Alex !! 1-1
De Souzaaaaaa !!!
serdar hiç umut vermiyor. mehmet topal hiç yok. kuyt kendini göstermeye çalışıyor. faydalı olur bence. mehmet topal da toparlar ama serdar nedir abi ya?
Aynen Serdar deli etti adam sanki sonradan defans olmuş defans yapmayı bilmiyor ama maşallah alex gibi oyun kuruyor
Ne manyak bir kaleci bu
Ne kalecileri varmış bunların arkadaş böyle , neler çıkardılar.
Salih girdi baroni çıktı
Ah be Selçuk![]()
İnsan, top Alex'in ayağındayken pozisyon hiç bitmesin istiyor. Yazın bunu.![]()
Recep Niyaz oyunda Alex çıkıyor.
Recep girdi Alex çıktı
Yahu bir hazırlık maçı değil mi bu ? Ne diye giren çıkanı anında yazıyorsunuz burayaBiz 11 gol attık yazdık mı
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Alex olmayınca takımda tat tuz yok Felipe çabuk büyü![]()
Salih nasıl?![]()
So what?
Saike
Salih Fellaini gibi ya ama Baroni'yle aynı takımda oynamaz çok karıştırırız![]()
Semih hayattan bezmiş gibi yahu .
1-1 Maç sonucu.
Hadi sezon açılışımız hayırlı olsun Salih mükemmel olucak çok soğukkanlı tempoyu iyi ayarlıyor sezgileri iyi seviyede pres yapıyor şöyle diyeyim yıllarca Gökay Gökay dedik Salih 3 gömlek daha iyi bence
kötü maçtı. semih el freni gibi, selçuk'sa hala bu takımda neden oynadığımı anlamadım der gibiydi.
Salih'i beğendim yaşını hiç belli etmiyor gayet rahat oynadı doğru oynadı, hazırlık maçı olmasının etkisi vardır belki ama gayet iyiydi.
takima kesinlikle yedekte bekleyecek kaliteli forvet lazim genc yada yasli farketmez isini yapsin yeter:.. bienvenu ve semih le olmaz bu is ayrica yabanci defans acilen alinmali.
mehmet topal ve cristian bana çok aksarlar gibi geliyor.
iyi stoper çok çok iyi ortasaha iyi de bi forvet şart.selçuk semih gibi isimler artık heycan taşımıyorlar taşımadıkları gibi bize de bi heycan vermiyolar bence bi revizyon canlandırmak şart.
Sow la da bir yıl asla yürümez bienvenü de o kadar güvenilerek yola çıkılacak oyuncu değil
alexin golünden sonra aykut kocaman bi 10-15 sn önüne baktıacaba ne düşündü orda çok merak ettim
semih'in takimda bulunmasinin nedeni tamamen avrupa kupalarinda listeyi doldurmak icinsemih olmasa alt yapidan 17-18 lik bir oyuncu kaydettirmek zorundalar 17-18 lik oyuncuda oynamayacagina göre kulübün isine gelmez..
Salih'te iş var, aman nazar değmesin.