Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 62.50%
  • Berabere biter

5 20.83%
  • Gaziantepspor kazanır

4 16.67%
Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 266 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor | STSL 2.Hafta

Aykut Kocaman Alex'i önemli olarak görmüyor anladığım kadarıyla, Moskova maçında da büyük olasılıkla 18'e almaz, en yakın zamanda da Alex gider. Yalnız Aykut Kocaman şunu bilsin ki Alex bu takıma ondan daha çok katkı yapmıştır, şampiyonlar liginde bir çeyrek final göstermiştir.

Alex tweetiyle ilgili yorumları reddediyor ama eğer doğruysa Alex gibi bir profesyonelden, bu kadar zeki bir adamdan beklenmeyecek bir yanlıştır. Durum öyle olsa bile Alex iki senedir olduğu gibi forma aldığı birkaç maçta atacağı goller ve göstereceği performansla tekrar takımdaki yerine geçerdi, o tweeti atmamalıydı tabi reddediyor yanlış anlaşıldığını söylüyor öyleyse birşey diyemem Alex için.
    Burak

Spor haberlerini izlerken Hikmet Hoca'nın röportajı denk geldi, 4 as oyuncumuzu kaybettik diyordu, içlerinde Popov'u da söyledi. Yani Popov bir takıma gitti ya da gidiyor ama kime bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Engine ceza verilmedi mi sanıyorsun ?
    kaçırmış olabilirim fatih hoca ne gibi bi yaptırım yaptı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kaçırmış olabilirim fatih hoca ne gibi bi yaptırım yaptı
    11 maç X (Çarpı) yüklü miktarda para cezası. Ayrıca daha hiç ceza verilmeden herkes eleştirdi Engini zaten. Kıl kıpırtmama durumu yok yani anlayacağın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex'in tavırları herşeyi anlatıyordu bence Spartak maçından önce.Herkes ısınırken o eli cebinde geziniyordu.Sakat olmadığına göre bu bir tepkidir.Tweeti de yanlış çevrilme değil sadece yönetim araya girdiği için sildi ve söylemlerini değiştirdi.Alex yedek bekleyeceğini bile bile sezona girdi , Aykut hoca sezon başlamadan bunu söylemişti.Alex o zaman bu tepkisini ortaya koymalıydı.

Alex'in bu durumundan sonra Cristian'ın da artık takımla pek ilgisinin kalacağını zannetmiyorum.Orta sahaya transfer gerekliliği tabiri caizse artık kabak gibi ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

neyse uzatmaya gerek yok ben fatih hocanın ne ceza verdiğini soruyorum cevap tffnin verdiği ceza geliyor

fenerbahçeden farklı bi galibiyet bekliyorum fenercelime yarım cigabayt kota eklenmesi muhtemel

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    11 maç X (Çarpı) yüklü miktarda para cezası. Ayrıca daha hiç ceza verilmeden herkes eleştirdi Engini zaten. Kıl kıpırtmama durumu yok yani anlayacağın.
    iki kulüp bu konuda kıyaslanamaz bence. Melo hala takımda , Engin'in olayından sonra Fatih hocanın açıklamasına çok şaşırdım. iyi yaptı demediği kaldı. maç cezasını federasyon verdi. kulüp ona itiraz edecekti. ve verilen para cezası futbolcuları pek etkilemez bana kalırsa. Fenerbahçe'ye bakalım , Emre gitti.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

neyse uzatmaya gerek yok ben fatih hocanın ne ceza verdiğini soruyorum cevap tffnin verdiği ceza geliyor
    Bende sana takımın verdiği cezadan bahsediyorum zaten. TFF para cezası vermedi. Anlamamak senin tercihin. Konu dışına da çıkmaya gerek yok.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    iki kulüp bu konuda kıyaslanamaz bence. Melo hala takımda , Engin'in olayından sonra Fatih hocanın açıklamasına çok şaşırdım. iyi yaptı demediği kaldı. maç cezasını federasyon verdi. kulüp ona itiraz edecekti. ve verilen para cezası futbolcuları pek etkilemez bana kalırsa. Fenerbahçe'ye bakalım , Emre gitti.
    Emre gitti de ne oldu ? Takım zararlı çıktı. Kuralcı mı olmak lazım yoksa mantıklı mı ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

fenerbahçeden farklı bi galibiyet bekliyorum fenercelime yarım cigabayt kota eklenmesi muhtemel
    Gs kulubü 165 bin euro para cezası verdi Engin'e

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

emreye etmediği sözler kalmayanlar şimdi neden gönderildi diyorlar e o zaman emrenin çirkefliğinden v.s. şşikayet ediyordunuz fbye yakışmıyordu diyodunuz şimdi neden o söylediklerinizi yutuyorsunuz

Arkadaşlar, herkes istediği konuya ilgi göstermekte özgürdür, lütfen artık insanları sorgulamayı bırakın. Kıla tüye zıplıyorsunuz hemen bir sakin olun yahu, insanların istedikleri konuya yorum yapma özgürlüğüne karışmayın artık.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emre futbolu bıraksın , sözleşmesi fesh edilsin dendi günlerce , haftalarca. ligtv ona özel kamera koymuştu resmen ne yaparsa çekiyordu. Emre'ye basın çok yüklendi ama o da büyük bir hata yapmış. soyunma odasında Cristian'a saldırmış , hocaya vs kufretmiş. gitmesi normaldir. eğer bu konuşulanlar doğru ise istediği kadar yeri dolmasın gitmeli. ama Melo ondan önce gitmeliydi neyse çok konu dışı oldu.

Kuyt x2 , Sow un golleriyle 3-1 alırız maçı.

dilediğim 11 ;

Sow Kuyt
    Caner Krasiç
    Selçuk Topuz
    Hasan Yobo Egemen GG
    Mert
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bu arada Alex'in neden 18'de olmadığı mutlaka açıklanmalı, yoksa millet birbirini yiyecek. Umarım bunuda Emre'nin ki gibi teknik direktör tercihi diye geçiştirmez.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

büyük kumar oynadın aykut hoca. ya rezil olacaksın, yahut vezir.

ben geçen maçta alexsiz fenerbahçe'yi gayet diri buldum. beğenmediğimiz cristian'ı da fena bulmadım. zaten gidişat alexsiz sisteme doğru yönelmekteydi, ancak bu süreç sancılı olacak. şimdiden sürtüşmeler ayyuka çıkmış durumda. medyanın da pohpohlamasıyla başımız daha çok ağrıyacağa benziyor. şayet fenerbahçe başarısız olursa, siz o zaman seyreyleyin feryadı figanı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alex bu takımdan layığı ile ayrılmazsa buna da Aykut Kocaman sebeb olursa bu taraftarın gazabından hiçbir zaman kurtulamaz.En azından gerçek fenerbahçe taraftarı ve emeğin değerini bilenler için.
    Alex i sisteminde düşünmezsin, çok mantıklı olabilir.
    Ama Alex i böyle küstürmeye hakkın yok
    Üstelik madem bu yıl Alexi düşünmeyeceksin yada az oynatacaksın ki sezon başında sende söyledin
    Ozaman hazırlık maçlarından itibaren tüm maçlarında Alex'i 11 başlatmayacaksın.
    Alex yokken ortasahadan topu getirecek pas kalitesini arttıracak göbek oyuncularıyla çalışacaksın.
    Emreyle kapışıp en iyi yerli alternatifinden olup üstüne birde transfer yapmadan sezona girmeyeceksin.
    Vs vs vs
    yaptıkları iyice elde kalmaya başladı aykut kocaman ın
    alexsiz sistem değişikliğini seyircisiz maça denk getirmesi de yine düşündürücü
    kadroya almamak ne demek, deplasman da değil üstelik.
    kıskançlık iddaları çok basit, saçma gelse de insana acaba dedirtmiyor değil....

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alexin kadro disi olmasi beni sasirtmadi.. hoca herkesle sorunlu.. yakinda stoch yada sow da gider büyük ihtimal.. koskoca fener cristian ile selcuk'a kaldi resmen komedi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Alex bu takımdan layığı ile ayrılmazsa buna da Aykut Kocaman sebeb olursa bu taraftarın gazabından hiçbir zaman kurtulamaz.En azından gerçek fenerbahçe taraftarı ve emeğin değerini bilenler için.
    Alex i sisteminde düşünmezsin, çok mantıklı olabilir.
    Ama Alex i böyle küstürmeye hakkın yok
    Üstelik madem bu yıl Alexi düşünmeyeceksin yada az oynatacaksın ki sezon başında sende söyledin
    Ozaman hazırlık maçlarından itibaren tüm maçlarında Alex'i 11 başlatmayacaksın.
    Alex yokken ortasahadan topu getirecek pas kalitesini arttıracak göbek oyuncularıyla çalışacaksın.
    Emreyle kapışıp en iyi yerli alternatifinden olup üstüne birde transfer yapmadan sezona girmeyeceksin.
    Vs vs vs
    yaptıkları iyice elde kalmaya başladı aykut kocaman ın
    alexsiz sistem değişikliğini seyircisiz maça denk getirmesi de yine düşündürücü
    kadroya almamak ne demek, deplasman da değil üstelik.
    kıskançlık iddaları çok basit, saçma gelse de insana acaba dedirtmiyor değil....
    Hangi kıstasa göre belirleniyor gerçek fenerbahçe taraftarlığı? Adam hocaya aleni bir sekilde sallayacak ama nasıl oluyorsa haklı olacak. Takım başarısız dahi olsa bu yapılan açıklamaların değeri kadro dışıdır. Aynını cristian yapsa Su an çok farklı şeyler konuşulurdu.

Her zaman disiplin kazanır,bir oyuncu değerli diye kendi üstünü elestirirse o ortamda disiplinden de kazanimdan da söz edilemez
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Aynını Cristian yapmıyor yalnız. Alex yapıyor! Ayrıca böyle bir açıklamada mevcut "Hocanin kararlarina hep saygiliyim ve hic sorgulamadim. Herseyden onemli olan Kulup ve hedefleridir Ve lutfen Portekizce yazdiklarimi tercume etmeye calisip, kelimelerin gercek anlamlarini yitirmesine izin vermeyin. Tesekkur ederim. . . Twitterde S.Moskova maçını düşünerek kadroya alınmadığı da konuşuluyor. Umarım bunlar doğrudur.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alexi birkerede silip atan taraftar benim gözümde nankördür.. adam yillarca bu takimda en iyi performansi sergileyen oyuncu oldu kötü oynadigi maclarda oldu ama genel anlamda takimi her zaman sirtladi avrupa maclari olsun lig maclari olsun he ama ne oldu sacma sapan bir twit atti diye disiplinsiz oldu kendini takimdan üstün görür oldu.. pes dogrusu.. efsaneyi cok basit harciyorsunuz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Aynını Cristian yapmıyor yalnız. Alex yapıyor! Ayrıca böyle bir açıklamada mevcut "Hocanin kararlarina hep saygiliyim ve hic sorgulamadim. Herseyden onemli olan Kulup ve hedefleridir Ve lutfen Portekizce yazdiklarimi tercume etmeye calisip, kelimelerin gercek anlamlarini yitirmesine izin vermeyin. Tesekkur ederim. . . Twitterde S.Moskova maçını düşünerek kadroya alınmadığı da konuşuluyor. Umarım bunlar doğrudur.
    O açıklamayi yapıyor evet ama bu öncesini ortadan mi kaldırıyor? Portekizce bilen insanlar var ülkede onların hepsi yalan ya da yanlis çeviri yapiyor ama alex doğru. Ve aslında hocaya hakaret etmemesine rağmen alex o tweetleri de silme gereği duyuyor.

Alexin fenerbahçe tarihinde yeri ozel diye hocaya basın aracılığı ile sallamasi normalse problem yok sizin görüşünüz. benim için alexde cristinda mertte aykut kocamanin altında calisiyorlar ve hocalarına kizsalarda bunu basina yansıtmaları ceza demektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yahu Aykut hoca da efsane. Alex'i harcadığımız yok. işin aslını bilmeden Aykut hocaya yüklenmeyin. bekleyip , görelim yakında öğreniriz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Hangi kıstasa göre belirleniyor gerçek fenerbahçe taraftarlığı? Adam hocaya aleni bir sekilde sallayacak ama nasıl oluyorsa haklı olacak. Takım başarısız dahi olsa bu yapılan açıklamaların değeri kadro dışıdır. Aynını cristian yapsa Su an çok farklı şeyler konuşulurdu.

Her zaman disiplin kazanır,bir oyuncu değerli diye kendi üstünü elestirirse o ortamda disiplinden de kazanimdan da söz edilemez
    Alex dobra bir kişiliğe sahip.Gördüğünü söylemekten çekinmiyor.
    geçen sene biz iyi çalışmıyoruz da demişti ki bu sahada gözüküyordu.
    aykut kocaman ilk geldiği günden beri alex ile sorunlu
    işler kötü gidip ona tekrar sarıldığında inanılmaz seri geldi.
    o sezon başı öyle olsa belki puan farkını koyup şampiyon olacaktık.

o tweetinin yanlış anlaşıldığını söyledi, sildi tweetini
    çıkıp basına birebir böyle bir demeç vermedi sonuçta

alex'in fenerbahçe taraftarı için değerini, bize kattıklarını, bize yaşattığı, mutlulukları, gururları
    efendiliğini kişiliğini anlatmaya gerek yok sanırım.
    klubün en büyük efsanelerinden birtanesi.
    takımın kaptanı.
    böyle bir adam son yılında bu hale gelmeyi haketmiyor.
    ne olursa olsun bu klüpten mutlu şekilde ayrılması gerekiyor.

aykut kocaman alex i spartak maçından önce alacak, konuşacak olmadı
    bu maç deplasman seni içerdeki maça saklıyorum vs vs diyaloglarını koruyacak bu ikili.
    oyuncu ilişkileri çok zayıf hocanın.
    hadi neyse ama, alex normal bir oyuncu değil, sezerle özgürle kıyaslanamaz.
    alex kendisine değer verildiğini hissetse teknik bir sebebten oturduğunu anlasa hocası tarafından sevildiğini, önemsendiğini bilse bu denli mutsuz olur mu sence ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Alex dobra bir kiþiliðe sahip.Gördüðünü söylemekten çekinmiyor.
    geçen sene biz iyi çalýþmýyoruz da demiþti ki bu sahada gözüküyordu.
    aykut kocaman ilk geldiði günden beri alex ile sorunlu
    iþler kötü gidip ona tekrar sarýldýðýnda inanýlmaz seri geldi.
    o sezon baþý öyle olsa belki puan farkýný koyup þampiyon olacaktýk.

o tweetinin yanlýþ anlaþýldýðýný söyledi, sildi tweetini
    çýkýp basýna birebir böyle bir demeç vermedi sonuçta

alex'in fenerbahçe taraftarý için deðerini, bize kattýklarýný, bize yaþattýðý, mutluluklarý, gururlarý
    efendiliðini kiþiliðini anlatmaya gerek yok sanýrým.
    klubün en büyük efsanelerinden birtanesi.
    takýmýn kaptaný.
    böyle bir adam son yýlýnda bu hale gelmeyi haketmiyor.
    ne olursa olsun bu klüpten mutlu þekilde ayrýlmasý gerekiyor.

aykut kocaman alex i spartak maçýndan önce alacak, konuþacak olmadý
    bu maç deplasman seni içerdeki maça saklýyorum vs vs diyaloglarýný koruyacak bu ikili.
    oyuncu iliþkileri çok zayýf hocanýn.
    hadi neyse ama, alex normal bir oyuncu deðil, sezerle özgürle kýyaslanamaz.
    alex kendisine deðer verildiðini hissetse teknik bir sebebten oturduðunu anlasa hocasý tarafýndan sevildiðini, önemsendiðini bilse bu denli mutsuz olur mu sence ?
    Basinda aykut hocanýn alex ile zaten konuþtugu yazýldi. Del piero,raul,totti gibi efsaneler bile yedek kaldilar zaman zaman hatta 2si takýmdan ayrýldý oynayamadiklari için. Peki alex aykut hoca geldi geleli kaç maç oynamadý? Bir arastir bunu bence. Önemsiz kupa maçlarý hariç bir kaç maç dýþýnda hepsinde oynadý.

Zaten sorun da bu degil disiplinsizlik.
    Last edited by sananes : 25.Ağustos.2012 at 01:48

Arrow

Eğer Aykut Kocaman'ın oyuncularla problemi var ise bu durum kötüdür. Alex,Emre gibi oyuncular için ise giden gitti.Alex neden oynamıyor sorusuna gelince benim için nedeni önemli değil.Alex iyi bir oyuncu ancak takımı onsuzluğa alıştırmak gerek.

Maçın sonucu ise kendi evimizde olduğu için A.Kocaman buna güvenecektir.Ve Galibiyet bekleyecektir.Ancak Kuyt,Sow,Krasic gibi oyuncular parlarsa galibiyet gelir.Parlamazsa en iyi ihtimal beraberliktir.Ben Aykut Kocaman'ı severim.Ama Fenerbahçe'yi daha çok seviyorum.O yüzden Kocaman benim için kırmızı çizgiyi geçti.
    Last edited by LaigLeNoiR : 25.Ağustos.2012 at 02:13 Reason: Mesajın tamamı kalın ve renkli olamaz.

Quote Originally Posted by sananes View Post
    O açıklamayi yapıyor evet ama bu öncesini ortadan mi kaldırıyor? Portekizce bilen insanlar var ülkede onların hepsi yalan ya da yanlis çeviri yapiyor ama alex doğru. Ve aslında hocaya hakaret etmemesine rağmen alex o tweetleri de silme gereği duyuyor.

Alexin fenerbahçe tarihinde yeri ozel diye hocaya basın aracılığı ile sallamasi normalse problem yok sizin görüşünüz. benim için alexde cristinda mertte aykut kocamanin altında calisiyorlar ve hocalarına kizsalarda bunu basina yansıtmaları ceza demektir.
    Sayfanın en üstündeki mesajımda yanlış olduğunu söyledim zaten. Ama sen Cristian yapsaydı şöyle oludu Alex yaptı böyle oldu diyorsun, gayet normal, Alex efsane, Cristian gereklimi gereksizmi tartışılan bir oyuncu. Alex'e taraftar tolerans gösterir, Cristian'a göstermez.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sayfanın en üstündeki mesajımda yanlış olduğunu söyledim zaten. Ama sen Cristian yapsaydı şöyle oludu Alex yaptı böyle oldu diyorsun, gayet normal, Alex efsane, Cristian gereklimi gereksizmi tartışılan bir oyuncu. Alex'e taraftar tolerans gösterir, Cristian'a göstermez.
    Benim inanisima göre üstüne saygısızlik yapan her kişi ayni yaptırımı hak eder. taraftar bakışı farklı olabilir ama yönetim bunu yapamaz. zaten cezada bir daha oynamamasi olmayacaktır. Yakin zamanda sular durulur

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    alexi birkerede silip atan taraftar benim gözümde nankördür.. adam yillarca bu takimda en iyi performansi sergileyen oyuncu oldu kötü oynadigi maclarda oldu ama genel anlamda takimi her zaman sirtladi avrupa maclari olsun lig maclari olsun he ama ne oldu sacma sapan bir twit atti diye disiplinsiz oldu kendini takimdan üstün görür oldu.. pes dogrusu.. efsaneyi cok basit harciyorsunuz..
    Alex'i bir kere de silip atan yok.Alex'in yaptığına karşı Aykut hoca bir tepki vermeseydi otoritesi sarsılırdı.Alex'in kendisininde söylediği gibi Fenerbahçe büyük bir kulüp ve bir oyuncuya bağlı değil.

Muhtemelen bugün şöyle bir kadro çıkacak, benim beklentim bu yönde:

Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, M.Topal, M.Topuz, Stoch, Kuyt, Sow.

442 formatına en iyi kadro bu olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bakalım Aykut Kocaman Caner'i mi oynatacak Stoch'u mu Stoch sezona kötü başlıyor oynayamıyor ama bir iki ay sonra uçuşa geçiyor

mert - hasan - yabo dayı - egemen - gökhan - cris - topal - caner - krasic - kuyt - sow

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri