umut ortasahaya yakin olcak sneijder ise forvete atin fava![]()
umut ortasahaya yakin olcak sneijder ise forvete atin fava![]()
Arsenal geçen sene çok yaklaşmıştı umarım biz de yaklaşırız. Başka da bir şey diyemem maç ile ilgili.
Galatasaray-Real Madrid maçı öncesi İnönü stadının Real Madrid'e antrenman için verilmesini geçtim, o normal ama Beşiktaş taraftarlarının antrenmanı izleyip tezahüratlar yapıp Real'e destek vermesi, BJK TV'nin aynı saatte Beşiktaş-Galatasaray voleybol maçı varken maç yerine Real Madrid antrenmanını yayınlaması ve Real Madrid oyuncusunu BJK TV'de canlı yayına çıkarması İnönü'de açılan Schalke ve Real Madrid bayraklarının 3-5 kişinin işi olmadığını gösteriyor sanırım.
Ben de bu olaya başından beri takılıyorum. Türk takımı diye tek yürek tek bilek olacagız diye bir durum yokmuş demek ki. E bundan sonra biz de ona göre davranalım madem. Yarın obur gun BJK de Avrupa'da oynar biz de rakip takımlara kapılarımızı açarız. Ne ekersen onu biçersin.
Ayrıca böyle bir ortam varken milli takım çatısı altında da bir türlü beraber olamamak da çok normal.
Yahu ne bekliyorsunuz ? Beşiktaş'ın fenerbahce ve Galatasaray'ın başarılı olmamasını istemesi kadar normal olan ne var ? Bunlar ezeli rakip tabii ki istemeyecek. Futbolu milli davaya dönüştürmeye ne gerek var ? Eşi benzeri olmayan bir milletiz. Bunlar cok normal ve bence olması gereken bu.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İsteyen istediği takımı destekler, daha önce de yazdım. Ben de Fenerbahçe'nin geçmişteki Avrupa maçlarında rakip takımları destekledim, bu sezon ise Uefa'nın Türk takımlarına tutumundan dolayı (çifte standart cezalar vs...) Fenerbahçe'yi destekliyorum. Onun dışında kupayı almasını istemem ama, finale çıkarsa rakibini desteklerim çünkü olaya GS-FB rekabeti yönünden bakarım.
Burada konu desteklemeleri değil. Bu konu açıldığında geçen muhabbetler.
Ayrıca milli dava değil tabi ki ama kendi takımının maçını bile gözardı edip rakibinin rakibinin antrenmanını yayınlamak abartı bir tutum değil mi sence de?
Ben de tam olmasa da senin gibi düşünüyorum abi. Maçı bırakıp antremanı yayınlamaları elbette abartı. Benim dediklerim genel olarak yabancı takımı destekleme bakımından yoksa o yapılan kendi takımına saygısızlık oluyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yabancı takımı destekleme bakımından aynı düşüncedeyiz zaten, o konuda sıkıntı yok. Ben de onu normal karşılıyorum senin gibi. Normal karşılamadığım bu desteğin yeri, zamanı ve ölçüsü. Kendi içinde desteklersin, yenilmesini istersin ama işi gücü bırakıp antrenmana gitmek, kendi takımının maçı oynanırken statta maçı bırakıp o takımın bayrağını açmak, gene kendi takımın maçı varken kulübün resmi televizyonu olarak o takımın antrenmanını yayınlamak falan bunlar desteklemenin ötesinde bir şey. Başka niyetler veya başka konularla ilgili geçmiş hesapları içeren bir şey.
marca"ya gore ilk 11"imiz
![]()
Marca'nın verdiği 11'de Sabri stoperdeEboue'yi oraya çekme ihtimali var tabi Terim'in ama büyük ihtimal Gökhan oynayacaktır. Dany'nin olmayışı çok etkiler GS'yi. Ben yine bir Madrid galibiyeti bekliyorum. GS açık oynarsa yine kontra golü yiyebilir.
eğer fatih hoca 4-3-1-2 den vazgeçmeyecekse bence elmander drogbanın görevini üstlenip drogba ileride gol arayabilir
Bence tek forvet çıkacağız bu maça;
Eboue Semih Hakan Riera
Selcuk Melo
Hamit Sneijder Amrabat
Drogba
İnşAllah tek forvet oynarız Umut-Drogba ile çıkarsak ben yine ilk maçtaki gibi etkisiz olacağımızı düşünüyorum.İlla 2 forvet oynayacaksak Elmander-Drogba oynasın.
İstediğim 11 :
Muslera
Eboue Semih Melo Riera
Sabri Selçuk Hamit Amrabat
Sneijder
Drogba
Hoca'dan Beklediğim :
Muslera
Eboue Semih Gökhan Riera
Hamit Selçuk Melo Amrabat
Sneijder
Drogba
Umarım galibiyetle veda ederiz.
Dünyaca ünlü futbolculara ve teknik direktöre sahip bir kulüp ülkemize geliyor. Bu antreman Fenerbahçe'nin ya da Galatasaray'ın stadında olsaydı onlarda yayınlayacaktı bunu kendinize yediremiyorsanız o sizin sorununuz.
Canım FEDA olsun sana !
Kendi maçını bırakıp,el alemin takımının antrenmanını yayınlamasını eleştirmek yedirememekse öyle olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
El alem dediğin takım Real Madrid oluyor.
Canım FEDA olsun sana !
Rakibimizin kim olduğunu hatırlattığın için sağol.
Komikli, şakalı esprilerle komik olduğunu mu sanıyorsun ? Konaklama yapılan otele en yakın stadyumda antrenman yapıyor adamlar. Antreman basına açık. Adamlar antrenmanlarını basına açık yaptığı sürece yayınlanacak tabii ki. İnönü Stadında olması önceliği BJK TV'ye veriyor hepsi bu. Daha niye ortamı geriyorsunuz ki ?
Canım FEDA olsun sana !
Espri falan yaptığım yok,o saatte takımının maçı varken sizinle alakası olmayan bir takımın antrenmanını kanalınız canlı yayınlıyor.Gelip burada yediremiyorsunuz deyip ortamı geren sensin.Kendi takımını el alemin takımlarının antrenmanını yayınlayacak kadar küçümsüyorsan o da senin problemin.
Real Madrid el alemin takımı olmuş demek, vay anasını.Gün boyu GS TV'DE dahil olmak üzere bir çok ulusal kanal canlı yayın bağlantıları yapmış zaten. Neyin kafasını yaşıyorsunuz. Abuk subuk konuşup adamın asabını bozmayın arkadaş ya.
Canım FEDA olsun sana !
Real Madrid dünyanın en ünlü takımıdır evet ancak el alemin takımı olmadığını göstermez bu.GS TV'de tabi ki gösterilir sonuçta bizim rakibimiz.Ulusal kanallarda belli bir kulübe bağlı değiller.Ashabın bozulsa ne olur ? Kendi takımının maçı var ve onun yerine gidip başka bir takımın,''el alemin'' takımının antrenmanını yayınlıyorlar.Eleştiririm tabi ki en doğal hakkım,senden çok senin kulübünün değerlerine ben sahip çıkıyorum burada.
Buradaki yorumlar gibi realist ve ümitsizse taraftarımız, işimiz bir galibiyet için bile çok zor. Ben staddaki taraftardan çok şey bekliyorum.
Real Madrid ülkesine döndükten sonra verirler bizim haberlerimizi siz sıkmayın canınızı, takip etmeye devam edin bizim kanalı.
Canım FEDA olsun sana !
Sabrinin oynaması kanısındayım..Zeki ve akıl olarak Eboueden kat kat daha iyi
@darkkobal123
Tamam hocam kapatalım konuyu,maçtan sapıyoruz.İstersen özelden yaz mesajı sabaha kadar tartışalım.
http://www.milliyet.com.tr/default.a...ticleID=511787
Boş muhabbetler bunlar..
Galatasaray , taraftarına avrupa arenasında çok güzel şeyler yaşattı bu sene. Daha fazlasını kura çekildiği andan itibaren kimse beklemiyordu sanırım. İlk maçta oynanan oyun bunu reddeder nitelikteydi ama sen Bernabeu ' da o kadar pozisyona girip gol atamıyorsan defteri kapatırsın maalesef. İmkansız değil ama imkansızın bir tık altı şu anki durum. Çıkmadık candan umut kesilmez ama ben yine Real Madrid galibiyeti çıkacağı düşüncesindeyim.
İlk maçtaki gibi Real iki , üç farklı net bir galibiyet çıkarır. Real rahat galip ayrılır diye düşünüyorum. Galatasaray'da Danny önemli eksik. Onun yerine Zan oynarsa sıkıntı olacak.
Zaten öyleydi. Beşiktaş ve Fenerbahçe Avrupa'da mücadele ederken Galatasaray'lısı rakibini desteklemiyor elbette destekliyorum diyende hiç samimi değil. Yani bu tek değil sonda değil. Geçmişte Galatasaray taraftarı da Chelsea'yi hava alanında karşılamıştı falan falan uzar gider.
Tur atlayacağımızı düşünmesem de kazanırız gibime geliyor 1-0 olabilir![]()
İlk 11'imiz:
25 Muslera
11 Riera
5 Gökhan
26 Semih
27 Eboue
10 Melo
8 Selçuk
14 Sneijder
4 Hamit
12 Drogba
19 Umut
Takım yola çıkıyor bu arada.Açıkcası Umut'u beklemiyordum tek forvet çıksak daha iyi olurdu umarım yüzümüzü güldürür Aslanlarımız.
her ne kadar Real Madrid'in çok zor kazanacağını düşünüyor olsam da, orana dayanamadım ve handikap 2'ye son 20 liramı yatırdım. Öğrenci adamız ayın 15'ine kadar ki son paramdı bakalım ne olacak![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly