Caner kırmızı kart gördü ama nedenini anlamadım. Aykut Kocaman'ı da ilk kez bu kadar sinirli gördüm.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Olanlardan bir halt anlamadım ben, niye kırmızı çıktı, sonrasında neyin itirazı sürüyor bu kadar, anlayan var mı ?
Kart hatalı olsa bile, teknik direktör gelmiş elini omzuna koyuyor falan, göndersene tribüne, brifing verdi resmen, hepten komedi şu olanlar. Lig Tv de ne biçim yayıncıysa önemli anları hiç bir zaman göremiyoruz.
Kırmızı çıkıcak ne oldu ? Caner kafasına müdahele geldi kafasını tutarken kırmızı kart yedi anlamsız.
Olsa olsa küfür etti diye kirmizi görmüştur. Ama boyle kırmızı çıkaracaklarsa ülkede her maç 17-18 kişi ile tamamlanir maksimum. Fırat hoca bu ara çok formsuz bugün de kahraman olmaya çalışıyor herhalde. Ayıptır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Büyük ihtimalle kafasına aldığı darbeden sonra ağzından küfürlü bir ifade çıkmıştır. Başka bir açıklaması olamaz bu kartın.
...
Sanırım caner küfretti ama kime?
...
Yazıklar olsun. Küfür olsa Aykut hoca o kadar kızmazdi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
CRİS - TOPUZ yapar hoca
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
4. hakeme bakarak falan küfür etmemişse pisi pisine atıldı ki bence böyle. Devamında Aykut Kocaman'ın tribüne yollanması lazım, Ertuğrul Sağlam hep böyle yollanıyor çünkü tribüne. Yollayamadı onun yerine açıklama yaptı, çünkü hakem de biliyor kararı hatalı. Klasik Türk hakemleri, eyyama bayılırlar.
İkinci yarı bir ucuz kartta ev sahibine çıkar, Servet veya Hürriyet'e, hata telafi edilir.
Fırat Günayer @firatgunayer
Aydınus'un Kocaman'a "niye attığımı söyleyemem" dediği iddia ediliyor..Yahu en kötü "küfürden attım" de..Söyleyemem nedir..Halısaha da olmaz
Nedeninin kendisi de bilmiyor da ondan. Nedensiz attı çünkü.
Ahaha, söyleyemez tabii sebebi yok çünkü.Ülkenin en iyi hakemleri denilen Cüneyt Çakır ve Fırat Aydunus ligimizde hep rezil maç yönetiyor.
Küfür edip etmediğini bilmiyoruz sadece tahmin ama eğer etmişse ve bu nedenle ihraç edilmişse yapacak bir şey yok. Ümit Karan Sivasspor maçında taca giden topu yakalamayıp "hay ben böyle topun .... ...." diye küfürü basınca kırmızıyı yemişti. Yani emsali var. Yalnız pozisyonda Fırat Aydınus'un arkası dönük yani eğer bir küfür mevzusu varsa bunu 4. hakem veya yardımcı hakem bildirmiştir.
...
Caner en ufak harekette bile el kol yaparken bunda tekrarını 10 sefer gösterdiler,hiç bir sey yapmadan koşusuna devam etmiş,garip sahiden.
...
penaltıda caldı tam oldu
yazıklar olsun o penaltıya
Hakem maçı katletti resmen.
Utanmasa çıkıp golü Fırat atıcak. Rezilliğin böylesi.
Fırat aydunus mudur nedir birdaha fener maçına aatansın sıkıyorsa o stad yanaaaaaaaaaaarrr.
Maçı çeviricez beyler inancım tam.
temas var ama ayağını takıyor eskişehirli.
Kendi stadınızı mı yakacaksınız abi ne alaka ?
Atanır ayrıca, derbi maça atayacakları hakem mi var ?
Küfür edildiyse iyi ki kırmızı vermiş bundan sonra inşallah her küfüre kırmızı kart çıkar birileri atmayacaksa durmadan küfür devam eder tebrik ederim fırat aydınusu fakat yukardaki gibi kendiğinde bilmediği bir nedenden atmışsa yazıklar olsun...
Last edited by zeck17 : 17.Kasım.2012 at 22:08
Hakem macı değil bizi katletti. Savcı Berk macı izliyor mudur acaba ? Galip gelecek olmamız artık kimin zoruna gittiyse.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yazık çok yazık.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!