Sayfa 17 / 156 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sureklı Gaz Bozması Yıyoruz Mahsur Kaldık Yardın Edın Meydana Cıkartmıyolar Cekıldıklerı Yok Hepsı Yalan Rt Lutfen Sut Ve Gaz Maddesı

2 dakika önce yazılmış. Güvenilir kaynak. Paylaşın. insanların yardıma ihtiyacı var.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bafra'da da yaklaşık 1 saat önce eylem düzenlendi. Bende katıldım.

Şuan internete girebiliyorum ama facebook ve twitter'a giremiyorum. Sayfa yarım kalıyor, resimler açılmıyor.

Ne yaptığını zannediyor bu adam ? Hayır ana avrat küfür etmek istiyorum onu bile yapamıyorum twitterdan.

Ultrasurf yükledim bende. Öyle açabiliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ankara'da olaylar cok buyumus galiba.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tek fotoğrafta dünya basını!
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir abimin mesajı;

meşrutiyette tomalar onbinler önünde geri çekildi polis helikopterleri kendi halkına havadan gaz atıyo, bu kadar acizler.
    Ankara'da karışık baya,polisin müdahaleleri çok sertmiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cihangir , İstanbul , Turkey !

Taksim , İstanbul , Turkey

Ntv aracı ele geçirildi !

Hangi Vicdan..Hangi Müslümanlık

Başakşehir , İstanbul , Turkey !

MERSİN !

Kayseri'de an itabariyle GAZ BOMBASI atılmaya başlamıştır !

Dolmabahçe , İstanbul , Turkey !

Last edited by petrol_fb12 : 01.Haziran.2013 at 20:50

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankara'da kitle Kızılay'a girdi. Polis Başbakanlığa doğru kaçıyor.

Ama melih gökçek twitterdan "HALK AYAKLANMIŞ...TÜRKİYE AYAKTAYMIŞ...HADİ ORDAN...BÜTÜN ANKARA'YI AYAĞA KALDIRDINIZ...CÜRMÜNÜZ 2000 KİŞİ..." yazıyor. tiksinç.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yangın elden ele su taşınarak söndürülüyor.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kaç Yıl Oldu? ‏@kaacyiloldu 31 Mayıs
    Recep Tayyip Erdoğan, Mısır'da yaptığı konuşmada "Kendi halkına zulmeden iktidar, meşruiyetini yitirmiştir." diyeli 2 yıl oldu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007

https://twitter.com/06melihgokcek

Vallahi sizi bir kaşık suda boğarız ama dua edin ki biz demokrasiye inanıyoruz...Biz de kaba kuvvet ve eşkiyalık yok... @Cetings
    Bu adam ne içmiş! Bir belediye başkanı nasıl böyle konuşabilir! Herkes zıvanadan çıkmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Savaş muhabirliği mi yapıyorsunuz? Ne bu kin, nefret? Bu konu kapatılmazsa bir daha uğramayacağım bu siteye. Bir polis olarak şu yorumlardan utanç duydum. Bir iç karışıklık çıkarmak isteyen herkese destek oluyorsunuz şu anda. Bu tür tartışma konuları birkaç sene önce "ileri gitmeyecek şekilde açılabilir" denmişti. Ancak görüyorum ki çok ileri gidilmiş. Hiçbir polis hükümet uşağı değildir. Yasalarda yazandan eksik veya fazlası yapılmaz. Fazlasını yapanlar her zaman ceza alıyor. Eksik yapanlar görevi ihmalden yargılanıyor. Bütün gün polise terörist damgası vurmaya çalışanlara yazdım. Burada, bir çok arkadaşımın olduğu bir yerde yazmak istemedim.

Sadece şunu söylüyorum. Polisi terörist gibi gösterenlere destek olmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Savaş muhabirliği mi yapıyorsunuz? Ne bu kin, nefret? Bu konu kapatılmazsa bir daha uğramayacağım bu siteye. Bir polis olarak şu yorumlardan utanç duydum. Bir iç karışıklık çıkarmak isteyen herkese destek oluyorsunuz şu anda. Bu tür tartışma konuları birkaç sene önce "ileri gitmeyecek şekilde açılabilir" denmişti. Ancak görüyorum ki çok ileri gidilmiş. Hiçbir polis hükümet uşağı değildir. Yasalarda yazandan eksik veya fazlası yapılmaz. Fazlasını yapanlar her zaman ceza alıyor. Eksik yapanlar görevi ihmalden yargılanıyor. Bütün gün polise terörist damgası vurmaya çalışanlara yazdım. Burada, bir çok arkadaşımın olduğu bir yerde yazmak istemedim.

Polisi terörist gibi gösteren yok, onları destekleyen de yok. Örneğin polise taş atan provaköterleri durdurmaya calıştı halk görüntüleri izlersen görebilirsin. Polis dediğin halkın polisi olmalıdır, iktidarın değil.

İçimdeki kin ve nefret, masum insanlara isteyerek ve ya istemeyerek zarar veren herkesedir.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bak güzel kardeşim..

FEM dershanesinin kendi özel yurtlarından yetiştirilen adamları vardır.

Bu adamlar polis olarak yetiştirilir genelde.

Adamlara özel POLİSLİK dersleri acılır ve bizim adamamız olucaksın tarzı yetiştirilir...

Hiç bir şekilde Hükümet siyasi bir olayım olmadı..

ARTIK YETER ! DİYARBAKIR'DA ADAMLAR MİTİNG YAPIYOR SLOGAN ATIYOR ONLARA HİÇ BİR ŞEY YOK.

HALK TÜRK BAYRAĞI ACIYOR ONLARA BİBER GAZI.TAZİKLİ SU BU MU KARALAMA KAMPANYASI.

VİCDAN'IN VARSA BİRAZ OTUR DÜŞÜN NEDEN BURALARA GELDİK !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bak güzel kardeşim..

FEM dershanesinin kendi özel yurtlarından yetiştirilen adamları vardır.

Bu adamlar polis olarak yetiştirilir genelde.

Adamlara özel POLİSLİK dersleri acılır ve bizim adamamız olucaksın tarzı yetiştirilir...

Hiç bir şekilde Hükümet siyasi bir olayım olmadı..

ARTIK YETER ! DİYARBAKIR'DA ADAMLAR MİTİNG YAPIYOR SLOGAN ATIYOR ONLARA HİÇ BİR ŞEY YOK.

HALK TÜRK BAYRAĞI ACIYOR ONLARA BİBER GAZI.TAZİKLİ SU BU MU KARALAMA KAMPANYASI.

VİCDAN'IN VARSA BİRAZ OTUR DÜŞÜN NEDEN BURALARA GELDİK !
    Polislerin Fem Dersanelerinden çıktığı gibi bir düşünce karşısında hayretlere düşüyorum. Eyvahlar olsun bu ülkeye. Ben burada sabaha kadar konuşsam boş. Ayrıca dersaneye giderken ben hep Final'e gitmiştim, Fem'e değil. Ya da orada da olsaydım eğitim için olurdum. Namaz kılmak için Fem'e değil camiye gitmeyi tercih ederim.

@Nocna Mora

Araştıracak bir şeyim yok ben bu işi yapıyorum. Ayrıca bir yasak varsa hükümetin değil yasalardan kaynaklanan yasaklardır. O yasaları da her hükümet kendine göre yontuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Polislerin Fem Dersanelerinden çıktığı gibi bir düşünce karşısında hayretlere düşüyorum. Eyvahlar olsun bu ülkeye. Ben burada sabaha kadar konuşsam boş. Ayrıca dersaneye giderken ben hep Final'e gitmiştim, Fem'e değil. Ya da orada da olsaydım eğitim için olurdum. Namaz kılmak için Fem'e değil camiye gitmeyi tercih ederim.

@Nocna Mora

Araştıracak bir şeyim yok ben bu işi yapıyorum. Ayrıca bir yasak varsa hükümetin değil yasalardan kaynaklanan yasaklardır. O yasaları da her hükümet kendine göre yontuyor.
    Bizi aydınlatın o zaman,3 gün boyu olay çıkmadı,polis biber gazını dayamaya devam etti bir kişi çıkıp şiddet kullanmadı ama dün halk isyana geldi,halk mı suçlu oldu ? Bana bunun izahını yapın ? Niye bu kadar şiddet uyguluyorsunuz masum insanlara karşı ? Aradan 10-20 serseri çıkıp dediğiniz şeyleri atınca polis süt dökmüş kedi yavrusuna dönüyor.Genelleme yapmıyorum ama durum bundan ibaret.Rica ediyorum bana bu rezilliğin açıklamasını yapın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Nocna Mora

Mülakat vardı geçen gün bilmem bilirmisin FLORYA'DA ..

Sadece FEM dershanesinden gelen öğrenci sayısı 1000'indi..

Bazıları değil bazıları adamı.Orda 200 Kişi olsa yeter onları sahaya sürüyor zaten..

Yani demek istediğim sen değil ama çoğu oralardan cıkıyor..

Peki senin vicdanına sığıyormu halka yapılanlar ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ayranı pek sever kendisi...

@Flawless Victory

Burada kimse polise terörist muamelesi yapmıyor,görevini layıkıyla yapan polise bizim canımız feda,onlarla birlikte çarpışalım gerekirse ancak İstanbul'da bir çok polis görevini kötüye kullanmıştır bu bir gerçektir.Bu kadar olmaz,her şeye biber gazı,her şeye dayak.Polisin görevi halkın güvenliğini sağlamaktır,halkı döverek,yaralayarak dağıtmaya çalışmak değildir.Asıl o görevini kötüye kullanan meslektaşlarınıza ''Ne bu kin ? Ne bu nefret ? '' demeniz gerekiyor.Burada görevini ama sadece görevini yapan polise kim ne diyebilir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melih Gökçek'in bu rezilliklerini twitleyin, caps alın, ne bileyim yayın her tarafa da görülsün artık bunlar. Her zaman bunu yapıyor bu adam. Adam göz göre göre yalan söylüyor.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Melih Gökçek'in bu rezilliklerini twitleyin, caps alın, ne bileyim yayın her tarafa da görülsün artık bunlar. Her zaman bunu yapıyor bu adam. Adam göz göre göre yalan söylüyor.
    Caps'lesen ne olacak ? Başbakan'a mı şikayet edeceksin Herkes biliyor Melih Gökçek'in twitlerini. Adam komedi çeviriyor, milletle dalga geçiyor. Çocuk gibi herkesle laf dalaşına giriyor.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007

Şu adamdan kurtulamadı bir türlü Ankara zaten. Ankara'da yaşamıyorum icraatlarını bilemem ama salak saçma konuşuyor devamlı. 24 saat de twitter'da, ne zaman çalışıyor şaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Orada bulunan polise çivili toplar, sapanlarla bilyeler, kaldırım taşları, demir çubuklar atanlar halk değil diğerleri mi halk? İşinize geldiğini gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orada bulunan polise çivili toplar, sapanlarla bilyeler, kaldırım taşları, demir çubuklar atanlar halk değil diğerleri mi halk? İşinize geldiğini gibi.
    Bahsettiklerinin bir çoğu provakatörler. Bu eylem provakatörlerin ya da siyasi partilerin eylemi değildir. Bu eylem halkın eylemidir. Her görüşten insanın birleştiği bir eylemdir. Sadece sana gösterilenle konusmak kolay tabi. 3 gün boyunca savunarak eylem yaptı insanlar. Hiç bir saldırı yapılmadı polise karşı. Bugün baız provakatörler polise karşı bahsettigin eylemleri yaptılar fakat gören herkes onları durdurmaya calıstı. Arastırıp konusalım lütfen. Üstünkörü bilgilerle konusmanın bir yararı olmaz kimseye.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Bahsettiklerinin bir çoğu provakatörler. Bu eylem provakatörlerin ya da siyasi partilerin eylemi değildir. Bu eylem halkın eylemidir. Her görüşten insanın birleştiği bir eylemdir. Sadece sana gösterilenle konusmak kolay tabi. 3 gün boyunca savunarak eylem yaptı insanlar. Hiç bir saldırı yapılmadı polise karşı. Bugün baız provakatörler polise karşı bahsettigin eylemleri yaptılar fakat gören herkes onları durdurmaya calıstı. Arastırıp konusalım lütfen. Üstünkörü bilgilerle konusmanın bir yararı olmaz kimseye.
    Çok merak ettim. Eylemcilerin içinde misiniz de bu kadar emin konuşuyorsunuz, yoksa evden twitterdan falan okuduklarınızla mı bilgi sahibi oluyorsunuz?

Ekleme yapayım: Bu olaylarda iki tarafında haksız olduğunu savunanlardanım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Çok merak ettim. Eylemcilerin içinde misiniz de bu kadar emin konuşuyorsunuz, yoksa evden twitterdan falan okuduklarınızla mı bilgi sahibi oluyorsunuz?

Ekleme yapayım: Bu olaylarda iki tarafında haksız olduğunu savunanlardanım
    İçindeydim. Bir çok arkadaşım da benim gibi eylemciler arasındaydı. zor durumdaki insanlara yardım etmeye çalıştık, kimimiz ögrendiklerini direk twittera yazdı kimimiz elinde maskeler insanlara dağıttı. hepsiyle de konustuk, bilgiler paylastık. Evden twitterdan okuduklarımla atıp tutmuyorum
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Melih Gökçek ismini takmaya bile gerek yok. Kendisi cidden ne dediğini bilmeyen birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben cevaplayayım ben bir sürü eylem gösteri gördüm televizyondan ya da ordan burdan. Polis müdahale ederse ortalık karışır, etmezse her şey süt liman biter.
    Bakınız, geçen seneki 1 mayıs -genelde olaysızdı- bakınız bu seneki bir 1 mayıs bakınız bugünkü ve dünkü olaylar.

Ekleme yapayım: Halkın bu tepkisini yüzde yüz haklı bulanlardanım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

bi resmi daha varmis.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

bi resmi daha varmis.
    Hey Allah'ım nasıl izin veriyorlar buna ya. Kör mü bu millet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hey Allah'ım nasıl izin veriyorlar buna ya. Kör mü bu millet.
    Londra burası. Gayet doğal bir şey bu. Orada yaşayan Türk nüfusun çoğunluğu Kürt asıllı zaten.
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 17 / 156 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Mesaj Yetkileri