@nannar
Bu süreç nasıl biterse bitsin ben bu federasyonun bu kişilerle yola devam edeceğini zannetmiyorum.
@nannar
Bu süreç nasıl biterse bitsin ben bu federasyonun bu kişilerle yola devam edeceğini zannetmiyorum.
...
Benim kastım yönetim değildi zatenSonuçta bu 45 milyon € da bu kişilerin şahsi servetlerinden çıkmayacak.Yani böylesine bir meblayı ödedikten sonra kurum olarak TFF -FB soğuk savaşı mı başlar, yoksa yeni TFF yönetimi "FB hakkı olan bir davayı kazanarak, hakkı olan bu tazminatı almıştır" diyip yaşananlara bir çizik çekerek sağ duyulu mu davranır. İnşallah sürecin sonunda FB haklı çıkarda tazminat alırsa yeni yönetim böyle davranır da türk futbolu yeni bir iç savaşa sürüklenmez
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Dönem dönem kişiler hasebiyle bir çok takımın TFF ile kanlı bıçaklı olduğu dönemler olmuştu. MAA ve ekibide F.Bahçe ile şuan için çok kötü bir durumda. Örnek olarak Ulusoy döneminde F.Bahçe yine TFF ile çok kötüydü ancak mesela Özgener yada H.Doğan döneminde böyle bir çatışma yaşanmadı. Dolayısı ile kurumun kan değişikliğine gitmesi durumunda taraflar arasındaki iletişim tekrar eski haline döner.
Zaten MAA ve ekibinin her halükarda görevde kalamayacağı -böyle bir ekibin Türk futbolunu yönetemeyeceği ve iyice geriye götüreceği- çok açık. Yeni gelecek olan yönetim ise tamamiyle buzları eritmeye yönelik politika uygulayacaktır.
Öyle şey olur mu hiçSen Fenerbahçe'yi sadece ş.l'ye göndermemekle kalmıyosun oradan gelebilecek tüm maddi kaynağı kesiyorsun TFF her ne kadarda sorumlu UEFA dese de Fenerbahçe haklı çıktığında bu parayı bir şekil ödemek zorundasınız. Bunda düşman kesilecek bir durum göremiyorum ben. Sorumluluğu alırsanız sonuçlarına katlanmak zorundasınız.
...
Ridvan Dilmen sike tesebbüsü olabilir demis
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=b...2-2011%2000:10
Burasindan izlemeye basladim hepsini izlemedim baya tartisma olmus
Rıdvan orda bişi bildiğinden ya da duyduğundan söylemedi ama.. Tamamen kendi fikrini söyledi sahaya yansımış bi şike göremiyorum ben varsa en kötü ihtimalle teşebbüste kalmıştır dedi.. Sonuna da ekledi zaten teşebbüs bile suçsa ve etmişlerse cezalarını çeksinler dedi..
Rıdvan Dilmen , 1-2 saat önce Beyaz Tv 'de Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın oldugu bir programa telefon ile katıldı , adam o kadar inanmışki Aziz Yıldırımın sucu kanıtlansın onunlar beraber yatarım içeride dedi , gerçekten Rıdvan Dilmen beyin spazmı geçiriyor herhalde.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yahu yapma lütfen.. Suçu kanıtlansın selam bile vermem dedi az önceO sadece Aziz Yıldırıma olan sevgisini anlatabilmek için yatarım onunla beraber dedi..
Lütfen artık Rıdvan hakkında konuşmalarını kırpıp kırpıp koymayın şuraya yazıktır günahtır.. Adam ne dese hep yanlış anlaşılıyo..
Hakaret etmeden önce bir daha düşünmeni isterim acaba dogru mu anlamısım diye
Rıdvan Dilmen Aziz Yıldırım'a sevgisinden bahsetmek için gerekirse onunla beraber yatarım dedi. Ama şikaye suça bulaşmışsa da selamımı bile keserim dedi. Bu kadar net anlatmışken neden bu kadar kolay yargılıyorsunuz anlamıyorum, bu çok küçük ve basit bir örnek.
Ne dese mi , Rıdvan Dilmen artık ne dediğini bilmiyor bu olaylardan sonra açık bir şekilde saçmalamaya başladı , kabuğuna çekilmesi lazım uslu uslu durup adaletin işleyişini seyretmeli.
Sonuçta dedi mi dedi , ister sevgisinden ister saygısından
Valla bence Rıdvan ne dediğini gayet de iyi biliyor ama bu laflar bazınlarına (sizleri kasdetmiyorum) çok rahatsız ettiği için Rıdvan'ı yıpratmak için ellerinde geleni yapıyolar.. Rıdvan'ı laf oyunlarına getirip de saçmalıyo gibi göstermek hiç de insani değil..
Last edited by DisCo : 06.Aralık.2011 at 10:17
Mehmet Baransu, Rasim O. Kütahyalı gibi hayatında futbolun f'sinden anlamayan ama ne hikmetse şu olaylardan sonra ortaya birileri tarafından kalemşör olarak atılan bu elemanlar yerine bugün Rıdvan Dilmen tartışılıyorsa verilecek tek cevap :![]()
...
İster anlasın ister anlamasın adamların dediği günü gününe çıktı valla , ayrıca konu futbolun 4-4-2'si değil ki , Baransu tek tek söylediği herşey çıkıyor .
Bence Konunun "Futbol" olması yeterlidir..
...
Baransu futboldan anlamiyor ama ROK az bucuk anliyor gibi
O degil de ROK, Ahmet Cakar ve Samil Tayyar fena dövmüsler ridvani, pisti kaldi adam eveledi geveledi kivirdi laflari.
E yani herhalde hoş adam medyum değil bir yerlerden alıyor duyumları.
Herkes gibi Ridvan Dilmende yiprandi ama birazda kendilerine yapiyorlar. Her programa katilip konusmamalari lazim.
Ben sana Rasim Ozan yada Mehmet Baransu hayranı mıyım dedim , biri söyledi işlerini yapıyorlar dedim , yahu savcı için atıp sallamışsa diyorsun , birileri için diyorsunda , kendi avukatlarınız veya içerdeki adamlarınız , yöneticileriniz hep doğru mu konusuyor .
Sonuçta konuyu tartışmanın anlamı yok ben son olarak , Adaletime güveniyorum , yargılanır suçsuzlugu kanıtlanırsa adam içeride boşuna 5 ay yattı derim yok aksi halde , ispatlanır ve ceza yerse hak etmiş derim.
Ben de ona değinmeye çalıştım zaten..
Henüz Koğuşturma olayı bile başlamamış soruşturma durumundaki bi davada her ne hikmetse iddianamedekiler "Yapıldı, edildi, çete lideri, suç örgütü kurdu" gibi kesin terimlerle gazetelere servis ediyolarsa eğer, ben bizim tarafın doğru ya da yanlış söylediğine bakmam bile..
Daha gözaltına alındığında bile eşgal tespit fotoğraflarının sızdırılıp yayınlanması, insanlık dışıdır..
Zaten Umarım bu her yaptıkları tek tek kendi başlarına gelir.. Allah'ın sopası yok zaten..
Son olarak ben de adalete güveniyorum, umarım tesir altında kalmadan sonuçlanır bu dava da biz de önümüze bakarız..
Rasim Ozan Kütahyalı'nın kime hizmet ettiğide belli... Beyaz TV, Kanaltürk gibi kanallarda yapılan programların seviyesizliğide belli. Rıdvan Dilmen gibi birisinin oralara çıkıpta seviyesini aşağılara çekmesini yadırgadım gerçekten. Zaten O Rasim denen kişiye laf anlatamazsın. Kafasında bildiği bir doğru var ve tamamiyle siyasi bakıyor olaylara. Spor yada başka birşeyle alakası yok onun. Rıdvan Dilmen bence daha seviyeli yerlerde derdini anlatsın yoksa anlaşılmaz..
Ridvan Dilmen'in tek sucu kaale dahi alinmayacak kisilerle muhatap olmasi. Ridvan'in sevmeyenleri de magazin programlari gibi laflarini kirpip kirpip elestiri malzemesi yapmaya calisiyor.
Rıdvan a beyin spazmi geçiriyor diyenden şüphe ederim. O mesajin hala silinmemiş olması ayrı bir nokta.
Adamın lafları bu kadar carpitilir. Zaten barahir orada açıklamış, kirpik kirpik getiriyorsunuz. Neyse fazla konusmaya gerek yok.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.