Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 162 sonuç

Konu: Beşiktaş Gelecek Sezon Nerede Oynayacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aynen böyle güzel,ılımlı açıklamalar yapmayacaksın.Hemen kullanırlar çünkü.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kumda oynayalım :/

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Suicider View Post

Açıkça belirtmek isteriz ki, Galatasaray Spor Kulübü olarak tarihimizin hiç bir döneminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Hükümetlerine yönelik hiç bir saygısızlığımız olmamıştır ve olamaz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına
    Başkan Ünal AYSAL
    Sert açıklama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hükümet bu işe karışmıyor, karışmasın da zaten dertleri başından aşmış durumda. Basın ortalığı galeyana getirmesin. Beşiktaş'a durumu izah ettik, sorununun çözümünde başarılıar. Çıkardığım ana fikir bu oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Seksi bir açıklama

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Seksi bir açıklama
    Aynen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe cephesinden dün olumlu yorumlanabilecek söylemde bulunan Abdullah Kığılı dahil olmak üzere, aynı Galatasaraylılar gibi tepkiler var ve artmakta. İş ciddiye binmeye başlayınca, bizim için sorun olmaz tavırları yalan oldu.
    Last edited by uAburak89 : 28.Haziran.2012 at 21:43 Reason: Eksik kelime.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kasımpaşa Stadı en uygun yer. Türk Telekom Arena'da devletin büyük söz hakkı var ama Galatasaray'ı , kombine loca sahiplerini anlamak gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçe cephesinden dün olumlu yorumlanabilecek Abdullah Kığılı dahil olmak üzere, aynı Galatasaraylılar gibi tepkiler var ve artmakta. İş ciddiye binmeye başlayınca, bizim için sorun olmaz tavırları yalan oldu.
    Bizim stadta oynamaları TT Arena'da oynamalarından bir tane daha fazla sorun yaratır o da çıkabilecek olaylar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kasımpaşa Stadı en uygun yer. Türk Telekom Arena'da devletin büyük söz hakkı var ama Galatasaray'ı , kombine loca sahiplerini anlamak gerekiyor.
    Devletin büyük söz hakkı olsa çoktan bu stat mevzusu kapanmıştı bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gitsinler Kasımpaşa'nın stadına,orada bir yıl oynasınlar sonra ertesi yıl Olimpiyat'a geçip daha maketi bile olmayan stadlarının bitimini beklesinler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi şunu yazdık diye cemaatçi Galatasaray ilk kim diyecek merakla bekliyorum. Bazıları muhalifliği saygısızlık sanıyor ve ayrıca spor kulüplerinin siyasi yorumlarda, yaklaşımlarda bulunması hoş değil. Bence o beyan da gereksiz gerçi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hükümetimizin taraf olmadığı bir konu olup, bu güzide spor kulübümüzün sorunun çözümü için arayışlardan ibarettir.

Hükümetimizin son derece önemli ulusal konularla meşgul olduğu bir dönemde

Aysal birazda İşinize bakın Arena'dan daha önemli sorunlar var demeye getirmiş.Nazikçe belirtemeye çalışmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Devletin büyük söz hakkı olsa çoktan bu stat mevzusu kapanmıştı bence.
    Fenerbahçe'ye yapılan siyasi operasyonu taraftarın nasıl püskürttüğü ortada. İktidar bir siyasi müdahaleyi daha göze alamazdı. İkna ve "rica" yolunu denediler. Bundan sonraki adım nedir göreceğiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gitsinler Kasımpaşa'nın stadına,orada bir yıl oynasınlar sonra ertesi yıl Olimpiyat'a geçip daha maketi bile olmayan stadlarının bitimini beklesinler.
    Evet en mantıkLısı bir tane maket stad yaparak, orada oynamak !

AçıkLama ve üsLubunuza dikkat edin. Beşiktaş kuLübünden bahsediyorsunuz, Artvin hopa spor dan değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Bütün stadalr devletin değil mi? Neyi tartışıyorsunuz ki boşuna, sadece Galatasaray stad yetkisinde Fenerbahçe gibi yetkisi yok tek fark bu. Devlet ile anlaştıktan sonra Beşiktaş, gerisi tefahurattır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Evet en mantıkLısı bir tane maket stad yaparak, orada oynamak !

AçıkLama ve üsLubunuza dikkat edin. Beşiktaş kuLübünden bahsediyorsunuz, Artvin hopa spor dan değiL.
    Uslubum gayet normal.Gerçekler size ağır geliyorsa onda benim yapabileceğim bir şey yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bütün stadalr devletin değil mi? Neyi tartışıyorsunuz ki boşuna, sadece Galatasaray stad yetkisinde Fenerbahçe gibi yetkisi yok tek fark bu. Devlet ile anlaştıktan sonra Beşiktaş, gerisi tefahurattır.
    Yanlışın var, 49 yıllığına yetki bizde. Teferruat olsa bu kadar yaygara kopmaz, iş çoktan biterdi. Bakanın olduğu toplantıdan Adnan Öztürk çıkıp, hayır diyemezdi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Kasımpaşa stadı niye düşünülmüyor,akarı yok kokarı yok.İBB nin zaten taraftarı yok oynasınlar Güngören veya Kartalın sahasında
    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    TT Arena'da oynamamızı istemiyorum şahsen. Saracoğlu'na, Abdullah Kiğılı'nın ve çevremdeki F.Bahçelilerin yaklaşımını gördükten sonra karşı çıkmam. Gönlümden geçense, Kasımpaşa ya da Zeytinburnu Stadı'nda oynamamız.

Bir an önce de neticeye varsın artık. Her işimiz arap saçına döndü bu sene. Futbolda teknik adam, basketbolda sponsorluk, şimdi de stad. Bu olanlar çok can sıkıcı şeyler.
    Ne Kasımpaşa stadı ne Zeytinburnu stadı Beşiktaş JK'nın taraftar kitlesini kaldıramaz.1 Maçtaki normal gelirimiz 1 M €'ysa 200 B €'ya düşer o zamanda bilet fiatları 100 TLyse 500TLye çıkar.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sırf şu Galatasaray taraftarının yaklaşımı yüzünden Arena'da oynamak şampiyonluğa bedel şampiyonluğa.. Beşiktaş stad üzerinde hakkı olanlardan yardım istiyor diye suç oldu. Ama sen stadını yaptırırken, devletten her türlü yardımı alırken bir şey yok ama Beşiktaş yardım isteyince suç değil mi yok öyle yağma. İnşallah bu stad izni çıkacak. Futbol dışında kafanızı kuma gömmüyorsanız başbakanın sözünden geri vites yapmadığını bilmeniz lazım. Stad konusunda yaptığı açıklamalar ortada.

Stad mevzusu yüzünden son yıllarda kedi köpek gibi didiştiğimiz Fenerbahçe taraftarı ve yönetiminin gösterdiği nezaket alkışlanmaya değer. Hoş gerçi onlarında taraftarı kendi statlarında oynanmasına sıcak bakmıyor ama haklı gerekçeleri var. Orada oynamak iki takıma zarar verir diye düşünüyorum. Bir önceki mesajlarda Fenerbahçe'li arkadaşın biri yazmış. Kadıköy'ün çoğunluğu Fenerbahçe'li olduğu için olayların önüne geçilmez. Son derece haklılar. İster şirin gözükmez için böyle yapıyorlar diyin şu yapılanlar karşılığında taraftarından yönetimine adamlıklarını gösterdiler.

Kazım Kanat'ın "Galatasaray gibi dostum olacağına Fenerbahçe gibi düşmanım olsun" sözü çok doğruymuş..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gelsinler Saraçoğlu'nda oynasınlar yahu, milletin stadı -ki aslında onların da değil- ne kıymetliymiş..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Stad işini çözecek kişi başbakandır gerisi hikaye

gs vermiyorum der , bjk ben alırım der uzar gider

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Gelsinler Saraçoğlu'nda oynasınlar yahu, milletin stadı -ki aslında onların da değil- ne kıymetliymiş..
    Bende saracoğluna gelmelerini isterm ama kadıköy hep fenerli çok büyük sıkıntılar olur ordaki esnaf ile çok büyük sorunlar yaşanır

en doğru yer tt arena gibi duruyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hayır anlamadığım şey şu ? Galatasaraylılardaki bu inat niye? Stadlarında 1 sezon oynayacağız hadi bilemedin 2 sezon ne kaybedicekler ?

Nesil
    2006

Yanlışın var, 49 yıllığına yetki bizde. Teferruat olsa bu kadar yaygara kopmaz, iş çoktan biterdi. Bakanın olduğu toplantıdan Adnan Öztürk çıkıp, hayır diyemezdi.
    Ben Galatasaray'ın o kadar yetkili olduğunu zannetmiyorum o stadyumda; devletin de çok fazla söz söyleme yetkisi var, Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlunda ki hakları ile Galatasaray'ın Türk Telekomda ki hakları bana göre eşit değil. Devlet o stadı sahiplenmişcesine kullanabiliyor. Bu çok fazla gibi geldi bana.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben Galatasaray'ın o kadar yetkili olduğunu zannetmiyorum o stadyumda; devletin de çok fazla söz söyleme yetkisi var, Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlunda ki hakları ile Galatasaray'ın Türk Telekomda ki hakları bana göre eşit değil. Devlet o stadı sahiplenmişcesine kullanabiliyor. Bu çok fazla gibi geldi bana.
    örnek verirsek :

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Stadınızda bizi istememeniz gayet normal ama en başından beri takındığınız tavır itici diye düşünüyorum.Taraftarlar açısından işin inada binmesinin ana sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stadın konumu bu tarz kongreler için daha uygun, sanki Saraçoğlunu isteseler vermeyeceksiniz. Isıtıp ısıtıp aynı terane.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'lı arkadaşlar bırakın bunlara laf anlatamazsın.Salı günü kongre susturacak nasıl olsa.Arena hayal heveslenmeyin boşuna.

Nesil
    2006

Stadın konumu bu tarz kongreler için daha uygun, sanki Saraçoğlunu isteseler vermeyeceksiniz. Isıtıp ısıtıp aynı terane.
    Bağdat Caddesinde ki 19 Mayıs yürüyüşünde etrafda sadece çubuklu formalılar var iken, ben stadımızda böyle bir kongrenin düzenleneceğini tahmin bile edemiyorum, olsa bile o gün orada çıkacakları hayal bile etmek istemem.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri