bence fazla korkulmuş Ankaragücü'nden. hangi kadroyla çıkarsak çıkalım yeneceğimiz kesin. oynamayanlar oynasın bence.
bence fazla korkulmuş Ankaragücü'nden. hangi kadroyla çıkarsak çıkalım yeneceğimiz kesin. oynamayanlar oynasın bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
3-4 hafta önce olsaydı bu maç belki Fenerbahçe puan kaybedebilirdi ama şu an için puan kaybı imkansız gibi bir şey.Aslında imkansız demeyelim Fenerin deplasman karnesi malum belli olmaz (: Ama çok moralli olan ve derbiye moralli girmek isteyen bir takım var.Yedek oyuncular çıksa bile rahat alırlar maçı.Ama rakibi küçümsememeleri gerekir en başta.
Mümkünse Stoch falan dinlendirilsin bence Volkan Emre falan'da.Ankaragücü A2 takımıyla oynuyor 3-4 değişiklik bizi etkilememeli.
Ayrıca bu maçta da rotasyon yapmıycaksak ne zaman yapacağız.
Ankaragücü A2 takımına karşı A2 olmasada bizde gençlerimizle çıkmalıyız.
Cemal Aydın baştayken Galatasaray dışında 3 büyüklere aynı tarifeydi. Gökçek gelince niyeyse Fener maç biletlerine fena zam yaptı. GS ve BJK biraz olsun düştü 60'a 40 gibi. Şuan da büyük ihtimal yine Gökçeğin talimatıyla oluyordu bu bilet fiyatları.
Ayrıca ben Beşiktaş'ın 15 liraya Ankara'da maçını izlediğimi hatırlamıyorum Ankaraspor, Ankaragücü ve Gençler farketmez. Cavcav bi ara neye kızdıysa artık 75 lira yapmıştı bileti maç günü 40'a çekmişti![]()
eto'o bitmiş.
19 kişilik maç kadrosu;
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Özer Hurmacı, Özgür Çek, Gökay Iravul, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Henri Bienvenu.
İdeal kadroyla çıkacak sanırım Aykut hoca, güzel bir galibiyet alırız umarım.
Asıl bu maça ideal kadroyla çıkması gerekiyor, artık puan kaybına tahammül yok. Artık ne oyuncu yetiştirme ne de yedekleri hazır tutma zamanı. Tabi bana göre ideal olan, Cristian ve Ziegler oynamaması.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sezon başında iyi gidelim ideal kadro, sezon ortasında biraz istikrar yakalayalım ideal kadro, sezon sonunda işler kızışıyor ideal kadro. Sonra neden anadolu'dan gelenler zor oynuyor,neden genç yetişmiyor vs vs.
Gökay'lar Sezer'ler şu takımda ara ara oynasa hiç bir şey değişmez. Sezer Öztürk gibi bir adam koca sezonda 10 kez oynamamışsa,Özgür Çek geldi geleli oynamamışsa,Gökay 18e zor giriyorsa bazı şeyler düşünülmelidir.Kupa maçlarında bile ideale yakın çıkıyoruz sahaya.
...
memet abi ciddi ciddi ankaragücünün kazanacağını düşünüyor musun kafa mı yapıyosun bizle
fenerbahçemden kotamı baya bi rahatlatacak bi skor bekliyorum her gol 100 mb o yüzden şöyle yarım gb lık bi maç bekliyorum en az
Maç Sonu Görüşürüz Ahmedov'um![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Puan kaybedersek şaşırmam ama şampiyonluk istiyorsak kazanmalıyız
Ek Bilgi ; Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam Ankaragücü maçında forma giyip birer sarı kart daha görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.
GG ve Topuz oynamazlar bugün zaten
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
11'de başlaması lazım ikisininde.Hele puan farkının fazla olduğu dönemde skoru ilk yarıda yakalamamız lazım.İkinci yarıda sarı kart sınırındaki oyuncuları oyundan alabilir daha sonra hoca.Rakibi hala hafife alanlar var.Rakibe saygı duymamız lazım futbolcularımızda rakibe fark atarız havasında olursa hiç beklenmedik skor olabilir.BJK ile berabere kaldıklarını hatırlamamız lazım
Ankaragücü taraftarından yoğun ilgi bekliyorum ben.Eğer taraftar desteği olursa şapkadan tavşan çıkarabilir Ankaragücü'nün gençleri.Tabi Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini istediğim için biraz iyi niyetli davranıyorum.![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aykut Hoca Türkiye Kupası'nda bile rotasyon yapmıyo neredeyse. 2-3 değişiklik yapıyo bırakıyo. Burada da ideal 11'le çıkar gibi görünüyor. Bizim yedeklerimiz ligde orta sıralara oynar ankaragücü ise A2 takımıyla oynuyor.Bu yedekler o takımı yenemeyecekse zaten takımda tutmamıza gerek yok.
Rakibe tabiki saygı duyalım ama önce kendi oyuncularımıza saygı duymalıyız. Adamlar böyle maçlarda bile oynamayacaklarsa,nasıl özgüvenlerini yüksek seviyede tutup işlerini aynı kalitede yapabilirlerki.Yedek kalma psikolojisi ters psikolojidir.Böyle maçlarda şans tanımalıyız onlara.
Umduğum 11; Mert-Orhan-Bekir-Yobo-Özgür-Selçuk-Gökay-Dia-Sezer-Semih-Bienvenu...Sezer sakat mı bilmiyorum açıkcası değilse oynamalı yoksa bir kaç değişiklik yapılabilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yedek oyuncuların kaliteli olabilir ama bu kadar oyuncuyu bir anda oynatırsan, o maç kabusa da dönebilir. Sezer ameliyat olduktan sonra daha yeni Türkiye'ye döndü, idmanlara başlamadı, zaten 19 kişilik kadroda yok.
Bir kaç değişiklikle yedekleri hazır tutabilirsin, bu tarz muhtemelen ters teper, o nedenle sanmıyorum bu kadar değişiklik olsun, beklediğim 11;
Volkan
Gökhan - Yobo - Bekir - Ziegler
Mehmet - Selçuk - Emre - Özgür
Stoch - Sow
"YÜCE ATATÜRK"
Volkan
Orhan - Bilica - Yobo - Özgür
Özer - Selçuk - Emre - Dia
Stoch- Sow
şeklinde oynarız büyük ihtimal ama keşke Gökay, Mert de şans bulsalar.
Bu gün iddaa'da büyük vurgun olacak. Ya iddaa çuval çuval para almaya devam edecek yada baya bi kaybecek. Ankaragücü'nün 3 handikapı ben dahil bir çok kişiye tatlı geldi. Bende 1 oynadım. Maçı zaten Fenerbahçe alıcak ama fark atıp atmama konusunda kararsız kaldığım için 1 oynadım.
Özet olarak 2 takımada başarılar iyi futbol izleriz umarım.
Takımımızın ilk on biri: Volkan, Gökhan Gönül, Bilica, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Dia, Stoch, Sow
Aykut Hoca; keşke almasaydın GG ile Mehmet'i..
Bilica yüzünden puan kaybı inancım arttı .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz