Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 80 sonuç

Konu: En kral Sambacı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bizi niye kimse anlamiyor. alex in assist leri guzel ve durantoplari da cok guzel kullaniyor ve guzel goller attiyor ama nekopun dedigi gibi mudahale yapmiyor. ben alexe kotu oyuncu demiyorum ama brezilya mili takimina onun yerine ricardinhohu secerim. ve besiktasta ricardinhonun yerine alexi gormek isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    bizi niye kimse anlamiyor. alex in assist leri guzel ve durantoplari da cok guzel kullaniyor ve guzel goller attiyor ama nekopun dedigi gibi mudahale yapmiyor. ben alexe kotu oyuncu demiyorum ama brezilya mili takimina onun yerine ricardinhohu secerim. ve besiktasta ricardinhonun yerine alexi gormek isterim.
    Alex zaten bütün herşeyi yapsa şu anda Türkiye'de değil Avrupa'da oynuyor olurdu...
    Kimse Alex'in Dünya Çapında bir yıldız olduğunu,her maçı kusursuz olaak çıkarttığını söylemiyor hani derler ya eldeki imkanlarla bu kadar,Türkiye liginde de yabancının kralı Alex'tir...
    2*2=4 bu kadar basit...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by !GFB! View Post
    Alex zaten bütün herşeyi yapsa şu anda Türkiye'de değil Avrupa'da oynuyor olurdu...
    Kimse Alex'in Dünya Çapında bir yıldız olduğunu,her maçı kusursuz olaak çıkarttığını söylemiyor hani derler ya eldeki imkanlarla bu kadar,Türkiye liginde de yabancının kralı Alex'tir...
    2*2=4 bu kadar basit...
    bende zaten oncedende demistim turkiyede en iy yabanci oyuncu alex ama ben sadece onu brezilya mili takimina almam dedim yani ona kotu oyuncu demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

bende zaten oncedende demistim turkiyede en iy yabanci oyuncu alex di ama ben sadece onu brezilya mili takimina almam dedim yani ona kotu oyuncu demiyorum.
    Brezilya milli takımı bana ve de çoğu kişiye göre Dünyanın Ulusal takımları arasındaki en güçlü ekiptir...
    Oraya girmesi oldukça zor hele ki Türkiye'de bu medya bu zihniyet,vs... varken Alex tek başına şampiyonda yapsa Brezilya kadrosuna giremez...
    Çünkü Türk futbolunun dünyada yeri yok bununda nedenlerinden biri şu anda yaptığımız olay hep karala tam karala...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Türkiye'de işlev görüyor.Ya avrupa??Sen hiç güzel oynadıgını veya topla calım attıgını gördünmü?

acıkcası ben görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    acıkcası ben görmedim
    Her cümleni ayrı ayrı msj olarak göndermene gerek yok...
    Ayrıca hala anlamıyorsun TÜRKİYE'de ki formundan bahsediyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

bu adam bunların hepsini harfiyen uygulasa zaten adam harika olur.Bu dediklerini riquelme bile zar zor yapıyor cok abartılı

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

bu adam bunların hepsini harfiyen uygulasa zaten adam harika olur.Bu dediklerini riquelme bile zar zor yapıyor cok abartılı
    Harfiyen uyguluyor diyen kim söylemediğim şeyleri söylemiş gibi gösterme gerektiğinde yapıyor,ayrıca bunları Türkiye'de yapıyor Riquelme ile Alex'i ayıran özellik bu zaten biraz anlamaya çalış at gözlüğüyle bakma...
    Tarafsız konuştuğuna beni nasıl inandırabilirsin...?
    Ayrıca Alex Türkiye şartlarında zaten harika...

alex in katkilarini oyun stilini elestirmek olmaz ama su siralar rafael daha formda ama bu rafael daha iyi bir oyuncu anlamina gelmez

Konuyu Rafael'e getiren arkadaşa bir sorum var: Ersun Yanal, ikinci lig takımı Samsunspor'dan Rafael'i transfer etmeseydi, bu formu yakalayabilir miydi veya onun adını kim duyardı?

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Konuyu Rafael'e getiren arkadaşa bir sorum var: Ersun Yanal, ikinci lig takımı Samsunspor'dan Rafael'i transfer etmeseydi, bu formu yakalayabilir miydi veya onun adını kim duyardı?
    bence sorun rafael in nerelerden gelmesi degil ne yaptigi daha onemli gibime geliyor oyle ya da boyle bir yerlere geldi ve form grafigi en iyi yabancilardan biri su anda

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

gerrrard ve !GFB!,
    Biraz daha seviyeli olalım lütfen.. Yukarıdaki anlamsız mesajlarınız silinmiştir.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

arkadaslar ne kadar da galatasarayli olsamda sunu üzülerek kabul ediyorum,ümit karan türkiyenin en iyisi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    arkadaslar ne kadar da galatasarayli olsamda sunu üzülerek kabul ediyorum,ümit karan türkiyenin en iyisi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    bu ne simdi,ben kendi fikrimi söylüyorum,türkiyenin en iyi futbolcusu ümit karandir.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    bu ne simdi,ben kendi fikrimi söylüyorum,türkiyenin en iyi futbolcusu ümit karandir.
    Konu başlığını okuyuver zahmet olmaz sanırım.hatta bu yazdıklarımı okuyana kadar yukardaki konu başlığını okusan daha az vakit kaybı olurdu sana dimi ? ama sen naptın konunun başlığına bile bakmadan buraya yazdın.yada espricik yaptın..
    eğer gerçekten konunun ne olduğunun farkındaysan hala burayı neden okuyorsun..yani yazdığımı..bak hala okuyor
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

rafael in hangi takımdan manisa ya geldiğini televizyonlar sölemese onu bile bilmiceniz halen rafael daha iyi diyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Rafael,Alex'ten iyi diyenler Cem Yılmaz'a özeniyor olmalılar...
    Çok iyi güldürüyorlar...

Sheriff Misafir

Alex avrupada iyi performans sergileyemiyorsa bunun en önemli nedeni kaliteli savunmacılar tarafından marke edilmesidir.Alex Türkiye'deki en iyi Avrupada da sayılı Brezilyalılar dan birisidir benim fikrimce.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Uçma gerrrard, Marcelinho Almanya'da gol kralı falan olmadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Uçma gerrrard, Marcelinho Almanya'da gol kralı falan olmadı..
    Bundesliga'da 2004/2005 sezonunda ve 2002/2003 sezonlarında Marcelinho Hertha Berlinde GOL Kralı olmustur.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bundesliga'da 2004/2005 sezonunda ve 2002/2003 sezonlarında Marcelinho Hertha Berlinde GOL Kralı olmustur.
    Sen bu bilgileri nerden alıyorsun? Fotomaç arşivinden mi?

2004 - 2005 sezonunda Marcelinho Bundesliga Gol krallığı sıralamasında dördüncü sırada idi..

Marek Mintal - 24 gol
    Roy Makaay - 22 gol
    D. Berbatov - 20 gol
    Marcelinho - 18 gol

2002 - 2003 sezonunda Marcelinho Bundesliga Gol Krallığı sıralamasında altıncı sırada idi..

Thomas Christiansen - 21 gol
    Giovane Elber - 21 gol
    Ailton Goncalves - 16 gol
    Kevin Kuranyi - 15 gol
    Claudio Pizzaro - 15 gol
    Marcelinho - 14 gol
    Markus Schrot - 14 gol
    Fredy Bobic - 14 gol
    Bernardo Romeo - 14 gol

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sen bu bilgileri nerden alıyorsun? Fotomaç arşivinden mi?

2004 - 2005 sezonunda Marcelinho Bundesliga Gol krallığı sıralamasında dördüncü sırada idi..

Marek Mintal - 24 gol
    Roy Makaay - 22 gol
    D. Berbatov - 20 gol
    Marcelinho - 18 gol

2002 - 2003 sezonunda Marcelinho Bundesliga Gol Krallığı sıralamasında altıncı sırada idi..

Thomas Christiansen - 21 gol
    Giovane Elber - 21 gol
    Ailton Goncalves - 16 gol
    Kevin Kuranyi - 15 gol
    Claudio Pizzaro - 15 gol
    Marcelinho - 14 gol
    Markus Schrot - 14 gol
    Fredy Bobic - 14 gol
    Bernardo Romeo - 14 gol
    Meddah kardesim işte bir Fotomac kurbanı daha buldun oda ben oldum

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Meddah kardesim işte bir Fotomac kurbanı daha buldun oda ben oldum
    Her zaman fotomaç'ı suçlamamak lazım,bence kurban değil fotomaç'ın ta kendisini bulduk...

Marcelinho'dan önce Bundesliga'da gol kralı olacak çok kişi var gerrard

Nekop; biz burada Turkcell SüperLig'teki yabancıları konuşuyoruz. Marcelinho'nun Bundesliga'da yaptıkları beni ilgilendirmiyor. Alex, şu an Türkiye'deki en iyi yabancıdır. Marcelinho'nun Türkiye'de hiçbir istatistiği yok.

Eğer geçmişe bakacaksak, Alex'in ve Deivid'in Cruzeiro'daki, Kezman'ın PSV'deki performanslarına da bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Marcelinho'dan önce Bundesliga'da gol kralı olacak çok kişi var gerrard

Nekop; biz burada Turkcell SüperLig'teki yabancıları konuşuyoruz. Marcelinho'nun Bundesliga'da yaptıkları beni ilgilendirmiyor. Alex, şu an Türkiye'deki en iyi yabancıdır. Marcelinho'nun Türkiye'de hiçbir istatistiği yok.

Eğer geçmişe bakacaksak, Alex'in ve Deivid'in Cruzeiro'daki, Kezman'ın PSV'deki performanslarına da bakalım.
    Ben Alex'in ve Deividin brezilya takımı olan cruzeiro'daki performansını begenmiyorum.Ama Kezman'ın gecmisinde PSV de iyiydi Chelsea'de pek oynamadı ve form kaybetti.Atletico Madrid'tede forma bulamıyınca FB ye geldi.İşte Kezman'ın gecmişi!

Alex ve Deivid'in Cruzeiro performansını beğenmiyor muydun?

Alex, Brezilya'da yılın futbolcusu seçildi o performansıyla.

Deivid ise 38 maçta 30 gol attı.

Kezman'ın geçmişi, 2 sene Hollanda Ligi gol kralı oldu, 26.5 m pound gibi rekor bir ücretle yeni (Mourinho'lu) Chelsea'nin ilk transfer ettiği santrafor oldu. Chelsea'de sorunlar yaşayınca Atletico Madrid'e transfer oldu. Orada 30 maçta 8 gol attı ve Fenerbahçe'ye geldi.

Tek başına takım!
    Brezilyalı yıldız 12 maçta 10 gol, 9 asist ile Fener'i sırtladı. Ligde Sakarya ve Rizespor'dan çok gol attı

Alex atıyor, attırıyor, F.Bahçe zirveye kuruluyor. Brezilyalı oyuncu eleştirildikçe performansını katlıyor. G.Antep maçında da bir gol bir asistle farklı galibiyetin mimarlarından olan Alex, 12 haftada alkışlanacak bir performans çizdi. Üstelik orta sahada oynamasına rağmen gol krallığı yarışında da en önde. Alex ligde 2 takımdan (Sakarya, Rize) çok gol attı. Üç takım da (Bursa, Denizli, G.Birliği) ancak onun kadar gol atabildi.

Vestel'e geçildi !
    F.Bahçe'nin attığı 30 golün 19'unda imzası olan Alex'i ligde sadece Vestel Manisa geçebildi. Çünkü ligde F.Bahçe ve Manisa (25 gol) dışındaki takımlar 20 golü aşamadı. Teknik direktör Zico tüm eleştirilere karşın Alex'e güvendi, ilk 11'de sahaya sürdü. Alex, F.Bahçe kariyerinde bir sezonda neredeyse 40'a yakın golde pay sahibi oldu.

Murat DEMİRYAS

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Bu gerrard hala yalan yanlış bazı şeyleri bize yedirmeye çalışıyor...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri