Anket Sonuçlarını Görüntüle: Liam bu sene ne yapar?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)

2 14.29%
  • Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)

6 42.86%
  • İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)

5 35.71%
  • Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)

1 7.14%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 173 sonuç

Konu: Norveç Premier Liginin Yeni Siması Bododan Şampiyonluk Şarkıları & 2.Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    başarılar hocam anlatım ve hikaye mükemmel tam gaz devam
    Teşekkür ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

3 haftada 3 duyguyuda yaşamıştım takımımı tanımaya çalışıyordum takımımsa beni ligin kalitesinin üstündeydik fakat potansiyelimizi yansıtamıyorduk topa hakim hücüm futbolu anlayışını aşılamaya çalışıyordum ama hala gitmemiz gereken çok yol olduğu bu maçtada açıkça belli oldu

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

İşler iyice kötüye gitmekteydi takım uyumu zayıf forvetlerimiz verimsizdi.Herşey üstüme gelmeye başlamıştı Cersei bile laf arasında laf sokmaktan çekinmiyordu.Bütün gece uyumadan düşündüm aklıma tek bir çare geldi takım toplantısı yapmalıydım.Gözlerimi kapamadan önce İsabellayı düşündüm ''Yol göster bana İsabella''

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Herşey çok kötü gidiyordu takım toplantısından önce son bir şans tanımayı denedim ama durum gerçekten çok vahimdi Cersei genel kurulu toplamış müdahale düşünüyordu anladığım kadarıyla kör talihi çevirmek için takıma sağlam bir fırça attım işte elde ettiğim durum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Takım topantısı işe yaramıştı takımda yüzler gülüyordu ama Mo rakip olacak kapasitede bir takım değildi başarı kazanmalıydık üst lige yükselmeliydik bunu başarma hırsı bizde vardı İsabella beni seyrediyordu yüzünü kara çıkaramazdım onun.

bidahakine lig tablonuda atar mısın?

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkür ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Durumun vahim olduğu çok belliydi Cersei beni odasına çağırdı bu maçtada kaybetseydin kovulacaktın dedi yaklaşık yarım saat fırça attı ek süre istedim bu sene birşeyler başaracağız dedim sadece kapıyı gösterdi sanırım artık yeteri kadar zamanım yoktu derhal üst sıralara tırmanmalıydım

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Kupada emin adımlarla ilerliyordum yanlız hala olmayan tutmayan birşeyler vardı.Antremanları dahada artırdım ve kanat kullanmama inadımı kırdım modern futbol alayışında kanatsız oyun nadir görünürdü buna uymalıydım
    Elektrikler gitti geldi en son savede buradaydı bu maçı ilk seferinde 1-0 kazanmıştım şimdi 2-0 kazanmış oldum kusuruma bakmayın
    Last edited by Laz61g : 28.Temmuz.2013 at 05:40

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Galibiyetten sonra kulüpte şenlik havası vardı buzlar erimeye başlamış takım kutlamalar yapmaya başlamıştı.Takımın galibiyete olan açlığını bu maçta sonraki kutlamada anladım diyebilirim sonuçta güzel bir seri için güzel bir başlangıçtı inkar edilmezdi
    Bu Akşam için son maçımı oynayıp puan tablosunu atacağım birazdan bu saatte takip edenimiz varsa ilgisine duyrulur

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kolay gelsin, uyku tutmadı foruma bir bakayım dedim Takımı tanıyana kadar veya kendi stilini takıma aşılayana kadar yalpalaman normal hocam sıkıntı yok yola devam

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kolay gelsin, uyku tutmadı foruma bir bakayım dedim Takımı tanıyana kadar veya kendi stilini takıma aşılayana kadar yalpalaman normal hocam sıkıntı yok yola devam
    Teşekkür ederim gün geçtikçe oturuyo ama norveç ligi baya değişikmiş vur kır parçala oynuyolar
    Dip Not:Maçı paylaşıcam birazdan gif hazırlıyorum o yüzden gecikme oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Anı Defterinin birinci bölümünü burada bitiriyorum genel olarak kötü bir başlangıç yaptığımı söylemek yanlış olmaz.İkinci bölümde biraz daha düz gitmekten ziyade yavaş ve grafik hikaye devam edicem takip edenlere teşekkür ediyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu performansla gidersen ilk yarı sonunda ilk 3 ü rahat zorlarsın. İnanıyoruz sana...

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Taraftardan çok olumlu tepkiler alıyordum resmi sitemizde yaptığımız ankette dahi 1 kötü oy çıkmıştı sokakta gezerken insanlar beni tanımıs fotoğraf çekinmek isteyenler bile olmuştu burası taraftar sayısı az olsa bile futbolla yatıp futbolla kalkan bir kentti o zamanlar yeni anlamıştım.Cersei ise tartışma hiç yaşanmamış gibi davranıp samimi olmaya çalışıyordu.İsabellayı kafamdan silebilsem aslında hiçte çirkin biri değildi sarı saçları ve mavi gözleriyle tam bir iskandinav kadını olduğunu belli ediyordu.Sanırım bir adım bekliyordu benden ama ben o adımı yıllar önce bir daha atmamak üzere atmıştım.(Nasıl değişik bir cümle oldu ben bile anlamadım sevgili okuyucular)Kim bilir belki birgün deyip geçiştirdim kafamdan şuan tek odaklanmam gereken yer takımımdı.Ve gerçekten toplamıştık kendimizi başarıya yelken açtığımız kesindi yarı yolda rüzgarımızın kesilmemesini umuyordum yanlızca...

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu performansla gidersen ilk yarı sonunda ilk 3 ü rahat zorlarsın. İnanıyoruz sana...
    Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama asıl hedef ilk 2 de bitirip direk üst lige çıkmak playoff sıkıntılı iş

Nesil
    2012

Başarılar çağrı yeni okdum gayet iyi gidiyorsun

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar çağrı iyi gidiyoruz devamı gelir

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Kötü başlamışsın ama sonradan iyi toparlamışsın.Şampiyon olamasan da üst lige çıkacağını düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

osanga dan çok umutluyum ilerde iyi paralara gidebilcek bir profili var iyi gelişirse ligde son haftalarda toparlamışsın

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Çektiğin şutlar kaleyi bulursa,terfi edebiliriz

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

İyi gidiyoruz iyi dahada iyi olucaz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İyiyizzzz ....

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar çağrı yeni okdum gayet iyi gidiyorsun
    Teşekkür ederim halil abi
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Başarılar çağrı iyi gidiyoruz devamı gelir
    Teşekkür ederim inşallah devamıda güzel olur
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Kötü başlamışsın ama sonradan iyi toparlamışsın.Şampiyon olamasan da üst lige çıkacağını düşünüyorum.
    Taktiğe oturunca takım sıkıntılar bitti çıkıcaz inşallah ilk senemizde
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    osanga dan çok umutluyum ilerde iyi paralara gidebilcek bir profili var iyi gelişirse ligde son haftalarda toparlamışsın
    Osanga ne yapıp edip oyunu değiştirebiliyo birazcıkda gelişirse iyi fiyata gidebileceği kesin
    Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Çektiğin şutlar kaleyi bulursa,terfi edebiliriz
    Adamlar boş kaleye direğe nişanlıyo uzaktan şutları kısıyorum zihinsel iyi olmadığı için ortasahadan dahi vuruyolar onu kapatmaya çalışıyorum taktikte
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    İyi gidiyoruz iyi dahada iyi olucaz
    Teşekkür ederim taktik oturdu dahada iyi olucaz gibi hissediyorum
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    İyiyizzzz ....
    Aynennn

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Herşey çok güzel gidiyordu.Johansen elimde bir yıldız gibi ışıldıryordu maça çıkmaktan oyun oynamaktan zevk alan bir takım olmuştuk.Canımı sıkan olaylarda olmuyor değildi.Futbolcularımı takip edip bonservissiz almak isteyen bazı takımlar bana saygısızlık gösteriyorlardı.Meyve veren ağaç taşlanır lafını iliklerime kadar hissediyordum reddettiğim basın sırf bizim için bir sayfa bile açmıştı.Güzel gidiyorduk ama nereye kadar...

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Birinci Lig takımıyla oynayamayacağımız burdan belli oldu bir kaç pozisyonumuz dışında maçta yoktuk denebilir.Kendimizi geliştirmeliyiz hatalarımızı anlamış olduk.Gidilmesi gereken daha çok yol var.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Lige uzun bir ara veriliyordu takım rayına oturmuş şampiyonluk istediklerini antremanlarda belli ediyorlardı taraftar maddi durumunu zorlayıp maçlara geliyor şehirde herkes maçları konusuyordu.Benim ise aklım hala karışıktı.Kendimi kanıtlamaya başlamıştım bunun farkındaydım ama nedense Cerseiye olan bakışım değişmişti onu her gördüğümde elim ayağıma dolanıyor.Konusurken saçmalamaya başlıyordum.O ise benden ümidini kesmiş bir halde soğuk davranmaya başlamıştı.Takımdan memnundu bunu biliyorum. Peki ya benden...

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri