Sayfa 194 / 436 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
5,791 ile 5,820 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ya siz mi inadına böyle konuşuyosunuz ben anlamıyorum . Haber paylaşmak var haber paylaşmak var. Adam dalga geçer gibi dünya klübü oldunuz falan gibi şeylerden dem vuruyor aklı sıra dalga geçiyo sonra biz bişey diyince yinede suçlu biz oluyoruz. Ramazan, ramazan böyle seçme yapıyosunuz sanki anlayamıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Birileri Galatasaraylı arkadaşlara Arif'in paylaştığı haberden çok yorum olarak yazdığı şeylerden dolayı(kendi yorumu değilmiş diye iddia ettiği hani) tepki gösterdiğimizi anlatabilir mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arif sıkıntı haber eklemende değil. O avrupa takımı şeklinde yaptığın yorumda. O yorum sana ait veya kopyala yapıştır yapmışsın farketmez. Sonuçta alaycı bir yaklaşım içeren yazı eklemişsin buraya. Gelen tepkiler doğal. Ben evdeki durumlar sebebiyle tam takip edemedim konuyu ama şimdi o kısım silindi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

O değil de iyi oldu böyle basın oyunları deli gibi gaza gelip vaslui'yi dağıtacaz.

düzenleme:takımımın öyle anılmasından memnun değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vaslui heralde şansımız yok biraz üstlerine oynayalım mantığıyla olaya yaklaşıyor.Psikolojik baskı olayı.İlginç maçlar olacak Vaslui ile.Şimdiden ortam gergin bakalım Kadıköy'de nasıl tepkiler olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Basın ahlaksızlıgını sürdürüyor.Bilmediklerinden mi öyle çevirdiler o yazıyı ? Hiç sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aklını Başına Al

Oruç tutmakta ısrar eden Senegalli ile görüşen Kocaman: Senin için büyük fedakarlıklar yaptık. Profesyonelsin. İşine sarıl
    F.Bahçe'de gündem Moussa Sow krizi... Geçen sezon devre arasında Lille'den 10 milyon euro'ya transfer edilen Senegalli golcünün kamptaki isteksiz tavrı, teknik direktör Aykut Kocaman'ı harekete geçirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, oruç tutmaktaki ısrarı ile dikkat çeken yıldızla önceki gün Avusturya'da kaldıkları otelde bir toplantı yaparak hem derdini sordu hem uyardı. İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın da yer aldığı toplantıda şu diyaloğun yaşandığı öğrenildi:

TÜRKİYE'YE UYUM SAĞLAYAMADIM, MUTSUZUM!
    Kocaman: Sende genel bir isteksizlik var. Bunun nedeni nedir? Sow: Takıma uyum sağlayamadım. Kimseyle ilişki kuramıyorum. (K): Profesyonelsin. Önce işini düşünmelisin. Kafanı temizle. (S): Mutsuzum. Türkiye'ye alışamadım. (K): Seni büyük fedakarlıklarla aldık.
    Aklını başına topla. Böyle gidersen forma giymen zor... Görüşme sonrası Sow'un çok üzgün olduğu belirtildi.

DİA GİDİNCE YIKILDI
    Moussa Sow'un isteksiz tavrının altında Issiar Dia'nın takımdan ayrılmasının yattığı sanılıyor. Duygusal yapısı olan Senegalli yıldızın, en yakın arkadaşı ve vatandaşı Dia'nın Katar'a gitmesiyle iyice içine kapandığı belirtildi. İnançlarına çok bağlı olan Sow'un uzun günlerde oruç tutmasının idman performansını düşürmesinin de doğal olduğu kaydedildi.

FOTOMAÇ

Bir futbolcunun oruç tutması kadar saçma birşey olabilir mi ya ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yalan haberdir bence o
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman ve Sow görüşüyor, görüşmede Hasan Çetinkaya da var. O zaman siz nereden biliyorsunuz?

Kimden öğrendiniz, kim tarafından bildirildi, belirtildi, öğrenildi?

Kasıtlı bir haber, Aykut Kocaman oruç tutturmuyor, Aykut Kocaman en yakın arkadaşını sattı, Aykut Kocaman, Aykut Kocaman.

Aykut Kocaman ile alakalı yine kasıtlı olduğunu düşündüğüm haberler çıkmıştı ama yemezler, Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe'den ayıramaz kimse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Haber yalan olabilir ama Sow oruç tutuyor diye biliyorum.Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Haber yalan olabilir ama Sow oruç tutuyor diye biliyorum.Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş.
    Öncelikle sow oruç tutmaya fenerbahçede başlamadı, adamın tuttuğu zaten belliydi araştırmalarını (sowu araştıranlara sözüm) iyi yapsalardı bunu göze alır veya almaz başka bir oyuncu düşünürlerdi. Kişisel inançlara karışılamaz sow isterse der ki benim için öğleden sonra antrenman yapmak günah ben buna inanıyorum ve antrenman yapmıyorum, siz ona da karışamazsınız, verebileceğiniz tepki oyuncuyu takımınıza almamak olabilir ancak. Eğer Aykut Kocaman'ın dedikleri gerçekse, ben de diyorum o zaman aykut hocama sen bu oyuncuyu takımına almadan önce bilmiyor muydun bu durumu ?

inananalar için : Ayrıca konuyu saptırmak istemem ama "Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş." böyle bir şey söz konusu değil. Borsa oynamıyoruz burda zaman zaman yap zaman zaman yapma şeklinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hala oruc tartisiliyor adam sanki ilk defa bu sene basladi oruca

Haber yalan merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bildiğim kadarıyla Hakan Şükür de futbolculuk hayatı boyunca hep oruç tutmuştu.Kişiye göre değişebilir tabi ki ama performans düşüklüğü çok normal.Hele bu sıcakta o kadar koş yorul bi şey yeme içme çok çok zor.Biz oturduğumuz yerden çok zorlanıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bence maç günleri dışında tutup tutmaları tamamen kendine kalmış bişey de maç günü tutmamaları performans açısından önemli bişey

Konu çok derin yerlere gidebilir. Bu din meselesi olduğu için kimsenin ne yapacağı başka biri tarafından kısıtlanamaz. Bence diye başlayan cümleler kullanılmamalı.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Adam siyahi dayanıklı tutar be.
    Last edited by LaigLeNoiR : 23.Temmuz.2012 at 13:27 Reason: Irkçı söylemden kaçınalım :)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

arkadaşlar niye ertem şener in yazısını koymuyorlar buraya acaba çok merak ettim şimdi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok doğru yazmış Ertem Şener.Umarım Fenerbahçe farklı skorlar alarak turu geçer de bir nebze ağızlarının payını vermiş oluruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Birak romanyayi o haberi agizlarinin suyunu akita akita facede twitterde paylasan gsliler var dostlarimizdan firsat bulursak dusmanlarimizla mucadele edecez

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Birak romanyayi o haberi agizlarinin suyunu akita akita facede twitterde paylasan gsliler var dostlarimizdan firsat bulursak dusmanlarimizla mucadele edecez
    Bunda yadırganacak bir durum yok bence.

G.Saray'lısı hata yapar, diğerleri onla dalga geçer.
    Fenerlisi hata yapar, diğerleri onla dalga geçer.
    Beşiktaşlısı hata yapar, diğerleri onla dalga geçer.

Bu Ülke'de yıllardır bu böyle devam eder. O yüzden bence abartılacak durum yok.

Ne ilk defa F.Bahçe'nin başına geliyor, ne de diğer takımların başına hiç gelmedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mail meselesi de Murat'ın dediği gibi. Trabzonsporlular haklarının yendiğini düşünüyor ve mail atıyor. Herkesin kendine göre nedeni var. Tersi durum olsaydı Fenerbahçeliler de sineye çekmez, haklı olduklarını düşündükleri için mail atmak gibi şeyler yaparlardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

FB TV'de stajyer olarak çalışan GS'li Selin Yağcıoğlu'nun işine son verilmiştir.

Taraftar gaza getirdi ve amacına ulaştı.Ancak bir yönden haklı buluyorum taraftarıda eski twitleri paylaşıldı.
    Ballı Fener tarzı rahatsız edici mesajı var.Taraftarda gaza geldi anında başladı twitter'da twit atmaya ve sonunda amacına ulaştı.
    Eski eskide kalmış bence yanlış bir hareket kimsenin ekmeği ile oynanmaz şuanda size bir zararı yokken.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen katılıyorum.Kimsenin ekmeği ile oynanmamalı.Haberleri sunarken kulübe bir saygısızlığı veya işini yaparken bir hatası yokken kendi görüşlerini belirtti diye işinden oldu.Aslında çok da masum bir yazı.''Ballı Fener'' yazmış.Yani ona göre Fenerbahçe diğer takımlara göre biraz daha şanslı.Sırf bu yazı yüzünden, yazık gerçekten çok yazık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bir yıldır taraflar birbirine düşman edildi, aradaki rekabet, rekabet olmaktan çıkıp düşmanlığa dönüştü. Bunda şüphesiz saygın (!) yöneticilerimizin ve teknik adamlarımızın katkısı büyük. Alın işte sonuç.

Bu saatten sonra nasıl toparlayacaksınız merak ediyorum. Sağduyulu yaklaşılmadı, bundan sonraki her maçta yine olaylar çıkacak, yine saha kapatma cezaları. Gerçekten 3 Temmuz süreci "TEMİZ FUTBOL İÇİN MİLAT OLACAK" dendi ama "TÜRK FUTBOLUNUN YERLEBİR OLMASININ VE ŞİDDETİN GÜNBEGÜN ARTMASININ MİLADI" oldu.

Ertem Şener benim anlatmak istediklerime de tercüme olmuş, harika bir yazı kaleme almış.

Juventus şike yaptı tescillendi;
    Avrupa’da rakiplerinden ,
    Kimseden ses yok…
    Bunu kendi sorunu olarak görmüş;
    Inter’i de,
    Diğerleri de…
    Hatta az buçuk şike yaptı denilen
    Milan’ı da ,Roma’yı da Lazio’yu da
    Kattılar işin içine.
    ‘Eğer birbirimize sallarsak,kavgaya dökersek,
    Bana da bulaşır ucu' dediler,
    Hepsi de …
    Sonra ?
    *
    Sonra, Juve’nin,Milan’ın ,İtalyanların adı okununca Avrupa kupaları kurasında,
    Çıt var mıydı,
    Lazio’nun rakibi Vaslui’de ?
    Diğer ülkelerde ?
    Şşşş ses yok
    Sakin !
    Olmaz tabi
    Biz dürüstüz ya tek!
    En dürüst,en küfür etmeyen,en misafirperver,en soğukkanlı…
    Kendi işimizi kendi içimizde halledemedik
    Rezil olduk !
    Vır vır vır konuştuk

*
    Ya şikesi tescillenen Porto?
    Rakipleri bir şey dedi mi?
    Manchester United mesela dedi mi ;
    ‘Eyvah şikecilerle oynuyoruz?’
    Dedi mi?
    Demedi…
    Niye ?
    Çünkü Portekiz’de kaldı o iş.
    Çıkmadı dışarı!
    Almanya,Fransa,Belçika,Yunanistan…
    Hepsi içerde halletti,
    İçeride çözdüler,
    Dışarı malzeme vermediler…
    *
    1907’de kurulan
    Sevin ya da nefret edin,
    Türkiye’yi temsil eden,
    Attığı golle bile Trabzon’a, Galatasaray’a, Beşiktaş’a puan kazandıran Fenerbahçe için
    Elin Vasluisi için Romanya basını
    ‘Deprem 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var’ manşetini atıyor…
    10 yıl önce kurulan
    Bacak kadar Vaslui‘nin çapına bakmadan
    ‘Yıldızlı şikecilerle oynayacağız’ diyor…
    *
    Devamı: http://www.haberedikkat.com/haber_34...enerbahce.html

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sadece ballı fener değil Trabzonspor ve Galatasaray i öven twitleri var. Çok yerinde oldu işine son verilmesi. Ekmek yediğin yere saygılı olacaksın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Sadece ballı fener değil Trabzonspor ve Galatasaray i öven twitleri var. Çok yerinde oldu işine son verilmesi. Ekmek yediğin yere saygılı olacaksın.
    Çok eski olduğunu duydum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ertem Şener'in zırvalamalarını okudum bende.Söylediği ülkelerde o şike yapan takımları kurtarmak için 40 takla atmadılar.Neyse cezaları hemen kesip işlerine baktılar.Juvemtus gibi bir kulüp 2. lige düşürüldü.İtalyada başbakan çıkıp şike sahaya yansımamıştır demedi yada Juve düşerse futbol biter marka değeri kalmaz denmedi.Milan'ın puanları silindi.Juventusun 2 şampiyonluğu alındı.Orda ülke kendi içinde adaletli olduğu için kimse sağa sola çıkarmadk olayı.

Bizim ülkemizde de türlü şaklabanlıklar yapılmayıp suçluya cezası verilseydi kimse ne mail atardı nede hakkını dışarıda arardı.Sonra kimsede senin şike yapan takımınla dalga geçmezdi.Bu iş bu kadar baist.

Ertem yabancı takıma sallayacağına önce bu işleri buraya getirenlerin karşında durmayı bilsin ama olur mu rant var.Kim para kazanacak bu işten.Fener düşerse ülke futbolu biter marka değeri kalmazya.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ertem Şener'in zırvalamalarını okudum bende.Söylediği ülkelerde o şike yapan takımları kurtarmak için 40 takla atmadılar.Neyse cezaları hemen kesip işlerine baktılar.Juvemtus gibi bir kulüp 2. lige düşürüldü.İtalyada başbakan çıkıp şike sahaya yansımamıştır demedi yada Juve düşerse futbol biter marka değeri kalmaz denmedi.Milan'ın puanları silindi.Juventusun 2 şampiyonluğu alındı.Orda ülke kendi içinde adaletli olduğu için kimse sağa sola çıkarmadk olayı.

Bizim ülkemizde de türlü şaklabanlıklar yapılmayıp suçluya cezası verilseydi kimse ne mail atardı nede hakkını dışarıda arardı.Sonra kimsede senin şike yapan takımınla dalga geçmezdi.Bu iş bu kadar baist.

Ertem yabancı takıma sallayacağına önce bu işleri buraya getirenlerin karşında durmayı bilsin ama olur mu rant var.Kim para kazanacak bu işten.Fener düşerse ülke futbolu biter marka değeri kalmazya.
    Hala sike diyor hakim misin savci misin yoksa o sene trbzonu bjkyi gsyide mi satin aldi fb
    Bukemedigin eli opeceksin
    Last edited by LaigLeNoiR : 23.Temmuz.2012 at 19:56 Reason: dikkat edelim

Mesaj Yetkileri