Volkan'ın vücudu hantalmışGece gece galibiyetin üstüne iyi gitti
Bir Aykut Erçetin değil, Bir Orkun Uşak değil. Bir Zapata değil. Siz de haklısınız
![]()
Volkan'ın vücudu hantalmışGece gece galibiyetin üstüne iyi gitti
Bir Aykut Erçetin değil, Bir Orkun Uşak değil. Bir Zapata değil. Siz de haklısınız
![]()
Eskilerden çok bahsedilince geçmişte kaldı deniyor. Samsunspor'da ki Mahmut Taşkıran bile daha iyidir Volkan'dan.. Şuana kadar çok nadir görmüşümdür Volkan'ın hakikaten iyi top çıkardığı. Onun çıkardığı topları Beşiktaş'ta ki Cenk'te çıkarıyor. Yediği hataları golleri Cenk'te yiyior. Nitekim Beşiktaş'ın defansı daha çok açık veriyor Fenerbahçe'den. Yıllarca Volkan'ı iyi kaleci görüntüsü vermesnin en büyük sebeplerinden biride bu zaten.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Volkan aynı benim gibiUçanı kaçanı tutuyor.Beşiklere geldimi afallıyor.Tek zayıf yönü beşikleri.Volkan'a laf atıldı diye Muslera'ya da mı saldırdınız
Kolay gelsin
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Konu birazdan Serdar Kesimal-Semih Kaya'ya gelecek.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
William banada cevap versene biraz.Videoları izleyipte tabi.
Semih iyi hoşta çok güçsüz mü desem dengesiz mi desem her ikili mücadelede yerde herif. Az daha güçlü olsa geçilmeyecek soyadı gibi Kaya gibi adam olacak valla. Bu maçta biz oynadık ancak Fenerbahçe kazanan taraf oldu. Real Madrid - Barcelona maçı geldi aklıma izlerken. Kapanan bir madrid gibiydi Fenerbahçe. Tek fark Galatasaray, Barcelona gibi durgun değildi hep atak halindeydi ki bunun sonucunda kontralardan 2 gol yedik. Tebrik ederim Fenerbahçeli arkadaşları 3 puanı almasını bildiler.
SERDAR K. > BILICA![]()
eto'o bitmiş.
o değilde fatih hoca 2. yarı gömleği değiştirmişti![]()
adam avrupa şampiyonasında maç başına 3 gömlek değiştiriyodu![]()
Mahmut'ta bizim alt yapıdan o yüzden sorun yok geleceğimizin file bekçileri hazır Mert olsun Mahmut olsunAyrıca sana zorla bişey inandıramam sana kalsa Alex'e bile kötü dersin beklerim koşmuyo çok kötü yararsız felan dersin yani neyse sonra bazı galatasaraylı arkadaşlar konu şurdan şuraya gelcek diyolar kendileri maçı yorumluyolarmış gibi
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Ben şunu bilir ve buna inanırım. Her ağlamanın ardında bir sevinç, her sevincin ardından bir ağlama vardır.
Neyse William zorlamanın alemi yok Volkan berbat bir kaleci ama biz bu berbat kalecimizden gayet memnunuz.Türkiye'ninde as kalecisi naparsın Cumhurbaşkanından torpilli kim gelirse gelsin hep 11 baslatma zorunlulukları var yapacak birşey yok sende haklısın tabi.
Bu videoda ki 2-3 kurtarış dışında ki kurtarışları görmüştüm.Volkan'ı değerlendirken şunu sorarım kendime; objektif olarak bakıyor muyum? Fenerbahçeli Mahmut Taşkıran'ı yere göğe sığdıramıyorsam, evet objektif bakıyorum. Volkan Türkiye ligi için iyi bir kaleci mi? Şu videoda da gözüken o ki evet. Peki bütün klasmanları ele aldığımızda nasıl ortalama, kötüde değil iyide değil. Ben gelip bunları yazdığımda bir sürü şey deniyor hakaretler bilmem neler. Bunları görünce aklımda soru işareti oluşuyor tabii. Acaba kaleci anlayışlarımız mı yoksa sıfat kullanma anlayışlarımız mı uyuşmuyor diye. Çünkü kimisi iyi kaleciye mükemmel der kimisi ise orta işte abartılmaya gerek yok der. Herkes birşey için farklı sıfatlar kullanır kişinin görüşüne bağlı. Ben Fenerbahçe'den Mahmut için en az 15 yıl kaleci sorunu çekmez Volkan'dan çok daha iyi bir kaleci diyorum. Bunu diyen biri objektif bakamaz mı sizce?
Ancak şu forumda gerçekten birşeyler tartışılamıyor artık. Sözüm sana değil kesinlikle. Öyle yorum atan kişiler var ki, ne sevinmeyi ne üzülmeyi ne de yorum yapmayı biliyorlar. 18 ve üstü insanların daha olgun yorumlar atması beklenir ki yaşça küçük arkadaşlar bile daha olgunca yorumlar atabiliyorken
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yok canım. Ben kaleden kaleye koşarak gelip sarıldırlar diye biliyorum.![]()