Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
481 ile 510 arası toplam 530 sonuç

Konu: EURO 08 | 3.Maç | Türkiye Cumhuriyeti - Çek Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konumuz Peter Cech in ne kadar iyi bir kaLeci oLduğu değiL. MiLLi takımımızın aLanındayız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Peter Cech iyi veya kötü bir kaleci olabilir. Önemli olan artık rakibimiz değil

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2. golden sonra stattaki petr cech hayranlarının suratını görmek istiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Milimetrik pas çok duyduk da, milimetrik çalım literatüre yeni giriyor.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

hepsine çok teşekkür ediyorum bize bu mutluluğu yaşattığı için 2.gol oldu sewindik tam oturuyoduk 3. gol oldu.Ama ne yalan söyleyeyim nihat o pası aldığında golü yazar demiştim çünkü nihatın pozisyonları

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Milimetrik pas çok duyduk da, milimetrik çalım literatüre yeni giriyor.
    Arda tüm dünyaya öğretti sağolsun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nihat Cech'in top elinden kaçıracağını sanki sezdi.Topa Cech'e doğru gelirken Nihat önündeki Çek oyuncunun önüne geçme derdindeydi.Cech elinden kaçırıncada çok rahat golü buldu.

Finale çıkarsak stopersiz oynayacağız söylüyim.

Emre Güngör turnuvayı kapatmış.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Dün site de yoktum 2-0dan sonraki yorumlara baktım adeta tekrar anı yaşadım..Helal olsun çocuklar...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim ses gitti

Dun Turklerin sokagi olarak bilinen NEWINGTON GREEN sokagini kapadik gece gec saatlere kadarda eglendik. Polis hic bisey diyemedi

Londrayi salladik daha dogrusu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir ince detay var bu turnuvada. Tribünlerden çalınan düdükler insanı fıtık ediyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O düdükLer benimde dikkatimi çekti. Gerçekten çok sinir bozucu. Başka şeyLer buLmamız gerek.

gol yedigimiz bir anda o dudugu duymustum hakem ofsayt caldi sandiydim bir baktim gol olmus

Evet ya bende çok uyuz oldum. Hep faul falan çalındı zannediyorum. İsviçre'nin bize attığı golü ofsayt sandım onların yüzünden, başta hiç takmamıştım sevinmelerini falan, ofsayt değil mi diye bakıyordum öyle.

Artık alıştım, ilk önce hakeme bakacağım.

Yalnız bu şampiyonada iyice öğrendik ki, Türk Milli Takımı "gaz"la çalışıyor.

Yahu bir maçı da "destan" yazmadan, oyun oynayarak alalım. Bir maçı da final maçı olarak görmeyelim. Ben sıkıldım vallahi "mucize"lerden, "destan"lardan.

En önemlisi futbol gibi bir spor dalını "Türk'e kefen biçmenin sonu kötü olur" gibi laflarla saptırmayalım. Artık

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maçı kahvehanede izledim 2-1 ken gitmistik....O tanımadığın amcalarla sevinc yumakları yok mu her seye değer Helal olsun sizlere..

Simdi kanal 24te milli takim doktorumuz Bulent bayraktar konusuyor.. Emre Belozoglu ve Tumer yine yok servette buyuk ihtimal oynamayacak Emre Gungor 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Gokhan Zan yetisicek.

Servet büyük eksiklik. Maç sonrasında "vücut kaput" dedi ya çok güldüm ona

Adamın dişi bile gitmiş o derece

Quote Originally Posted by Defuser View Post
    Yalnız bu şampiyonada iyice öğrendik ki, Türk Milli Takımı "gaz"la çalışıyor.

Yahu bir maçı da "destan" yazmadan, oyun oynayarak alalım. Bir maçı da final maçı olarak görmeyelim. Ben sıkıldım vallahi "mucize"lerden, "destan"lardan.

En önemlisi futbol gibi bir spor dalını "Türk'e kefen biçmenin sonu kötü olur" gibi laflarla saptırmayalım. Artık
    Harfiyen katılıyorum. Mucizevi galibiyetler dışında rakibi eze eze yenelim bir kere de. Fatih Terim zaten iyi bir teknik adam değil, taktik bilmez, sistem bilmez, tek ve en önemli özelliği çok iyi motivasyon sağlaması, yani gaz vermesi. Galatasaray zamanında da inanılmaz gaz veriyordu. Milli takımın devre arası konuşmalarını izlemişsinizdir, kameraya çekilmiş, taktik dışında her şey söylüyor, inanılmaz gaz veriyor. Bu özelliği de olmasa zaten şu an milli takımda bulunamazdı, biz de turu geçemezdik.

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Simdi kanal 24te milli takim doktorumuz Bulent bayraktar konusuyor.. Emre Belozoglu ve Tumer yine yok servette buyuk ihtimal oynamayacak Emre Gungor 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Gokhan Zan yetisicek.
    Emre Güngör turnuvayı kapatmış, yerine UEFA'dan izin alınıp İbrahim Kaş çağrılacak diyorlar. Mehmet Topuz'u çağırsa keşke, sağ bekte Topuz, orta sahanın sağında Hamit oynar.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

UEFA vermez öyle bir izin. Görülmüş örneği yok. Turnuvanın yarısı bitmiş, sen adam değiştireceksin.
    Ha, biz şimdi izin verilmedi diye kızarız da Platini'ye, orası ayrı bir dalga boyu
    Last edited by meddah : 17.Haziran.2008 at 11:33

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Harfiyen katılıyorum. Mucizevi galibiyetler dışında rakibi eze eze yenelim bir kere de. Fatih Terim zaten iyi bir teknik adam değil, taktik bilmez, sistem bilmez, tek ve en önemli özelliği çok iyi motivasyon sağlaması, yani gaz vermesi. Galatasaray zamanında da inanılmaz gaz veriyordu. Milli takımın devre arası konuşmalarını izlemişsinizdir, kameraya çekilmiş, taktik dışında her şey söylüyor, inanılmaz gaz veriyor. Bu özelliği de olmasa zaten şu an milli takımda bulunamazdı, biz de turu geçemezdik.

Emre Güngör turnuvayı kapatmış, yerine UEFA'dan izin alınıp İbrahim Kaş çağrılacak diyorlar. Mehmet Topuz'u çağırsa keşke, sağ bekte Topuz, orta sahanın sağında Hamit oynar.

Sag bekte zaten Sabri var oyniyabilecek. Bize stoperde oyniyabilcek adam lazim, Hakan Balta oyniyabilirmi acap ?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

hakan balta oynayabilir ama ne kadar verim alabiliriz soru işareti?

sabri emre aşık hakan balta uğur boral.o zaman 4 lü böyle oluyor ama böylede çok ofansif bir defans görünümü var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar zannedersem Fatih Terim İbrahim Kaşı yeniden çağıracakmış dün spor haberlerinde çıktı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Eli değmişken John Terry'yi çağırsın..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu sonradan kadroya adam çağırma oLayı nereden çıktı. BöyLe bir kuraL varmı da biz mi biLmiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Eli değmişken John Terry'yi çağırsın..

_________

Acaba sonradan çağırmak gibi bir kural var mı?*
    Öyle olsaydı takımlar kampı mesela 28 kişiye kadar tutup ihtiyaç olunca birini çıkar ıp diğerini sokarlardı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan'a mağara adamı dediler

Milliler'in Çekler önünde kazandığı maçın yankıları dünya basınında sürerken, N.Y Times'in hazımsız yorumu dikkat çekti...
    Avrupa Şampiyonası'nda Milli Futbol Takım'ımızın Çek Cumhuriyeti karşısındaki tarihî galibiyeti dünya basınında genelde övgü ve saygıyla karşılanırken, hazımsızlık ve ırkçılık kokan bir haber dikkat çekti.

New York Times ve refiki International Herald Tribune'un web sitesinde Rob Hughes imzasıyla yayınlanan haberde, milli kalecimiz Volkan Demirel, maçın sonunda yaptığı faul nedeniyle 'mağara adamı'na benzetilirken, 'Türkler zafer anında bile rezilliği tasvip etti.' denildi.

Haberde Fatih Terim'in saha kenarından hakemin verdiği kartlara itirazları 'sert taktiklerin onun emriyle gerçekleştirildiği izlenimi verdiği' şeklinde yorumlanırken, Türklerin neden Koller'i faul hedefi yaptığı analiz edildi.

Oyuncu değişikliğine geç izin verip Milli Takım'ın ikinci golü yemesine sebep olan dördüncü hakem ise 'Terim zavallı dördüncü hakeme yine bağırdı' cümlesiyle savunuldu.

Kaleci Volkan'ın oyundan atılması ile ilgili kısım ise tam olarak şöyle:

'Hakem, kaleci Volkan'ı mağara adamı şiddetiyle bir rakibi yere fırlatmasından dolayı oyundan atmakta tamamen haklıydı. Türkler, zafer anında bile rezilliği tasvip etti.'

internetspor

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu sonradan kadroya adam çağırma oLayı nereden çıktı. BöyLe bir kuraL varmı da biz mi biLmiyoruz.
    Haberlerde duymuştum sanırım yada bir yorumcu söylüyordu.Oyuncu turnuvayı kapatırsa çağrılabiliyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dün son 20 dakikanın tekrarını izledim.Melih Şendil ve Rıdvan Dilmen nası bağırmış öyle gollerden sonra tabi ben gollerden sonra kendimde olmadığım için onları duymamışım.Birde Rıdvan Volkan'ın kırmızı kartında çok sinirleniyor.Ortada Emre Aşık ve Gökhan Zan olursa çok kötü olur bizim için

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Haberlerde duymuştum sanırım yada bir yorumcu söylüyordu.Oyuncu turnuvayı kapatırsa çağrılabiliyormuş.
    Nasıl ispatlayacaksın kapattığını? Neye göre, kime göre?
    Mesela Servet daha turnuva başlamadan kapatmıştı turnuvayı; üç maçtır oynuyor..

Sayfa 17 / 18 İlkİlk ... 715161718 SonSon

Mesaj Yetkileri