Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: 15 Kasım Türkiye - İtalya

Nesil
    2006

italya nın tam kadrosu
    Kaleciler: Gianluigi Buffon (Juventus), Marco Amelia (Livorno)

Defans: Massimo Oddo (Lazio), Christian Zaccardo (Palermo), Andrea Barzagli (Palermo), Gianluca Zambrotta (Barcelona), Marco Materazzi (İnter), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Manuel Pasqual (Fiorentina)

Orta Saha: Alberto **uilani (Roma), Simone Barone (Torino), Mauro German Camoranesi (Juventus), Cristian Brocchi (Milan), Daniele De Rossi (Roma), Stefano Mauri (Lazio), Angelo Palombo (Sampdoria)

Forvet: Tommaso Rocchi (Lazio), Vincenzo İ**uinta (Udinese), Alberto Gilardino (Milan),Antonio Di Natale (Udinese)

bu ana kadarqi en kötü Italya milli takımı !!!
    Mesajında küfür kullandığı için atılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu maçı kazancaz
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rustunun sakatlanmasi kotu oldu cunku volkan bu aralar cok hata yapiyor kalede

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

rüştü çok pis düştü sanırım sakatlık uzun sürücek
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

goooooooooooool bea yawrum ibo bea materraziyi gönderdi kendi kalesine

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

1-1 oldu teşekkürler materazzi hadi çocuklar iyi oynayan biziz
    bu arada volkanın yaptığı iş değil refleksi çok iyi ama bi kaleci için çok top ıskalıo, çok hata yapıo olmaz böle iş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Rustunun sakatlanmasi kotu oldu cunku volkan bu aralar cok hata yapiyor kalede
    ben demistim boyle bir hatayi bekliyordum

goooooooolllllll erken gol bulmamiz iyi oldu yoksa italya kapancakti arda klasini konusturdu yine arda bugun cok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

bu arada materazzi bıraktığı yerden devam edio şimdiki hedefi heralde hakan şükür

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    bu arada materazzi bıraktığı yerden devam edio şimdiki hedefi heralde hakan şükür
    ilk yarı bitti her an soyunma odasında hakan bi kafa gönderebilir materazziye

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Volkan bu tür hatalari hep yapiyor. Arnavutluk macini hatirlayin. Ligde de yapti bu tür seyleri. Yeteneksizliginden falan degil. Bilmiyorum neden ama sanki biraz show yapmak icin zor ve acayip seyleri denemek istiyor.
    Ibrahim üzülmez´e göndericekti topu, elinle at ozaman kardesim. Adam ceza sahsinin birkac metre disinda bekliyor, ayagi kullanmaya ne gerek var.
    Bir teknik direktör artik anlatmasi gerek Volkan´a nasil davranacagini.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Volkan bu tür hatalari hep yapiyor. Arnavutluk macini hatirlayin. Ligde de yapti bu tür seyleri. Yeteneksizliginden falan degil. Bilmiyorum neden ama sanki biraz show yapmak icin zor ve acayip seyleri denemek istiyor.
    Ibrahim üzülmez´e göndericekti topu, elinle at ozaman kardesim. Adam ceza sahsinin birkac metre disinda bekliyor, ayagi kullanmaya ne gerek var.
    Bir teknik direktör artik anlatmasi gerek Volkan´a nasil davranacagini.
    iste onu bende anlamiyom ne gerek var inanki kamera tam topa vururken hata yaptigini anladim zaten sonra gol oldu
    rustu sakatligi ciddi ise fenerin isi zor hatta cimbomlu olarak sevinsekmi

iyisallah bu maci alcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

arda muhtesem oynuyor zaten bu macta avrupa takimlari tarafindan izleniyor bence begenilmistir bugun super calimlart atiyor

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

1-1 bitti..!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

evet bitti ama uzucu bir skor bu maci kazansak super olurdu

Nesil
    2006

bu akşamki maçta türkiye nin karşısındaki takım İtalya mıydı ?

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Bence iyi oynadik bugün. Ne de olsa Italya gibi savunmasi güclü bir takimla deplasmanda oynadik, 1-1 lik skor güzel. Ama hala savunmada sikintilarimiz var, cok faul yapiyoruz ve duran topta pek iyi degiliz. Ayrica gon paslarda zayif kaldik bugün, cok posisyona giremedik.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

farkettinizmi arkadaslar italyan tv'si ikinci yarinin 13.dakikasında italya 2-1 türkiye yazdı bi dakika falan sürdü

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    interliden ne bekliyorsun,takımının karakterini yansıtıyor

Quote Originally Posted by FoRZaJuVe View Post
    bu akşamki maçta türkiye nin karşısındaki takım İtalya mıydı ?
    hayır,berlusconinin milanista karması idi.

Volkan o nasıl gol yemektir öyle yuh yani bu kaçıncı,dua et karşı takımın defansındada senin gibi biri vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

volkan 1-1 arda and materazzı

Del Piero_10 Misafir

böyle kaleci ve defansla büyük başarılar zor...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ardaya şapka. iyi oynadık ama abartmamak lazım. italyada donadoni fazla tutunamaz. brocchinin italya milli takımında ne işi var ya. tottiyi ikna edemezlerse işleri zor. bu takımın dünya şampiyonuyla alakası yok.

Nesil
    2006

şimdi bizimkiler hawalara girer italya ile berabere kaldık diye

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    ardaya şapka. iyi oynadık ama abartmamak lazım. italyada donadoni fazla tutunamaz. brocchinin italya milli takımında ne işi var ya. tottiyi ikna edemezlerse işleri zor. bu takımın dünya şampiyonuyla alakası yok.
    evet bu takımın dünya şampiyonu olan takımla ilgisi yok ama yinede hazırlık maçı bu arada bizimkiler iyi mücadele etti tebrik etmek lazım
    So what?
    Saike

Maçın ilk yarısını izleyebildim. Pek fazla öyle göze batan bir futbol yoktu. Rüştü'nün sakatlanmasına çok üzüldüm. O posizyonda daha kötü olabilirdi. Volkan'ın yaptığı hataya ise inanamadım ama aklıma Schalke (galiba) maçında yaptığı hata aklıma geldi. Neyse allahtan Materazzi durumu anlamış olacak ki topu kendi kalesine havale etti.

Yani İtalya Dünya Kupası'ndaki disiplinli Lippi'li katı savunmalı takım olsaydı,Türkiye 'yi paket yapar evine güzel bir şekilde yollardı.Donadoni'li İtalya Avrupa Şampiyonası Elemelerinde saçmasapan takımlara yenilmiş ve as kadrolarıyla yenilmiş.Şimdi ise biz İtalya ile berabere kaldık diye seviniriz...!

İtalya şuanda takım felan değil,takım diyen yanılır.Donadoni bu takımı 3 ayda bu hale getirmiş.Bu da bir başarı olmalı...! Onun dışında bizim Milli Takım böyle kötü İtalya karşısında iyi oynadı diye felan sevinmesin.Hani Dünya Kupası Elemelerinde Yunanistan ile İstanbul'da oynadığımız maçta kaleye 26 şut çeken biz 80 orta yapanda bizdik ama 0-0 kaldık.Ayrıca o Yunanistan 2004 Şampiyonu ve biz o maçta sizce iyi mi oynadık yoksa Yunanistan mı bozulmuştu...? İşte ikincisidir cevap....!!!

Ardından şu Milli Takım'daki Hakan Şükür takıntısı anlayamadım Fatih Tekke ve Halil Altıntop kendi liglerini kasıp kavururken Ümit Karan'da GS'yi uçururken Ümit kadroda yok diğerleri ise 11 başlayamadı.Fatih Terim Milli takımda çok güzel bir kutsal GS Topluluğu yaratıyor.Dikkat...!

Ayrıca bu maçtan çıkarılacak sonuç öyle ahım şahım adıyla sanıyla Dünya Kupası unvanı olan bir takımla berabere kalmadık.3 ay içinde bu vasıflarını yitiren 3 ay içinde mutasyona uğrayan rezil İtalya ile berabere kaldık.O da sağolsun Materazzi'nin iyiliği...!

Volkan'a değinmek istemiyorum.O zaten böyle konularda sabıkalı Schalke,Denizli maçında ayağından kaçırdığı pozisyon,Antep maçında yediği gol...vs. onun her zaman yapabileceği salaklıklardır.İnanın kaleye Serdar'ı koysanız böyle aptalca goller yemez.Onun için Volkan'ı herkes kafasında büyütmesin,Rüştü'nün tırnağı olamaz...

Bilmiyorum Milli Takım nereye gidiyor,ama unvanını kaybeden takımlarla oynadığı sürece ufuk biraz zor görünür...!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Volkan'ın yediği golü nerden izleyebilirim? Eğer bilen biri varsa söyleyebilir mi?

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB View Post
    Ardından şu Milli Takım'daki Hakan Şükür takıntısı anlayamadım Fatih Tekke ve Halil Altıntop kendi liglerini kasıp kavururken Ümit Karan'da GS'yi uçururken Ümit kadroda yok diğerleri ise 11 başlayamadı.Fatih Terim Milli takımda çok güzel bir kutsal GS Topluluğu yaratıyor.Dikkat...!

Volkan'a değinmek istemiyorum.O zaten böyle konularda sabıkalı Schalke,Denizli maçında ayağından kaçırdığı pozisyon,Antep maçında yediği gol...vs. onun her zaman yapabileceği salaklıklardır.İnanın kaleye Serdar'ı koysanız böyle aptalca goller yemez.Onun için Volkan'ı herkes kafasında büyütmesin,Rüştü'nün tırnağı olamaz...
    ilk söyledigine katilmiyorum dün macta arda,sabri vee hakan vardi sadece.fenerbahcedede 3 tane futbolcu vardi,ne yani dün takimin en iyisi olan ardayimi oynatmayacakti,sabriyimi oynatmayacakti.hakanin yerine bence hasan kabzeyi cagirmaliydi.yada halil oynamaliydi.artik bende hakan sükürü milli takimda görmek istemiyorum.yerine daha iyi forvetler var.

volkan konusunda ise o basarili ama basarisindan daha cok hatalariyla gündemde olan bir kaleci.cok fazla hata yapiyor buda hem fenerbahce icin hemde türkiye icin cok kötü.artik fatih terim volkani cagirmaz diye düsünüyorum.yerine fevzi var,serdar var.onlari cagirsin.

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    ilk söyledigine katilmiyorum dün macta arda,sabri vee hakan vardi sadece.fenerbahcedede 3 tane futbolcu vardi,ne yani dün takimin en iyisi olan ardayimi oynatmayacakti,sabriyimi oynatmayacakti.hakanin yerine bence hasan kabzeyi cagirmaliydi.yada halil oynamaliydi.artik bende hakan sükürü milli takimda görmek istemiyorum.yerine daha iyi forvetler var.

volkan konusunda ise o basarili ama basarisindan daha cok hatalariyla gündemde olan bir kaleci.cok fazla hata yapiyor buda hem fenerbahce icin hemde türkiye icin cok kötü.artik fatih terim volkani cagirmaz diye düsünüyorum.yerine fevzi var,serdar var.onlari cagirsin.
    Senin Hakan Şükür'ü bu takımda görmemek istemen güzel bir olay...!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

maçtan hiçbişey anlamadımm bence çok kotu bir maçtı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Volkan'ın yediği golü nerden izleyebilirim? Eğer bilen biri varsa söyleyebilir mi?
    Çok süper bi spor sitesi var ya belki bilirsin...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri