Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Senderos Müslüman oldu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

beyler arsenalde oynarken müslümanligi secmisti bu adam ondan bu haber ya eski haber yada bizim basinin yeni haberi oldu.. youtube da "muslim soccer players" baslikli videolarda bu adaminda resmi vardi ozamanlar arsenalde oynuyordu bence konuya kilit konsun büyük bir tartisma cikacak gibi..
    Last edited by Nedvedmania : 26.Haziran.2012 at 19:53 Reason: Konu dışı kısım silindi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beyler konuyu kilitlenmiyor diye illa uzatmak zorunda değilsiniz. Senderos hakkında iyi, kötü yorum yapabilirsiniz ama karşılıklı tartışmalara girmeyin lütfen.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hakkında hayırlısı olsun kendi bileceği iş.Sevinip üzülecek bir şey yok.Müslümanken Hristiyan olsa yine sevinmez veya üzülmezdim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Müslüman olmasına sevindim valla hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Kardo mu diyelim şimdi Senderos'a .

Hayırlısı olsun. İyi de bir stoper bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İnsanın sizlerle bir şeyleri paylaşma isteği bile gidiyor inan ki.Eğer bir insanı müslüman diye daha ayrı sevmeyeceksiniz sayın El Barto o zaman kendi adınıza yorum yapın.Ne yani daha mı çok seveceğiz şeklinde değil.Her insanda sevgi kavramı farklı şekilde belirlenir.O oyuncuyu seversiniz,Müslüman oldu diye daha da çok seversiniz veya hiç sevmezsiniz Müslüman oldu diye seversiniz.Şunu da belirtmek de fayda var okuyarak,araştırarak,bilerek dini bulmak en iyisidir Trabzonspor.Şahsen eğer sizde okuyarak,araştırarak,bilerek bir din seçmiş olsaydınız sizi de takdir ederdik.Bizler şanslıyız,çünkü anamız babamız müslüman kendi adıma Senderos'un müslüman olmasına çok sevindim.Zaten sizin sevmeniz , sevmemeniz , mutlu olup olmamanız önemli değil o yüzden.

Ne demiş Clavdius,her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
    Last edited by Nedvedmania : 26.Haziran.2012 at 22:13
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Börk View Post
    İnsanın sizlerle bir şeyleri paylaşma isteği bile gidiyor inan ki.Eğer bir insanı müslüman diye daha ayrı sevmeyeceksiniz sayın El Barto o zaman kendi adınıza yorum yapın.Ne yani daha mı çok seveceğiz şeklinde değil.Her insanda sevgi kavramı farklı şekilde belirlenir.O oyuncuyu seversiniz,Müslüman oldu diye daha da çok seversiniz veya hiç sevmezsiniz Müslüman oldu diye seversiniz.Şunu da belirtmek de fayda var okuyarak,araştırarak,bilerek dini bulmak en iyisidir Trabzonspor.Şahsen eğer sizde okuyarak,araştırarak,bilerek bir din seçmiş olsaydınız sizi de takdir ederdik.Bizler şanslıyız,çünkü anamız babamız müslüman kendi adıma Senderos'un müslüman olmasına çok sevindim.Zaten sizin sevmeniz , sevmemeniz , mutlu olup olmamanız önemli değil o yüzden.

Ne demiş Clavdius,her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
    Madem başlığı açılmış biz de yorumumuzu yaparız ama bence bunun bir haber değeri yoktur onu anlatmaya çalışıyorum. Mesajımın devamını da okursan Müslümanlık gösterişten uzak olmak demektir. Müslüman oldun olmadın bizi ilgilendirmez demeye getirdim.

Ayrıca müslüman oldu diye daha mı çok seveceğizi haberi yapanlara söyledim -zira benim gözümde bu hadisenin haber değeri yok- yoksa ismi geçen biri için değil.

Bilinen bir geyik vardır. Köpek adamı ısırırsa normal bir olaydır haber yapılmaz. Ama adam köpeği ısırırsa bunun haberi yapılır. Ben de bu haberde adamın köpeği ısırdığı kanısında değilim.

Yanlış anlaşılmalar için bu notu ekleyim. Yukarıda verdiğim sadece bir benzetme. Herhangi birine köpek demişliğim falan yok.

Zaten sizin sevmeniz , sevmemeniz , mutlu olup olmamanız önemli değil o yüzden.
    Ben de onu diyorum adam müslüman olmuş olmamış benim için önemli değil ki kimse için de önemli olmamalı kanısındayım.

Ha bu arada yapılan yorumları neden üstüne alındın da sanki sana söylüyormuşuz gibi algıladın o da enteresan geldi Börk. Sonuçta haberi sen yapmadın sadece buraya yapıştırdın biz de bunun üzerinden yorum yapıyoruz.

İnsanın sizlerle bir şeyleri paylaşma isteği bile gidiyor inan ki.
    Bu çok garip geldi misal.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim için tek din diye bir şey yoktur öyle bir ayrım yapamam. Dinler ortadadır herkes istediğine inanır Senderos için kendisi için hayırlısı olur buna biz yorum yapamayız.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hayır kimseye yorum yapamazsın veya yapma şeklinde bi ithamda bulunmadım.bir gösteriş yok ama dediğim okuyarak,bilerek,öğrenerek din değiştirmek en doğrusu olarak geliyor bana belki biliyorsunuzdur bir de müslüman olan Avustralyalı gencin hikayesi var.benim için haberin dikkat edilmesi gereken yer o kişinin Sendoros olması değil okuyarak,bilerek din değiştirmenin bir örneğinin verilmesi.benim için bir önem kastediyor, bakın en azından başka bir dine mensup olmanız başka dine saygı göstermemenizi gerektirmez.

Ne demiş ulu önder,saygı düzenin anahtarıdır )
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

senderos drogba henry xavier van persie gibi isimlerin müslüman olmalarına ayrı bi sevinirim neden
    bunlar herkesin gözü önünde olan futbolcular binlerce genç bu adamları örnek alıyor onun gibi giyiniyor onun gibi saçını tarıyor onun gibi davranıyor v.s. o yüzden göz önünde olanların müslüman olmaları kendi açımdan peşlerinden gidenler için örnek teşkil edebileceği için ayrı seviniyorum bi c.ronaldonun müslüman olması durumunu ronaldo için değil onun arkasından giden ve milyonlarca hayranını etkileyeceği için sevinirim umarım anlatabilmişimdir
    ha yaşayışı onun bileceği iş mesela geçen dünya kupasında fransız milli takımının müslüman futbolcuları abidal ribery anelka gibi futbolcuların sexx skandalları çıkmıştı işte bu onlarla allah arasında
    tabi olduğum din bana müslümanları sevmedikçe cennete giremezsin diyor birde o yüzden severim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    senderos drogba henry xavier van persie gibi isimlerin müslüman olmalarına ayrı bi sevinirim neden
    bunlar herkesin gözü önünde olan futbolcular binlerce genç bu adamları örnek alıyor onun gibi giyiniyor onun gibi saçını tarıyor onun gibi davranıyor v.s. o yüzden göz önünde olanların müslüman olmaları kendi açımdan peşlerinden gidenler için örnek teşkil edebileceği için ayrı seviniyorum bi c.ronaldonun müslüman olması durumunu ronaldo için değil onun arkasından giden ve milyonlarca hayranını etkileyeceği için sevinirim umarım anlatabilmişimdir
    ha yaşayışı onun bileceği iş mesela geçen dünya kupasında fransız milli takımının müslüman futbolcuları abidal ribery anelka gibi futbolcuların sexx skandalları çıkmıştı işte bu onlarla allah arasında
    tabi olduğum din bana müslümanları sevmedikçe cennete giremezsin diyor birde o yüzden severim
    drogba hristiyan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    drogba hristiyan
    yanlış okumuşum o zaman ama bütün bu yazdıklarıdmdn sadece bunu çıkarman da enteresan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bütün yazdıklarından onu çıkartmamış ki. Sadece bir noktayı düzeltmiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ha pardon algı hatası
    drogba içinde bazı siteler müslüman bazısı da eşi müslüman diyor çoğu kişi için önemli olmasa da benim için önemli neyse

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Avusturalyalı genç, Amerikalı genç rahip, Senderos... Örnekleri çoğaltmak mümkün. Önyargısız araştırdıkları zaman hepsinin çıkacağı kapı aynıdır. Allah hakkıyla İslam'ı yaşamayı nasip etsin diyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence konu kapansın şu konuda bile tartısma oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ne adamlarsınız ya Çok güldüm mesajları okurken.

Şahsen pek çok Türk ve Müslüman sevmediğim futbolcu olduğunu düşünürsek elin İsviçrelisi Müslüman oldu diye sevecek değilim birden

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Allah kabul etsin...

Kendisi birazcık sert giren bir arkadaşımız olduğundan yakınında dolaşmamakta fayda var diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yani? Bizi ne ilgilendirir? Müslüman oldu diye ayrı mı seveceğiz adamı?

Allah ile kendi arasında. Hem müslümanlıkta gösteriş olmaz. Biri eksik anlatmış Senderos'a durumu.
    budur be abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gereksiz konu olduğu için GMA'ya...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri