da yılın hocası seçilmiş..
Brügge:
Sampiyonluk:1992,1996
Belcika Kupasi: 1991, 1995 ve 1996
Belcika Süperkupasi; 1991, 1992, 1994, 1996,
Anderlecht:
Sampiyonluk: 2003/2004
Mouscron;
Belcika Kupasini Kazanmis (2001/2002)
R.W.D. Molenbeek
1989-1990 1.lige cikarmis
Hoca hakkında bulabildiklerim..
Kendi ülkesinde epey başarılı bir hoca o zaman.Şimdi bambaşka bir ülke,bambaşka bir kültür.Alışma sürecini en az zararla atlatırsa Trabzon için de iyi işler yapacaktır.
Kimse imza atmadan inanmam![]()
bu adam kim ya?
trabzon başka adam bulamadı mı
Takımımızın yeni Teknik Direktörü Belçikalı Hugo Broos oldu. İstanbul’da Başkanımız Sadri Şener ile bir araya gelen Broos’la yapılan görüşmenin ardından taraftarlar anlaşmaya vardılar. Buna göre Belçikalı teknik adam Trabzon’a gelerek yarın düzenlenecek bir basın toplantısıyla resmi sözleşmeye imza atacak.
Resmi Site
İyide olsa kötüde olsa desteklemek lazım..Gelsin ilk 3 haftada belli eder kendini![]()
Belçikalı Teknik Direktör Hugo Broos kendisini kulübümüzün teknik direktörü yapan 1 artı 1 yıllık mukaveleyi imzaladı.
İmza töreninde ilk olarak konuşan Başkanımız Sadri Şener, yeni teknik direktörümüz Hugo Broos’un Belçika’da Anderlecht ve Club Brugge takımlarını şampiyon yaptığını hatırlatarak, “Yeni teknik direktörümüz konusunda deneyimli bir arkadaşımız. Bir yılı opsiyonlu iki yıllık anlaşma sağladık. Daha önce de Belçikalı hocalarla çalıştık. Böyle bir tecrübemiz var. Belçikalılar’la benzer yanlarımız var. Mütevazi insan topluluklarıyız. Umarım hayırlı olur ve bu sezon istediğimiz sonuçları elde ederiz” dedi.
Hugo Broos’un yardımcılığını Metin Diyadin’in yapacağını ifade eden Başkanımız Şener, “Kendisi içimizden yetişmiş bir isim. Turgut Kural hocamız daha çok izleme konusunda kendisine yardımcı olacak. Bir de hocamızın 6 yıldır birlikte çalıştığı yardımcısı var. Ayrıca bir de kondisyoner gelecek. Kendi bünyemizde fizyoterapistlerimiz var zaten. Ekibimiz geniş. Yeni hocamız bu bölümleri de gezdi. Geçen sezon ki hocamız Ersun Yanal’ın bu konudaki katkısı büyük. Bu vesileyle O’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkanımız Sadri Şener’in ardından söz alan Teknik Direktörümüz Hugo Broos “Burada bulunduğum için memnunum” diye başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Daha önce de Trabzonspor’u biliyordum ancak son günlerde Trabzonspor’u daha iyi tanıma fırsatı buldum. Oldukça profesyonel bir kulübe geldim. Gerçekten etkilenmiş durumdayım. Başkanın da az önce söylediği gibi daha önce kulüp burada başarılı olmuş Belçikalı hocalarla çalışmış. Ben de onların yaptığından daha iyisini yapmaya çalışacağım. Biliyorum 25 yıldır şampiyonluk özlemi var. Bunu sonlandırabilmek için elimden geleni yapacağım” dedi.
Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Broos, Yunanistan macerasının kariyeri adına kötü bir deneyim olup olmadığına yönelik soruya cevap verirken, “Oradaki tecrübemin kariyerimi olumsuz etkilediğini düşünmüyorum. Çünkü takıma devre arasında gittiğimde sadece 8 puanı vardı. Olumlu sonuçlar almamıza rağmen kümede kalamadık. Sezon sonunda 25 puan topladık. Kupada Panathinaikos ve Larissa gibi takımları eledik. Gençleri A takıma kazandırdım. Son derece zorlu bir görevdi. Buna rağmen iyi işler yaptığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Buraya gelen teknik adımların kendilerini baskı altında hissettiklerini söylediklerini, bundan kendisinin de etkilenip etkilenmeyeceği sorusuna Broos şu yanıtı verdi: “Ben üzerimde bir baskı hissetmiyorum. Anderlecht ve Brugge’de de baskı vardı. Buna alışığım.”
Trabzon’da futbolun ön planda olmasının takıma olumlu yansıyıp yansımayacağı, Trabzonspor’un kadrosunu tanıyıp tanımadığı sorularını da değerlendiren Bross, “Kesinlikle olumlu bir hava alıyorum. Stadı ziyaret ettim ve bu şehirde futbolun önem arz ettiğini anladım. 12. Adam hususu önemli. Bizler de onlara layık olacağız. Takım hakkında bilgi edindim. Buraya gelmeden önce de tanıdığım oyuncular vardı. Song, Yattara, Colman gibi oyuncuları buraya gelmeden önce de tanıyordum. Elimdeki Cd’leri izleyeceğim ve daha kapsamlı bilgim olacak” diye konuştu.
Teknik Direktörümüz Hugo Broos son olarak Trabzonspor’a transferini düşündüğü oyuncuların olup olmadığı, transfer konusundaki tercihlerinin yerli mi yoksa yabancı mı olacağı konusundaki soruları şöyle yanıtladı: “Öncelikle neye ihtiyacımız olduğunu belirlememiz gerekiyor. Daha sonra isimler hakkında değerlendirme yapacağız. Önümüzdeki hafta kamp başlıyor. Yeteri kadar zamanımız var. Bundan sonraki zamanım bilgisayar başında maçları izlemekle geçecek. Dört gün öncesine kadar burada olacağımı bilmiyordum. İşler hızlı ilerliyor. Bundan sonrası da böyle olacak. Alt yapı yetkilileriyle de konuşacağım. Genç ve yetenekli oyunculara şans verdim bugüne kadar. Bunu son olarak Yunanistan’da üç oyuncuyla gerçekleştirdim. Genç oyuncu varsa kadroya katmak için tereddüt etmem.”
Başkanımız Sadri Şener imza töreni sonrası Bross'a kulübümüzün taraftar kartını hediye etti.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Alt yapı yetkilileriyle de konuşacağım. Genç ve yetenekli oyunculara şans verdim bugüne kadar. Bunu son olarak Yunanistan’da üç oyuncuyla gerçekleştirdim. Genç oyuncu varsa kadroya katmak için tereddüt etmem.
Takimin finansal olarakta ayakta durmasi icin bu gereken biseyInsallah bu dedikleri sadece lafta kalmaz
Hayirli ugurlu olsun
Trabzonspor Başkanı yaptığı açıklamada yeni teknik adamları Hugo Broos için farklı tepkiler aldıklarını belirtti. Medyanın bir kısmının Belçikalı hocanın başarısız geçen Yunanistan macerasından bahsedip Trabzon’u yıprattığını; bir kısmının ise Anderlecht ve Club Brugge’daki şampiyonluklarını hatırlatarak kendilerine destek verdiklerini belirtti.
Broos’un şu an takımı tanımaya çalıştığını belirten Şener sözlerini, “Hocamızın gerekli gördüğü yerlere transferler yapacağız. Ancak sanırım transfer yapmadığımız için taraftarlarımız kombine satışlarına pek ilgi göstermiyor. Kombine satışlarından şu ana kadar sadece 1 milyon 50 bin TL’lik bir gelir elde edebildik” dedi.
Gençlerbirliği’nden Engin Baytar’a teklif götürdüklerini ancak bu oyuncunun bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu sözlerine ekleyen Sadri Şener açıklamalarını, “Gelecek sezon da şampiyonluk yarışında olacağız. Avrupa Ligi’ne de katılmak istiyoruz” şeklinde sürdürdü.
Trabzonspor başkanı sözlerini, “Trabzon’da çok fazla sosyal aktivite olmadığı için herkes futbolla ilgileniyor. Bu yüzden de gündemi biz yaratıyoruz. Gündem yaratan şeylerinde eleştirilmesi doğaldır” ifadelerini kullanarak bitirdi.
Goal
Trabzonspor bu hocayla başarı beklemesin..