Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
Sayfa 17 / 20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konu amacından iyice sapıyor, bence kapanması herkes açısından iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Konu amacından iyice sapıyor, bence kapanması herkes açısından iyi olacaktır.
    boşver hocam herkes egosunu alsın içini boşaltsın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @nannar

Hagi ne kadar hediye ettiyse Aykut Kocaman fazlasından fazlasını hediye etti. Galatasaraylı bir hoca takımın başında olsa bundan fazlasını veremezdi, Beyfendinin Ankaraspor gibi yönetme çabası yüzünden büyük takım kimliğinden uzak duruyor bu takım.

o zaman yönetimin de hatası var. 3 yıl daha uzattı sözleşmeyi.vizyon ve taktik bilgisi olarak size yetmiyorsa o yönetimin de suçu. George Hagi bizim için bir efsanedir. Ama Galatasaray'da teknik tirektör olacak kapasitesi yoktur. Allah'tan erken anladık bunu, hem onu hem kulübü uzun yıllar yıpratmadık.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    o zaman yönetimin de hatası var. 3 yıl daha uzattı sözleşmeyi.vizyon ve taktik bilgisi olarak size yetmiyorsa o yönetimin de suçu. George Hagi bizim için bir efsanedir. Ama Galatasaray'da teknik tirektör olacak kapasitesi yoktur. Allah'tan erken anladık bunu, hem onu hem kulübü uzun yıllar yıpratmadık.
    3 Yılıık sözleşme imzalaması 3 yıl daha takımın başında kalacağı anlamına gelmiyor tabi, yarın istifa ediyorum dese kimse zorlu tutamaz, Galatasaray'ı takdir ediyorum güzel bir yapı içinde ellerinden geldiğinin tamamını kullanıp gayret gösteriyolar bunda Fatih Terim'in katkısı %100'dür. Ancak iki takım arasındaki dengesizliği oluşturan temel etkenin oyuncu kalitesi olduğuna inanmıyorum, Semih, Ujfalusi, Hakan, Engin, Elmander, Necati dün Galatasaray'da 11'de başladı, Sezon başında Fenerbahçe transfer yaparken bu adamlar önerilse alır mıydı ? ama bakın Galatasaray bu oyuncuları kadrosunda bulundurarak onlardan en yüksek verimi alma peşinde.

Aykut Kocaman kendini geliştirmek yerine ayağına sıkıyor her defasında ve bunun sebebini oyuncu yetersizliğine bağlayanlar kusura bakmayın futbol milyon €'larla oynanmıyor ! Manchester City en bariz örneği bunun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bizim "her maç fener'i yeneriz" gibi bir iddamız yok. takımımız yense de yenilse de desteklemeye devam ediyoruz. Allah'a şükür son 2 yılda Hagi'nin hediye ettiği maç dışında boynumuz bükük de ayrılmadık sahadan. En güzeli ise 2 yılda oynanan 4 karşılaşmada da Galatasaray'ın oyun olarak üstünlüğü vardı. Geçen seneki deplasman ve iç sahada bu çok bariz değildi ama bu sezon 2 maçta da iyi oyun oynadı bizim takım. İnşallah bu oyunu skora yansıtarak play off'larda da üstünlük kurarız ezeli rakiplerimize.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bundan sonra ne değişecekte?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bundan sonra ne değişecekte?
    Aykut hoca yaslanmaması gerektiğini bu maçta anladı. iyi bir ders oldu. değişen bu olacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aykut hoca yaslanmaması gerektiğini bu maçta anladı. iyi bir ders oldu. değişen bu olacak.

haftalardır aynı şekilde puan kayıpları geldiyse bence bu maçtan da ders çıkarmaz aykut Trabzon deplasmanında neler olur bilemem ama Bursa ile içerde 1-0 ya da 2-0 öne geçerseniz belli olur hatasını anlayıp anlamadığı. maç sonu konuşmasında 2-0'ı korumak lazımdı dedi. hata yaptık demedi. sadece topu iyi çeviremedik dedi. yani yaslanmak hataydı demedi aykut.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler rica ediyorum yemeyin birbirinizi bu tartışma sonsuza dek sürer yani herkes kendi bildiğini söyler.Kimse kimsenin fikrini bu yaştan sonra değiştiremez.Boşa tartışıyorsunuz.Her derbiden sonra aynı muhabbet.Bir hafta etkisinden kurtulamıyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aykut Hocanın en büyük özelliği o öne geçtiği anda yaslanıyor. Gerideyken de savunma ağırlıklı bi oyuncu çıkartıp hücumcu ile takviye ediyor. Bu yüzden hocalığını beğenmiyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Aykut Hocanın en büyük özelliği o öne geçtiği anda yaslanıyor. Gerideyken de savunma ağırlıklı bi oyuncu çıkartıp hücumcu ile takviye ediyor. Bu yüzden hocalığını beğenmiyorum.
    daum da yaslaniyordu zico da yaslaniyordu aslinda olay tamamen takimin taktiginden ve oyunculardan kaynaklaniyor bir takimin 90 dakika boyunca atak yapmasini hücum oynamasini beklemek hayalcilik olur.. orta sahanda emre cristian mehmet topuz gibi haftalardir sürekli oynayan adamlar var haliyle bu adamlar belirli bi dakikadan sonra yoruluyor cünkü rotasyonsuz haftalardir araliksiz forma giyiyorlar aykut hoca dogru hamleyi yapti fakat savunmanin hatalari yüzünden 2 gol yendi... serdar kesimalin performansindan hic memnun degilim fenerbahcenin agirligini kaldirabilecek bir oyuncu degil pozisyon almada cok hata yapiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    daum da yaslaniyordu zico da yaslaniyordu aslinda olay tamamen takimin taktiginden ve oyunculardan kaynaklaniyor bir takimin 90 dakika boyunca atak yapmasini hücum oynamasini beklemek hayalcilik olur.. orta sahanda emre cristian mehmet topuz gibi haftalardir sürekli oynayan adamlar var haliyle bu adamlar belirli bi dakikadan sonra yoruluyor cünkü rotasyonsuz haftalardir araliksiz forma giyiyorlar aykut hoca dogru hamleyi yapti fakat savunmanin hatalari yüzünden 2 gol yendi... serdar kesimalin performansindan hic memnun degilim fenerbahcenin agirligini kaldirabilecek bir oyuncu degil pozisyon almada cok hata yapiyor.

savunmanın hataları dediğiniz maç boyu(ilk 20-25 dakikadan sonra) öyle oynadı fenerbahçe. 2 tanesi de girdi artık. böyle bakmak lazım. bizim orta sahamızın gücü karşısında fenerbahçe'nin direnci çok ama çok zayıf kaldı. yaslanan takım pozisyon vermez, oynatmaz. oysa dün biz oynaya oynaya attık golleri. bu bir taktik değil yetersizliktir yani onu demek istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fatih Hoca 2. gelişinde egosu çok güçlü geldiği için başarısız oldu.bu kez çok daha farklı geldi. İnşallah futbolda aktif kaldıgı sürece bizim takımı çalıştırır ve yanında yeni hocamızı da yetiştirir. çünkü GS camiasının ona, onun da Gs camiasına ödenmemiş çok borcu var hala...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Hoca 2. gelişinde egosu çok güçlü geldiği için başarısız oldu.bu kez çok daha farklı geldi. İnşallah futbolda aktif kaldıgı sürece bizim takımı çalıştırır ve yanında yeni hocamızı da yetiştirir. çünkü GS camiasının ona, onun da Gs camiasına ödenmemiş çok borcu var hala...
    Katiliyorum umit davala ve hasan sas"i bu yuzden yanina aldi tecrubelerini onlara aktarcak ve ilerde fatih hoca biraktiginda ikisinden biri hoca olucak

bu arada tekrar takimimi"zi kutlarim playoff oncesi sampiyon oldular

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizde Hakan Gündoğar gibi sevgi kelebeği olsak olmuyormu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Ben digiturkplay'e 19.25te zor girdim. 20.10da attı. İki golüde göremedim. Sonra 25 gibi tekrar girdim. Sonra yine attı. İkinci yarı atmadı ama

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Gs taraftarı beraberligemi seviniyor yoksa şampiyonlugamı cidden merak ediyorum yanlıs anlamayın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Gs taraftarı beraberligemi seviniyor yoksa şampiyonlugamı cidden merak ediyorum yanlıs anlamayın
    Cidden şampiyonluğa buna emin olabilirsiniz.

Florya'da söylenen şarkılardan bile anlaşılabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pepe:İnsan Sevdiğini Hiç Üzer mi ?
    Pepe'ninde dediği gibi yapmayın beyler

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Gs taraftarınin unuttugu 8 maç var puan farkıda yarılanıcak herşey olabilis

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Halleriniz bazen biraz şuna benziyor:

http://www.youtube.com/watch?v=gByui4rYHLE
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emenike'yi Messi yaptınız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emenike gelecek sezon Chelsea de diyorum ve bu tartışmayı kendi açımdan bitiriyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Emenike gelecek sezon Chelsea de diyorum ve bu tartışmayı kendi açımdan bitiriyorum.
    En iyisi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Emenike tipi oyuncu azdır ve faydalıdır .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galibiyeti kaçıran taraf olduğumuz için mutlu değilim skordan.Ama sağlık olsun napalım artık son 3 hafta maç kaybetmeden ligi bitirmemiz gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyse sevindiğimizi bizden iyi bilenler var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnler konusunda büyük şüphelerim var da Lass konusunda yüzde 80 haklılar. Nurinin sakatlığı Lass için iyi oldu. Ayrıca yıllık 4 milyon euro + 20 milyon euro bonservis le anlaşılmış deniliyordu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Onu bunu bırakında stadyum programının maç sonu canlı bağlantısında küfür eden elemanı izlediniz mi? Uzun yıllar önce eski BJK ve FB kalecisi Engin'in ardından ikinci benzer talihsizlik oldu TRT için.

(küfür içerdiği için paylaşamıyorum linki)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Onu bunu bırakında stadyum programının maç sonu canlı bağlantısında küfür eden elemanı izlediniz mi? Uzun yıllar önce eski BJK ve FB kalecisi Engin'in ardından ikinci benzer talihsizlik oldu TRT için.

(küfür içerdiği için paylaşamıyorum linki)
    Engin'inki şahaneydi ya. Yan hakem de ne ahlaksızmış canım öyle denir mi hiç

Sayfa 17 / 20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri