Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 80 sonuç

Konu: En kral Sambacı

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    acıkcası ben görmedim
    Her cümleni ayrı ayrı msj olarak göndermene gerek yok...
    Ayrıca hala anlamıyorsun TÜRKİYE'de ki formundan bahsediyoruz...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    bende zaten oncedende demistim turkiyede en iy yabanci oyuncu alex di ama ben sadece onu brezilya mili takimina almam dedim yani ona kotu oyuncu demiyorum.
    Brezilya milli takımı bana ve de çoğu kişiye göre Dünyanın Ulusal takımları arasındaki en güçlü ekiptir...
    Oraya girmesi oldukça zor hele ki Türkiye'de bu medya bu zihniyet,vs... varken Alex tek başına şampiyonda yapsa Brezilya kadrosuna giremez...
    Çünkü Türk futbolunun dünyada yeri yok bununda nedenlerinden biri şu anda yaptığımız olay hep karala tam karala...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by !GFB! View Post
    Az önce yaptığın yorumu biraz açsana...!
    Ayrıca zaten şu anda takım olarak Avrupa'da arlık gösteremedik...
    Kaldı ki topic'i açan renkdaşım Türkiye liginin en iyisi demiş ama siz karalamak için konuyu değiştiriyorsunuz anlayın işte Türkiye'de yabancının kralı Alex...!
    İnsanüstü istatistik...
    1_Dinamo Kiev macında avrupa macı Berbat!!!!!!!!!
    2_Milan macı ONUN YÜZÜNDEN GOL YEDİ FB VE TURKİYENİN PUANI DÜSTÜ!!!!!
    3_İŞLEVİ SADECE TURKİYEDE

Bu adamı bana 1 kurusa bile verseler almam reserveden daha ii futbolcu cıkar alırsamda kesfedecegim oyuncudan yoksul düserim vede olan bana olur

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

1_Dinamo Kiev macında avrupa macı Berbat!!!!!!!!!
    2_Milan macı ONUN YÜZÜNDEN GOL YEDİ FB VE TURKİYENİN PUANI DÜSTÜ!!!!!
    3_İŞLEVİ SADECE TURKİYEDE
    Ya kardeş verdiğin örnekleri ilkokul çocukları kendi aralarında tartışırken vermez Alex top kaptırmış onun yüzünden gol olmuş ben buna gülerim...
    Zaten Alex'in Avrupa'da süper olduğunu söyleyen kim var bu topic'te ama ben savunduğum şey hakkında çok somut örnekler verebilirm Alex Türkiye'nin en iyisidir istatistikler ortadadır...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bir daha söyluyorum

TÜRKİYEDEKİ TİTA HARİC HİCBİR BREZİLYALI İİ DEİLDİR!

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Bu adamı bana 1 kurusa bile verseler almam reserveden daha ii futbolcu cıkar alırsamda kesfedecegim oyuncudan yoksul düserim vede olan bana olur
    Anlıyorum seni,güldürdün beni...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Türkiyede ii futbolcu yok! en ii futbolcuda bana göre Vesteli sırtlayan Rafaeldir

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Bir daha söyluyorum

TÜRKİYEDEKİ TİTA HARİC HİCBİR BREZİLYALI İİ DEİLDİR!
    Şahsen ben benim fazla takmadığım bir futbolcu için bu saatte bu kadar zaman kaybetmezdim konu Alex değilde Tita olsaydı eminim hani senin o çok övdüğün Tita var ya 1-2 post2la konuyu kapatırdın ama sen de biliyorsun konu ALEX mevzu büyük...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Alex rafaelden ii bir futbolcu deildir!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by !GFB! View Post
    Şahsen ben benim fazla takmadığım bir futbolcu için bu saatte bu kadar zaman kaybetmezdim konu Alex değilde Tita olsaydı eminim hani senin o çok övdüğün Tita var ya 1-2 post2la konuyu kapatırdın ama sen de biliyorsun konu ALEX mevzu büyük...
    Mevzu büyükmü

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Türkiyede ii futbolcu yok! en ii futbolcuda bana göre Vesteli sırtlayan Rafaeldir
    Valla sen komedisin gece gece güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün çok futbol biligli kardeşim benim az önce Türkiye'deki en iyi yabancı Tita dedin şimdide Manisaspor'lu Rafael Marques diyorsun peki sen bu şahsın memleketeini biliyor musun?
    Bi dediğin bir dediğini tutmuyor az daha gayret edersen Alex Türkiye'nin en iyi Brezilya'lısı dersin ha gayret...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

senin su dedigin alex cruzeirodada bişi yapamadı tita bile iidir ondan diyorum sana cruzeiroda yolladılar alexi direk anladılar bişi yapamadıgını yolladular

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Mevzu büyükmü
    Hemde çok o msj'ın içinden çekip çıkardığın yer aslında kayda değer değil ama ortaya somut bişeyler koyamayınca konuyu değiştirmekte kaçınılmaz oluyor tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

bu arada pardon brezilyalı rafayı unuttum onun için simdi söyledim

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

senin su dedigin alex cruzeirodada bişi yapamadı tita bile iidir ondan diyorum sana cruzeiroda yolladılar alexi direk anladılar bişi yapamadıgını yolladular
    Yorumsuz...!

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

bu arada pardon brezilyalı rafayı unuttum onun için simdi söyledim
    BElki Alex'i de aklının bi köşesinde unutmuşsundur zorla çıkar birazdan...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

senin dedigin gibi alex unutulurmu diosunya bu adam harika felan die bu adam harika olsa idi zaten ben her lafımda bu adamı överdim

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

senin dedigin gibi alex unutulurmu diosunya bu adam harika felan die bu adam harika olsa idi zaten ben her lafımda bu adamı överdim
    Çok sevdiğin R.Marques'i nasıl sonradan aklına düştüyse belki Alex'te sonradan düşer dedim ama olmayacak galiba biraz sonrada Wederson'u eklersen şaşırmam biraz daha araştırma yap...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

ben rafayı cok sevmiyorum Alex cok ii olabilir türkiyede ama en iisi deil ben sana bunu anlatmaya calısıyorum 2 saattir

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

ben rafayı cok sevmiyorum Alex cok ii olabilir türkiyede ama en iisi deil ben sana bunu anlatmaya calısıyorum 2 saattir
    Ben de bunu kabul etmiyorum ben gerçekçi oldum Avrupa'da Alex'in bir katkısını göremediğimizi söyledim ama Türkiye'de nasıl istersen Alex'in en iyi olduğu ispatlanır...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Alexin neyini begeniyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Alexin neyini begeniyorsun?
    Sen Ciddi misin?

Golleri,Asistleri,Top Dağıtımı,oyun kuruculuğu,duran topları,klas hareketleri,adam eksiltmes,vs.. Türkiye'de bunların hepsini yapıyor sayılacak başka bişey var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

bu adam bunların hepsini harfiyen uygulasa zaten adam harika olur.Bu dediklerini riquelme bile zar zor yapıyor cok abartılı

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

bu adam bunların hepsini harfiyen uygulasa zaten adam harika olur.Bu dediklerini riquelme bile zar zor yapıyor cok abartılı
    Harfiyen uyguluyor diyen kim söylemediğim şeyleri söylemiş gibi gösterme gerektiğinde yapıyor,ayrıca bunları Türkiye'de yapıyor Riquelme ile Alex'i ayıran özellik bu zaten biraz anlamaya çalış at gözlüğüyle bakma...
    Tarafsız konuştuğuna beni nasıl inandırabilirsin...?
    Ayrıca Alex Türkiye şartlarında zaten harika...

alex in katkilarini oyun stilini elestirmek olmaz ama su siralar rafael daha formda ama bu rafael daha iyi bir oyuncu anlamina gelmez

Konuyu Rafael'e getiren arkadaşa bir sorum var: Ersun Yanal, ikinci lig takımı Samsunspor'dan Rafael'i transfer etmeseydi, bu formu yakalayabilir miydi veya onun adını kim duyardı?

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Konuyu Rafael'e getiren arkadaşa bir sorum var: Ersun Yanal, ikinci lig takımı Samsunspor'dan Rafael'i transfer etmeseydi, bu formu yakalayabilir miydi veya onun adını kim duyardı?
    bence sorun rafael in nerelerden gelmesi degil ne yaptigi daha onemli gibime geliyor oyle ya da boyle bir yerlere geldi ve form grafigi en iyi yabancilardan biri su anda

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

gerrrard ve !GFB!,
    Biraz daha seviyeli olalım lütfen.. Yukarıdaki anlamsız mesajlarınız silinmiştir.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haklısın hatta birde üste para verdiler.Takım kaptanlarını direk postaladılar biraz insaf Alex'in Cruizero daki istatistikleride ortadadır.Objektif bakarsan herseyi daha iyi görürsün. Bu arada demek Rafael Alex'ten daha iyi buna sadece gülünür.
    Adam orta saha 3 senedir gol krallıgında yarısıyor + asist kralı oluyor yinede Türkiye'nin en iyisi olmuyor demek sasılacak sey.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

arkadaslar ne kadar da galatasarayli olsamda sunu üzülerek kabul ediyorum,ümit karan türkiyenin en iyisi

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri