Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Fenerbahce

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yilda 5 milyon dolar ile esit olmasi pek mumkun degil. Bir tarafta 1295 koltuk, diger tarafta 4500+ koltuk.

Localarda da TT Arena hem sayi, hem de fiyat olarak daha yuksek seviyede.

Toplam stat geliri Galatasaray'in bu sezon en azindan 90 milyon TL civarinda olacaktir (dernekteki gelirler + halka acik sirketteki gelirler - gecen sezon 90 milyon TL idi). Fenerbahce gecen sene butun stat gelirini 62 milyon TL olarak acikladi, bu sezon bir de 5 maclik ceza var.
    Olabilir, zaten benim bu konuya girişim VIP koltuk fiyatlarından dolayı idi. Kaldı ki GS'nin ne Loca sayısı ve fiyatı ne de VIP koltuğu ve sayısıyla ilgili bilgim de yoktu.

Ancak ben Fenerbahçe'nin bu yıllık 5 milyonluk VIP gelirinin oyuna yansıtılmadığını düşünüyorum. Yansıtılmış olsa,

Sukru Saracoglu'nun VIP olarak tabir edilen bolgesi localar.
    cümlesini kurmazdın. Tahminim o ki 1907 tribününün VIP Tribünü olduğunu da, tıpkı benim gibi bilmiyordun. Hatta Biletix'ten alıntıladığın stad krokisinde bile 1907 Tribünü görünmüyor.

Tüm bunları toplayınca naçizane görüşüm yıllık 5 milyon doların oyuna yansıtılmadığıdır.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Olabilir, zaten benim bu konuya girişim VIP koltuk fiyatlarından dolayı idi. Kaldı ki GS'nin ne Loca sayısı ve fiyatı ne de VIP koltuğu ve sayısıyla ilgili bilgim de yoktu.

Ancak ben Fenerbahçe'nin bu yıllık 5 milyonluk VIP gelirinin oyuna yansıtılmadığını düşünüyorum. Yansıtılmış olsa,

cümlesini kurmazdın. Tahminim o ki 1907 tribününün VIP Tribünü olduğunu da, tıpkı benim gibi bilmiyordun. Hatta Biletix'ten alıntıladığın stad krokisinde bile 1907 Tribünü görünmüyor.

Tüm bunları toplayınca naçizane görüşüm yıllık 5 milyon doların oyuna yansıtılmadığıdır.
    Yaniliyorsun. Hatta Fenerbahce'nin stat geliri su anda oyunda gercektekinden bir hayli fazla.

62 milyon TL civarinda olmasi gereken stat geliri, 100 milyon TL civarinda.

Hatta 7 milyonluk mac gunu gelirini de eklersen fark daha da aciliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Peki bunun sebebi nedir? Sezon biletler için değil de Gişe hasılatı için o sezonki başarının payı vardır yükselmesinde ancak aradaki fark çok fazla.

Sizlerin bahsettiği konudan çok uzak olacak ama bir şey sormak istiyorum. Oyunda Fenerbahçe'yi yönetiyorum, 2021 yılındayım. Görevde bulunduğum 9 sene boyunca hiç başkanlık seçimi olmadı. Başkanın değişmemesini anlıyorum, ama neden hiç seçim olmadı ? Bunun başarı veya başarısızlıkla mı ilgisi var, yoksa ben mi bir şeyler kaçırdım acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Sizlerin bahsettiği konudan çok uzak olacak ama bir şey sormak istiyorum. Oyunda Fenerbahçe'yi yönetiyorum, 2021 yılındayım. Görevde bulunduğum 9 sene boyunca hiç başkanlık seçimi olmadı. Başkanın değişmemesini anlıyorum, ama neden hiç seçim olmadı ? Bunun başarı veya başarısızlıkla mı ilgisi var, yoksa ben mi bir şeyler kaçırdım acaba ?
    dikta rejimi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ParduS View Post
    Secimlerle ilgili haber, sadece baskan degisecegi zaman oluyor.

Teşekkürler cevap için, bekleyeceğiz artık

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri