Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)
Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)
İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)
Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)
İşler iyice kötüye gitmekteydi takım uyumu zayıf forvetlerimiz verimsizdi.Herşey üstüme gelmeye başlamıştı Cersei bile laf arasında laf sokmaktan çekinmiyordu.Bütün gece uyumadan düşündüm aklıma tek bir çare geldi takım toplantısı yapmalıydım.Gözlerimi kapamadan önce İsabellayı düşündüm ''Yol göster bana İsabella''
bidahakine lig tablonuda atar mısın?
Başarılar hocam![]()
Kupada emin adımlarla ilerliyordum yanlız hala olmayan tutmayan birşeyler vardı.Antremanları dahada artırdım ve kanat kullanmama inadımı kırdım modern futbol alayışında kanatsız oyun nadir görünürdü buna uymalıydım
Elektrikler gitti geldi en son savede buradaydı bu maçı ilk seferinde 1-0 kazanmıştım şimdi 2-0 kazanmış oldum kusuruma bakmayın
Last edited by Laz61g : 28.Temmuz.2013 at 05:40
Galibiyetten sonra kulüpte şenlik havası vardı buzlar erimeye başlamış takım kutlamalar yapmaya başlamıştı.Takımın galibiyete olan açlığını bu maçta sonraki kutlamada anladım diyebilirim sonuçta güzel bir seri için güzel bir başlangıçtı inkar edilmezdi
Bu Akşam için son maçımı oynayıp puan tablosunu atacağım birazdan bu saatte takip edenimiz varsa ilgisine duyrulur
Kolay gelsin, uyku tutmadı foruma bir bakayım dedimTakımı tanıyana kadar veya kendi stilini takıma aşılayana kadar yalpalaman normal hocam sıkıntı yok yola devam
![]()
Anı Defterinin birinci bölümünü burada bitiriyorum genel olarak kötü bir başlangıç yaptığımı söylemek yanlış olmaz.İkinci bölümde biraz daha düz gitmekten ziyade yavaş ve grafik hikaye devam edicem takip edenlere teşekkür ediyorum
Bu performansla gidersen ilk yarı sonunda ilk 3 ü rahat zorlarsın. İnanıyoruz sana...![]()
Taraftardan çok olumlu tepkiler alıyordum resmi sitemizde yaptığımız ankette dahi 1 kötü oy çıkmıştı sokakta gezerken insanlar beni tanımıs fotoğraf çekinmek isteyenler bile olmuştu burası taraftar sayısı az olsa bile futbolla yatıp futbolla kalkan bir kentti o zamanlar yeni anlamıştım.Cersei ise tartışma hiç yaşanmamış gibi davranıp samimi olmaya çalışıyordu.İsabellayı kafamdan silebilsem aslında hiçte çirkin biri değildi sarı saçları ve mavi gözleriyle tam bir iskandinav kadını olduğunu belli ediyordu.Sanırım bir adım bekliyordu benden ama ben o adımı yıllar önce bir daha atmamak üzere atmıştım.(Nasıl değişik bir cümle oldu ben bile anlamadım sevgili okuyucular)Kim bilir belki birgün deyip geçiştirdim kafamdan şuan tek odaklanmam gereken yer takımımdı.Ve gerçekten toplamıştık kendimizi başarıya yelken açtığımız kesindi yarı yolda rüzgarımızın kesilmemesini umuyordum yanlızca...
Başarılar çağrı yeni okdum gayet iyi gidiyorsun![]()
Başarılar çağrı iyi gidiyoruz devamı gelir![]()
Başarılar.Kötü başlamışsın ama sonradan iyi toparlamışsın.Şampiyon olamasan da üst lige çıkacağını düşünüyorum.
osanga dan çok umutluyum ilerde iyi paralara gidebilcek bir profili var iyi gelişirse ligde son haftalarda toparlamışsın
Çektiğin şutlar kaleyi bulursa,terfi edebiliriz![]()
İyi gidiyoruz iyi dahada iyi olucaz![]()
İyiyizzzz ....![]()
Teşekkür ederim halil abi
Teşekkür ederim inşallah devamıda güzel olur
Taktiğe oturunca takım sıkıntılar bitti çıkıcaz inşallah ilk senemizde
Osanga ne yapıp edip oyunu değiştirebiliyo birazcıkda gelişirse iyi fiyata gidebileceği kesin
Adamlar boş kaleye direğe nişanlıyo uzaktan şutları kısıyorum zihinsel iyi olmadığı için ortasahadan dahi vuruyolar onu kapatmaya çalışıyorum taktikte
Teşekkür ederim taktik oturdu dahada iyi olucaz gibi hissediyorum
Aynennn![]()
Herşey çok güzel gidiyordu.Johansen elimde bir yıldız gibi ışıldıryordu maça çıkmaktan oyun oynamaktan zevk alan bir takım olmuştuk.Canımı sıkan olaylarda olmuyor değildi.Futbolcularımı takip edip bonservissiz almak isteyen bazı takımlar bana saygısızlık gösteriyorlardı.Meyve veren ağaç taşlanır lafını iliklerime kadar hissediyordum reddettiğim basın sırf bizim için bir sayfa bile açmıştı.Güzel gidiyorduk ama nereye kadar...
Lige uzun bir ara veriliyordu takım rayına oturmuş şampiyonluk istediklerini antremanlarda belli ediyorlardı taraftar maddi durumunu zorlayıp maçlara geliyor şehirde herkes maçları konusuyordu.Benim ise aklım hala karışıktı.Kendimi kanıtlamaya başlamıştım bunun farkındaydım ama nedense Cerseiye olan bakışım değişmişti onu her gördüğümde elim ayağıma dolanıyor.Konusurken saçmalamaya başlıyordum.O ise benden ümidini kesmiş bir halde soğuk davranmaya başlamıştı.Takımdan memnundu bunu biliyorum. Peki ya benden...