Caner atıldı küfür etti yüksek ihtimalle.
Caner atıldı küfür etti yüksek ihtimalle.
caner atildi dogrumu evet dogru kufur ettigi icin oyundan atildi
Küfürden değildir yahu. İlk yarıda kamera Emre' nin ağzını çekerken Emre resital sergilediVerse ona verirdi
Football is simple,but Football Manager is not
buraya yazanlar sahadan yazıyor galiba![]()
(/s)
Eskişehir kaçırmaya devam ediyor fener atamayana atarlar yapabilir.
beyler kusura bakmayın gormek ıstedıgım gıbı gormusum pozisyonu sinirliyim ona verin 1 paket sigara bitirdim macı ızlerken bune ya
Maç bitti 2-1 kazandı Es-Es. Yarın yenersek bizden kralı yok bu hafta.
Tebrikler eskisehir , hak ettikleri 3 puani aldilar
Tebrikler Es-Es.Daha farklı kazanabilirlerdi.
Çok daha farklı olabilirdi. Eskişehir çok iyi bastı önde ve F.Bahçe'ye top yaptırmadı.
Tebrikler Eskişehir'e.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Eskişehir...Yarın mutlaka kazanmak şart oldu...Yalnız az daha 1 puan koparıyordu Fenerbahçe kırmızı kartta Caner küfür etti ama yine de faul değildi Dede kendisini yere attı...Doğru bir kırmızı değildi diyebiliriz...Eskişehir akıl almaz goller kaçırdı az daha gidiyordu 3 puan...
Yorum yazacak Fener taraftarı kalmamış yahu herkes cezalı mı![]()
Şaka bir yana sahada iyi basan, çok iyi top yapamasa bile oyunu iyi domine eden bir Eskişehir vardı. Çok gol kaçırarak işi biraz şansa bıraktılar ancak yine de kazanmayı bildiler![]()
Tebrikler
Football is simple,but Football Manager is not
Bazı hakemler vardır, maç boyunca 1 tane karar verir ama çok önemli karardır hakem kötüydü deriz. Ama bugün Halis Özkahya bambaşka bir boyuta ulaştırdı olayı. Şu maçı Eskişehir'in 11, bizim 10 kişiyle tamamlamamız futbol katliamıdır. Mehmet'in sarı kart gördüğü müdahalenin aynısından sırf Alex'e 3 tane yapıldı. Hiçbirinde kart yok. Alper Alex'i arkadan çekiyor. Yani artık kabak gibi sarı denilir ya o şekil. Alper'e 2. sarıyı çıkaramadı. Veysel her pozisyonda Stoch'a basıyor, hiçbirine kart yok. Bir oyuncumuz topu ayağına alıyor 10 saniye sonra yerde. Aynı şey 90 dakika boyunca tekrarlanıyor. Eskişehirli oyunculara da hak vermek lazım. Adamlar baktı sürekli faul yapıyorlar ama hakem kartlarını soyunma odasında unutmuş. Doğal olarak devam ettiler. Caner de şu meşhur ingilizce küfrün Türkçesini etmiş. Bugün sahada Halis Özkahya zulmü vardı. Maçın başından sonuna kadar sertliğe prim verdi.
Özkahya'yı geçtik. 60 küsürde Ersun Yanal'a Fenerbahçe oyuncu değişikliklerini sen yap desen kendi takımı lehine ancak bu değişiklikleri yapardı. Nasıl düşünürdü Ersun Yanal ? Bu Fenerbahçe'nin orta sahada top yapabilecek Emre var, bunu bir kenara alalım. Zaten Fenerbahçe orta sahada pas yapmakta zorlanıyor, Emre'yi de çıkarıp Selçuk'u alırsam iyice orta sahasını çökertirim bu takımın derdi. İkinci olarak; şu Stoch'u da bi kenara alayım da ne olur ne olmaz uzaktan falan iyi şut çekiyor. Yerine Bienvenu'yu alayım hücumda da etkin olamasınlar derdi. Aykut hocanın bugünkü değişikliklerinin mantıklı açıklamasını bana bir Allah'ın kulu yapamaz.
Cristian da maçı izliyor biz de izliyoruz. Ama o para alıyor biz para veriyoruz. Ziegler de maalesef geldiğinde 3-5 maç oynadı. Sonrasında büyük düşüş yaşadı ve teknik kapasitesi de sınırlı gibi gözüküyor. Aykut hocanın artık cesur kararlar alıp Özgür'ü oynatması lazım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mehmet Topuz un Cristian ın yaptığını fazlasıyla yapabiliceği kanaatindeyim, peki neden Mehmet i sağ kanada hapsetme gibi bir isteği var hocanın onu anlamıyorum.
Takımın defansif anlamda dibe vuruşunun kanıtı şu pozisyondur.
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sen Cristian'a Emre'ye Alex'e Mehmet'e Ziegler'e kesmen gereken faturayı genç Serdar'a kesmeye devam et emi hoca. Takım haftalardır deplasmanda yenilsin,içerde zor kazansın ama kurguyu değiştirme emi hoca. Böyle devam et şanslısın bir kaç sene önce takımın başında olmadığına yoksa çoktan Aziz Yıldırım'ın hışmına uğramış olurdun.
Tebrikler Eskişehir'e. Biz de yendik mi değmesinler keyfimize.
FM Gazetesi
Aykut Kocaman, Eskişehir yenilgisini Lig TV'de yorumladı. Kocaman, söyleyecek fazla bir şeyi olmadığını söyledi Fenerbahçe camiasından özür diledi. Deneyimli hoca deplasman karnelerine ağır eleştiriler getirirken, "Futbolcularım sahaya hocasız çıksalar, 6 maçta 4 puan alırlardı" dedi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk yarıyı izlemedim fakat 2. yarıyı izledigim şekilde yorum yapacagım, hakem hakkındaki eleştirilerine katılmıyorum. Alex'e yapılan 2.yarıdaki 2 fauldede kendisini yere bıraktı Alex. Atılmalıydı oyundan.
Eskişehirspor'un 2. yarıda yaptıgı çogu müdahale temizdi. %80i temizdi. Adam gibi futbol oynadı adamlar. Faul yapıldıgında caldı zaten hakem. Stoch'a mesela. Ama ögrenmeniz lazım ki her yere düşene faul calınmaz. Adam zaten zayıf. İkili mücadelede yerde kalıyor. FAUL FAUL FAUL diye bagırıyorsunuz. Alanzinho için de bu geçerli. Fiziği zayıf oyuncular ikili mücadalede kendini yere bırakmayı seçerse hemencecik faul calınmaması normal yani.
İlk yarıdaki penaltı pozisyonunu izledim, verilebilirmiş.
Eskişehirspor farka gidebilirdi 2-3 kez direk, 2-3 kez de oyuncularının beceriksizliği izin vermedi fakat bu futbol anlayışıyla devam ederlerse daha çok can yakarlar diye düşünüyorum..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aykut Kocaman burada kendisin mi eleştirmiş oyuncularamı laf söylemiş anlamadım.Demekki kendisinin takıma etkisi olmadığını düşünüyor.Talihsiz bir açıklama olmuş.
Benim bildiğim Aykut Kocaman , "Bu kadar kaliteli bir oyuncu grubu sahaya antrenörsüz çıksa 4 mağlubiyet olmaz. Bir şeyler kopuk." dedi ama tabi onu da söylemiş olabilir tam bilmiyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Veysel'in sağ taç çizgisi kenarında Stoch'a gelip arkadan bastığı pozisyon için FAUL FAUL diye bağırmamıza bile gerek yok. Göz var nizam var. Alex'in kendini bıraktığı dediğin 2 pozisyondan bir tanesinde Alex'i 3 kişi birden araya alıyor, Alex düşüyor, pozisyonun devamı gol oluyor. Diğerinde de zaten hakem yere düşerken Alex eliyle oynadı diye topu Eskişehir'e veriyor. Benim bahsettiğim pozisyonlar bunlar değil. Kaldı ki bunlarda da Alex kendini atmıyor. Eğer bunlardan dolayı Alex'in atılması gerekiyorsa ikili mücadelede fiziken rakibine üstünlük kuramayan her oyuncu atılmalı.
Ben hatalar yapsam dahi oyuncuların bu kadar kötü olma hakkı yok demeye çalışıyor bana göre.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hakem gayet temiz maç yönetti.Kırmızı acayip geldi ondada küfür varmış dediler.Hatası yok bence.Fenerbahçeli oyuncular bol bol kendilerini yere attı benim gördüğüm de o.
Eğer gerçekten kendisini eleştirmişse doğru şekilde eleştirmiş ve benim gözümde biraz daha büyüdü efsaneler boşuna efsane olmuyor demek ki
Aykut Kocaman bir taraftar olarak maçı izlese bu hoca napıyor ya derdi eminim.Herhalde kendiside bunun farkında ama artık geliştirsin kendini.Aynı taktikle her maç çıkılır mı kaç haftadır iyi oyun yok zaten.Bir farklılıklar yap.Hadi maçtan önce yapmıyorsun maç içinde yap Emre-Selçuk değişikliğinin ne mantığı var?Rakip zaten 2-3 adam hariç kapanıyor sende bastır açmak için zorla.
Yine de bizim işimize geliyor tabi
Tebrikler Eskişehir...
Bir daha izlemeni öneririm. Veysel'in Stoch'a yaptığı bir faul gördüm onu da verdi zaten hakem.
Gol olan pozisyonda müdaheleler gayet temiz. Topu da çok temiz bir şekilde alıyor Eskişehirliler.
Diger bahsettigin elle oynadıgı pozisyonda Eskişehirli oyuncunun Alex'e müdahelesi yok. Alex topa perdeleme yapmak isterken düşüyor. Faullük bir durum yok.
2 tane pozisyon daha var. Alex'in kendini yere attığı. Asıl kastettiklerim onlardı. İkili mücadele ile alakası olmayan iki pozisyon. Hakemi aldatmaya yönelikti. Adam dokunmuyor ama Alex ucuyor. Herneyse.. Ben basarılı buldum hakemi 1-2 ufak hatası dışında..
Last edited by Nocna Mora : 26.Şubat.2012 at 02:15
Futbolcu Bilgileri