Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 397 sonuç

Konu: Fatih Terim ile ilk sezonda ŞL Finali! Hedef ŞL Kupası! / Galatasaray - II. Sezon

Hybrid View

Schalke'ye soğuk duş!

Galatasaray, Veltins Arena'da oynadığı maçta Emre ve Sneijder ile bulduğu goller ile 2-1 kazandı ve gruba galibiyet ile başladı. Maçın geneline hükmeden Galatasaray Schalke'yi kendi evinde çaresiz bıraktı. Hakan Balta - Dany arasındaki anlaşmazlık sebebiyle kalesinde tek gol gören Galatasaray grupta averaj farkıyla 2. olarak kendine yer buldu. Maça Emre Çolak damga vurdu. Bir golde imzası bulunan genç yıldız, Sneijder'in golünü de servis etmişti.

Spoiler: Maç Raporu 

Spoiler: Puan Durumu 

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

SS'ler hala gözükmüyor.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    SS'ler hala gözükmüyor.
    Sanırsam sıkıntı sizde, diğer üyeler görebiliyor.. DNS ayarından kaynaklanıyor olabilir mi? Bu arada, göremeyen başka kişiler varsa yazsınlar, kaynak değiştirebilirim duruma göre.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ben görebiliyorum, bazı kişilerde imgur yasaklı site sanırım, başarılar bu arada.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Ben görebiliyorum, bazı kişilerde imgur yasaklı site sanırım, başarılar bu arada.
    Evet sanırım öyle..

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Teşekkürler. 2-3 günlüğüne şehir dışında olduğumdan dolayı paylaşım yapamıyorum. Kusura bakmayın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende de görülmüyor SS'ler. Schalke yine dersini almış. Drogba'yı oynatmamak için ayak yapmadılar mı bu kez Başarılar renktaş.

Kadıköy'de galibiyet: 3-0!

Spoiler: Maç Raporu 

Toplu sonuçlar!

- 6./7./8./9./10./11./12./13. Haftalar -

Şehir dışında olduğum süre içinde aralıklarla maç yapma fırsatım oldu. Toplu bir şekilde paylaşmak istedim. Takımın hiç yenilgisi olmadı. Namağlup bir şekilde zirvedeyiz. Oynanan futbol harika oldu. Toplamda, 37 gol atıp 6 golü kalemizde gördük. İyi bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.

Spoiler: Toplu Sonuçlar 

Puan durumuysa şöyle oluştu.. En yakın rakibimiz ile, Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı 7. Bence şok etkisi Kayserispor oldu. Ligin başından beri küme düşme hattının dibine demir attılar. Çözüm bulamazlarsa uzun bir aradan sonra PTT 1. Lig'te oynayacaklar. Beşiktaşta beklenenin biraz altında..

Spoiler: Puan Tablosu 

Aslan avda: Namağlup!

Spoiler: Detaylar.. 

Kariyeri kapattığım süre içinde kariyere devam ettim, bir çok maç oynadım. Toplu olarak paylaşıp, kariyere devam edeceğim. Ligte devre arasını tamamladık ve ikinci yarıya başladık. Şuan 20. haftayı tamamlamış durumdayız. Şuana kadar yenilmeden yolumuza devam ettik.

Kupada ise namağlup olarak yarı finale yükseldik. Gençlerbirliği ile yarı final oynayacağız. Genel olarak iyi bir oyun sergiledik. Bitime iki hafta kala liderliği garantileyince kalan maçlara tamamiyle yedek kadro çıktık. - Öyle ki, 18 YA kadrodan bile yararlandık. -

Şampiyonlar Ligi'nde ise 1. Tur gruplarından lider olarak yükseldik, Anderlecht ile eşleştik. Maçlar daha oynanmadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeli olmama rağmen güzel bir kariyer oluyor. Sunum çok iyi. Başarılar dilerim hedefin için..

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Fenerbahçeli olmama rağmen güzel bir kariyer oluyor. Sunum çok iyi. Başarılar dilerim hedefin için..
    Teşekkürler hocam. İlk defa sunuma yönelik bir yorum aldım açıkçası.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Anlatım güzel sonuçlar güzel yanlız hocam resimleri JPG formatında upload edersen daha çabuk açılır sayfaya girince geç yükleniyor
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Anlatım güzel sonuçlar güzel yanlız hocam resimleri JPG formatında upload edersen daha çabuk açılır sayfaya girince geç yükleniyor
    Hocam, lightshot programını kullandığımdan ötürü .png formatını kullanmak zorunda kalıyorum. Program sayesinde PrtScr tuşuna basıp, ilgili alanı kesmek kalıyor bana. Sonrasında program imgur veya imgshack.us'tan linki yolluyor. Saniyeler içinde olduğundan ötürü programı kullanıyorum. Bu sebeple .png. Teşekkürler.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ben kariyerleri sırf sunuma göre takip ederim adam rastgele ekliyorsa hiç ilgilenmem ve çok kaırşık gelir açıkcası. : süper bir sunumun var zevk katıyor

Cim-Bom'a zor kura!

Nyon'da çekilen kurada temsilcimiz Galatasaray Barcelona ile eşleşti! İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Turnuvalar Direktörü Giorgio Marchetti'nin ev sahipliğinde düzenlenen kura çekiminde eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti.. İlk maç Camp Nou'da oynanacak. Rövanş içinse Barcelona 10 Nisan'da Arena'da olacak.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Ben kariyerleri sırf sunuma göre takip ederim adam rastgele ekliyorsa hiç ilgilenmem ve çok kaırşık gelir açıkcası. : süper bir sunumun var zevk katıyor
    Teşekkürler.

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

celtic ajax dan biri gelseymiş keşke

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Drogba zamanında elemişti Chelsea'yi, tarih niye tekerrür etmesin ki iyi bir defans anlayışı ve bulduğumuzu atmamız lazım.

Lider rahat kazandı: 2-0!
    - STSL: 26. Hafta -

Defansif açısından sıkıntı çekeceğimizi düşündüğüm maçta Kayserispor'a pozisyon vermedik. Takım olarak harika bir maç geçirdik. Savunmadan yoksun olduğumuz maçta galibiyeti hak ettik ve aldık.

Spoiler: Veriler 

Antep'e tek kurşun: 1-0!
    - STSL: 27. Hafta -

Akıl dolu bir oyun sergileyerek maçı kazandık. Barcelona öncesi kendimizi yormadık, 3 puandan da olmadık. Antep'in oyun kurmasına izin verdik ancak paslaşmalar kontrolümüz altındaydı. 65. dakikadan sonra biraz gol aramaya başladık-70'de bulduk. Maçı kendimizi yormadan kazandık. Emre Çolak bir kez daha kendini kanıtladı.

Hedef: Avantajlı bir skor!
    - CANLI -

Galatasaray, zorlu Barcelona deplasmanında. Tur için şans arayacak ekibimizde, eksikler çok! Engin Baytar, Sezer Özmen, Dany, Riera ve Aydın'dan yoksun maça çıkacak ekibimizin rakibi Barcelona'da ise, eksik bulunmuyor. Hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu belirten Fatih Terim, Galatasaray'ın Barcelona'ya elenmesinin garipsenmeyeceğini bu sebepten ötürü her riski göze alarak, her türlü oyunu deneyerek oynayacaklarını belirtti. Maç 21.45'te başlayacak.

Cim-Bom ezdi: 3-1!
    - STSL: 28. Hafta -

Maç hakkında söylenecek pek bir şey yok. Maça çıktık, Elazığspor'u eze-eze yendik. Maç farka gidebilirdi ancak kendimizi yormamayı tercih ettik. Kral Burak, gol atmamıştı Kayseri'de. Burada yeniden başladı gollerine.

Cim-Bom tur peşinde!
    - CANLI! -

Gol aramayı düşünmediğim maça aşağıdaki gibi bir dizilişle başlayacağım. Hakan Balta'nın yokluğunda yerine Dany'i, sol bek önüne de Sabri'yi düşünüyorum. Savunma 3'lüsüne Semih-Gökhan-Ujfalusi sağ bek'e Eboue önünde ise Hamit oynayacak. Orta sahada, Selçuk-Melo forvette ise Drogba yer alacak.

Şampiyonluk yakın: 2-1!
    - STSL: 29. Hafta -

Maçı yenmemizle beraber, önümüzdeki MİY lig maçını kazanmamız hâlinde şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz! Maç hakkında söylenecek tek şey ise, harika oynadık. Sneijder frikikten harika bir gol attı.

Eze-Eze finale: 4-0!
    - ZTK: Yarı Final -

Maçta Emre Çolak 3 asist yaptı, parladı. Ancak ne yazıkki 45. dakikada sakatlanarak sezonu kapattı!.

Gençlerbirliği'ne tek kurşun: 1-0!
    - STSL: 3. Hafta -

Maçta üstün oynasakta Sneijder'in yokluğu hissedildi. 4-2-3-1 formasyonuna alışmış 4-4-2'de pek iş yapamadı gol yollarında. Maç daha gollü geçebilirdi ancak 1 gol ile yetindik.

Maçtaki tek golümüzü Burak attı. Gribe yakalanan Hamit yerine ise Eboue'yi kullandık.

Spoiler: XI / Veriler 

Yedekler güven verdi: 2-0!
    - STSL: 4. Hafta -

Önümüzdeki Tottenham maçını düşünerek rotasyon yaparak başladık maça. Sivasspor yedek bekleyen isimlere karşı etkili olamadı ve maçı 2-0 kazandık.

Gollerimizi stoper Aykut Demir ve nam-ı diğer Di Stéfano, genç yıldız Guevara attı.

Spoiler: XI / Veriler 

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İmkansız değil ancak bayağı zor bir kura oldu.

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    celtic ajax dan biri gelseymiş keşke
    Keşke..

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Drogba zamanında elemişti Chelsea'yi, tarih niye tekerrür etmesin ki iyi bir defans anlayışı ve bulduğumuzu atmamız lazım.
    Öyle umuyorum, defansif-ofansif oyun arasında kaldım. B. Münih gibi oynasak FM'de de işe yarar mı?

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    İmkansız değil ancak bayağı zor bir kura oldu.
    Evet, cidden zor.

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri