Originally Posted by
Sekopej
Para benim de umrumda değil, sadece bu mahkemede hangi karar çıkarsa çıksın, daha neyin ne olduğunu bilmeden Fenerbahçe'yi suçlayan, küme düşsün diye çok isteyen ve olayları derinlemesine incelemeden sadece iftira atanlar, durmayacaklardır, aklandığında da Fenerbahçe, Aziz Yıldırım olayı bağladı diyeceklerdir. Nasıl ki değişmesi istenen yasanın değişme talebinin Aziz Yıldırımla hiç alakası olmamasına rağmen onunla bağlandı.
Bu kadar gücü olan birisiyse neden aylardır içeride? Ama inandıramazsın, çamur at izi kalsın politikaları tutacak, eğer ki CAS davayı Fenerbahçe lehine sonuçlandırırsa, en azından hakkı yenenlerin vicdanı rahatlar ve o dönemde elbette Fenerbahçe gitmeyecek diye ortalarda gezenler bir nebze olsun olayın farkına varırlar ki hiç sanmıyorum varacakları ama susup ortadan kaybolacaklardır ve zaman zaman çıkıp şikeci Fenerbahç deyip çamuru bulandırmaya çalışacaklardır.
Bu sebeple CAS'ta kazanmak önemli, ben şike olduğuna da inanmıyorum zaten ama şu aşamada benim için o önemli değil, TFF'nin bizi nasıl mağdur ettiği görülsün istiyorum sadece bu ŞL mevzusunda.