Sayfa 198 / 436 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
5,911 ile 5,940 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yine bazi "INSANLAR" yine yanlis anliyor okumadan etmeden hurra yukleniyorsunuz yahu adamlar diyorki cehennem gibi gelmese shevchenko 4"den fazla atar demisler cehennem gibi geldigi icin 4"de kalmis demisler yeter artik yahu her olayda olay cikartiyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Yine bazi "INSANLAR" yine yanlis anliyor okumadan etmeden hurra yukleniyorsunuz yahu adamlar diyorki cehennem gibi gelmese shevchenko 4"den fazla atar demisler cehennem gibi geldigi icin 4"de kalmis demisler yeter artik yahu her olayda olay cikartiyorsunuz
    Bi soze bakarim birde soyleyene bunu yazacak son kisi sensin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arifim tutarsız yazmış arkadaşlar ama onu neden görmüyorsun ki ? Onları da severim bir şey demiyorum kendilerine ancak şaka kaldıracak sakinliğin kalmadığı şu ortamda şakayla karışık gereksiz söylemlerin olmaması gerekir şahsi kanaatimce. Farklı düşünen varsa saygı duyarım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında cehenmem olmasıyla 4 tane atmasının bir ilgisi yok.O zaman ki Shevchenko dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğu için ha cehennem ha cennet fark etmez oyununa bakardı.Baktı da zaten Stadın atmosferinden etkilenmiştir orası ayrı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9819

Şu ürün çok tuhafıma gitti başka yerde görsem çakma derim.Çok acayip olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Atmosferi begenmesi icin kötü mü oynaması gerek ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

girsinler girsinler 3-5 bilet fazladan satarız ekonomiye katkı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bunlara alışmak lazım artık.Bende onların rakiplerini tutuyorum.Kazandıkları kupayı bize mi kazanıyorlar ? Görüyoruz işte bizim UEFA kupamız var olayını. Bu her yerde böyledir milliyetçilik yapmaya gerek yok.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bunlara alışmak lazım artık.Bende onların rakiplerini tutuyorum.Kazandıkları kupayı bize mi kazanıyorlar ? Görüyoruz işte bizim UEFA kupamız var olayını. Bu her yerde böyledir milliyetçilik yapmaya gerek yok.
    olay burada bitiyor işte

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Haberin doğru olduğuna inanmıyorum,inanmak istemiyorum.Böyle saçmalık olmaz.Eğer olur da öyle bir şey yaşanırsa.Ben oradakileri ne Galatasaraylı ne de Türk kabul ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Haberin doğru olduğuna inanmıyorum,inanmak istemiyorum.Böyle saçmalık olmaz.Eğer olur da öyle bir şey yaşanırsa.Ben oradakileri ne Galatasaraylı ne de Türk kabul ederim.
    İlk defa olmuyor ki bu.Ali Samiyen kapalısı zamanında Gs-Fb maçında bizim Barcelona maçı sonrası nasıl ..... Barcelona diye bagırıyordu.Yani illa Gs'li ilan etmiyorsan böyle yapanları UA'yı Gs'li kabul etme.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk defa olmuyor ki bu.Ali Samiyen kapalısı zamanında Gs-Fb maçında bizim Barcelona maçı sonrası nasıl ..... Barcelona diye bagırıyordu .Yani illa Gs'li ilan etmiyorsan böyle yapanları UA'yı Gs'li kabul etme.
    Adamlar Vaslui tarafından bilet istiyorlar.Öyle şey mi olur ? Ona bakılırsa Beşiktaş'ın 8-0 ı ile de baya dalga geçildi.O zaman da yapmışlar bir hata ama gidip Barcelona tarafından bilet mi almış uA ? Senin gibi olamam ben.Milliyetçi duyguları ağır basan biriyim ben.Küçüklüğüm de Fenerbahçe yenilsin isterdim ama geçti o zamanlar.Sevilla maçında ben babamla birlikte sevindim.Chelsea maçında birlikte üzüldüm.Daha çok örnekleri var.
    Last edited by Nedvedmania : 24.Temmuz.2012 at 16:50 Reason: Kelimelerimize dikkat edelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adamlar Vaslui tarafından bilet istiyorlar.Öyle şey mi olur ? Ona bakılırsa Beşiktaş'ın 8-0 ı ile de baya dalga geçildi.O zaman da yapmışlar bir hata ama gidip Barcelona tarafından bilet mi almış uA ? Senin gibi olamam ben.Milliyetçi duyguları ağır basan biriyim ben.Küçüklüğüm de Fenerbahçe yenilsin isterdim ama geçti o zamanlar.Sevilla maçında ben babamla birlikte sevindim.Chelsea maçında birlikte üzüldüm.Daha çok örnekleri var.
    Benim gibi ol diyen yok.Bilet almış veya almamış sonuçta görüsleri o rakibi tutuyorlar.Ve emin ol halen aynı.Böyle saçma şeylerde milliyetçilik olmaz.Bu dünyanın her yerinde böyledir.Fanatik bir Gs'li (UA'dakiler mesela) Fenerbahçe'yi ne kadar içten destekleyebilir ? Daha geçen hafta sövdükleri takımı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim gibi ol diyen yok.Bilet almış veya almamış sonuçta görüsleri o rakibi tutuyorlar.Ve emin ol halen aynı.Böyle saçma şeylerde milliyetçilik olmaz.Bu dünyanın her yerinde böyledir.Bir Gs'li Fenerbahçe'yi ne kadar içten destekleyebilir ?
    Tamam sen destekleme kardeşim.Avrupa'da yabancı bir takımı destekleyeceğime kendi ülkemin takımını desteklerim.Futbol gibi uluslararası bir spor dalında Milliyetçilik elbet olmak zorunda.Sen sadece Fenerbahçe Cumhuriyeti'nde kısılıp kalırsın 2000'de Kopanhag'da ve Monaco'da Galatasaray'dan öte orada Türk Bayrağı'nın olduğunu da hatırlatırım.Siz kazanınca sadece kendi bayrağınızı dalgalandırırsınız o zaman

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yani illa Gs'li ilan etmiyorsan böyle yapanları UA'yı Gs'li kabul etme.
    Senin bu mantıkla u17 maçında Fenerbahçeli çocuklara saldıranlar gerçek Galatasaraylı, Galatasaray'lı kız voleybolculara saldıranlar da gerçek Fenerbahçeli oluyor yalnız.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Senin bu mantıkla u17 maçında Fenerbahçeli çocuklara saldıranlar gerçek Galatasaraylı, Galatasaray'lı kız voleybolculara saldıranlar da gerçek Fenerbahçeli oluyor yalnız.
    Dedigim gibi bagıran UA degil mi ? Arkadaşta ben rakip takımı tutanı gerçek Gs'li kabul etmem diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valla Turkiyede hersey olur daha once cok ornekleri var ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uefa kupası final maçı öncesinde Arsenal diye tezahürat yapanlarda vardı, tam tersine maçı büyük coşkuyla izleyip Galatasaraylılar kadar sevinenler de. Genelleme yapmamak lazım. Milliyetçiyim diyen bir insan ayrım yapmamalı, futbol konusu olduğunda onu hariç tutmamalıdır bence. Fanatizm, renk düşmanlığı gözleri kör edebiliyor, ateş her gün körüklendiği sürece bizden bir yol olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Niye o zaman UEFA kupasını bize hava yapma amaçlı kullanıyorsunuz madem Türkiye'nin kupası ? Unutma biz Chelsea'ye elendigimizde UA tribünü yine 'Fenerbahçe'nin kısa metraj filmi bitti.Filmin sonu bizde ...' Diye pankart açtı.Kendimizi kandırmaya luzum yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Konunun milliyetçilikle de çok alakası olduğunu düşünmüyorum ben.Biraz da insanlık yönü var işin.Trabzon'un Rusya deplasmanında CSKA tribününde Fenerbahçe'liler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.Kendi işimize bakmak yerine maalesef rakip takımlar aleyhine işler yapıyoruz.Takımımıza destek olmak yerini rakip takıma köstek olmaya bırakmış artık.

Biz birbirimize maalesef rakip değil düşman olmuşuz çoğu zaman çoğu yerde, Metin'ler Lefter'ler çoktan kalmış mazide.

Genelleme için kusura bakmayın , sözler sadece böyle davranan , böyle davrananları destekleyenlere.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Konunun milliyetçilikle de çok alakası olduğunu düşünmüyorum ben.Biraz da insanlık yönü var işin.Trabzon'un Rusya deplasmanında CSKA tribününde Fenerbahçe'liler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.Kendi işimize bakmak yerine maalesef rakip takımlar aleyhine işler yapıyoruz.Takımımıza destek olmak yerini rakip takıma köstek olmaya bırakmış artık.

Biz birbirimize maalesef rakip değil düşman olmuşuz çoğu zaman çoğu yerde, Metin'ler Lefter'ler çoktan kalmış mazide.

Genelleme için kusura bakmayın , sözler sadece böyle davranan , böyle davrananları destekleyenlere.
    Bizim eski zamanlarımızda bize böyle davrananları ben destekleyemem.Diyiceksiniz ki genellemeye gerek yok.İyide tribünlerde hep aleyhe pankartlar açılıyor.Hiç Avrupa'da başarılar diye açılan pankart görmedim.Görsem genelleme yapmazdım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bizim eski zamanlarımızda bize böyle davrananları ben destekleyemem.Diyiceksiniz ki genellemeye gerek yok.İyide tribünlerde hep aleyhe pankartlar açılıyor.Hiç Avrupa'da başarılar diye açılan pankart görmedim.Görsem genelleme yapmazdım.
    Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.
    Neyse herkes görür zaten bu sene Fenerbahçe'de ŞL'ye giderse.Atıyorum Gs kazansın Fb yenilsin makaraları görürsünüz. iş tam tersi olsun bu sefer Fenerliler makara yapar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Neyse herkes görür zaten bu sene Fenerbahçe'de ŞL'ye giderse.Atıyorum Gs kazansın Fb yenilsin makaraları görürsünüz. iş tam tersi olsun bu sefer Fenerliler makara yapar.
    Kendi adıma konuşayım Galatasaray yenildiğinde makara yapmam Avrupa maçı söz konusuysa.Fenerbahçe yenildiğinde makara yapan rakip takım taraftarı da benden arkadaşım diye söz etmesin

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@attirson

Ne alaka şimdi ? Türk Futbol tarihinin en büyük başarıları ile övünmeyelim mi ? Bak durmadan örnekler veriyorsun.Ben de bilirim örnek vermeyi.Ama Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'a yaptığı iğnelemeler beni ilgilendirmez.Ben Fenerbahçe'yi Avrupa'da taraftarları için değil Türk kulübü olduğu için destekliyorum.Fenerbahçe taraftarının yaptıkları umurumda değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

@attirson

Ne alaka şimdi ? Türk Futbol tarihinin en büyük başarıları ile övünmeyelim mi ? Bak durmadan örnekler veriyorsun.Ben de bilirim örnek vermeyi.Ama Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'a yaptığı iğnelemeler beni ilgilendirmez.Ben Fenerbahçe'yi Avrupa'da taraftarları için değil Türk kulübü olduğu için destekliyorum.Fenerbahçe taraftarının yaptıkları umurumda değil.
    Olabilir.Senin görüsün.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olabilir.Senin görüsün.
    Peki niye en başından böyle düşünmeyip cevap verme gereği duydun ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Peki niye en başından böyle düşünmeyip cevap verme gereği duydun ?
    Daha da uzatırımda gerek yok uzatmaya.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yazık diyorum başka bişey demiyorum.

Geçen gün bu konu hakkında yazı yazdığımda özelden saçma yorumu bile almıştım ancak şuan gözüküyor ki Fanatizm gözleri kör etmiş durumda...

Artık ülke adına bişeyler yapamaz hale geldiysek boşa top oynuyor oradaki oyuncular çok istiyorsan çok seviyorsan Romanyalıları gelirsin Fenerbahçe'yi desteklersin zordan, maç sonu anlaşılır ortak bi alkış falan olur.

Ancak bu bildiğin ayıptır ! Açıklamasıda yoktur ! Yazıklar olsun diyorum böyle taraftara cidden çok üzüldüm.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri