gerildik galiba biraz
handikap bekliyodum da 4-0 yoktu hic aklimda, abarttilar galiba![]()
gerildik galiba biraz
handikap bekliyodum da 4-0 yoktu hic aklimda, abarttilar galiba![]()
Süleyman Seba'ya küfretmenin amacı nedir ?
Eskilerden bir beste söylendi tribünde. Hiç iyi olmadı bu fenerbahçe için.
İnanmıyorum Seba'ya küfredildiğine.
-------------------
https://vine.co/v/Mgmhw6EtUjm
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Seba'ya özellikle küfreldilmedi.Bugun bizim taraftar fazla gaza gelmis bildikleri bütün küfürleri tezahuratları söylediler Bjk'yle ilgili bir tezahurat var bilen bilir onun icinde geciyor Seba'yla ilgili bölüm cogu anlamını bilmeden söylemistir bunu.Zaten bu maçta neden bu kadar küfür edildi hiç anlamadım sadece Fenerbahce diye inlemeliydi bugun stad sacma sapan birşey yaptılar.
suleyman sebaya niye kufredilsin ki, sacma geldi bana :/
edit: aciklama gelmis yukarda...
edit 2: bizde adettir, yeni sezona cezali baslanir.![]()
Açıkcası beni ilgilendirmez, ister bilsin ister bilmesin. Her ne kadar desteklemesemde fikret orman'ı, rakip takım başkanı olumlu bir açıklama yapıyor. Sende gidip o takıma küfrediyorsun, hatta takımı geçtim o takımın hatta bu ülkenin efsane başkanına küfrediyorsun. Kimsenin haddi değil seba'ya küfretmek. O kadar tezahürat varken içinden bu seçilip söylenmesi yeterli benim için.
Küfürün her türlüsü iğrençliktir. Bu şekilde büyüyemezsiniz, boyunuz uzamaz. Birileriyle sidik yarıştırarak değil centilmenliğimizi göstererek bir şeyler yapmalıyız. Bu tür hareketleri öyle veya böyle hiç bir şekilde tasvip etmiyor ve savunmuyorum.
Alkışlama olayında Uğur ve Furkan alkışlamamış galiba![]()
olayı bilmiyorum ama terbiyesizlik yapılmış. Kağıt olayı 10 nuara olmuş
ne gerek var ki, alkislasan ne kaybedersin.
![]()
-İki hafta önce Olimpiyat'ta Fenerbahçe'ye tek küfür dahi edilmedi.
-Fenerbahçe şampiyonluğu seyirciyle kutlasın diye Fikret Orman açıklama yaptı kendi taraftarının tepkisini aldı.
-Fenerbahçe'ye karşı kazanılan bir kupa maçı sonrası Fenerbahçeli oyuncularla aynı uçakta yolculuk edilirken rakibe olan saygısından, Beşiktaşlı oyuncuların şampanya patlatıp eğlenmesini SÜLEYMAN SEBA engelledi. (Trabzon'da olabilir)
bunlara rağmen;
Beşiktaş'a ve şu anda hasta yatağında yatan başkan SEBA'ya küfür edildi.
Bunun izahı hiçbir şekilde yoktur. Şunu da söyleyeyim eğer böyle davranılacaksa Beşiktaş taraftarı da gerekli cevabı verir. Başkan verir mi bilemem ama bundan sonra kimse taraftarlar arası dostluk beklemesin.
Allah bu akşam Süleyman Seba'ya küfreden F.Bahçe taraftarına, Trabzon'dan şampiyon dönerken aynı uçakta Trabzonlular var diye şampiyonluk kutlatmayan SÜLEYMAN SEBA AHLAKI versin.
Last edited by Nedvedmania : 10.Mayıs.2014 at 02:24 Reason: Sansürlesek bile forum içinde paylaşmak yasak.
Kağıt olayı bir rakip taraftar olarak bence aradaki gerilimi iyice seviyesiz ve farklı bir boyuta taşımıştır.. Ondan sonra birileri çıkıpda bu tür olaylardan dert yanmamalı..
Hayır alkıslamayacaksan niye orda duruyorsun o da komik.Bunu yapmak istemedigini söyleyemeyecek kadar acizler o zaman.Git kulubede otur alkıslamak istemiyorsan.Orda dikilip ne yapıyorsun.![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kağıt olayı gerçekten efsane. Küfürler ise oldukça saçma. Skor muazzam. Bir de şu gitmediğimiz sene cezaya katılsa da Şampiyonlar Ligi kapısı açılsa tam bomba olur.
...
Burak Yılmaz'dan kağıt olayına kontra geldi
https://twitter.com/yilmazburak17/st...50206996328448
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence futbolda böyle şeyler olmalı,Fenerbahçeli futbolcular güzel bir gönderme de bulmuşlar,Burak'ta iyi bir kontra ile topu 90'a taktı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yalnız o ceza kazayla kalkarsa yada gs 2. olamazsa kendi kalesine takmış olur o topu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
En çok da Lefter'in kemikleri sızlıyordur.
Bence bizimkinin yanında solda sıfır kalmıs.Kagıdın ilk gelis anı süperdi Gökhan ve yanında 2 kisi daha cok ciddilerdi mimikler filan cok güldüm.
![]()
Olayın seviye ile alakası yok, teknik direktörler bu işlere girmezdi. Bu bir ilk. Oyuncular organize etmiş ancak teknik direktörün haberi ve izni olmadan böyle bir şey yapılamaz. Melo veya başka oyuncu için istediklerini yapsınlar, Ünal Aysal, Lütfi Arıboğan vs farketmez. Mevzu şudur, Roberto Mancini çıkıp Fenerbahçe'yi tebrik etti, hak ettiler dedi. Sezon boyu tek bir laf söylemedi, karalama yapmadı. Ona karşı yapılan hareket bu sebeple çok garip. Ersun Yanal ya taraftarın iyice desteğini alayım diye kabul etti ya da zamanında açılan "sen bu takımı CM'de bile yönetemezsin" pankartı çok içine oturmuş.
hahaha ah burak ah güldüm geçtim =)