Muhtemel 11:
Gregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Emre
Veli
Holosko - Necip - Fernandes - Olcay
Dentinho
Muhtemel 11:
Gregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Emre
Veli
Dentinho
Neden Escude yok ? :S:S:S:S Sağ açıkta da Veli'nin oynamasını bekliyorduk bu hafta ??
Güzel 11.
İlk yarıda enfes maç ve skor 3-5 almıştık bugünde bol gollü maç bekliyorum. Kartal'ım umutlarımızı söndürmez ama şu Samet Aybaba istifa ederse çok güzel olur...Çünkü avrupa'da bizi oynatabilecek bir adam değil....
Dentinho'nun 2 golü var bugün.
Hakan Gündoğar @gufy_donalds 1m
Bjk11: Mc gregor-hilbert-ersan-escude-gökhan-Veli-Necip-holosko-fernandes -Olcay-Mustafa @ntvspor
Dentinho'yu neden koymuyorsun be adam.
Canım FEDA olsun sana !
3-2 antalya kazanır , 3.lük için kıyasıya bi yarış olur böyle olursa![]()
Samet, senin isyanını duydu ve kıramadı seni Anıl. SQD 11'de, Emre yedek, Dentinho ve Ozzy de kulübede. Kendi çapındaki kadroyu sürmüş yani anlayacağın, şaşırtmamış bizi! Sivok da kadroda yok bu arada.
Gregor
Hilbert - QSD - Ersan - G.Süzen
Veli
Pektemek
Cenk, Ömer Arslan, Emre, M.Akgün, Sinan, Oğuzhan, Dentinho...
Eğer gelecek sezon SA kalır ederse Oğuzhan kaçsın kurtarsın kendini. İsterse GS , FB transfer olsun üzülmem. Yaşı genç , yetenekli yazık olmasın. Adamı göz göre göre harcıyor.
Antalyaspor'un ileri dörtlüsü; Aissati, Tita, Isaac, Diarra
Beşiktaş'ın geri dörtlüsü; Hilbert, Ersan, Escude, Süzen
Antalya akıllı oynasın bizi yener diye tahmin ediyorum. Tabi yanılırım umarım.
Gol yiyecek olursak (taraftar açısından) çok gergin bir maç olacak. Patlamaya hazır bomba bu maç.
FM Gazetesi
Bu defansla yeriz zaten golü![]()
çzigiden çıkardılar tüh be
Bu Pektemekte bir sansizlik var![]()
Yalnız ilk 15-20 dakika itibariyle Antalyaspor çok daha üstündü. Eğer öyle gidecekse Antalyaspor rahat goller bulur.
Dentinho sakatlanmasın diye mi oynatılmıyor yine ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O oynasın bu oynasın olayından çok moral düşüklüğü önemli şu an takımda. Daha doğrusu inanç yok, kayboldu. Kaybettirdiler!
Her seferinde söylüyorum, şu takımın başında adam gibi bir hoca, kalesinde adam gibi bir kaleci olaydı şu an liderdik biz.
FM Gazetesi
Ayrıca Gökhan Süzen Beşiktaş için tam bir hayal kırıklığı, onu da belirtmek istiyorum. Takıma hiç bir katkısı yok.
FM Gazetesi
Gol atmaya niyetleri yok mu? Karşılıklı gol oynadım batıyorum![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Antalya süper ataklar yakalıyor ama batırıyorlar son paslarda.1 tanesini kullanıp atabilirlerse 0-1 alırlar.Bjk pek gol atacak gibi oynamıyor.
9 macta 9 gol olacak galiba bu macta gol gelecegine benzemiyor
Şu mesajınızı daha yeni okudum. Puan tablosuna bir göz atın bence. Zirve yarışından koptuk ama arkadan Bursa, Paşa, Kayseri ve yenerse Antalya bastırıyor. Bu sezonu 3. bitiremezsek kötü olur. 4. lük bile yeterli olmaz. 4. olursak sezonu 1 ay önce erken açıyorsun sonra sezon heba oluyor.
Pektemek gittikçe daha iyi oluyor.McGregor Diarranın 2 tane pozisyonunu güzel çıkardı.BJK futbolu çok kötü.Bilmem farkında mısınız ama bu hafta tüm maçlar alt bitti.
Yıllarca dalga geçtik kartı evinde mi unuttun hakem diye bu sefer ciddi ciddi oldu.
Sonunda giriyor Ozidk 55 dentinho'yuda sok hoca
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool OLCAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
OZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ asisttttttttttttttttttttt