Sayfa 196 / 483 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
5,851 ile 5,880 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@nannar

Bu süreç nasıl biterse bitsin ben bu federasyonun bu kişilerle yola devam edeceğini zannetmiyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Benim kastım yönetim değildi zaten Sonuçta bu 45 milyon € da bu kişilerin şahsi servetlerinden çıkmayacak.Yani böylesine bir meblayı ödedikten sonra kurum olarak TFF -FB soğuk savaşı mı başlar, yoksa yeni TFF yönetimi "FB hakkı olan bir davayı kazanarak, hakkı olan bu tazminatı almıştır" diyip yaşananlara bir çizik çekerek sağ duyulu mu davranır. İnşallah sürecin sonunda FB haklı çıkarda tazminat alırsa yeni yönetim böyle davranır da türk futbolu yeni bir iç savaşa sürüklenmez
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dönem dönem kişiler hasebiyle bir çok takımın TFF ile kanlı bıçaklı olduğu dönemler olmuştu. MAA ve ekibide F.Bahçe ile şuan için çok kötü bir durumda. Örnek olarak Ulusoy döneminde F.Bahçe yine TFF ile çok kötüydü ancak mesela Özgener yada H.Doğan döneminde böyle bir çatışma yaşanmadı. Dolayısı ile kurumun kan değişikliğine gitmesi durumunda taraflar arasındaki iletişim tekrar eski haline döner.

Zaten MAA ve ekibinin her halükarda görevde kalamayacağı -böyle bir ekibin Türk futbolunu yönetemeyeceği ve iyice geriye götüreceği- çok açık. Yeni gelecek olan yönetim ise tamamiyle buzları eritmeye yönelik politika uygulayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Benim kastım yönetim değildi zaten Sonuçta bu 45 milyon € da bu kişilerin şahsi servetlerinden çıkmayacak.Yani böylesine bir meblayı ödedikten sonra kurum olarak TFF -FB soğuk savaşı mı başlar, yoksa yeni TFF yönetimi "FB hakkı olan bir davayı kazanarak, hakkı olan bu tazminatı almıştır" diyip yaşananlara bir çizik çekerek sağ duyulu mu davranır. İnşallah sürecin sonunda FB haklı çıkarda tazminat alırsa yeni yönetim böyle davranır da türk futbolu yeni bir iç savaşa sürüklenmez
    Öyle şey olur mu hiç Sen Fenerbahçe'yi sadece ş.l'ye göndermemekle kalmıyosun oradan gelebilecek tüm maddi kaynağı kesiyorsun TFF her ne kadarda sorumlu UEFA dese de Fenerbahçe haklı çıktığında bu parayı bir şekil ödemek zorundasınız. Bunda düşman kesilecek bir durum göremiyorum ben. Sorumluluğu alırsanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sion oradaki davasını çekti diye biliyorum. Sebebi'de UEFA ile çok yakın olması ve UEFA aleyhine karar vermeyecek olmasıydı.
    UEFA Sion'u Avrupa Ligine dahil edecek. Bunu resmi sitesinden duyurdu. Bu sebeple Sion davasını geri çekti. Oysa biz hala dışarıdayız Davamız devam ediyor anlayacağın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben yeni gelecek TFF yönetiminin tekrar bi dava ile karşı karşıya kalmamak için sağduyulu olacağını düşünüyorum..

Ridvan Dilmen sike tesebbüsü olabilir demis

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=b...2-2011%2000:10

Burasindan izlemeye basladim hepsini izlemedim baya tartisma olmus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ridvan Dilmen sike tesebbüsü olabilir demis

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=b...2-2011%2000:10

Burasindan izlemeye basladim hepsini izlemedim baya tartisma olmus
    Rıdvan orda bişi bildiğinden ya da duyduğundan söylemedi ama.. Tamamen kendi fikrini söyledi sahaya yansımış bi şike göremiyorum ben varsa en kötü ihtimalle teşebbüste kalmıştır dedi.. Sonuna da ekledi zaten teşebbüs bile suçsa ve etmişlerse cezalarını çeksinler dedi..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rıdvan Dilmen , 1-2 saat önce Beyaz Tv 'de Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın oldugu bir programa telefon ile katıldı , adam o kadar inanmışki Aziz Yıldırımın sucu kanıtlansın onunlar beraber yatarım içeride dedi , gerçekten Rıdvan Dilmen beyin spazmı geçiriyor herhalde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Rıdvan Dilmen , 1-2 saat önce Beyaz Tv 'de Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın oldugu bir programa telefon ile katıldı , adam o kadar inanmışki Aziz Yıldırımın sucu kanıtlansın onunlar beraber yatarım içeride dedi , gerçekten Rıdvan Dilmen beyin spazmı geçiriyor herhalde.
    Yahu yapma lütfen.. Suçu kanıtlansın selam bile vermem dedi az önce O sadece Aziz Yıldırıma olan sevgisini anlatabilmek için yatarım onunla beraber dedi..

Lütfen artık Rıdvan hakkında konuşmalarını kırpıp kırpıp koymayın şuraya yazıktır günahtır.. Adam ne dese hep yanlış anlaşılıyo..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakaret etmeden önce bir daha düşünmeni isterim acaba dogru mu anlamısım diye

Rıdvan Dilmen Aziz Yıldırım'a sevgisinden bahsetmek için gerekirse onunla beraber yatarım dedi. Ama şikaye suça bulaşmışsa da selamımı bile keserim dedi. Bu kadar net anlatmışken neden bu kadar kolay yargılıyorsunuz anlamıyorum, bu çok küçük ve basit bir örnek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ne dese mi , Rıdvan Dilmen artık ne dediğini bilmiyor bu olaylardan sonra açık bir şekilde saçmalamaya başladı , kabuğuna çekilmesi lazım uslu uslu durup adaletin işleyişini seyretmeli.

Sonuçta dedi mi dedi , ister sevgisinden ister saygısından

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yahu yapma lütfen.. Suçu kanıtlansın selam bile vermem dedi az önce O sadece Aziz Yıldırıma olan sevgisini anlatabilmek için yatarım onunla beraber dedi..

Lütfen artık Rıdvan hakkında konuşmalarını kırpıp kırpıp koymayın şuraya yazıktır günahtır.. Adam ne dese hep yanlış anlaşılıyo..

valla ridvanin allah 1 dedigine bil zor inanirim sozunde durmayan bir kisilik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Valla bence Rıdvan ne dediğini gayet de iyi biliyor ama bu laflar bazınlarına (sizleri kasdetmiyorum) çok rahatsız ettiği için Rıdvan'ı yıpratmak için ellerinde geleni yapıyolar.. Rıdvan'ı laf oyunlarına getirip de saçmalıyo gibi göstermek hiç de insani değil..
    Last edited by DisCo : 06.Aralık.2011 at 10:17

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Baransu, Rasim O. Kütahyalı gibi hayatında futbolun f'sinden anlamayan ama ne hikmetse şu olaylardan sonra ortaya birileri tarafından kalemşör olarak atılan bu elemanlar yerine bugün Rıdvan Dilmen tartışılıyorsa verilecek tek cevap :
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İster anlasın ister anlamasın adamların dediği günü gününe çıktı valla , ayrıca konu futbolun 4-4-2'si değil ki , Baransu tek tek söylediği herşey çıkıyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence Konunun "Futbol" olması yeterlidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konu futbolun 4-4-2'si değil ama
    Meselede orada bitiyor zaten Federasyon, basın, vs alayı dahil futboldan anlayan adam gibi insanlar şu süreci yönetseydi bugün böyle kaos ortamı olmazdı. Ama önüne gelen konuşuyor
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sanırım dün yazmıştım bunu:

Mehmet Baransu : "Biz tüm bilgileri avukatlardan ve soruşturmayı yürütenlerden alıyoruz"

Ağzından kaçırdığı iyi oldu...
    İster anlasın ister anlamasın adamların dediği günü gününe çıktı valla , ayrıca konu futbolun 4-4-2'si değil ki , Baransu tek tek söylediği herşey çıkıyor .
    Zaten Balde_mir de söylemiş..

Baransu futboldan anlamiyor ama ROK az bucuk anliyor gibi

O degil de ROK, Ahmet Cakar ve Samil Tayyar fena dövmüsler ridvani, pisti kaldi adam eveledi geveledi kivirdi laflari.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

E yani herhalde hoş adam medyum değil bir yerlerden alıyor duyumları.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Herkes gibi Ridvan Dilmende yiprandi ama birazda kendilerine yapiyorlar. Her programa katilip konusmamalari lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

E yani herhalde hoş adam medyum değil bir yerlerden alıyor duyumları.
    E o zaman neden "adama helal olsun her dediği çıktı" dedin ki

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

E o zaman neden "adama helal olsun her dediği çıktı" dedin ki
    Atıp , tutan ve boş yere sallayan adamlar olduğu için helal olsun dedim , biliyor ki söylüyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Atıp , tutan ve boş yere sallayan adamlar olduğu için helal olsun dedim , biliyor ki söylüyor .
    tamam haklısın da söylediği şeyleri tamamıyla iddianameden alıp yazıyor.. Peki ya savcı atıp, tutp boş yere sallamışsa? Ancak sanıyorum siz zaten böyle bi ihtimali hiç düşünmediniz.. İşte bu yüzden de Baransu ve ROK gibi adamlar size göre işini iyi yapıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

tamam haklısın da söylediği şeyleri tamamıyla iddianameden alıp yazıyor.. Peki ya savcı atıp, tutp boş yere sallamışsa? Ancak sanıyorum siz zaten böyle bi ihtimali hiç düşünmediniz.. İşte bu yüzden de Baransu ve ROK gibi adamlar size göre işini iyi yapıyor..
    Ben sana Rasim Ozan yada Mehmet Baransu hayranı mıyım dedim , biri söyledi işlerini yapıyorlar dedim , yahu savcı için atıp sallamışsa diyorsun , birileri için diyorsunda , kendi avukatlarınız veya içerdeki adamlarınız , yöneticileriniz hep doğru mu konusuyor .

Sonuçta konuyu tartışmanın anlamı yok ben son olarak , Adaletime güveniyorum , yargılanır suçsuzlugu kanıtlanırsa adam içeride boşuna 5 ay yattı derim yok aksi halde , ispatlanır ve ceza yerse hak etmiş derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben de ona değinmeye çalıştım zaten..

Henüz Koğuşturma olayı bile başlamamış soruşturma durumundaki bi davada her ne hikmetse iddianamedekiler "Yapıldı, edildi, çete lideri, suç örgütü kurdu" gibi kesin terimlerle gazetelere servis ediyolarsa eğer, ben bizim tarafın doğru ya da yanlış söylediğine bakmam bile..

Daha gözaltına alındığında bile eşgal tespit fotoğraflarının sızdırılıp yayınlanması, insanlık dışıdır..

Zaten Umarım bu her yaptıkları tek tek kendi başlarına gelir.. Allah'ın sopası yok zaten..

Son olarak ben de adalete güveniyorum, umarım tesir altında kalmadan sonuçlanır bu dava da biz de önümüze bakarız..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rasim Ozan Kütahyalı'nın kime hizmet ettiğide belli... Beyaz TV, Kanaltürk gibi kanallarda yapılan programların seviyesizliğide belli. Rıdvan Dilmen gibi birisinin oralara çıkıpta seviyesini aşağılara çekmesini yadırgadım gerçekten. Zaten O Rasim denen kişiye laf anlatamazsın. Kafasında bildiği bir doğru var ve tamamiyle siyasi bakıyor olaylara. Spor yada başka birşeyle alakası yok onun. Rıdvan Dilmen bence daha seviyeli yerlerde derdini anlatsın yoksa anlaşılmaz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ridvan Dilmen'in tek sucu kaale dahi alinmayacak kisilerle muhatap olmasi. Ridvan'in sevmeyenleri de magazin programlari gibi laflarini kirpip kirpip elestiri malzemesi yapmaya calisiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Rıdvan a beyin spazmi geçiriyor diyenden şüphe ederim. O mesajin hala silinmemiş olması ayrı bir nokta.

Adamın lafları bu kadar carpitilir. Zaten barahir orada açıklamış, kirpik kirpik getiriyorsunuz. Neyse fazla konusmaya gerek yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri