Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Bir Menajer Hikayesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

takımı bulmuşsun tebrikler... Öncetakımın üzerinden ölü toprağını atman gerekecek. sezon ortasında aldın takımı bunlar normal moral bozmak yok... takipteyim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuan tek hedef var, düşmemek. Sezon sonuna kadar bunu başarabilirsen Sezon sonunda yapacağın takviyelerle takımı istediğin kıvama çekebilme şansını yakalayacaksın, Başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by connesione View Post
    tam türk mantığı,haftasonları da gider gelirsin

Başarılar..
    Yok ya günü birlik git gel yapıyorum
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Acilen toparlanmak lazım yoksa kalp krizine kadar gidebiliyor olay.
    Aynen öyle.Takımla anlaştığımda aklımın ucundan geçmezdi düşme mücadelesi vermek,ard arda gelen mağlubiyetler büyük sıkıntı yarattı.
    Quote Originally Posted by samasti View Post
    takımı bulmuşsun tebrikler... Öncetakımın üzerinden ölü toprağını atman gerekecek. sezon ortasında aldın takımı bunlar normal moral bozmak yok... takipteyim
    Sanki biraz da takımın üstüne biz toprak attık gibi oldu ama
    Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şuan tek hedef var, düşmemek. Sezon sonuna kadar bunu başarabilirsen Sezon sonunda yapacağın takviyelerle takımı istediğin kıvama çekebilme şansını yakalayacaksın, Başarılar.
    Bunun yanı sıra gelecek sezon için umut verebilecek bir futbol da ortaya koymamız gerek, gerçi sözleşmem 6 ay sonra bitiyor ne olup bitecek belli değil henüz.

Bu akşam kariyere devam edemeyeceğim muhtemelen.

Komşu, rica etsem takımın finansal durumunu gösterebilir misin? Darıca reelde zengin kulübü olduğu için merak ettim de. Sonuçlara ve puan durumuna baktığımda 3. Lig yama olduğu için gerçekçi yansıtılamamış sanırsam.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Komşu, rica etsem takımın finansal durumunu gösterebilir misin? Darıca reelde zengin kulübü olduğu için merak ettim de. Sonuçlara ve puan durumuna baktığımda 3. Lig yama olduğu için gerçekçi yansıtılamamış sanırsam.
    Finansal olarak hiçbir sıkıntı yok, muhtemelen ligin en iyi finanslı takımlarından biriyiz, 3.ligte değişkenlik çok fazla, bunu oyuna yansıtmak zor, ayrıca gerçekte de bu sezonu 4-5 kere yaşakasak eminim ki sıralama değişkenlik gösterir.

----

Mart Ayında Üst Üste İç Sahadayız

Yaptığımız kötü başlangıcın ardından önümüzde çok çok iyi bir fikstür var.Oynayacağımız 5 karşılaşmadan 4'ü kendi sahamızda.Amacımız istediğimiz futbolu sahaya yansıtmak, ve iyi sonuçlar almak.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Oyuncuların yaratıcılığı, mental özellikleri çok düşük olduğu için böyle alt liglerde Katı oynamak, yaratıcılığı falan kısıtlamak gerekiyor mu? Sen nasıl bir seçim yaptın? Aman çok akıcı falan olmasın, akar gider takım elinden

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Oyuncuların yaratıcılığı, mental özellikleri çok düşük olduğu için böyle alt liglerde Katı oynamak, yaratıcılığı falan kısıtlamak gerekiyor mu? Sen nasıl bir seçim yaptın? Aman çok akıcı falan olmasın, akar gider takım elinden
    Zaten yapım gereği oyunculara fazla serbestlik tanımıyorum, oynayabildiğimiz en basit oyunu oynamaya çalışıyoruz

sakary Ali Misafir

4 Gollü Galibiyet - 3 Mart 2013

Oynadığımız iyi futbol ve farklı skor.Aslında iyi oyunumuzu maçın tamamına yayamadık.İlk yarıda 4-0'ı bulunca ikinci yarı oyundan kopmamızı normal karşılıyorum.İstanbul BB'den kiralık golcümüz İbrahim Yılmaz 4 golle günün kahramanıydı.

Bu galibiyetin ardından takımda moraller yerindeydi.Bir sonraki hafta kendi sahamızda lig sonuncusu Sandıklıspor'u ağırlayacaktık.

Bu Sefer Gol Yok - 10 Mart 2013

Kendi sahamızda lig sonuncusuna takıldık.Geçen haftaki ilk 11'mizden 3 oyuncumuz yoktu.Bu eksiklikler takımı etkiledi.Kötü bir futbol oynadık.Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı.

Mağlubiyeti Unutamadık - 17 Mart 2013

İnanılmaz savunma ve kaleci hatalarıyla 4 gol yedik.Bazı bölümlerde iyi oynamamıza rağmen saçma sapan bir mağlubiyet aldık.

Net Bir Galibiyet - 24 Mart 2013

Aslında 1-0 geride ve çok kötü başladığımızı düşünürsek beklemediğimiz bir sonuç oldu.Kadromuzda zaten orjinel bek yok.Savunmada kullanabileceğimiz sadece 2 oyuncu vardı bugün.İlk 11'in 4-5 oyuncusu mevkileriyle alakası olmayan pozisyonlar kullandık.Netice de 3 puanı aldık.

Başa Baş Oyun, Son Dakika Golüyle Gelen Mağlubiyet - 31 Mart 2013

Dardanel karşısında malasef son dakikada kornerden yediğimiz gol ile mağlup olduk.Yalnız takımda ilerleme kaydettiğimiz açık.En azından istediklerimizi daha fazla sahaya yansıtıyoruz.Gün geçtikçe daha da iyi olacağız.

sakary Ali Misafir

Spor Toto 3.Lig A Grubu Puan Durumu

Kümede kalma mücadelesi vereceğimiz aklımızın ucundan geçmiyordu ancak yapılan kötü başlangıcın ardından durum böyle oldu.Yine de küme düşeceğimizi hiç sanmıyorum.Yavaş yavaş oynadığımız futbol oturuyor.Eğer yönetim benimle devam etmek isterse, gelecek sezon için bambaşka bir takım oluşturmayı düşünüyorum.

Kalan Maçlarımız

Kalan maçlarımıza baktığımızada Ümraniyespor ve Kırıkhanspor karşılaşmaları çok kritik olacak.Üst üste 3 kere deplasmanda oynayacağız.Menemen Bld ve Bingöl Bld'si de puan olarak bize yakın takımlar.Son dönemde iyi puanlar toplayıp ligi 11.sırada bitirmek istiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

3 deplasmanın üst üste olması kritik en az 4 puan alırsan rahatlarsın..

sakary Ali Misafir

Deplasmanda Bir Mağlubiyet Daha - 7 Nisan 2013

Belki de şuana kadar ki oynadığımız en derli toplu futboldu ancak puansız dönüyoruz.İlk 45 dakika gerçekten çok çok iyi mücadele ettik.Ancak devrenin sonunda golü kalemizde gördük.Ardından golü atana kadar çok kötü oynadık.Beraberliği bulduk yeniden oyunda üstün olan taraftık ancak yine golü yiyen taraf olduk.

Ümraniyespor Maçı Öncesi - 13 Nisan 2013

Çok ama çok kritik bir karşılaşmaya çıkacağız.Ümraniyespor deplasmanıda gelebilecek bir kötü sonuç bizi düşme potasına itecek.Mutlaka kaybetmememiz gereken bir karşılaşma.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sakarya'ya git bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umarım Sakarya'ya geçersin de şevkle sarılırsın kariyerine..

sakary Ali Misafir

Darıca Gençlerbirliği yönetimi 1 yıl daha benimle devam istediklerini belirttiler.Yaklaşık 2 haftalık düşünme sürecinin ardından bu teklifi kabul ettik.Kulüp finansal açıdan iyi durumda, gelecek sezon için kendi istediğimiz takımı kuracağız.Kendi teknik ekibimi de oluşturacağım.Gelecek sezon için çok iyi bir takım oluşturmaya çalışacağız.

Aklıma Yılmaz VUral geldi kariyere bakınca

Başarılar

sakary Ali Misafir

2013 - 2014 3.Lig Grupları Belli Oldu

Gruplarımız belli oldu.Sakaryaspor ile aynı grupta mücadele edeceğiz.Sakaryaspor ile eşleşmek istemezdik ancak yapacak birşey yok.Bir aksilik olmaz ise Sakaryaspor'u iki maçta da sahaya yenmek için çıkacağız.Hedefimiz ne olursa olsun üst sıralarda yer alıp şampiyonluk için oynamak.

Personel Kadromuzu Yeniledik

Personel kadromuzu yeniledik ancak pek tanınmış isimler yok.Kariyerim boyunca da bu kadroyla gitmeyi düşünmüyorum.Tanıdık olarak personel kadromuzda Okan Yılmaz ve Okan Koç bulunmakta.Aslında istediğimiz personellerle çalışamayacağız.

Transferlerimiz

Kadromuz

Transferleri detaylı vermedim, pek tanınan oyuncu yok.Aslında transfer döneminde ince eliyip sık dokuduğumu bir dönem oldu.Bizi tercih eden iyi oyuncuları kadromuza katmaya çalıştık.Uygulayacağım sisteme yatkın oyuncular almaya çalıştık.Yeni sezonda çok daha iyi bir takım olmak istiyoruz.

Evren Tozkoparan'dan verim almaya bak. Yeni sezonda başarılar, umarım 2. Lig'e çıkarsın bu sene.

biraz geç oldu ama yeni kariyerin hayırlı olsun, emre taşkoparan'ı bende kiraladım 2.lig'de iyi iş yapıyor ofansif orta saha destek oynatıyorum. eğer transfer dönemi kapanmadıysa onun önüne de ibb'den aykut sevim'i tavsiye ediyorum çatır çatır gol atıyor.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Aklıma Yılmaz VUral geldi kariyere bakınca

Başarılar
    Teşekkürler, bir ara benimde aklıma geldi, allahtan düşmedik
    Quote Originally Posted by Giallorossi View Post
    Evren Tozkoparan'dan verim almaya bak. Yeni sezonda başarılar, umarım 2. Lig'e çıkarsın bu sene.
    Aslında takımda Emreden daha kaliteli oyuncular mevcut gibi ancak Emre'de ilk 11'de oynayacak.Orta sahanın merkezinde oynatmayı düşünüyorum bakalım nasıl bir performans gösterecek.
    Quote Originally Posted by burak54 View Post
    biraz geç oldu ama yeni kariyerin hayırlı olsun, emre taşkoparan'ı bende kiraladım 2.lig'de iyi iş yapıyor ofansif orta saha destek oynatıyorum. eğer transfer dönemi kapanmadıysa onun önüne de ibb'den aykut sevim'i tavsiye ediyorum çatır çatır gol atıyor.
    Aykut ile görüşmelerimiz oldu ancak kendisini ikna edemedik burada oynatabilmek için.

sakary Ali Misafir

Spor Toto 3.Lig B Grubu 1.Hafta [2013-2014]

İlk karşılaşmamızdan 3 puanla ayrılmayı başarıyoruz.Hücümda iyi bir oyun ortaya koyduk.İstediklerimizi yaparken geçen sezona göre daha rahattık ancak savunmada iyi performans gösteremedik.3 puanla başlamak önemliydi.

Spor Toto 3.Lig B Grubu 2.Hafta [2013-2014]

Kendi sahamızda perişan bir sonuç aldık.İlk 20 dakikada 0-3 geriye düştük bu da rakibimizin tam işine geldi.90 dakika kendi yarı sahalarından çıkmadılar.Bizde hücum anlamında çok etkisiz kalınca ortaya böyle bir sonuç çıktı.

Spor Toto 3.Lig B Grubu 3.Hafta [2013-2014]

Deplasman karşılaşmasını rahat kazanıyoruz.Karagümrük faciasını unuttuk diyebiliriz.Yaklaşık 80 dakika boyunca rakibimize şut imkanı vermedik.SOn 10 dakika rahatlık yaşamamız normal.Çok net kazandık.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Kardeşim yılmaz vural'la bi akrabalığın varmıydı Darıca iyi takımdır renkleride güzel başarılar kardeşim
    malatyAdana!

sakary Ali Misafir

Spor Toto 2.Lig B Grubu 4.Hafta [2013-2014]

Kendi sahamızda yine çok kötü bir performans ortaya koyduk.Rakibimiz bizden karşılaşmanın her bölümünde çok çok üstündü.Birşeyler ters gidiyor kendi sahamızda.

Türkiye Kupası 1.Tur [2013-2014]

Bu sezon ki resmi maçlarda kendi sahamızdaki ilk galibiyetimizi almayı başardık.Karşılaşma boyunca rakibimizden çok üstün oynasakta ikinci yarı da yediğimiz 2 duran top golüyle uzatmaya kaldık.Neyse ki galibiyeti almayı başardık.

Kupada 3.Tur Rakibimiz Belli Oldu

Adana Demirspor ile eşleştik.Daha güzel bir kura çekebilirdik ancak olmaıd.Yine de Adana'da elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışacağız.

Spor Toto 2.Lig B Grubu 5.Hafta [2013-2014]

Zorlu deplasmandan 1 puanla dönüyoruz.Zor olan bir de üstüne penaltıdan yediğimiz golle daha da zorlaşan karşılaşmada son dakika golüyle puanı kurtardık.Denk bir mücadeleydi.

Spor Toto 2.Lig B Grubu Puan Durumu [2013-2014]

Lige pekte istediğimiz gibi başladığımız söylenemez ancak üst taraftan çokta geride değiliz.7 puanın 7'sini de deplasmanda toplamış olmamız biraz ilginç gelebilir.Kendi sahamızda da puan toplamaya başlayabilirsek işler yolunda gidecektir.

sakaryaspor kiminle anlaştı t.d olarak acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

darıca'da kalmakla iyi yapmışsın... Fakat maçların dikkatimi çekti bir istikrarsızlık var gibi? Geçen sezon ile bu sezon arasında taksiksel anlamda değişiklik yaptınmı? Yada as kadrodan kaç oyuncuyu yeniledin?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kendi sahandaki maçlardan galip gelmeye başlayınca takım biraz daha ileri gidecektir, 3-4 maç üst üste tutulacak form takıma mükemmel bir ivme kazandırıyor aksi halde bir aşağı bir yukarı
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

sakary Ali Misafir

Üst üste 3 karşılaşma kazandıktan sonra Sivas Bld karşısında 4-0 önde iken kaybettiğimiz puanın ardından biranda işler tersine döndü.Daha sonra oynadığımız 5 karşılaşma sonunda sadece 3 beraberlik alabildik.Yönetim kurulu benimle yollarını ayırdığını açıkladı.

sakary Ali Misafir

Darıca Gençlerbirliği ile çıktığım 33 karşılaşmada 12 galibiyet, 6 beraberlik aldık.Açık konuşmak gerekirse gerçekten kötü bir yönetim sergiledik.Pek fazla diyecek birşey yok, önümüze bakmaya çalışacağız.

Darıca GB ile yollarımızı ayırdık sonra Sakaryaspor'un Silivri deplasmanını izlemek üzere Silivri'deydik.

Sakaryaspor'umuzda da durumlar malasef iyi gitmiyordu ve teknik direktör Yaşar Çetin ile yollarını ayırdılar.

Hemen ardından Cihat Arslan Sakaryaspor'da görev almak istediğini basın yoluyla duyurdu.Cihat Arslan'ın böyle bir durumda bu göreve talip olmasına açıkçası şaşırmıştım.Belki de umutlarımı çok azaltan bir durum olmuştu.

Tüm bunlara rağmen bende Sakaryaspor yönetim kurulunu arayarak işe talip olduğumu bildirdim.

sakary Ali Misafir

Açıkçası bu görev için hiçbir umudum yokken, Cihat Arslan'ın Tokatspor ile anlaştığı haberini öğrendim.Bu haberi öğrendiğim anda Sakaryaspor yönetiminden haber geldi.Benimle çalışmak istediklerini söylediler.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Özüne dön Hafız bize bizden başka dost yok ..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Zor bir dönem geçirmişsin DGB'de. Arkadaşın dediği gibi Yılmaz Vural'a dönmüşsün Sakaryaspor'da başarılı olacağına inanıyorum. Memleketin için oynamak her zaman farklıdır

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri